Mäklare Janina Berggren

Janina Berggren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekåsens fritidsby 12, Kållered, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
Ekåsens fritidsby 12, Kållered, Mölndals kommun, bild 2
Ekåsens fritidsby 12, Kållered, Mölndals kommun, bild 3

Ekåsens fritidsby 12

Fritidshus
Kållered, Mölndals kommun
HusmanHagberg Mölndal
1 450 000 kr
28 m²
2 rum
750 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett fritidshus med ett riktigt toppenläge i området! Stugan är perfekt för dig som drömmer om en härlig trädgård med lummig omgivning. Du får en plan gräsmatta med goda möjligheter till odling och rekreation. Stugan är fördelad på vardagsrum, ett mindre sovrum, kokvrå och badrum med WC, handfat, dusch och VVB. Via vardagsrummet har du ingång både på framsidan och baksidan av huset. Här möblerar du smidigt med soffa och en mindre matgrupp. Till stugan hör också ett förråd där du förvarar trädgårdsredskapen. Det pågår just nu ett arbete för att ta fram en ny detaljplan inom kommunen som möjliggör friköp av dessa nuvarande nyttjanderätter till arrendetomter. I dagsläget får byggnadsarean på huset uppgå till 30 kvm samt tillbyggnad av uterum/drivhus uppgå till 20 kvm. Vid ett friköp får byggnadsarean totalt uppgå till 55 kvm (inkl. uterum). Mer information väntas längre fram. Läs mer om föreningen och stadgar på https://ekasen.nu/ Området är lugnt och ligger granne med naturreservatet Sandsjöbacka. Man kan inte ana att man endast befinner sig ett stenkast från Kållered köpstad! Här bor du därför med promenad- och cykelavstånd till både affärer och Kållered station där pendeln samt ett antal bussar tar dig vidare. Med tåget är du vid Mölndals innerstad och Gallerian på endast 4-5 minuter samt Göteborg C på 14 minuter. Närmaste busshållplats ligger ca 7 minuter till fots från området. På samma avstånd ligger en större Willys-butik med öppettider mån-lör 8-21 samt sön 9-2. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Ullas lyckas väg 124, Livered, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ullas lyckas väg 124

Radhus
Livered, Mölndals kommun
HusmanHagberg Mölndal
3 595 000 kr
112 m²
4 rum
299 m² tomt

Välkommen till ett radhus med eftertraktat soligt läge i ett lugnt och barnvänligt område. På entréplan erbjuds en hall, rymligt kök med plats för matgrupp, vardagsrum med en gedigen öppen spis, uteplats i västligt läge samt ett förråd på radhusets baksida. Tack vare gavelläget så får den nya ägaren en stor och härlig trädgård längs med huset, med plats för både umgänge och lek. En trappa upp finns tre sovrum och ytterligare yta för förvaring och hemmakontor. Med kort gångavstånd till både skola och förskola är området optimalt för barnfamiljen. Härifrån är det dessutom endast en dryg kilometers promenad till Tulebosjöns badplats. Till radhuset hör en garageplats i länga, det finns även gemensamma utomhusparkeringar för de boende. I området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och härlig natur. Till Kållered station är det endast 1,5 km vilket gör det möjligt att promenera till och från pendeln. Längs med Streteredsvägen går också bussar in till stationen samt Mölndals innerstad. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 11

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
HusmanHagberg Mölndal
1 795 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/15
2 908 kr/mån
54 394 kr/m²

Välkommen till populära Kvarnbytornet, där denna kvadratsmarta etta erbjuder dig ett modernt och bekvämt boende. Byggt år 2020, stoltserar denna lägenhet med stilrena ytskikt och högt i tak, vilket ger en luftig känsla. Som boende i Kvarnbytornet har du dessutom lyxen med takterrass och flera gemensamma utrymmen som medlemmarna kan nyttja. I avgiften ingår dessutom bredband! Det öppna och ljusa rummet rymmer både soffa och säng i sovalkoven, medan det vita köket i angränsning inbjuder till matlagning och sociala stunder. Badrummet är generöst tilltaget och i hallen finner du smart inbyggd förvaring. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus, och det vackra parkettgolvet tillsammans med de vita väggarna skapar en stilren atmosfär. Tack vare placeringen i huset så ligger lägenheten en bit ovan mark, trots att man går in på entréplan. Här kan du njuta av hög standard och bekvämligheter som hiss, diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att göra vardagen smidig och enkel. Mölndals Galleria och innerstadens bekvämligheter ligger inom promenadavstånd, vilket ger dig närhet till shopping, restauranger och service. Kvarnbyn är ett område där historien möter modern arkitektur, med charmiga forsen som en gemensam nämnare. Här finns även lummiga villaområden och gamla industribyggnader som ger området en unik karaktär. Låter detta som ditt drömboende? Du bokar din tid på visning via vår hemsida. Välkommen att uppleva ett bekvämt boende med stil!

