HusmanHagberg Sigtuna

HusmanHagberg Sigtuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Silvergatan 11

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 950 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 075 kr/mån
35 976 kr/m²

Denna lägenhet, i miljöanpassad fastighet, erbjuder en modern, och social planlösning med genomgående fina materialval, vilket gör den till en plats där det är lätt att trivas och bo. Balkongen med sitt fria läge lyser upp vardagen och erbjuder gott om utrymme för ett socialt liv med familj och vänner. Tack vare räntebidrag från OBOS, som byggt fastigheten, är månadsavgiften tryggad fram till och med den 31 december 2026. Vid entrén möts man av en hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder samt förvaring i en garderob. Köket, från Marbodal, är modernt och fräscht med gott om arbetsyta. Här finns även kylskåp, frys, spis, ugn samt diskmaskin för bekvämlighetens skull. I anslutning till köket finns ett förråd. Badrummet är rymligt och stilrent med granitväggar och klinkergolv. Det är utrustat med wc, handfat, dusch samt tvätt/torktumlare. Det härliga vardagsrummet blir lägenhetens samlingspunkt, från vardagsrummet kommer du ut till den stora balkongen med fritt läge. Sovrummen erbjuder plats för sängar och annat möblemang efter behov. Det ena sovrummet har dessutom en större klädkammare i direkt anslutning. Det andra sovrummet har garderob för förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa, fina parkettgolv.

  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 24B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Stockholmsvägen 24B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 932 kr/mån
30 833 kr/m²

Centralt och attraktivt belägen 1:a med sovalkov och rymligt kök. Ett stenkast från Märsta C med all service och kommunikationer ligger denna trevliga och praktiskt planerade bostad. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar vilket gör den lätt att trivas i och det högt belägna läget ger en privat känsla i lägenhet utan insyn. Här har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar mm och Märsta station där du enkelt tar dig till Uppsala eller Stockholm. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåning samt en fastighet där stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fönsterbyte mm.

  • Plus
Kaprifolvägen 54, null, Sigtuna kommun

Kaprifolvägen 54

Radhus
Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 295 000 kr
147 m²
5 rum
396 m² tomt

Välkommen till Kaprifolvägen. Detta hus, byggt 2018 har bra planlösning och moderna materialval. Bottenvåningen, med bra sällskapsytor har ett rymligt vardagsrum och matplats. Stora fönster bidrar till en ljus och luftig atmosfär, medan det integrerade köket erbjuder gott om arbetsytor. På detta plan finns även hall, tvättstuga med egen ingång och ett rymligt duschrum. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett har utgång till en solig balkong med söderläge. Här finns även ett allrum som lätt kan byggas om till ytterligare ett sovrum vid behov. Badrummet har både dusch och badkar, Klädkammare för förvaring. Uppvärmningssystemet har värmeåtervinning via frånluftsvärmepumpen, som håller driftskostnaderna låga. Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har vattenburna radiatorer. På infarten finns plats för en bil och det uppvärmda garaget rymmer en ytterligare bil. Utanför huset finns ett trädäck som fångar solen under både morgon och eftermiddag. Altan och gräsmatta på baksidan, medan framsidan har en liten uteplats samt balkong. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift under de första 15 åren från byggdatumet. Steningehöjden är ett familjevänligt område mellan Sigtuna och Märsta, komplett med skolor och förskolor. Det är en plats där familjer trivs och barnen har gott om möjligheter till lek med naturen inpå knuten. Steningebadet ligger endast cirka 15 minuters cykelfärd bort, och Steninge Slottsby med sina butiker och restauranger nås enkelt till fots eller med cykel. Det är gångavstånd till busshållplatsen med förbindelser mot både Sigtuna och Märsta. Tågförbindelser från Märsta tar dig till både Uppsala och Stockholm.

