HusmanHagberg Sigtuna

HusmanHagberg Sigtuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tilskogsvägen 18B, Sigtuna Til, Sigtuna kommun
  • Sön 27 okt kl 15:45
Tilskogsvägen 18B, Sigtuna Til, Sigtuna kommun, bild 2
Tilskogsvägen 18B, Sigtuna Til, Sigtuna kommun, bild 3

Tilskogsvägen 18B

Villa
Sigtuna Til, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 995 000 kr
157 + 190 m²
7 rum
1 792 m² tomt

Välkommen till Tilskogsvägen i Sigtuna där denna villa stoltserar på en stor och lummig tomt om hela 1792 kvadratmeter. Med en bostadsyta på 157 kvm och biutrymmen på 190 kvm, får du gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Interiört finns generösa sällskapsytor, kök och en separat matplats där man kan bjuda in till trevliga middagar. . På övervåningen hittar du ett väl tilltaget vardagsrum, fyra välplanerade sovrum som ger möjlighet till en flexibel boendelösning. Här hittar du även även ett badrum och separat wc. Suterräng/källarvåningen rymmer, förutom bra förvaringsmöjligheter, gillestuga med öppen spis, sovrum/kontor, bastu och stor tvättstuga. Ett stort garage rymmer både bilar och annat skrymmande. Tilskogsvägen erbjuder närhet till såväl vacker natur som stadens bekvämligheter. En perfekt plats för den som söker både avkoppling och närhet till det urbana. Huset har nytt yttertak och nya fönster, i övrigt äldre standard och genomgående behov av modernisering. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Bagarstugans väg 9, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Bagarstugans väg 9

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 995 000 kr
99 m²
5 rum
5 218 kr/mån
30 253 kr/m²

Modernt radhus i familjevänligt område som har en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Välkommen till detta välplanerade och energieffektiva radhus på 99 kvm fördelat på två våningsplan. Här möts ni av en modern och ljus bostad som erbjuder en praktisk planlösning och alla bekvämligheter ni behöver för ett trivsamt boende. Radhuset ligger i ett familjevänligt område med bykänsla nära naturen och bra pendlingsavstånd till Stockholm. Här bor ni nära Steninge slott, Steningebadet och Stenladan med uteservering, restauranger, butiker och man har även närhet till marinan med båtplatser. Med förskola i området, lekpark och en planerad skola är området perfekt för familjer. Dessutom når ni snabbt E4:an, Stockholm och Uppsala på 40 minuter samt Arlanda på 15 minuter. Med bil tar det några minuter till Märsta C och ca 10 minuter till Sigtuna med mer service, sport, nöje och matbutiker.

  • Uteplats
Ciderfabrikens väg 56, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Ciderfabrikens väg 56, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Ciderfabrikens väg 56, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Ciderfabrikens väg 56

Villa
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 495 000 kr
160 m²
6 rum
394 m² tomt

