HusmanHagberg Vasastan

HusmanHagberg Vasastan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Upplandsgatan 34, Vasastan Odenplan, Stockholms kommun

Upplandsgatan 34

Lägenhet
Vasastan Odenplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

7 795 000 kr

66 m²

2 rum

2 847 kr/mån

118 106 kr/m²

Välkommen att bara kunna flytta in i denna välplanerade 2:a och lev ett bekvämt lägenhetsliv. Toppläge invid Odenplan i ett högt och fritt läge med solig balkong. Här bor ni på 66 kvm fördelat på ett ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, sovrum med gott om förvaring, helkaklat wc/duschrum samt möblerbar hall. Mycket trivsam innergård med utemöbler, utekök och grill samt ett inglasat uterum med infravärme. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt disponering av föreningens gemensamma utrymmen så som hobbyrum, tvättstuga och cykelrum. Varmt välkomna på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Torbjörn Klockares Gata 7, 2 tr, Vasastan Rödabergen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Torbjörn Klockares Gata 7, 2 tr

Lägenhet
Vasastan Rödabergen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

8 250 000 kr

89 m²

3.5 rum

4 312 kr/mån

92 697 kr/m²

Med attraktivt och ett av Vasastans mysigaste lägen alldeles invid Solvändan ligger den väldisponerade 3-4:a med mycket charm tack vare bl a speglade dörrar och fönsternischer. Lägenhetens har en mycket väldisponerad och tilltalande disponering med ett stort vardagsrum, kök med matplats samt två optimal sovrum där det större av dem delats för att skapa en arbetsplats alternativ ett barnrum. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med många smarta lösningar. Stabil och välskött bostadsrättsförening där medlemmarna fritt disponerar en mycket stor och mysig innergård!

 • Hiss
Regeringsgatan 70A, 3tr, City Norrmalm Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 4 jun kl 11:30

Regeringsgatan 70A, 3tr

Lägenhet
City Norrmalm Vasastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

6 995 000 kr

74 m²

2 rum

2 996 kr/mån

94 527 kr/m²

Varmt välkomna till denna luftiga och ljusa 2:a på ett eftertraktat läge mitt i hjärtat av City. Njut av en synnerligen unik utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp från bostadens härliga burspråk. Lägenheten är genomgående i gott skick med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Ett fantastiskt hem med en välplanerad planlösning med stora sällskapsytor som bjuder in till umgänge, stort badrum med tvättpelare, ett rogivande sovrum och generös förvaring genom en klädkammare samt flera garderober i sovrummet. De stora fönsterpartierna skapar ett härligt ljusflöde i hela bostaden. - Centralt i City/Norrmalm med bekvämt avstånd till allt. - Garage i fastigheten. - Två gästlägenheter med förmånlig hyra. - Äkta bostadsrättsförening med solid ekonomi. Kort och gott ett hem med hög trivselfaktor med stadspulsen precis utanför dörren! Varmt välkomna på visning. Föranmäl er gärna till visning för extra service.

 • Plus
 • Hiss
Hälsingegatan 14C, 4 tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Hälsingegatan 14C, 4 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

7 475 000 kr

66 m²

2 rum

2 159 kr/mån

113 258 kr/m²

Sekelskiftesdrömmen när den blir som allra bäst! Synnerligen väldisponerad och social våning om 66 kvm i högt läge med genomgående ljusinsläpp och balkong in mot gård. Här bor man i hjärtat av Vasastan på attraktiva Hälsingegatan i en solid äkta Bostadsrättsförening som äger marken med låg månadsavgift. Hälsar er hjärtligt välkomna till visning! Boka er gärna via mäklarens annonssida.

 • Balkong
 • Hiss
Birkagatan 28 B, 5 tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun

Birkagatan 28 B, 5 tr

Lägenhet
Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

7 500 000 kr

63 m²

2 rum

2 046 kr/mån

119 048 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en underbar vindsvåning med fritt läge och slående utsikt över Birkastans takåsar. Här erbjuds ett kvalitetsboende som under 2021 renoverats med varsam hand och kvalitativa materialval som genomsyrar hela våningen. Bostaden har en genomgående spännande disponering som fördelar sig med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett mysigt tornrum med begränsad takhöjd. Vidare finns ett väldisponerat sovrum, generöst badrum, hall med goda avhängningsmöjligheter samt en praktisk klädkammare för ytterligare förvaring. Varmt välkomna att ta del av denna unika och välrenoverade våning som måste ses på plats!