Lertagsvägen 33A, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr
Lertagsvägen 33A, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Lertagsvägen 33A, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Lertagsvägen 33A

Lägenhet
Knivsta - Centralt, Knivsta kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
6 304 kr/mån
29 353 kr/m²

Centralt belägen 4:a med två uteplatser och då lägenheten har en modern samt social planlösning blir den trivsam och enkel att bo i. Bostaden är i genomgående gott skick och dom två uteplatserna med fint solläge förgyller vardagen. Till bostaden finns en p-plats samt ett externt förråd. Till Knivsta centrum är det gångavstånd och där finner du ett stort utbud av service samt kommunikationer till både Uppsala och Stockholm. På ca fem minuters promenad når man naturreservatet Gredelby hagar där det finns fina promenadstråk med fågelsjö och möjlighet att hitta kantareller.

  • Premium
  • Uteplats
Tilskogsvägen 17, Sigtuna Til, Sigtuna kommun

Tilskogsvägen 17

Villa
Sigtuna Til, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
9 995 000 kr
155 + 115 m²
9 rum
1 420 m² tomt

Spännande villa om hela 270 kvm totalyta med ett härligt ljusinsläpp och generösa sälskapsytor. Stora fönsterpartier, generös takhöjd upp till nock och nivåskillnader ger villan en unik atmosfär. Fem sovrum varav ett master sovrum med rymlig klädkammare och utgång till balkong. Flera uteplatser i olika väderstreck för sol och skugga beroende på säsong. Från flera uteplatser och flera rum har man en rogivande utsikt över villakvarteren och med Mälaren i fonden. Möjlighet till uthyrningsdel med eget pentry och ingång, passar perfekt som generationsboende eller för företagaren.

  • Plus
Stockholmsvägen 24C, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45

Stockholmsvägen 24C

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 619 kr/mån
26 690 kr/m²

Centralt och attraktivt belägen 3:a med balkong som har direkt access till innergårdens gräsmatta. Njut av ett skönt och socialt liv med gräsmattan mellan tårna när du tillagar middagen på grillen. Ca 300 meter från Märsta C med all service och kommunikationer ligger denna trevliga och praktiskt planerade bostad. Lägenheten är genomgående med fönster i tre väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och med läget på hörnet i fastigheten så blir det en privat känsla i bostaden. Här har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar mm och Märsta station där du enkelt tar dig till Uppsala eller Stockholm. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåning samt en fastighet där stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fönsterbyte mm.

  • Plus
  • Balkong
Kaprifolvägen 23, Steningehöjden, Sigtuna kommun

Kaprifolvägen 23

Villa
Steningehöjden, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
4 795 000 kr
122 + 6 m²
5 rum
257 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett av de mysiga husen på Kaprifolvägen! Ett mycket trivsamt boende med två välplanerade våningsplan och en stor trälagd uteplats i bästa västerläge med praktisk liten gräsmatta. Invändigt erbjuds öppna sällskapsytor, kvalitativt och snyggt kök med hög teknisk standard, tre rymliga sovrum och genomgående ytskikt som gör interiören enhetlig. Sovrummen är samlade på övre plan vilket gör de till en mer privat avdelning och allrummet blir ett perfekt TV-rum, alternativt ett fjärde sovrum. Vidare återfinns ett helkaklat och lyxigt badrum samt en praktisk klädkammare i ett av sovrummen på övre plan. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket bidrar till ett mycket socialt boende. Från vardagsrummet nås den solsäkra uteplatsen med både altan och gräsmatta. I övrigt erbjuder entréplan ytterligare ett helkaklat badrum samt en fullutrustad tvättstuga. Parkeringsplats precis utanför dörren samt förråd i anslutning till trädgården underlättar i vardagsbestyren. Detta hem ger er hög vardagskomfort, härliga utemiljöer att vistas på, modern funktionalitet samt gott om plats för både familj och vänner! Tomten är väldigt lättskött och är som gjord för små barnafötter att utforska sig på. Här på tomten finns förutom den soliga uteplatsen också ett praktiskt förråd för förvaring. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gata med egen parkeringsplats direkt utanför ytterdörren. Samfälligheten har en gemensam lekplats rakt utanför tomten. Inom kort avstånd finner ni såväl skolor som förskolor och Rävsta naturreservat för avkopplande vardagspauser. Goda förbindelser finns att tillgå som smidigt tar er in till Sigtuna stadskärna! Sigtuna är ett levande samhälle med vacker natur och Mälaren med många badplatser. I centrum finns all service man kan önska sig som klädbutiker, mataffärer, restauranger och ett fint bibliotek. Det är en familjevänlig ort med fantastiska miljöer. Huset är beläget i lugna och populära Steningehöjden, en riktig familjeidyll med samfällighetens lekplats i närhet från huset, carport, närhet till både förskolor och skolor, grönområden och bra kommunikationer. Bokade privata visningar, kontakta mäklaren för en tid som passar er.

