HusmanHagberg Östermalm

HusmanHagberg Östermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ahlsellvägen 22, Hjorthagen, Stockholms kommun
Ahlsellvägen 22, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 2
Ahlsellvägen 22, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 3

Ahlsellvägen 22

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
2 995 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 0,5/3
3 723 kr/mån
67 760 kr/m²

Varmt välkomna till Ahlsellvägen 22 och en härlig funkistvåa belägen på höjden med ett fantastiskt ljusflöde tack vara genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Lägenheten ligger insynsskyddad med en grönskade och lummig utsikt. Välplanerade kvadratmetrar med halvöppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både matbord, soffhörna samt arbetsplats. Ombonat sovrum med garderobsvägg med fina förvaringsmöjligheter samt plats för dubbelsäng. Stort badrum med plats att sätta in tvättmaskin för den som önskar. - Ett bekvämt boende för både singlar såväl par då planlösningen är optimal med mycket generösa förvaringsmöjligheter. - Äkta bostadsrättsförening med låg belåning om 3 656 kr/kvm. - Tyst och privat läge omgiven av grönområden som bjuder in till rekreation. - Endast ett par minuter från Ropstens tunnelbanestation på den röda linjen. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
Smedsbacksgatan 6, Gärdet, Stockholms kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Smedsbacksgatan 6

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
5 495 000 kr
62 m²
4 rum
vån 0,5/5
5 086 kr/mån
88 629 kr/m²

På attraktiva Smedsbacksgatan finner ni denna otroligt väldisponerade fyra med härlig funkisanda och fungerande öppen spis. Fönster högt beläget med fri utsikt och där ljuset flödar härligt in i hela bostad. Stilrent inredd med genomgående vackra trägolv och sober färgsättning på väggarna. Lägenheten disponeras idag med tre sovrum i fil med varandra och en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i garderober och ett stort badrum som även ger plats för en tvättmaskin för extra komfort. Helt enkelt en drömfyra perfekt belägen i suterräng vilket gör att det känns som att du bor högst upp i huset tack vare det höga läget mot bakgården med fri utsikt över takåsar. Bostaden kan med lätta medel även disponeras om till en trea eller tvåa baserat på dina behov. Här bor du inte bara i en drömfyra utan även i en förening som äger marken och där många större renoveringar är utförda såsom stambyte och fasad. I ett lugnt bostadsområde med Gärdets tunnelbana och matbutik i princip utanför dörren och med grönområden en kort promenad ifrån. Låt inte denna möjlighet passera dig förbi!

  • Plus
  • Hiss
Fågelhundsgatan 10, 1 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Fågelhundsgatan 10, 1 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
5 475 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/5
5 166 kr/mån
86 905 kr/m²

Nu finns tillfällighet att förvärva denna moderna och ljusa gavellägenhet. En av bostadens verkliga höjdpunkter är den soliga och stora balkongen - en perfekt plats för avkoppling med en grönskande utsikt mot Ekorrparken. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten känns både rymlig och öppnar upp för en flexibel inredning som är perfekt för både vardag och fest. Ett bekvämt boende i bra skick med goda förvaringslösningar och ett badrum som är utrustat med tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring. Här bor ni vidare med en fridfull tillvaro i en lugn del av området. - Hiss finns i fastigheten för en smidig vardag. - Garage finns med en smidig access via hissen. - Gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där ni tar er till T-centralen på åtta minuter. Nära till busstation som trafikeras av buss 6, 54 samt 75. Sammanfattningsvis är denna ljusa och hemtrevliga bostad ett idealiskt hem för er som vill ha den perfekta mixen av stadsliv samtidigt som naturen är ständigt närvarande. Belägen i en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger och butiker. Varmt välkomna att boka in er på visning och upptäck allt denna lägenhet har att erbjuda.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brahegatan 52, 6 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Brahegatan 52, 6 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
11 995 000 kr
77 + 25 m²
2 rum
vån 6/6
5 222 kr/mån
155 779 kr/m²

Högklassigt renoverad och synnerligen exklusiv vindsvåning om totalt 102 kvm levnadsyta, belägen högst upp i vacker välskött fastighet anno 1880. Stilfull modern design och spatiöst sällskapsrum i öppen planlösning mot kök och underbar terrass. Exklusivt kök med golvvärme. Maskinell utrustning från Gaggenau, bänkskiva i marmor samt skafferi med fina förvaringsmöjligheter i nära anslutning. Gemytligt sovrum med walk in closet som vidare tar er till ett utsökt badrum med dusch, golvvärme, vägghängd wc och tvättmaskin. Gäst-wc i anslutning till hallen med golvvärme. Ett synnerligen tilltalande boende med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora takfönster och smarta förvaringslösningar. Beläget på eftersökt adress på lugn återvändsgata i förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åminnevägen 15, 1,5 tr - Accepterat pris, Ekhagen, Stockholms kommun

Åminnevägen 15, 1,5 tr - Accepterat pris

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
3 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
4 242 kr/mån
66 569 kr/m²

Ett naturnära boende i gemytliga Ekhagen i stabil förening med egen swimmingpool. Här bor ni i en trevlig hörntvåa med en grönskande utsikt i fritt läge. Utmärkt planerad funkistvåa med balkong i soligt läge och med goda förvaringsmöjligheter. Fönster i två väderstreck tillsammans med lägenhetens stora fönster gör detta till ett mycket ljust och trivsamt boende. - Föreningen äger marken - Parkeringsplatser i föreningen (separat kö)

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5