Mäklare Madeleine Christov

Madeleine Christov

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sigtunagatan 4, 2tr, Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan, Stockholms kommun

Sigtunagatan 4, 2tr

Lägenhet
Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
13 650 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/4
4 217 kr/mån
124 091 kr/m²

Varmt välkommen till en av Vasastans bästa adresser och denna mycket välplanerade sekelskiftesfyran, belägen i vacker fastighet anno 1899. En gemytlig och social atmosfär med en gedigen takhöjd genomsyrar hela våningen. Välbevarade tidstypiska attribut såsom stuckatur i tak, serveringsskåp, pardörrar och stora charmiga fönsterpartier med djupa nischer. En välplanerad våning med genomgående planlösning och stora fönster i två olika väderstreck som ger ett fint ljusflöde till hela våningen. Bostaden disponeras med de sociala ytorna mot gatan samt en mer privat del och balkong mot den lugna och lummiga gården i östligt läge. Bostaden erbjuder en inre hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Den inre hallen mynnar vidare ut i en möblerbar hall som idag nyttjas som ett mysigt "relaxrum". Arkitekt ritat kök med snickerier i trä och full maskinell utrustning med gott om plats för större middagssällskap. I anslutning till köket finner du ett socialt och inbjudande vardagsrum med vackra pardörrar och stuckatur i tak. Tre trevliga sovrum tyst belägna mot gården. Två helkaklade badrum med golvvärme varav ena inrymmer tvättmaskin. För extra bekvämlighet erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Helt enkelt en drömfyra belägen i en förening med mycket låg skuldsättning, goda hyresintäkter, 1 kvarvarande hyresrätt om ca 110 kvm och som äger marken. Med faciliteter såsom barnvagnsrum, tvättstuga och mysig innergård. Med ett mycket attraktiv läge på lugn tvärgata invid Vasaparken och med gångavstånd till både Odenplan och Sankt Eriksplan som erbjuder ett gediget utbud av både restauranger, caféer och kommunikationer. - Sekelskiftesfyra med bevarade tidstypiska attribut - Balkong i östligt läge mot gård - De sociala rummen mot gata och tre sovrum i fil mot gård - Två helkaklade badrum - Mycket goda förvaringsmöjligheter - Brf med låg belåning, hyresintäkter och 1 kvarvarande hyresrätt om 110 kvm. - Attraktivt läge på lugn tvärgata invid Vasaparken

  • Balkong
  • Hiss
Gästrikegatan 3, 4tr, Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Gästrikegatan 3, 4tr, Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan, Stockholms kommun, bild 2
Gästrikegatan 3, 4tr, Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan, Stockholms kommun, bild 3

Gästrikegatan 3, 4tr

Lägenhet
Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
9 950 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/6
5 925 kr/mån
118 452 kr/m²

På en av Vasastans mest attraktiva adresser invid Vasaparken finner ni denna charmiga sekelskiftestrea med vacker kakelugn och två härliga balkonger. Belägen högt upp i fastigheten med en genomgående planlösning och stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde till hela lägenheten. Här erbjuds vackra sekelskiftesattribut som högt i tak, stuckatur, fungerande vacker kakelugn, trägolv och fönster med djupa fönsternischer. Våningen disponeras med ett stilrent renoverat och välplanerat kök med utgång till en av balkongerna i härligt sydvästläge. Två sovrum belägna mot lugn innergård. Ett socialt och sällskapsinbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong mot Gästrikegatan. Möblerbar hall med en renoverad gäst-wc i anslutning, serveringsgång och goda förvaringsmöjligheter i garderober och skåp. Fräscht badrum med tvättmaskin. Helt enkelt en drömtrea belägen i vacker fastighet anno 1911, i en förening med stabil ekonomi, goda hyresintäkter och som äger marken. Med faciliteter som Garage i huset, tvättstuga och två innergårdar. - Charmig sekelskiftestrea med vackra attribut - Två balkonger varav ena i sydvästläge - Fungerande kakelugn - Badrum och gäst-wc - Eftertraktad adress invid Vasaparken - Brf med stabil ekonomi & goda hyresintäkter om ca 879 000 kr/ år (2022) - Hiss - Stambytt fastighet (96-97) - Garage i huset - Lugn tvärgata utan genomfartstrafik

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra stationsgatan 111, 6tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30
Norra stationsgatan 111, 6tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Norra stationsgatan 111, 6tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Norra stationsgatan 111, 6tr

Lägenhet
Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
7 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 6/7
5 054 kr/mån
82 053 kr/m²