Vill ni bosätta er i ett familjevänligt område med bra pendlarläge, inte allt för långt ifrån service, aktiviteter och grönområden och önskar ett hem med bra standard, komfort och stil? Upptäck drömhemmet för familjen med inredd vindsvåning och därav tre våningsplan att disponera med allt en familj behöver i kombination med uteplatser, parkering och balkong. Husets entréplan erbjuder golvvärme och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, komplett med en elegant köksö, matplats, stora fönster ner till golvnivå som ger en fint ljusinsläpp samt en mysig kamin som förgyller vardagen. Här finns vidare en välutrustad tvättstuga med groventré, förråd, helkaklat badrum med dusch samt tillgång till en fin och rymlig uteplats mot trädgårdstomt. På mellanplan finns hela fyra sovrum med garderob och från det största sovrummet når ni bostadens härliga balkong med plats för möblemang, lyktor och växtlighet efter eget tycke och smak. Utanför sovrummen finns även ett allrum/TV-rum och ett helkaklat badrum med badkar. På vindsplan finns bostadens tredje sällskapsrum tillsammans med sovalkov, förråd samt duschrum och bastu. Med fyra rymliga sovrum, tre badrum och flera sällskapsytor är detta ett hem för er som värdesätter komfort och stil. Detta är en bostad att trivas i, perfekt utformad för såväl vardag som sociala sammanhang med vänner och familj. Huset har även parkering för två bilar vid entrén och erbjuder tillgång till uteplats på både fram-och baksidan samt en härlig trädgård att njuta av. I trädgården finner ni allt från blommande perenner och rosenbuskar till äppelträd, rabarber, hallon och jordgubbar. Här finns även extra förvaringsutrymme i förråd. Upptäck Steninge Slottsby i Sigtuna – en idyllisk boendemiljö med historisk charm. Här bor ni nära Steninge slott, Steningevik med konferens och hotell, Steninge badet med grill och toalett, klädmarknad, Stenladan med uteservering, restauranger, inredningsbutiker och kan njuta av marinan med båtplatser. Med förskola på plats, lekpark och en planerad skola, är området perfekt för familjer. Dessutom når ni snabbt E4:an, Stockholm och Uppsala på 30 minuter samt Arlanda på 15 minuter. Promenadavstånd från huset till busshållplats på Keramikens väg, med bil tar det ca 9 minuter till Märsta och ca 12 minuter till Sigtuna med mer service, sport, nöje och matbutiker. Välkommen hit, varmt välkommen hem!

  • Premium
Lodjursvägen 14, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Lodjursvägen 14

Villa
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 195 000 kr
150 + 15 m²
6 rum
895 m² tomt

Med ett lugnt och soligt läge på den barnvänliga Lodjursvägen ligger denna villa med sex rum. På den 895 kvadratmeter stora tomten med närhet till både förskolor och skolor, vilket gör det till ett perfekt hem för en barnfamilj. Uterummet och de stora terrasserna skapar en härlig känsla av "inne och ute i ett". Huset har genomgått flera standardhöjande renoveringar, inklusive ett nyrenoverat badrum och kök. Det finns ett rymligt fristående garage samt en Friggebod med gott om plats för förvaring. Huset ligger på en fin, uppvuxen trädgårdstomt med altaner i olika väderstreck och ett bubbelbad. Entréplan: Hall med gott om förvaring för ytterkläder. Härifrån tar du dig upp till övervåningen. Sovrum. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, handfat, dusch, och handdukstork. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en värmepump. Tvättstugan har en separat ingång från "parkeringsplatsen". Köket och vardagsrummet är i öppen planlösning. Köket, renoverat 2022, har både moderna och stilrena vitvaror tillsammans med en rejäl köksö. Köket övergår smidigt till vardagsrummet som har en utgång till ett trevligt uterum. Övervåning: Allrum/TV-rum. Tre ljusa sovrum med bra utsikt. Badrum med plastmatta på golvet och kaklade väggar. Utrustat med toalett, handfat, dusch och badkar. Klädkammare. I området finns både förskolor, skolor och vackra naturområden. På cirka 15 minuter når du Märsta station till fots, där du kan ta pendeltåg eller fjärrtåg. Om du föredrar att ta bussen, når du den på några få minuter.

  • Plus
Nyborgsvägen 9, Rosersberg, Sigtuna kommun

Nyborgsvägen 9

Lägenhet
Rosersberg, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 868 kr/mån
43 594 kr/m²

Fräsch och välplanerad 1:a med sovalkov och fritt läge mot innergård. På Nyborgsvägen 9 finner ni en lugn och stillsam tillvaro samtidigt som tillgången till pendeltåg och trafikplats till E4:an ger fantastiska kommunikationer till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. Här bor ni nära matbutiken i Rosersbergs och har endast ca 8 minuters promenad till pendeltåget. I området finns bl.a. en liten livsmedelsaffär, förskola, skola, frisör, restauranger samt annan service. Det finns goda förutsättningar för idrott och friluftsliv för alla åldrar. Bl.a. finns golfbana och ridanläggningar i närheten samt motionsspår

Skolgatan 11D, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 11D

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 650 000 kr
110 m²
5 rum
6 099 kr/mån
24 091 kr/m²