 • Plus
 • Hiss
Anna Steckséns Gata 15, 6 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
Anna Steckséns Gata 15, 6 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Anna Steckséns Gata 15, 6 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Anna Steckséns Gata 15, 6 tr

Lägenhet
Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

3 550 000 kr

31 m²

1.5 rum

1 904 kr/mån

114 516 kr/m²

- Uthyrningsmöjligheter - Flexibelt tillträde - Helt nyproducerad 2023 - Gemensam takterrass Varmt välkommen till denna suveränt planerade lägenhet med vardagsrum och kök i öppenplanlösning. Väldisponerad sovrumsdel samt härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd tack vare fönster från golv till tak. Bostaden har otroligt bra uthyrningsmöjligheter där det inte krävs ett godkännande från föreningen. Bostaden blev klar för tillträde i Januari månad och har varit helt obebodd sen den blev färdigställd. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, äger marken och har låga avgifter, lyxiga materialval samt hög bekvämlighet i huset. För parkering finns nedfart till Stockholm Stads garage beläget under innergården och tunnelbanans gula linje planeras inom ca 100 meter från byggnaden. Nya Norra Stationsparken anläggs direkt utanför porten och breder sedan vidare ut sig genom hela Hagastaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västmannagatan 13, 3 tr, Vasastan Norrmalm, Stockholms kommun

Västmannagatan 13, 3 tr

Lägenhet
Vasastan Norrmalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

6 750 000 kr

61 m²

2 rum

4 487 kr/mån

110 656 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en fantastisk lägenhet med ett av Stockholms mest eftersökta lägen ett stenkast från Odenplan, Vasaparken och Tegnérlunden och med gångavstånd till City. Denna mycket eftertraktade bostad erbjuder ett skick i allra högsta klass med genomgående exklusiva materialval, vilket tillsammans med tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, takrosett, speglade fönsternischer etc. gör bostaden till ett verkligt drömboende som vi vet att många väntat på! Lägenheten är en del av Balders genomförda ny-/ombyggnadsprojektet Västmannagatan 13 som stod klart 2021. I samarbete mellan Balder, arkitekter och inredningsdesigners byggdes hela fastigheten om och ett omfattande arbete gjordes med att skapa ett ljust, modernt och funktionellt hem anpassat efter husets ålder. Fastigheten, som av Stockholms stadsmuseum klassificerats som särskilt värdefull, har ett kulturhistoriskt värde vilket tog hänsyn till vid återställandet. I kombination med detta är lägenheterna utrustade med alla moderna nödvändigheter du kan tänka dig. En perfekt kombination av anrikt och modernt helt enkelt. Välkommen till något gammalt. Och något nytt!

 • Hiss
Emmy rappes gata 3, 7 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun

Emmy rappes gata 3, 7 tr

Lägenhet
Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan

7 400 000 kr

67 m²

2 rum

4 772 kr/mån

110 448 kr/m²

Med högt läge och fritt läge ligger denna arkitektritade och nyproducerade (2021) lägenhet belägen i populära Brf Kvartetten suveränt planerad hörnbostad om 2 rok på 67 kvm. Optimalt belägen med fri utsikt i två väderstreck över kommande park och torg samt Stockholms innerstad. Bostaden har fönster från golv till tak och djupa fönsternischer vilket ger ett stort ljusinsläpp och en känsla av rymd med två franska balkong vetter mot öster samt mot Norra Stationsparken åt söder. - Fri utsikt över Norra stationsparken - Högt upp i huset - Möjlig 3:a - Uthyrningsmöjligheter Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, äger marken och har lyxiga materialval samt hög bekvämlighet med exempelvis eget gym i huset. För parkering finns nedfart till Stockholm Stads garage beläget under innergården och tunnelbanans gula linje planeras inom ca 100 meter från byggnaden. Nya Norra Stationsparken anläggs direkt utanför porten och breder sedan vidare ut sig genom hela Hagastaden.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8