Mäklare Emma Lind

Emma Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Babordsvägen 1A, Bonässund, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Babordsvägen 1A

Lägenhet
Bonässund, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 150 000 kr
76 m²
3 rum
5 487 kr/mån
15 132 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma 3-rummare med inglasad uteplats! Bostaden ligger i markplan och består av ett fräscht kök, stort badrum, två fina sovrum samt vardagsrum. På samma våning har man ett stort förråd och tillgång till tvättstuga, praktiskt och bra. Föreningen har dessutom fina gemensamhetsutrymmen såsom gästlägenhet och bastu. Hiss finns i huset! Perfekt för dig som söker ett bra boende i ett lugnt område med närhet till havet och naturen!

  • Uteplats
  • Hiss
Parkvägen 37, Kroksta, Örnsköldsviks kommun

Parkvägen 37

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
995 000 kr
80 + 8 m²
3 rum
415 m² tomt

Välkomna till denna lättskötta 1-plansvilla med hörntomt och soligt söderläge! Huset består av två sovrum, med möjligheten att dela av det ena till två, renoverat kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Det finns en takad altan med ypperligt solläge och uppsikt över trädgården. Uppvärmning via fjärrvärme, fiber finns också installerat. Betongtegeltak och 3-glas fönster. Gemensam garagelänga med grannarna.

Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun
Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Dekarsön 300

Villa
Dekarsön, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
8 000 000 kr
8,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Solbackens fina camping och konferensgård belägen strax utanför Örnsköldsvik, mitt i vackra Höga Kusten! Anläggningen består av poolområde, café, campingstugor, husvagns- och tältplatser samt lägenheter. Det finns även en vacker kyrka på området. Stor tomtareal om 83 617 kvm. Platsen är lättillgänglig, naturskön och skärgårdsnära så här finns alla möjligheter att utveckla och skapa en attraktiv och unik verksamhet som kan bedrivas året runt. Klicka på filmen i annonsen för att uppleva denna fantastiska plats! Kontakta mäklaren för mer information eller för en privat visning.

  • Premium
Vintergatan 13A, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Vintergatan 13A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 315 kr/mån
12 838 kr/m²

Nytt pris! Välkomna till denna trerummare med inglasad balkong och bra solläge! Bostaden består av kök, helkaklat badrum, två rymliga sovrum samt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong med trevlig utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen lång! Här bor man i ett lugnt och trivsamt område och på gångavstånd finns mataffär, skid- och motionsspår samt busshållplats.

  • Balkong
Svanvägen 55, Gimåt, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Svanvägen 55

Villa
Gimåt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 650 000 kr
135 + 42 m²
6 rum
752 m² tomt

I Gimåt finns nu denna trivsamma och välplanerade villa till salu med bland annat bergvärme, nytt tak och nyrenoverat kök! Bostadshuset består av kök, vardagsrum, fem sovrum, badrum, toalett och tvättstuga. Trädgården är lummig och mysig, det finns en friggebod, bärbuskar och gott om plats för odling och lekytor! Ett perfekt hus för den som söker ett boende med låga driftskostnader i ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. Vi ses på visningen!

Fälludden 106, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Fälludden 106

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
6 000 000 kr
171 m²
5 rum
1 610 m² tomt

Nu kan vi presentera detta drömställe beläget vid Killingsnäs havsvik med absolut närhet till Öviks fina skärgård! På fastigheten finns en mycket fin villa med strandnära läge och tillgång till strand och brygga. Huset har en öppen och modern planlösning med genomgående hög standard. Ena huskroppen byggdes till 2010 och den andra delen är totalrenoverad 2019! I allrummet finns en täljstenskamin och stora fönsterpartier med fantastisk havsutsikt, den vackra vyn gör detta ställe njutbart året runt! Entrévåningen består av kök, allrum, två sovrum samt ett badrum. Från allrummet når man ett loft som idag är inrett som ett sällskapsrum. På suterrängvåningen finns ett stort allrum som kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum, badrum med bubbelbadkar och ångbastu, stor walk in closet samt förrådsutrymmen. Uppvärmning via frånluftsvärmepump. För den som vill bo här permanent så är det enkelt att pendla, på knappt 20 minuter så är man i stan.

Järvvik 1:9, null, Örnsköldsviks kommun

Järvvik 1:9

Tomt
Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
800 000 kr
2 350 m² tomt

Med ett fantastiskt läge vid Skulesjön ligger denna stora strandtomt om 2 350 kvm! Dom vackra och natursköna omgivningarna erbjuder både bär och svamp, i sjön kan man både fiska (fiskerätt ingår!) och bada och i närheten ligger den 13 mil långa Höga Kusten-leden som sträcker sig genom hela världsarvet. Området är ypperligt för den som värdesätter närheten till naturen men som ändå inte vill ha långt till service och bekvämligheter. Här finns alla möjligheter att skapa ett smultronställe, välkommen att upptäcka Järvvik!

Visar alla 7