Mäklare Jennie Pålsson

Jennie Pålsson

Om mig

För mig är kundnöjdhet det primära! Jag vill att du/ni som kund till mig skall vara så nöjda med er försäljning att du/ni rekommenderar mig vidare till andra. Återkoppling är något som jag tar på största allvar. Som kund hos mig så kommer jag återkoppla dig kontinuerligt och jobba strategiskt och proaktivt. Vill du veta värdet på din bostad och hur du kan lyckas med din försäljning? Kontakta mig, jag hjälper dig mer än gärna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägra 219, null, Krokoms kommun

Hägra 219

Gård/Skog
Krokoms kommun
HusmanHagberg Östersund
16 000 000 kr
560 + 70 m²
14 rum
47 ha tomt

NYTT PRIS! Vi presenterar härmed stolt denna exklusiva hästgård som ligger vackert belägen i Hägra, Krokom Jämtland. Här förenar du din livsstil i absolut närhet med ditt boende! Hägra 219 är en hästidyll av högsta klass och i denna unika och nybyggda byggnad som har en takhöjd 11,5 kvm finner ni boende, stall och ridhus under samma tak. Fastigheten erbjuder 3 skiften om 35,1 ha enligt skogsbruksplan innefattande till största delen tillväxtskog. Totalt virkesförråd om 2718 m3sk. Bonitet om 4,7. Ett fint bonusvärde medföljer genom jakträtt i jaktlag om 1600 ha. Ett av skiftena, det största, går ut i Indalsälven och innefattar ägande av del av ö. DETTA SKIFTE KAN ÄVEN SÄLJAS FÖR SIG och inte ingå i köpet om man så önskar. Gården, som stod klar 2019, innefattar det mesta ni "villhöver". Här finner ni ett boende om 570 kvm som innefattar 4-5 sovrum, en relaxavdelning med bastu och dusch, 2 st ytterligare badrum, Ballingslöv kök med kyl och frys från Smeg, lounge del, vardagsrum del, 2 kaminer, 2 balkonger, en mycket rymlig solterrass i söderläge, bibliotek, tränings/aktivitetsrum, kontor, förråd och en tvättstuga med otroliga ytor. Det ca 300 kvm rymliga stallet är ljust och luftigt och har ett modernt utförande av högsta klass. Här erbjuds ni 8 boxar om 12 kvm och 1 box om 16 kvm som är idag delad i två om 8 kvm, 2 st sadelkammare, 1 st spolspilta, 1 st foderkammare, 1 st tvättstuga med industritvättmaskin samt en gäst-wc. Ridhuset erbjuder er en ridplan om ca 23 X 60 m med 8 cm tjockt underlag av fibersand samt en läktare. Från ridhuset nås en gästlägenhet för långväga besök eller kursdeltagare om 70 kvm varav 4 sovrum, fullt utrustat kök och badrum. Ute på gården finns 5 uteboxar och 2 lösdriftshagar med egna vindskydd. Gården erbjuder även ridplan, hagar och goda utridningsmöjligheter. Ni är på perfekt ställe för det! Verksamheten på gården drivs idag i enskild firma och har ca 400 000 kr i omsättning. Allt är idag uthyrt. Gårdshuset är 60 kvm och har 3 rum och kök varav 2 sovrum. Badrummet byggdes till 2018 och huset har nya 3-glas fönster installerade. Hyrs idag ut för 4000 kr/mån vilket ger en intäkt på 48 000 kr. Läs mer om vardera objekt i specificerad text. För mer info eller visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkomna!

  • Plus
Rådhusgatan 61E, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 61E

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 100 000 kr
50,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 139 kr/mån
21 654 kr/m²

Vi presenterar härmed denna ljusa och trivsamma 2-rummare på Rådhusgatan 61E. Här bor du med högt och fint läge och har utsikt mot Annersia och Storsjön från den soliga balkongen. Bostaden erbjuder er en fin rymd genom den höga takhöjden, ett uppdaterat och gemytligt kök med ljusa luckor, ett ljust och trevligt vardagsrum med parkettgolv i ek, ett sovrum som vetter mot innergården, ett badrum med kakel/väv och plastmatta och mycket bra förvaring i hallen genom en garderob med skjutdörrar. Brf Gäddan nr 1 u.p.a. är en trygg förening med stabil ekonomi. För alla medlemmar finns en relaxavdelning med bastu och dusch samt trivsamma innergårdar med grillplatser. Här bor ni bekvämt med gång- och cykelavstånd till stadskärnan, allmänservice, tågstation, gym och campus. Runt knuten har ni både restauranger och bageri. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