Charmig 5:a i två plan med ett attraktivt läge nära service och kommunikationer. Från den egna entrén kommer man in i en bostad som har en skön känsla och samtidigt är praktiskt planerad med fyra sovrum och badrum på vardera våningsplan. På övre plan är det öppet till nock vilket gör våningsplanet extra luftigt och charmigt med synliga takbjälkar. Utanför entrén som ligger mot Äppelparken finns plats för utemöbler och från vardagsrummet når man balkongen som ligger i andra änden av bostaden. Balkongen är rymlig och ligger med ett fint solläge mot föreningens trädgård. Till bostaden ingår en parkeringsplats samt förråd i separat byggnad.

  • Balkong
Oriongatan 179, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun

Oriongatan 179

Radhus
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 690 000 kr
98 m²
4 rum
148 m² tomt

FRIKÖPT radhus om 98 kvm i två plan. Här får ni ett välplanerat hem med 4 rum och kök som passar perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar. Entréplanet erbjuder en social planlösning med ett ljust och luftigt kök som har en mysig matplats intill fönstret vilket skapar en härlig atmosfär för både vardagsmiddagar och trevliga stunder med vänner. Vardagsrummet är lätt att möblera och har utgång till husets altan och gräsmatta. Det finns även en praktisk tvättstuga samt ett stilrent badrum och ett sovrum på entréplanet. En trappa upp på övre plan finns två sovrum samt badrum och en rymlig klädkammare, allt för ett praktiskt boende. På både fram- och baksidan finns uteplatser, vilket ger er möjlighet att njuta av solen hela dagen. Den rymliga baksidan har även ett stort förråd för extra förvaring. Ett perfekt hem för er som vill ha bekvämligheter och trivsamma ytor! Med sitt utmärkta läge nära kommunikationer och skolor är detta det idealiska hemmet för en barnfamilj. Här bor du med naturen som granne – skogspromenader och frisk luft väntar bara några steg bort. Dessutom når du Mälarens glittrande vatten på cirka 10 minuter. Detta hem erbjuder vidare ett bekvämt boende i en lugn och trevlig miljö. Här kan ni njuta av närheten till både vatten och natur, samtidigt som ni har smidiga kommunikationsmöjligheter. Skolor och förskolor ligger inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen hit, varmt välkommen hem!

Kaprifolvägen 54, Steningehöjden, Sigtuna kommun

Kaprifolvägen 54

Radhus
Steningehöjden, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 695 000 kr
147 m²
5 rum
396 m² tomt

Välkommen till Kaprifolvägen. Detta hus, byggt 2018 har bra planlösning och moderna materialval. Bottenvåningen, med bra sällskapsytor har ett rymligt vardagsrum och matplats. Stora fönster bidrar till en ljus och luftig atmosfär, medan det integrerade köket erbjuder gott om arbetsytor. På detta plan finns även hall, tvättstuga med egen ingång och ett rymligt duschrum. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett har utgång till en solig balkong med söderläge. Här finns även ett allrum som lätt kan byggas om till ytterligare ett sovrum vid behov. Badrummet har både dusch och badkar, Klädkammare för förvaring. Uppvärmningssystemet har värmeåtervinning via frånluftsvärmepumpen, som håller driftskostnaderna låga. Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har vattenburna radiatorer. På infarten finns plats för en bil och det uppvärmda garaget rymmer en ytterligare bil. Utanför huset finns ett trädäck som fångar solen under både morgon och eftermiddag. Altan och gräsmatta på baksidan, medan framsidan har en liten uteplats samt balkong. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift under de första 15 åren från byggdatumet. Steningehöjden är ett familjevänligt område mellan Sigtuna och Märsta, komplett med skolor och förskolor. Det är en plats där familjer trivs och barnen har gott om möjligheter till lek med naturen inpå knuten. Steningebadet ligger endast cirka 15 minuters cykelfärd bort, och Steninge Slottsby med sina butiker och restauranger nås enkelt till fots eller med cykel. Det är gångavstånd till busshållplatsen med förbindelser mot både Sigtuna och Märsta. Tågförbindelser från Märsta tar dig till både Uppsala och Stockholm.