Högt och fritt läge - Garage i huset - 3 sovrum mot gård - Sociala ytorna mot gata med fri utsikt - Två badrum - Balkong - Brf med goda medel i kassan, hyresintäkter & 4 kvarvarande hyresrätter - Optimalt belägen invid Birkastan och Hagastaden Synnerligen välplanerad 4:a med balkong och fri utsikt. Öppen och social planlösning mellan kök och sällskapsrum som bjuder in till trevligt umgänge och stora middagar om så önskas. Kök i stilren design med köksö och full maskinell utrustning och vinkyl. Stora fönsterpartier med fri utsikt som ger ett fint ljusinsläpp och där även vackra solnedgångar kan beskådas. Lägenheten erbjuder även tre rymliga sovrum, två helkaklade och smakfullt inredda badrum varav ena inrymmer tvättmaskin och torktumlare. Mycket god förvaring i flera garderober samt klädkammare. Här bor du med närhet till Vasastans mest gemytliga och hippaste kvarter, Birkastan samt expanderade Hagastaden. I en förening med 4 miljoner i kassan och goda hyresintäkter om ca 1 miljon kronor (2022) samt 4 kvarvarande hyresrätter. Modern fastighet som erbjuder all tänkbar bekvämlighet som nutidens storstadsmänniska önskar. Stor rymlig hiss som går direkt ner till såväl garage som förråd vilket gör att du i princip inte behöver ta ett enda trappsteg. Innergården är en grönskande oas med gungor och sandlåda för de minsta samt flera olika sittgrupper för de vuxna. Ett perfekt boende för familjen och för dig som uppskattar kombinationen av full bekvämlighet, närhet till storstadens breda utbud samt grönska, vatten och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrbackagatan 26A, 1,5tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Norrbackagatan 26A, 1,5tr

Lägenhet
Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
6 650 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 1,5/6
3 390 kr/mån
95 000 kr/m²

2,5a från 20-talet med tidstypiska detaljer - Stilrent inredd - Balkong mot gård - Brf som äger marken och har låg skuldsättning - Fiberbredband inkluderat i avgiften - Optimalt läge i Birkastan Här presenteras en fin 20-talspärla med vackra tidstypiska detaljer och en stilren inredning. En välplanerad planlösning med fönster i två olika väderstreck och balkong mot föreningens trevliga och lummiga innergård. Stilrent inredd med sober färgsättning på väggarna och vacker fiskbensparkett som pryder golven. Tidstypiska detaljer som högt i tak och spröjsade fönster. En otroligt charmig bostad med rymliga rum, goda sällskapsytor och ett helkaklat badrum med golvvärme för extra komfort. Här erbjuds extra bekvämligheter som diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsgrupp samt två klädkammare där ena är inredd med tvättmaskin och torktumlare. Belägen i populära Birkastan, runt hörnet från Rörstrandsgatans puls med både restauranger och caféer, men även härliga promenadstråk längs Karlbergs slott. Goda kommunikationer vid både Sankt Eriksplan och Vasastan, och två matbutiker i närheten. Solid förening som äger marken och har en låg belåning om endast 2407 kr / kvm bostadsyta (2022).

  • Balkong
  • Hiss
Gävlegatan 13, 3tr, Vasastan Rödabergen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Gävlegatan 13, 3tr

Lägenhet
Vasastan Rödabergen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
5 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
2 705 kr/mån
111 702 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!! Möjlighet ges här att förvärva denna topprenoverade och väldisponerade tvåa med fönster i två olika väderstreck som skapar ett naturligt ljus till hela lägenheten. Här möts vackra 20-tals attribut såsom en tilltagen takhöjd, tidstypiska fönsterpartier och vackra trägolv med en modern och stilren inredning. Lägenheten disponeras med ett stort och sällskapsinbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matbord. Helkaklat badrum med värmegolv och duschhörna. Stilrent kök och rymligt sovrum belägen mot gård. För extra bekvämligheter erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobsgrupper. Här bor man inte bara i en drömtvåa utan även i en äkta förening med mycket god ekonomi och med alla faciliteter man kan önska. Bastu, övernattningslägenhet, hobbyrum och 1000Mb/s internet som ingår i avgiften. Området har också allt man kan begära med närhet till grönområden som Hagaparken och Karlbergsmotionsslinga samt Odenplans oslagbara kommunikationsutbud, Rörstrandsgatans restauranger men framförallt Hagastaden runt hörnet med matbutiker, apotek, systembolag, restauranger, barer, flertalet gym och en kommande tunnelbanestation. - Stilren tjugotalstvåa med moderna materialval - Totalrenoverad 2019 - Väldisponerad - Insynskyddat och lummigt läge - Välskött förening med god ekonomi som äger marken - Bredband inkluderat i avgiften - Belägen högt upp i huset invid expanderade Hagastaden.

Visar alla 5