  • Plus
  • Energieffektiv
Stadsängsgatan 10, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
  • Sön 28 apr

Stadsängsgatan 10

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/5
2 424 kr/mån
49 821 kr/m²

1:a i nyskick med hög standard och balkong mot innergård. Lägenheten ligger med ett högt läge i nybyggda och attraktiva Sigtuna Stadsängar. Här har du nära till all möjlig service på torget såsom apotek, livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger mm. I området finns även fina möjlighet till motion med elljusspår, cykelbanor och padelhall. Goda kommunikationer med buss som går mellan Sigtuna och Märsta samt vidare mot Bålsta och Arlanda. I Märsta finns anslutning till såväl SL:s pendeltåg och regionaltåg mellan Stockholm och Uppsala.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pål Pålssons gata 36, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun

Pål Pålssons gata 36

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 675 000 kr
120 m²
5 rum
325 m² tomt

Villa i 2-plan, med en yta på 120 kvadratmeter som passar perfekt för barnfamiljen. Huset har med dagens planlösning 3 sovrum, med det går lätt att få till 4 sovrum om man behöver. Bostaden har ett modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig altan mot allmänning. Altanen som har ett mycket bra läge, blir ett idealiskt ställe att njuta av sommardagar på. Dubbla badrum/duschrum gör livet lite enklare. Dessutom finns en tvättstuga och klädkammare/förråd. Huset ligger på lugn återvändsgata med förskolor, skolor och fritidsaktiviteter inom bekvämt gångavstånd.

  • Plus
Pål Pålssons gata 20, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun

Pål Pålssons gata 20

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
4 995 000 kr
105 m²
4 rum
672 m² tomt

Denna enplansvilla, belägen på plan fin trädgårdstomt, i ytterkant av området mot skogsdunge, har ett högt och soligt läge. Boendet, med en yta på 105 kvadratmeter, har 4 rum och imponerar med sitt fantastiska vardagsrum och kök där öppningen upp till taknocken ger en härlig rymd. Huset har 3 sovrum och en bra klädkammare. Dessutom ingår ett separat, isolerat förråd och ett vidbyggt varmförråd för praktisk förvaring. Denna villa utgör en bra kombination av modern bekvämlighet och närhet till natur, vilket gör den till det perfekta hemmet för dem som söker både komfort och lugn omgivning. Bilen ställs med fördel i carporten, ytterligare parkeringsmöjligheter finns på uppfarten.

Sätunavägen 14E, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
  • Sön 21 apr

Sätunavägen 14E

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 695 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 591 kr/mån
24 043 kr/m²

Snygg lägenhet högt belägen på gaveln med ljusinsläpp från tre väderstreck utan insyn i populära Brf Arenberga. Den praktiska planlösning gör bostaden lätt att trivas i och den inglasade rymliga balkongen ger en hög trivselfaktor. Brf Arenberga har stabil ekonomi med låg belåning och löpande renoverade fastigheter. På Sätunavägen bor man bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar och Märsta station där du enkelt tar dig till Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

  • Plus
  • Balkong
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Silvergatan 11

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 559 kr/mån
52 885 kr/m²

Med över 4 meter i takhöjd på högsta punk och fritt läge är denna 2:a unik som bostad. Den moderna och sociala planlösningen samt genomgående fina materialval gör denna lägenhet lätt att trivas och bo i. Balkongen med fritt och soligt läge förgyller vardagen och här finns gott om plats för ett socialt liv med familj och vänner. Genom kapitaltillskott av OBOS som har byggt fastigheten så är månadsavgiften tryggad att vara på samma nivå tom 2026-12-31.