  • Energieffektiv
Broholmsvägen 9A och 9B, Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 27 okt

Broholmsvägen 9A och 9B

Villa
Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
9 995 000 kr
268 + 92 m²
8 rum
1 792 m² tomt

Eftertraktade och rymlig villa med uthyrningsdel, dubbelgarage samt del i brygga med båtplats. Huset är genomgående i gott skick med fina materialval och moderna färger och det härliga ljusinsläppet gör huset trivsamt. Det här är ett boende för er som har behov av stora ytor och många rum samt en rymlig tomt med utmärkt solläge att leva ett skönt och socialt sommarliv på. Uthyrningsdelen är på ca 50 kvm och har separat entré och fungerar som ett eget hushåll. Läget med närhet till charmiga Sigtuna stad, badplatser i Mälaren och idrottsanläggningar samt skolor gör detta boende mycket attraktivt.

  • Plus
Skattsökargränd 8B, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Skattsökargränd 8B

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
4 195 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 3/5
6 666 kr/mån
41 330 kr/m²

En av föreningens finaste lägenheter med påkostade material och naturliga färgval som skänker harmoni och lugn i hemmet. Här finner ni en ljus, rymlig och välplanerad bostad som fördelar sig på en välkomnande och möblerbar hall, tre sovrum, vardagsrum, ett välutrustat kök, två helkaklade badrum med dusch samt en trevlig balkong med utsikt mot torget. Bostaden är utrustad med dimmerbara spotlight, ljus enstavig ekparkett och god förvaring i garderober. Här bor ni med fantastiskt hörnläge och vackert ljusinsläpp från två väderstreck i både kök och vardagsrum, som vidare är placerade med öppen planlösning mot varandra. Båda badrummen är bekvämt utrustade med spegelskåp, dusch med glasväggar, toalett samt handfat med kommod. Ena badrummet erbjuder även takdusch i krom och tvättmaskin samt torktumlare med fin bänkyta ovan. Från badrummen når ni bostadens hall. Den inre hallen leder er vidare till bostadens rymliga sovrum, garderober, vardagsrum och kök. Det rymliga köket erbjuder tillgång till bland annat integrerad diskmaskin, induktionshäll, bänkskiva och stänkskydd i kompositsten samt en självrengörande ugn. Här finns även rostfri kyl och frys samt en mikrovågsugn och belysning ovan köksbänk. Från köket når ni bostadens balkong som har plats för såväl möbler som växtlighet. Här finner ni med andra ord verkligen en bostad att trivas i och som måste upplevas på plats. Till bostaden hör även ett förråd om ca. 5,5 kvm. På Skattsökargränd 8B bor ni med ett mycket centralt läge i det nybyggda och attraktiva Sigtuna Stadsängar. Här har du nära till all möjlig service på torget såsom apotek, livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger, gym mm. I området finns även fina möjlighet till motion med elljusspår, cykelbanor och padelhall. I skogen intill området erbjuds mountainbikebana och på gångavstånd finner ni en nybyggd och populär förskola samt Engelska skolan (F-9). Promenad och cykelavstånd ner mot Mälaren och Sigtuna Stad samt Strandpromenad. Goda kommunikationer med buss som går till Uppsala, mellan Sigtuna och Märsta samt vidare mot Bålsta och Arlanda. I Märsta finns anslutning till såväl SL:s pendeltåg och regionaltåg mellan Stockholm och Uppsala. Just nu erbjuds du som köper en avgiftsrabatt om 1333 kr/mån fram till sista juni år 2025.

