Mäklare Jennie Pålsson

Jennie Pålsson

Om mig

För mig är kundnöjdhet det primära! Jag vill att du/ni som kund till mig skall vara så nöjda med er försäljning att du/ni rekommenderar mig vidare till andra. Återkoppling är något som jag tar på största allvar. Som kund hos mig så kommer jag återkoppla dig kontinuerligt och jobba strategiskt och proaktivt. Vill du veta värdet på din bostad och hur du kan lyckas med din försäljning? Kontakta mig, jag hjälper dig mer än gärna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tors väg 58, Ås, Krokoms kommun
 • Kommande

Tors väg 58

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
HusmanHagberg Östersund
1 575 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/1
4 462 kr/mån
22 826 kr/m²

Vi presenterar härmed denna 3:a med fantastiskt gavelläge intill mycket luftig och grön allmänning. Bostaden finner ni på Tors väg 58, Ås och här erbjuds ni ett hem med altan i bästa solläge, ett trivsamt vardagsrum, kök med lugnt läge in mot gården, 2 sovrum och ett rymligt badrum med egen tvättmaskin. Här ingår även elen i månadsavgiften. Som boende i området så har man skola, förskola, grön och strövområden i nära anslutning. Föreningen är stabil och här har man inte behövt göra någon avgiftshöjning pga höjda räntor. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Ringvägen 3A, Centrala Östersund, Östersunds kommun
 • Kommande

Ringvägen 3A

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 575 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 497 kr/mån
23 864 kr/m²

Välkommen till denna moderna och charmiga 2:a på Ringvägen 3A! Här erbjuds ni en bostad som strålar av genomgående kvalitet & stil och som både har luftiga ytor och ett förtjusande gavelläge där rummen badar i fantastiskt ljus. Hemmet imponerar med högt i tak och detaljer såsom trägolv och charmiga dragdörrar mellan sovrum och vardagsrum. Med endast en halv trappa upp så underlättar det vardagslivet tex när veckans storhandling eller träning är gjord. Med det ljusa trägolvet i hall och kök samt den vackra originalparketten i sovrummet och vardagsrummet ger det detta hem tillsammans en charmig & tidlös touch. Köket är kockens dröm med rymlighet, bra förvaringsmöjligheter, modern design och plats för trivsamma middagar. Badrummet är utrustat med kakel och klinker och har egen tvättmaskin samt ett trevligt fönster. Vardagsrummet är mycket rymligt och sträcker sig ut mot en rymlig balkong som både är inglasad och möblerbar, vilket ger möjlighet till avkopplande stunder. Sovrummet har gott om plats för både säng, förvaring och annan möblering. Beläget endast en kort promenad från centrala Östersund har denna bostad ett optimalt läge som gör vardagen bekväm och enkel. Upplev det bästa av både modernitet och charm i detta tilltalande hem. Till lägenheten medföjer ett stort vindsförråd och ett stort källarförråd. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Storsjöstråket 14, Centrala Östersund, Östersunds kommun
 • Kommande

Storsjöstråket 14

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/5
2 648 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och nyproducerade 1:a med imponerande takhöjd belägen på Storsjöstråket 14. Här finner du enorma förvaringsmöjligheter för att hålla din tillvaro organiserad och stilren. Den inglasade balkongen bjuder in till härliga stunder när du njuter av det sjönära läget. Storsjöstråket ligger precis intill Storsjön, en idyllisk plats som erbjuder naturupplevelser och stadsliv. Föreningen värnar om ditt ekonomiska välbefinnande. Med endast en 6-procentig höjning av månadsavgifterna för 2024 kan du känna dig trygg och säker i ditt nya boende. I månadsavgiften ingår bredband samt basutbud av tv-kanaler via fiber. Låt detta sjönära boende bli din nya oas i vardagen. Vill du veta mer om detta objekt? Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Köpmangatan 54, Centrala Östersund, Östersunds kommun
 • Kommande

Köpmangatan 54

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 650 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 2/2
3 367 kr/mån
38 194 kr/m²

