HusmanHagberg Örnsköldsvik

HusmanHagberg Örnsköldsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Adnersgatan 18, Hörnett, Örnsköldsviks kommun

Adnersgatan 18

Villa
Hörnett, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
2 800 000 kr
140 m²
5 rum
1 134 m² tomt

Välkomna till denna välrenoverade villa som måste upplevas på plats! Huset har en genomgående röd tråd med spännande materialval och unika detaljer! Planlösningen är tilltalande med generösa sällskapsytor, fyra stora sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är renoverat och likaså tvättstugan. Lättskött tomt med stor uteplats och sol från morgon till solnedgång! Ett extra plus är det varmbonade dubbelgaraget med övervåning. Lugnt läge i ett barnvänligt kvarter med gångavstånd förskola, skola, populär lekpark och Hörnsjöns naturreservat!

Terrassvägen 10A, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Terrassvägen 10A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
2 050 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/6
5 227 kr/mån
24 848 kr/m²

Välkommen till en av Terrassens finaste lägenheter! Denna trea har totalrenoverats från golv till tak, in i minsta detalj! Alla material är omsorgsfullt utvalda och nuvarande ägare har lyckats skapa en tilltalande helhetskänsla där både det moderna och det stilrena samsas i en fin finish! Köket är inrett med ett Marbodalkök med hög standard och badrummet är snyggt renoverat 2022 med kakel och klinker. Det finns två stycken sovrum med fina ytskikt och god förvaring i form av nya garderober. Vardagsrummet inbjuder till socialt umgänge tack vare härliga sällskapsytor. Ett stort plus är den stora inglasade balkongen med fantastiskt utsikt över på både hamninloppet och slalombacken.

  • Balkong
  • Hiss
Villagatan 40A, null, Örnsköldsviks kommun

Villagatan 40A

Lägenhet
Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
825 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/3
2 839 kr/mån
19 186 kr/m²

Välkomna till denna mysiga och smart planerade mini-tvåa med stor inglasad balkong och kvällssol! Bostaden har ett fint kök, vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge samt ett sovrum som rymmer dubbelsäng. Badrummet är renoverat i samband med att föreningen gjorde stambyte. Ett extra plus är den låga avgiften! Perfekt första bostad eller för den som värdesätter ett billigt boende med närhet till stan.

  • Balkong
Baldersvägen 3B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Baldersvägen 3B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/7
5 060 kr/mån
20 160 kr/m²

Nu kan vi presentera en av Baldersvägens populära fyror, belägen på våning fem med fantastisk utsikt! Lägenheten ligger med hörnläge och genom fönstren har man en underbar vy över både hamninloppet, hoppbacken och stadskyrkan. Den inglasade balkongen ligger dessutom i soligt söderläge! Bostaden är ljus och välplanerad med ett fint kök, härliga sällskapsytor, tre bra sovrum samt både toalett och badrum. Här får man ett trevligt boende i en omtyckt och stabil förening med promenadavstånd till mataffärer, elljusspår och busshållsplats.

  • Balkong
  • Hiss
Järvstagatan 28C, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Järvstagatan 28C

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 250 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 171 kr/mån
14 451 kr/m²

Chans att förvärva en trivsam trea på populära Järvstagatan! Denna välplanerade lägenhet har blivit renoverad med bland annat kök 2012 och badrum under 2010. Två balkonger i olika väderstreck, den större ligger i perfekt syd-västläge och är dessutom inglasad! Här är det bara att flytta in och bo i en bostadsrätt med egen ingång och villakänsla. Skötsam och bra förening. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skogsgatan 4B, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Idag kl 13:00

Skogsgatan 4B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/6
5 882 kr/mån
17 656 kr/m²

Unik chans att förvärva denna rymliga 4-rummare med trevligt läge på Skogsgatan! Lägenheten om 96 kvm ligger på fjärde våningen med insynsfritt och skyddat läge. Den luftiga planlösningen erbjuder bland annat generösa sällskapsytor i fil med anslutning till inglasad balkong med fin utsikt! Badrummet ger möjlighet till egen tvättmaskin annars finns gemensam tvättstuga samt förråd i samma byggnad. Här bor du i en omtyckt förening med fina grönområden, övernattningslägenhet och samlingslokal. En bostad för dig som önskar bo i ett lugnt kvarter med närhet till friluftsområde, mataffär samt mycket goda bussförbindelser till centrum. Välkommen att anmäla din plats på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 37, Kroksta, Örnsköldsviks kommun

Parkvägen 37

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
995 000 kr
80 + 8 m²
3 rum
415 m² tomt

Välkomna till denna lättskötta 1-plansvilla med hörntomt och soligt söderläge! Huset består av två sovrum, med möjligheten att dela av det ena till två, renoverat kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Det finns en takad altan med ypperligt solläge och uppsikt över trädgården. Uppvärmning via fjärrvärme, fiber finns också installerat. Betongtegeltak och 3-glas fönster. Gemensam garagelänga med grannarna.

Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun
Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Dekarsön 300

Villa
Dekarsön, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
8 000 000 kr
8,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Solbackens fina camping och konferensgård belägen strax utanför Örnsköldsvik, mitt i vackra Höga Kusten! Anläggningen består av poolområde, café, campingstugor, husvagns- och tältplatser samt lägenheter. Det finns även en vacker kyrka på området. Stor tomtareal om 83 617 kvm. Platsen är lättillgänglig, naturskön och skärgårdsnära så här finns alla möjligheter att utveckla och skapa en attraktiv och unik verksamhet som kan bedrivas året runt. Klicka på filmen i annonsen för att uppleva denna fantastiska plats! Kontakta mäklaren för mer information eller för en privat visning.

  • Premium
Timmervägen 4, Hörnett, Örnsköldsviks kommun

Timmervägen 4

Villa
Hörnett, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
925 000 kr
110 + 48 m²
5 rum
1 478 m² tomt

Möjlighet att förvärva ett trivsamt hus i Hörnett! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, en av Ö-viks populäraste lekparker, mataffär, kommunikationer samt förskola och skola. I detta hem kan du njuta av fiskbensparkett i flera rum, två renoverade badrum samt öppen planlösning med matsal och vardagsrum i fil! Uppvärmning via fjärrvärme, nytt plåttak 2011 och fiber finns installerat. Uppväxt och lummig trädgårdstomt med gott om ytor för utomhusaktiviteter! Välkommen att boka dig för visning.

  • Plus
Vintergatan 13A, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Vintergatan 13A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 315 kr/mån
12 838 kr/m²

Nytt pris! Välkomna till denna trerummare med inglasad balkong och bra solläge! Bostaden består av kök, helkaklat badrum, två rymliga sovrum samt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong med trevlig utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen lång! Här bor man i ett lugnt och trivsamt område och på gångavstånd finns mataffär, skid- och motionsspår samt busshållplats.

  • Balkong
Svanvägen 55, Gimåt, Örnsköldsviks kommun

Svanvägen 55

Villa
Gimåt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 650 000 kr
135 + 42 m²
6 rum
752 m² tomt

I Gimåt finns nu denna trivsamma och välplanerade villa till salu med bland annat bergvärme, nytt tak och nyrenoverat kök! Bostadshuset består av kök, vardagsrum, fem sovrum, badrum, toalett och tvättstuga. Trädgården är lummig och mysig, det finns en friggebod, bärbuskar och gott om plats för odling och lekytor! Ett perfekt hus för den som söker ett boende med låga driftskostnader i ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. Vi ses på visningen!

Fälludden 106, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Fälludden 106

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
6 000 000 kr
171 m²
5 rum
1 610 m² tomt

Nu kan vi presentera detta drömställe beläget vid Killingsnäs havsvik med absolut närhet till Öviks fina skärgård! På fastigheten finns en mycket fin villa med strandnära läge och tillgång till strand och brygga. Huset har en öppen och modern planlösning med genomgående hög standard. Ena huskroppen byggdes till 2010 och den andra delen är totalrenoverad 2019! I allrummet finns en täljstenskamin och stora fönsterpartier med fantastisk havsutsikt, den vackra vyn gör detta ställe njutbart året runt! Entrévåningen består av kök, allrum, två sovrum samt ett badrum. Från allrummet når man ett loft som idag är inrett som ett sällskapsrum. På suterrängvåningen finns ett stort allrum som kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum, badrum med bubbelbadkar och ångbastu, stor walk in closet samt förrådsutrymmen. Uppvärmning via frånluftsvärmepump. För den som vill bo här permanent så är det enkelt att pendla, på knappt 20 minuter så är man i stan.

Järvvik 1:9, null, Örnsköldsviks kommun

Järvvik 1:9

Tomt
Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
800 000 kr
2 350 m² tomt

Med ett fantastiskt läge vid Skulesjön ligger denna stora strandtomt om 2 350 kvm! Dom vackra och natursköna omgivningarna erbjuder både bär och svamp, i sjön kan man både fiska (fiskerätt ingår!) och bada och i närheten ligger den 13 mil långa Höga Kusten-leden som sträcker sig genom hela världsarvet. Området är ypperligt för den som värdesätter närheten till naturen men som ändå inte vill ha långt till service och bekvämligheter. Här finns alla möjligheter att skapa ett smultronställe, välkommen att upptäcka Järvvik!

Visar alla 13