  • Balkong
  • Hiss
Katarina Jagellonikas väg 39, Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30

Katarina Jagellonikas väg 39

Villa
Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 995 000 kr
161 + 9 m²
5 rum
510 m² tomt

Attraktiv familjevilla för den moderna familjen med en social planlösning och en härlig atmosfär i vardagsrummet med öppet till nock. Dom stora fönsterpartierna mot trädgården ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en fin känsla i huset. Huset är uppdaterat med nytt kök och värmepumpen är bytt i detta hus. Ytan har blivit större då huset är ombyggt och del av garage och efterföljande förråd har blivit boyta istället. I populära Sjudargården bor det många barnfamiljer och det är gångavstånd till både skola och förskola. Till den mysiga stadskärnan i Sigtuna tar det ca 20 minuter att promenera och där finns all service som apotek, läkarmottagning, matbutik, caféer.

  • Plus
Drejskivans väg 4, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Drejskivans väg 4

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
3 795 000 kr
121 m²
5 rum
6 902 kr/mån
31 364 kr/m²

Modernt radhus i familjevänligt område – En perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Välkommen till detta välplanerade och energieffektiva radhus på 121 kvm, fördelat på två våningsplan. Här möts ni av en modern och ljus bostad som erbjuder en praktisk planlösning och alla bekvämligheter ni behöver för ett trivsamt boende. Bostaden erbjuder en välkommande hall, välutrustad tvättstuga med tillgång till groventré, två helkaklade badrum samt god förvaring i klädkammare, garderober och förråd på tomten. Vidare har ni här tillgång till ett kök som erbjuder allt ni behöver, vardagsrum, allrum samt tre rymliga sovrum på övervåningen med möjlighet att skapa ett femte rum. Köket erbjuder vidare tillgång till matplats med plats för matgrupp och en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet når ni bostadens härliga trädgård med goda odlingsmöjligheter samt en altan för avkoppling, perfekt för härliga stunder med familj och vänner. Även bostadens framsida erbjuder uteplats vilket gör att ni kan fånga solens timmar under dagen. Detta radhus ligger i ett familjevänligt område med bykänsla, nära naturen och bra pendlingsavstånd till Stockholm. Här bor ni nära Steninge slott, Steningebadet och Stenladan med uteservering, restauranger, butiker och man har även närhet till marinan med båtplatser. Med förskola i området, lekpark och en planerad skola är området perfekt för familjer. Dessutom når ni snabbt E4:an, Stockholm och Uppsala på 40 minuter samt Arlanda på 15 minuter. Med bil tar det några minuter till Märsta C och ca 10 minuter till Sigtuna med mer service, sport, nöje och matbutiker.

  • Uteplats
Solbrinken 11, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun

Solbrinken 11

Lägenhet
Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/5
5 640 kr/mån
31 172 kr/m²

2:a med hela 17 kvm balkong i två väderstreck mot härlig natur. Unik lägenhet i genomgående mycket gott skick och ett attraktivt och lugnt läge med naturen runt lägenheten. Bostaden är modernt och trevlig planerad med fina sociala ytor men ändå praktiskt och den rymliga balkongen förgyller vardagen. Runtom huset finns skog med både bär och svamp att plocka. Solbrinken ligger med gångavstånd till skola och förskola samt buss som tar dig till Märsta station och Sigtuna station i varsin riktning. Populära Midgårdsbadet med både inom- och utomhusbad ligger i närheten samt grönområden. Den nybyggda Fågelparken ligger på andra sidan gatan. Vackra promenadvägar och hundrastgård finner du också på kort avstånd från bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 20

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
4 195 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/3
5 751 kr/mån
45 108 kr/m²

Unik 3:a med mycket hög standard och ett attraktivt läge i området. Bostaden har en social planlösning för den moderna familjen och ligger i ett kvarter som innehåller villor och lågt byggda flerfamiljshus vilket ger området en trivsam karaktär. Lägenheten har genomgående mycket hög standard på materialval och är i nyskick. Såväl sällskapsytor som sovrum är generösa och luftiga. Steninge slottsbys naturnära läge vid Mälaren skapar en perfekt plats för naturliv med härliga promenadstråk till bland annat Rävsta och Rosersbergs Slott. Där den gamla handelsträdgården en gång låg planeras nu för stall och ridhus invid grusvägen som löper ned till Marinan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hugingatan 10, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår

Hugingatan 10

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 550 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 802 kr/mån
20 667 kr/m²