  • Premium
  • Hiss
Krokslätts Parkgata 56A, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Krokslätts Parkgata 56A, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 56A, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 56A

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
HusmanHagberg Mölndal
2 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 950 kr/mån
41 583 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och unika 2:a med egen parkeringsplats, perfekt för den som studerar eller jobbar i Göteborg. Föreningen genomförde stora renoveringar mellan 2005-2007, därav håller hela bostaden en god standard med helkaklat badrum, renoverat kök (nya vitvaror 2021), vattenburen golvvärme och behandlat parkettgolv. Därutöver målades bostaden om 2021. Lägenheten utgör därav ett optimalt boende för den som uppskattar att bo modernt, bekvämt och ha närhet till det mesta. Planlösningen möjliggör även att dela bostaden med en vän, tack vare den praktiska fördelningen av sovrum och vardagsrum. Detta är en av få lägenheter i huset som har balkong, här spenderar du gärna sommardagarna i soligt sydvästläge! Den direkta närheten till både Göteborg och Mölndal gör pendlingsmöjligheterna utmärkta. Här bor du precis intill gränsen till Göteborg och busshållsplatsen ligger bara någon minut bort från bostaden. Med buss 60 kommer du direkt till Johanneberg (Chalmers) och Göteborg central. Du kan också cykla eller promenera in mot stan. De boende har dessutom varsin parkeringsplats där detta ingår i månadsavgiften! Vill du istället utforska lugnet och grönskan ligger Safjällets vackra natur och mysiga promenadstråk precis runt hörnet. Något som verkligen gör att föreningen sticker ut är att de tillåter andrahandsuthyrning. Vid renoveringen av fastigheten installerades också Bergvärme, vilket gör huset mer energieffektivt. Missa inte chansen att förvärva den här pärlan! Välkommen att boka visning via vår hemsida.

  • Premium
  • Balkong
Ekåsens fritidsby 5, Kållered, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
Ekåsens fritidsby 5, Kållered, Mölndals kommun, bild 2
Ekåsens fritidsby 5, Kållered, Mölndals kommun, bild 3

Ekåsens fritidsby 5

Fritidshus
Kållered, Mölndals kommun
HusmanHagberg Mölndal
2 795 000 kr
45 + 55 m²
4 rum
609,6 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva ett mysigt fritidshus i populära Ekåsens fritidsby med närhet till grönska och natursköna omgivningar. Belägen i utkanten av området ger denna lilla pärla dig ett privat och lugnt läge med närhet till allt du behöver. Interiört så erbjuder bostaden sovrum, loft, kontor, badrum, WC, kök, vardagsrum integrerat i ett trevligt uterum med kamin. Källaren har precis fått nya golv och tillbyggnad av en fönstervägg i början av 2024. Sandsjöbacka naturreservat ligger granne med området, vilket ger dig möjlighet att njuta av den fantastiska naturen som omger dig. Med tanke på detta är det är nästan svårt att tänka sig att du befinner dig så nära Kållered köpstad med dess breda utbud av shopping och restauranger. Med en kort promenad eller cykeltur når du både affärer och Kållered station där du enkelt kan ta dig vidare till resten av Göteborgsregionen med pendeltåg eller buss. Mölndals innerstad och Gallerian ligger bara 4-5 minuter bort med tåg och Göteborg C på endast 14 minuter. Bussresor är också ett alternativ med närmaste busshållplats ca 7 minuter bort till fots. Just nu pågår även ett arbete med att ta fram en ny detaljplan inom kommunen som skall möjliggöra friköp av dessa nuvarande arrenderätter. Denna förändring skulle innebära ännu större friheter och möjligheter för dig som ägare. För mer information, besök https://ekasen.nu/. Missa inte chansen att köpa denna lilla pärla och upplev allt som livet i naturen kan erbjuda, utan att ge upp bekvämligheten av att bo nära staden. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare eller boka din tid på visning via vår hemsida.

  • Premium

Visar alla 5