Mäklare Johan Berglund

Johan Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hurva 2902, Hurva, Eslövs kommun
Hurva 2902, Hurva, Eslövs kommun, bild 2
Hurva 2902, Hurva, Eslövs kommun, bild 3

Hurva 2902

Villa
Hurva, Eslövs kommun
HusmanHagberg Malmö
2 295 000 kr
1 473 m² tomt

Fastighet med två boningshus varav det ena huset har en påbörjad men ej avslutad renovering. Det minsta av huset, som är färdigställt, är 100 kvm och består av kök, vardagsrum och badrum på entréplan samt ett sovrum och ett allrum (som kan göras om till sovrum) på våning 2. Det stora huset där man påbörjat en renovering är betydligt större och tanken är att man ska kunna ha entréplan med fyra sovrum, stort kök, stort allrum och två badrum. På ovanvåningen är det planerat för ett stort allrum och ytterligare ett sovrum. Ett kul projekt för den som vill skapa ett generationsboende eller kanske bo i det ena huset och hyra ut det andra. Möjlighet kan också finnas att gå vidare med de planer på avstyckning som nuvarande ägare har påbörjat. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lansgatan 15, Håkanstorp, Malmö kommun
  • Sön 3 dec

Lansgatan 15

Radhus
Håkanstorp, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
4 995 000 kr
157 + 35 m²
6 rum
332 m² tomt

För att boka visning klicka på "Läs mer hos mäklaren" och boka in dig via mäklarens hemsida. Stort, välplanerat radhus med friköpt tomt på omtyckta Håkanstorp! Huset är perfekt för en barnfamilj tack vare de fyra sovrummen som alla är av generös storlek. Lägg därtill ett smakfullt renoverat kök, två helkaklade badrum varav ett är nyligen renoverat och ett rejält vardagsrum samt en fin tillbyggnad med stora fönsterpartier ut mot trädgården på baksidan av huset. Vi finner även ett stort garage med förrådsdel ( ca 35 kvm) men för den som vill ha annat än bilen i garaget finns det givetvis plats för bilen även på uppfarten. Detta är verkligen ett praktiskt och bra boende för barnfamilj som har plats både för sig själv men även att bjuda hem släkt och vänner!

  • Plus
Korsörvägen 10B, Dammfri, Malmö kommun

Korsörvägen 10B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 195 000 kr
73,4 m²
3 rum
vån 1/3
5 503 kr/mån
29 905 kr/m²

På bästa läge mellan Pildammsparken och Rönneholmsvägen, ges det nu möjlighet att förvärva denna välplanerade trerummare med balkong i västerläge. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Sovrummen har båda gott om plats för dubbelsäng och det rymliga sällskapsrummet har plats för både soffhörna och matbord. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska, vidare härifrån nås Citypuls eller Ribersborgs härliga strand. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Industrigatan 33, Svedala, Svedala kommun

Industrigatan 33

Övrigt
Svedala, Svedala kommun
HusmanHagberg Malmö
1 000 000 kr
100 m²
1 rum
vån 1/1
1 974 kr/mån

Tillfälle att förvärva en företagslokal med låg avgift och många möjligheter. Läget nära E65:an och 108:an ger bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Lund, Ystad eller Trelleborg. Lokalen är 100 kvm fördelat på bottenplan (67,2 kvm) och ett entresolplan (32,8 kvm). Den generösa takhöjden och en stor 4-delad vikport (3,5 m x 4,2 m) möjliggör många olika typer av verksamhet. Lokalen är förberedd med vatten & avlopp för WC/dusch & kök. Se alternativ planskiss för förslag på hur man kan inreda. Möjlighet att köpa antingen i bolag eller som privatperson.

  • Plus

Visar alla 4