Fräsch och insynsskyddad 3:a med ett attraktivt läge i området med närhet till både service och grönska. Bostaden erbjuder en funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter, rymligt och lättmöblerat vardagsrum, två sovrum med förvaring i garderober samt ett välutrustat kök och badrum. Badrummet är renoverat och utrustat med bekvämligheter som bland annat tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum erbjuder båda yta för matgrupp samt fint ljusinsläpp från bostadens stora fönster. Det rymliga vardagsrummet har tillgång till bostadens ljusa och mysiga balkong som är perfekt för trevliga kvällar med vänner och familj. Här bor ni med bekväm service inom gångavstånd, Märsta centrum en cykeltur bort och Stockholm samt Uppsala inom pendlingsavstånd. Perfekt för en familj som vill bo bra & bekvämt. Ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med löpande renoverad och lågt belånad fastighet.

  • Balkong
Venngarn 294A, Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun
Venngarn 294A, Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 294A, Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 294A

Lägenhet
Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
930 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/3
1 525 kr/mån
54 706 kr/m²

/ Kontakta mäklaren för mer information / Uteplats / Välplanerad / Upprustat och renoverat 2016 / Slottsmiljö / Promenadavstånd till Jensen gymnasiet / Välplanerad lägenhet med uteplats i insynsskyddat läge på mysiga Venngarn! Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från samtliga fönster och fördelar sig på allrum, kök samt ett bekvämt kaklat badrum. Allrummet erbjuder plats för säng samt annat möblemang efter eget tycke och smak. Intill allrummet finner du ett välutrustat kök med ugn, spis, kyl/frys samt diskho. Altanen är har ett insynsskyddat läge och erbjuder en generös yta för sittgrupp, eventuell växtlighet samt andra trevligheter. Perfekt för härliga stunder med mat och dryck tillsammans med nära och kära. Till bostaden hör även ett förråd som är placerat på bekvämt avstånd trappen ner från bostaden i ett skyddsrum i källaren. Föreningen har gemensam tvättstuga. Föreningen godkänner för närvarande juridisk person i föreningen och är positivt inställda till uthyrning i andrahand. (senast kontrollerat 16/2-2024) Venngarn är en underbar plats med 1000 år av historia och läge mittemellan Stockholm och Uppsala, bara 15 km från Arlanda. Att bo i en slottsmiljö är fantastiskt och skapar ett mervärde i vardagen och det natursköna läget ger en fin harmoni. På Venngarn 294A bor du med närhet till café, inredningsbutik, restaurang samt gym. Ett utmärkt läge även för den som ska studera på Jensen gymnasiet, bara en kort promenad från bostaden. Här finns även förskola, företagscenter och så naturligtvis slottet med dess härliga park. Till Sigtuna Stadsängar är det ca 4 km. En mysig cykelväg till Sigtuna stad finns genom Viby by eller den helt nya cykelvägen till Sigtuna Stadsängar. Sigtuna Stadsängar erbjuder i sin tur Apotek, gym, matbutik, restaurang, postombud med mera. Vid väg 263 finns buss mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala. Frågelista kommer att finnas med i annonsen inom kort. Välkommen hit, varmt välkommen hem! Vid intresse och för mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Emelie Ingvarsson på 076 513 36 99 eller [email protected].

  • Premium
  • Uteplats
Brunnsbacken 8, Sigtuna - centralt, Sigtuna kommun

Brunnsbacken 8

Villa
Sigtuna - centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 995 000 kr
145 + 57 m²
5 rum
665 m² tomt