Vi välkomnar er härmed till Köpmangatan 54! Här återfinner ni denna sekelskiftespärla som förenar gammaldags charm med modern elegans på ett alldeles förtrollande och stilfullt sätt. Lägenheten är med sina 43,2 kvm mycket välplanerad och har en magnifik takhöjd. Här återfinns ett vackert trägolv som enhetligt pryder hela bostaden och väggarna är målade med moderna och sobra färgsättningar. Detta är en bostad som bär på en egen historia samtidigt som den anpassar sig perfekt till dagens livsstil. Köket är modernt med alla bekvämligheter du behöver och erbjuder en bänkyta av rang där många middagar lagas med glatt humör. I det rymliga vardagsrummet/köket står en vacker kakelugn med anor från förr, ej eldningsbar men som är ett konstverk i sig. Här finns även en mindre vinkyl och platsbyggda hyllor. Sovrummet har gamla och vackra dubbeldörrar och fönster in mot den lugna innergården, så här somnar du gott om kvällarna. I denna pärla återfinns ett ljust och rymligt badrum med golvvärme och stilfulla detaljer. Väl avskilt i hallen finner du ett mindre förråd för förvaring. Föreningen är mycket välskött och har underbara gemensamhetsytor såsom en trivsam innergård och en populär bakstuga. Därtill får man även tillgång till en övernattningslägenhet, bastu och en gedigen tvättstuga. Här finns en härlig gemenskap och möjlighet att trivas i gott sällskap. Lite av en bullerbykänsla om somrarna fast mitt i stan. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna!

 • Plus
Litsvägen 2C, Stadsdel Norr, Östersunds kommun
 • Kommande

Litsvägen 2C

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 935 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
3 991 kr/mån
35 833 kr/m²

Vi presenterar härmed Litsvägen 2C, en mycket trevlig tvårummare om 54 kvm med rymlig balkong och stilrena ytskikt! Ta hissen upp till fjärde våningen, här möts du av denna nyproducerade 2:a som erbjuder er en genomgående behaglig ekparkett genom hela bostaden och sobra, trivsamma kulörer. Köket är en stilren kombination av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux i ett öppet samband mot vardagsrum och därigenom är en perfekt plats för umgänge. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som ligger med högt och soligt läge. Lägenheten har även ett rymligt sovrum med bra förvaring samt ett badrum utrustat med stilfullt kakel och klinkers samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänk ovan. I badrummet finns även handdukstork installerad. I Brf Skidskytten blir det lätt att ha en aktiv och fartfylld fritid då du har gångavstånd till Östersunds skidstadion. Det kallar vi vardagslyx. Här väntar milsvida, preparerade skidspår under vintern och trevliga promenadstråk i rogivande miljö. Östersunds Centrum ligger endast en kort promenad bort. Här bor ni bekvämt utan att behöva tänka på minsta renovering då allt fortfarande är i så gott som nytt skick. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Litsvägen 2A, Stadsdel Norr, Östersunds kommun
 • Kommande

Litsvägen 2A

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
2 950 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/4
5 846 kr/mån
35 542 kr/m²

Vi presenterar härmed Litsvägen 2A, en rymlig trerummare om 83 kvm med gavelläge och två balkonger allra längst upp i huset. Ta hissen upp till fjärde våningen där du möts av denna nyproducerade 3:a. Här erbjuds ni ljusa ytskikt och behaglig ekparkett genom hela bostaden. Köket är en stilren kombination av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux i ett öppet samband mot vardagsrum och en perfekt plats för umgänge. Det finns två sovrum, från det stora sovrummet finns den ena balkongen som vetter mot innergården, den andra balkongen nås från vardagsrummet. Badrummet är utrustat med stilfullt kakel, klinkers och tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovan som underlättar vardagslivet. Fönster från tre väderstreck som ger ett naturligt ljusflöde över hela hemmet. I Brf Skidskytten blir det lätt att ha en aktiv och fartfylld fritid då du har gångavstånd till Östersunds skidstadion. Det kallar vi vardagslyx. Här väntar milsvida, preparerade skidspår under vintern och trevliga promenadstråk i rogivande miljö. Östersunds Centrum endast en kort promenad bort. Här bor ni bekvämt utan att behöva tänka på minsta renovering då allt fortfarande är i så gott som nytt skick. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6