Mäklare Emma Castman

Emma Castman

Om mig

Med stort engagemang och stor drivkraft ser jag framemot att få ge köpare och säljare bästa möjliga upplevelse. Jag tror på att lyckade bostadsaffärer kräver skräddarsydda upplägg, vilket gör det till min högsta prioritet. Mötet med människan är alltid det viktigaste, och som person är jag både social och inlyssnande. Det i kombination med mina tidigare erfarenheter från mediebranschen gör att jag sticker ut som mäklare. Här lämnas ingenting åt slumpen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadvägen 1B, Nacka Centrum, Nacka kommun

Serenadvägen 1B

Lägenhet
Nacka Centrum, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
4 495 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/3
5 180 kr/mån
53 512 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Serenadvägen i centrala Nacka. Med sitt populära läge har denna bostad allt du behöver inom bekvämt räckhåll, så som matbutiker, restauranger, klädbutiker, kommunikationer, gym och vårdcentral. Därtill finns till exempel Nyckelviken nära, för den som vill njuta av fin natur och vackra promenadstråk. Bostadens 84 kvadratmeter bjuder på gott om förvaring samt härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Sammanlagt finns tre sovrum, ett rymligt kök med plats för matmöblemang, ett socialt och trivsamt vardagsrum samt ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Extra plus för den rymliga balkongen som går att inreda med både möblemang och växter. Här finns stor potential till att skapa ditt drömhem – varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Finntorpsvägen 12, Finntorp, Nacka kommun

Finntorpsvägen 12

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
2 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/6
2 997 kr/mån
56 509 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och stilfulla tvårumslägenhet i populära Finntorp. Här bor du i ett av områdets vackra femtiotalshus med högt, ljust och lugnt läge. Från både kök, vardagsrum och sovrum har du underbar utsikt genom de stora fönsterpartierna, där vyn är som en levande tavla som skiftar från dag till dag. Bostaden präglas av charmiga originaldetaljer såsom klassisk rutmönstrad parkett, vackra pardörrar i glas och trendiga retrobeslag. Därtill skapar den sobra färgsättningen med bland annat gråmålade lister en extra touch av stil och karaktär – och ger bostaden känslan av det lilla extra. Stort plus för de goda förvaringsmöjligheterna i form av både garderober, platsbyggda skåp och två tillhörande förråd! Här bor du i en stor och mycket välskött förening med låg skuldsättning. Föreningen har bland annat en bastu med dusch som går att boka och en stor tvättstuga samt grillplats på den fina gården. Med buss tar det cirka tio minuter till Slussen, och 2030 planeras tunnelbanan till Nacka med station vid Sickla – vilket gör läget ännu mer attraktivt. Varmt välkommen på visning – det här är ett hem att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadvägen 22, Nacka Centrum, Nacka kommun

Serenadvägen 22

Lägenhet
Nacka Centrum, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
3 750 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 799 kr/mån
51 020 kr/m²

Fräsch och yteffektiv lägenhet på populära Serenadvägen. Här erbjuds du en perfekt kombination av bekvämlighet och trivsel. Med sitt sydvästläge kan du njuta av soliga stunder på balkongen och tack vare inglasningen förlängs säsongen under vår och höst. Stora delar av lägenheten renoverades under 2018, och i dag välkomnas du till ett modernt och stilfullt hem med flera sociala ytor. Köket är både snyggt och funktionellt med maskinell utrustning i trendigt rostfritt, gråa skåpsluckor, vitt bistrokakel och bänkskiva i trä. Extra plus för det generösa ljusinsläppet! Lägenhetens centrala läge ger dig bekväm tillgång till allt som Nacka Centrum har att erbjuda, så som matbutiker, kommunikationer, skolor och grönområden – med andra ord en perfekt plats att kalla sitt hem. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3