Välkommen till Brunnsbacken 8 Här har du möjlighet att förvärva en väl underhållen bostad med en totalyta på drygt 200 kvm med fem rum och mycket goda biutrymmen. Denna rymliga villa är perfekt för familjen som söker ett hem med både karaktär och moderna bekvämligheter. Husets fem rum inkluderar flera generösa sovrum samt ett rymlig vardagsrum. Två badrum utrustade med alla nödvändigheter och en separat dusch i anslutning till bastun.. Köket är av god kvalitét och har generösa arbetsytor. Huset har en traditionell planlösning som erbjuder både privata och sociala ytor, perfekt för både vardagsliv och bjudningar. I suterängplanet finns mycket utrymme som ger flexibilitet i användningen av hemmet. Det fristående garaget på 31 kvm, ger trygg parkering och ytterligare förvaringsmöjligheter. Den insynsskyddade uteplatsen på baksidan erbjuder en perfekt plats för avkoppling och sociala sammankomster under varma sommarkvällar. Hemlarm, Sector alarm, finns. Går att överta. Bergvärme ger låga energikostnader. Brunnsbacken 8 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både skolor, affärer och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

  • Plus
Mjärden 8, Sigtuna - Björkbacka, Sigtuna kommun

Mjärden 8

Villa
Sigtuna - Björkbacka, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
9 950 000 kr
229 + 38 m²
7 rum
863 m² tomt

Vid entré, möts du av en mycket stor hall, som genast sätter standarden på resten av huset, stort och rymligt. Det rymliga köket är utrustat med all maskinell utrustning, har generösa förvaringsutrymmen. Här finns en köksö och i direkt anslutning till köket ligger matsalen, där familj och släkt kan samlas för måltider och samtal. Vardagsrummet ligger som en naturlig fortsättning av köket och har förutom utgång till uteplatsen och tomtens baksida. En braskamin gör livet lite lättare kalla vinterdagar. På detta plan finns även ett av hemmets fyra sovrum, perfekt för gäster eller som kontor, gästtoalett med dusch. Rymlig tvättstuga med groventré. En trappa upp finns tre sovrum, alla väl tilltagna. Dessutom erbjuder denna våning ett stort allrum på hela 40 kvm, perfekt för lek och underhållning för hela familjen. Från allrummet kommer du ut på en balkong. Wc med dusch.. här finner du även ett stort badrum som har dubbla handfat, badkar, dusch och bastu. Parkettgolv löper genomgående och skapar en enhetlig känsla i hela huset. En mysig braskamin skapar en extra atmosfär och värme under kalla kvällar. Huset ligger på en plan, fin trädgårdstomt där du kan njuta av grönska och lugn. En fin uteplats erbjuder möjligheter till grill och avkoppling under soliga dagar. För den bilintresserade finns ett garage samt p-platser för 4-6 bilar, vilket ger gott om utrymme för både parkering och förvaring. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område, erbjuder huset närhet till skolor, förskolor och grönområden. Med bekvämt avstånd även till natur och stadsliv, är detta en idealisk plats att kalla hem. Varmt välkommen att utforska allt som huset har att erbjuda!

Stockholmsvägen 24B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Stockholmsvägen 24B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 932 kr/mån
30 833 kr/m²

Centralt och attraktivt belägen 1:a med sovalkov och rymligt kök. Ett stenkast från Märsta C med all service och kommunikationer ligger denna trevliga och praktiskt planerade bostad. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar vilket gör den lätt att trivas i och det högt belägna läget ger en privat känsla i lägenhet utan insyn. Här har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar mm och Märsta station där du enkelt tar dig till Uppsala eller Stockholm. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåning samt en fastighet där stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fönsterbyte mm.

  • Plus
Stadsängsgatan 10, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Stadsängsgatan 10

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 365 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/5
2 908 kr/mån
48 750 kr/m²

Fast pris! 1:a i nyskick med hög standard och balkong mot innergård. Lägenheten ligger med ett högt läge i nybyggda och attraktiva Sigtuna Stadsängar. På Stadsängsgatan 10 bor ni med ett mycket centralt läge i det nybyggda och attraktiva Sigtuna Stadsängar. Här har du nära till all möjlig service på torget såsom apotek, livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger, gym mm. I området finns även fina möjlighet till motion med elljusspår, cykelbanor och padelhall. I skogen intill området erbjuds mountainbikebana och på gångavstånd finner ni en nybyggd och populär förskola samt Engelska skolan (F-9). Promenad och cykelavstånd ner mot Mälaren och Sigtuna Stad samt Strandpromenad. Goda kommunikationer med buss som går till Uppsala, mellan Sigtuna och Märsta samt vidare mot Bålsta och Arlanda. I Märsta finns anslutning till såväl SL:s pendeltåg och regionaltåg mellan Stockholm och Uppsala. Till bostaden hör även ett förråd. Avgiften är 2.908kr/månad men en avgiftsrabatt förekommer på månadsavgiften om 485kr/månad fram till sista juni år 2025. Just nu är avgiften 2.423kr/månad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sätunavägen 14E, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Sätunavägen 14E