  • Balkong
Köpmangatan 54, Centrala Östersund, Östersunds kommun

Köpmangatan 54

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 750 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 2/2
3 147 kr/mån
40 509 kr/m²

Vi välkomnar er härmed till Köpmangatan 54! Här återfinner ni denna sekelskiftespärla som förenar gammaldags charm med modern elegans på ett alldeles förtrollande och stilfullt sätt. Lägenheten är med sina 43,2 kvm mycket välplanerad och har en magnifik takhöjd. Här återfinns ett vackert trägolv som enhetligt pryder hela bostaden och väggarna är målade med moderna och sobra färgsättningar. Detta är en bostad som bär på en egen historia samtidigt som den anpassar sig perfekt till dagens livsstil. Köket är modernt med alla bekvämligheter du behöver och erbjuder en bänkyta av rang där många middagar lagas med glatt humör. I det rymliga vardagsrummet/köket står en vacker kakelugn med anor från förr, ej eldningsbar men som är ett konstverk i sig. Här finns även en mindre vinkyl och platsbyggda hyllor. Sovrummet har gamla och vackra dubbeldörrar och fönster in mot den lugna innergården, så här somnar du gott om kvällarna. I denna pärla återfinns ett ljust och rymligt badrum med golvvärme och stilfulla detaljer. Väl avskilt i hallen finner du ett mindre förråd för förvaring. Föreningen är mycket välskött och har underbara gemensamhetsytor såsom en trivsam innergård och en populär bakstuga. Därtill får man även tillgång till en övernattningslägenhet, bastu och en gedigen tvättstuga. Här finns en härlig gemenskap och möjlighet att trivas i gott sällskap. Lite av en bullerbykänsla om somrarna fast mitt i stan. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

  • Plus
Tors väg 36, Ås, Krokoms kommun

Tors väg 36

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
HusmanHagberg Östersund
1 125 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
3 507 kr/mån
18 443 kr/m²

Vi presenterar härmed denna trivsamma och renoverade 2:a som erbjuder fin utsikt mot Åreskutan från både köket & balkong vid klart väder. Bostaden finner ni på Tors väg 36 och 1 trappa upp välkomnas ni med egen entré, ett nyrenoverat och snyggt kök med härliga bänkytor, ett vardagsrum med balkong och fin utsikt samt ett rymligt sovrum med rymlig klädkammare. Badrummet är äldre men har en ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad. Lägenheten har ett mycket fint ljus insläpp och har sober och modern färgsättning. Föreningen som bildades 2018 är välskött och har en engagerad styrelse. Här har fiber med 1000/1000 och 48 st el-bils laddare installerats under 2023. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

  • Balkong
Mällbyvägen 26, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Mällbyvägen 26

Villa
Frösön, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
3 300 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
1 395 m² tomt

Vi presenterar härmed denna enplansvilla med källare om 6 rum och kök! Villan finner ni på Mällbyvägen 26 och ligger med ett högt och fint läge där du från tomten kan skymta fjällen i fjärran. Strax utanför tomtgränsen finns ett välbesökt grönområde som erbjuder fina promenadstråk om somrarna och pulkaåkning om vintrarna. Bostadens övre plan erbjuder dig ett kök från byggår, ett vardagsrum med kamin med tillhörande matrum som från begynnelsen använts som sovrum, ett badrum, 2 sovrum och altan med fin utsikt. Källarplanet erbjuder ytterligare 1-2 sovrum, en tvättstuga, badrum med bastu, snickarverkstad och gott om förrådsutrymmen. Till villan finns ett rymligt dubbelgarage som fungerar som skyddsrum i området och villan har både fiber och bergvärme installerat. Här bor du även med närhet till matvarubutik, Frösöns skidbackar, skidspår och närliggande fotbollsplan. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

Bällsta 107, Annersia, Östersunds kommun

Bällsta 107

Villa
Annersia, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
6 100 000 kr
157 + 49 m²
6 rum
3 280 m² tomt

