Mäklare Maja Sellgren

Maja Sellgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järvstagatan 28C, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Mån 11 mar kl 16:45

Järvstagatan 28C

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 250 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 171 kr/mån
14 451 kr/m²

Chans att förvärva en trivsam trea på populära Järvstagatan! Denna välplanerade lägenhet har blivit renoverad med bland annat kök 2012 och badrum under 2010. Två balkonger i olika väderstreck, den större ligger i perfekt syd-västläge och är dessutom inglasad! Här är det bara att flytta in och bo i en bostadsrätt med egen ingång och villakänsla. Skötsam och bra förening. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skogsgatan 4B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Skogsgatan 4B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/6
5 882 kr/mån
17 656 kr/m²

Unik chans att förvärva denna rymliga 4-rummare med trevligt läge på Skogsgatan! Lägenheten om 96 kvm ligger på fjärde våningen med insynsfritt och skyddat läge. Den luftiga planlösningen erbjuder bland annat generösa sällskapsytor i fil med anslutning till inglasad balkong med fin utsikt! Badrummet ger möjlighet till egen tvättmaskin annars finns gemensam tvättstuga samt förråd i samma byggnad. Här bor du i en omtyckt förening med fina grönområden, övernattningslägenhet och samlingslokal. En bostad för dig som önskar bo i ett lugnt kvarter med närhet till friluftsområde, mataffär samt mycket goda bussförbindelser till centrum. Välkommen att anmäla din plats på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Krokstavägen 71, Kroksta, Örnsköldsviks kommun

Krokstavägen 71

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 200 000 kr
108 + 114 m²
6 rum
1 090 m² tomt

Nu kan du förvärva en trevlig villa i populära Kroksta! Bostadsbyggnaden har uppdaterats med nytt tak 2019, delvis nya 3-glas fönster samt uppvärmning med hjälp av fjärrvärme. Härlig inglasad altan med perfekt eftermiddags-och kvällsolsläge! Här finns 3-4 sovrum och möjlighet till dubbla allrum vilket gör att det passar perfekt för barnfamiljen. Vidbyggt garage och fiber finns installerat. På baksidan finna den större delen av trädgården som har ett härligt solläge och mycket yta för bollek, odling eller vad som önskas! Här bor du i ett populärt område med närhet till natur, skola och service. Välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
Timmervägen 4, Hörnett, Örnsköldsviks kommun

Timmervägen 4

Villa
Hörnett, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
925 000 kr
110 + 48 m²
5 rum
1 478 m² tomt

Möjlighet att förvärva ett trivsamt hus i Hörnett! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, en av Ö-viks populäraste lekparker, mataffär, kommunikationer samt förskola och skola. I detta hem kan du njuta av fiskbensparkett i flera rum, två renoverade badrum samt öppen planlösning med matsal och vardagsrum i fil! Uppvärmning via fjärrvärme, nytt plåttak 2011 och fiber finns installerat. Uppväxt och lummig trädgårdstomt med gott om ytor för utomhusaktiviteter! Välkommen att boka dig för visning.

  • Plus

Visar alla 4