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 695 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 591 kr/mån
24 043 kr/m²

Snygg lägenhet högt belägen på gaveln med ljusinsläpp från tre väderstreck utan insyn i populära Brf Arenberga. Den praktiska planlösning gör bostaden lätt att trivas i och den inglasade rymliga balkongen ger en hög trivselfaktor. Brf Arenberga har stabil ekonomi med låg belåning och löpande renoverade fastigheter. På Sätunavägen bor man bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar och Märsta station där du enkelt tar dig till Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

  • Plus
  • Balkong
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Silvergatan 11

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 559 kr/mån
52 885 kr/m²

Med över 4 meter i takhöjd på högsta punk och fritt läge är denna 2:a unik som bostad. Den moderna och sociala planlösningen samt genomgående fina materialval gör denna lägenhet lätt att trivas och bo i. Balkongen med fritt och soligt läge förgyller vardagen och här finns gott om plats för ett socialt liv med familj och vänner. Genom kapitaltillskott av OBOS som har byggt fastigheten så är månadsavgiften tryggad att vara på samma nivå tom 2026-12-31.

  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 4B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 4B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
3 240 kr/mån
39 342 kr/m²

Attraktiv och ljus mini 2:a om 38 kvm i genomgående gott skick ett stenkast från Märsta centrum och Märsta station. Lägenheten har en trevlig balkong som ligger med ett lugnt läge mot lummig bakgård. Bra pendlarläge och med gångavstånd till Märsta station du dig enkelt till både Uppsala, Arlanda och Stockholm. Ett stenkast från bostaden ligger Märsta centrum med sitt generösa utbud av butiker, caféer och nödvändig service. Den låga avgiften och toppläget gör denna lägenhet attraktiv.

  • Plus
  • Balkong
Venngarn 293E, Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun

Venngarn 293E

Lägenhet
Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 175 000 kr
54 m²
3 rum
4 612 kr/mån
40 278 kr/m²

3:a med stor uteplats i härligt och fint solläge mot naturen i attraktiva Venngarn. Från den egna entrén kommer man in i bostaden som har en effektiv och social planlösning och den stora uteplatsen i vinkel förgyller vardagen. Wenngarn är en underbar plats med 1000 år av historia och läge mittemellan Stockholm och Uppsala, bara 15 km från Arlanda. Att bo i en slottsmiljö är fantastiskt och skapar ett mervärde i vardagen och det natursköna läget ger en fin harmoni. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Om du vill titta på denna fina bostad med dess härliga altan så ring Nils Lagerlöf på 072-320 00 04.

  • Uteplats
Vänortsringen 17, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Vänortsringen 17

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 400 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 2
5 910 kr/mån
18 792 kr/m²

Ombyggd lägenhet med tre sovrum som har en smart planlösning där nuvarande ägare har tagit tillvara på bostadens yta på bästa sätt. Lägenheten är enligt föreningen register 2rok men används idag som 4rok och har löpande renoverats. Bostaden har ett bra centralt läge i området och fönster samt balkong ligger mot lummig gård. Centrala Märsta omges av bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till både grönområden och service skapar en trivsam miljö. Från Vänortsringen har du gångavstånd till Märsta Centrum och trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. Märsta Centrum erbjuder flera val av livsmedelsbutiker och även vårdcentral, restauranger, caféer, idrottsanläggningar, shopping, systembolag och närservice. I närheten finns även handelsplats med de större livsmedelsbutikerna och apotek.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 27