Vi presenterar nu stolt detta blivande nyckelfärdiga hus som kommer uppföras och vara inflyttningsklart till sommaren 2024. På Bällsta 107 kommer ett ladhus-inspirerat enplanshus med fristående dubbelgarage att ta form och kommer ligga med ett absolut lugnt och fridfullt läge. Huset byggs med en attraktiv och modern planlösning med fokus på sällskapsytor och generös takhöjd. Med on-suite badrum och walk-in closet från master-bedroom, sociala och öppna ytor, bra förvaringsmöjligheter i själva boendet och två vardagsrum blir detta en perfekt familjedröm. I tidigt skede kan man påverka färgsättning och vissa inrednings-val så tveka inte att teckna dig tidigt om du är intresserad och vill kunna påverka. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

  • Nyproduktion
Bällsta 108, Annersia, Östersunds kommun

Bällsta 108

Villa
Annersia, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
5 950 000 kr
160 + 45 m²
6 rum
3 135 m² tomt

Vi presenterar nu stolt detta blivande nyckelfärdiga hus som kommer uppföras och vara inflyttningsklart till sommaren 2024. På Bällsta 108 kommer ett behagligt enplanshus i vinkel med dubbelgarage att ta form och kommer ligga med ett absolut lugnt och fridfullt läge. Huset byggs med en attraktiv och modern planlösning med fokus på sällskapsytor och generös takhöjd. Med on-suite badrum från master-bedroom och separerad barnrumsdel gör det livet lite enklare att få njuta av tillvaron årets alla dagar. Eftertanken med kaminens placering, som har ett centralt läge i huset och kan skymtas från många av vinklarna i huset, är bara en av detaljerna som utmärker sig. I tidigt skede kan man påverka färgsättning och vissa inrednings-val så tveka inte att teckna dig tidigt om du är intresserad och vill kunna påverka. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

  • Nyproduktion
Ringvägen 3A, Söder, Östersunds kommun

Ringvägen 3A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 595 kr/mån
29 245 kr/m²

Vi presenterar härmed denna förförande 2:a med öppen planlösning och högt i tak. Bostaden finner ni på Ringvägen 3A och ligger med utsökt läge strax utanför centrumkärnan. Den väldisponerade boytan om 60 kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här erbjuds ett modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter, ett socialt och luftigt vardagsrum med anslutning till den inglasade balkongen med utsikt mot Storsjön. Sovrummet är rogivande med genomtänka förvaringsmöjligheter. Badrummet nås från hallen med kakel, klinker och trendiga duschväggar med industristil. Den synliga tegelväggen som vi finner i både vardagsrum och sovrum skapar en modern och rustik känsla som enkelt smälter in med övrig inredning. På golven ligger genomgående vit-laserade trägolv. Här vill man bara strosa omkring och njuta i sin boning. Sammanfattningsvis är detta ett otroligt charmigt boende som bäst upplevs på plats. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkomna!

  • Balkong
Åsvägen 148, Ås, Krokoms kommun
  • Budgivning pågår

Åsvägen 148

Villa
Ås, Krokoms kommun
HusmanHagberg Östersund
9 950 000 kr
265 + 25 m²
9 rum
2 181 m² tomt

Vi presenterar härmed denna helt magnifika villa på Åsvägen 148. Bostaden, som är byggd år 1850, ligger med fritt och ostört läge i vackra Sem och erbjuder er strålande utsikt över ängar, Storsjön och fjällen. Detta fina och extraordinära hem erbjuder er en sekelskiftescharm utan dess like och här finner du dessutom en egen utomhuspool med tillhörande poolhus för lata sommardagar. Villan, som rymmer 9 rum och kök, har plats för hela familjen, släkt och vänner. Detta genom sina flertalet sovrum, bibliotek, hemmakontor, 3 badrum, enorma sällskapsytor och en stor, vacker glasveranda med utgång till både poolområdet och uteplats som har storslagen utsikt över Storsjön och fjällen. Glasverandan erbjuder även en ståtlig järnkamin och här spenderar du helst din lediga tid och njuter till fullo under årets alla dagar. I det stora platsbyggda lantköket lagas det mat på en exklusiv Ilve-spis eller varför inte krydda matlagningen direkt på den vackra gamla vedspisen? Här lever du med högt i tak, trägolv i original, eldstäder och i ett hem renoverat med hjärta och själ. Fiber finns naturligtvis installerat och bastu för den frusna under de kallaste dagarna på året. Du bor även på nära cykelavstånd från Östersund. Vill du veta mer om bostaden, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

  • Plus

Visar alla 9