  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 4 B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
  • Sön 21 apr

Skolgatan 4 B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 445 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
3 240 kr/mån
38 026 kr/m²

Attraktiv och ljus mini 2:a om 38 kvm i genomgående gott skick ett stenkast från Märsta centrum och Märsta station. Lägenheten har en trevlig balkong som ligger med ett lugnt läge mot lummig bakgård. Bra pendlarläge och med gångavstånd till Märsta station du dig enkelt till både Uppsala, Arlanda och Stockholm. Ett stenkast från bostaden ligger Märsta centrum med sitt generösa utbud av butiker, caféer och nödvändig service. Den låga avgiften och toppläget gör denna lägenhet attraktiv.

  • Plus
  • Balkong
Heimdalsgatan 28, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Heimdalsgatan 28

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 095 000 kr
43 m²
1 rum
3 625 kr/mån
25 465 kr/m²

Stor 1:a med uteplats och sovalkov samt separat kök med matplats. Attraktivt boende för dig som vill ha möjligheten att gå ut genom altandörren för att njuta av en egen inhägnad uteplats. Bostaden har genomgående parkettgolv och nymålade ljusa väggar som tillsammans med ett fint ljusinsläpp gör bostaden trivsam. I området har du närhet till fin natur, skogsområden och Mälaren med badplatser. Märsta Centrum finns i närheten och är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och bussar. Från Märsta station tar du dig enkelt till Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

  • Plus
  • Uteplats
Skolgatan 9B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 9B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 495 000 kr
69,5 m²
3 rum
4 555 kr/mån
35 899 kr/m²

Attraktiv bostad med stor altan som ligger skyddat i området som tillsammans med den egna entrén ger en härlig radhuskänsla för bostaden. Den genomtänkta planlösningen gör lägenheten enkel att bo i och då bostaden är renoverad med badrum, kök samt ytskikt blir bostadsrätten trivsam. Den unika altanen i markplan som har gått om plats för olika typer av möblemang och plats för ett socialt liv med familj och vänner eller en lugn stund förgyller tillvaron. Till bostaden ingår en parkeringsplats samt förråd i separat byggnad.

  • Uteplats
Silvertorget 16, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
  • Sön 21 apr

Silvertorget 16

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 295 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/4
7 489 kr/mån
44 125 kr/m²

Spektakulär vindsvåning med stor inglasad balkong i attraktiva Sigtuna Stadsängar. Bostaden är genomgående i mycket gott skick och har fina materialval och med en takhöjd på upp till hela 3,7 meter tillsammans med stora glaspartier i flera väderstreck gör detta till en mycket ljus och attraktiv lägenhet. Bekvämt och lugnt boende med service såsom livsmedelsbutik, apotek, skolor, träningsanläggningar och grönområden utanför entrén gör vardagen enkel.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Venngarn 293E, Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun

Venngarn 293E

Lägenhet
Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 175 000 kr
54 m²
3 rum
4 612 kr/mån
40 278 kr/m²

3:a med stor uteplats i härligt och fint solläge mot naturen i attraktiva Venngarn. Från den egna entrén kommer man in i bostaden som har en effektiv och social planlösning och den stora uteplatsen i vinkel förgyller vardagen. Wenngarn är en underbar plats med 1000 år av historia och läge mittemellan Stockholm och Uppsala, bara 15 km från Arlanda. Att bo i en slottsmiljö är fantastiskt och skapar ett mervärde i vardagen och det natursköna läget ger en fin harmoni. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Om du vill titta på denna fina bostad med dess härliga altan så ring Nils Lagerlöf på 072-320 00 04.

  • Uteplats
Vänortsringen 17, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Vänortsringen 17

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 695 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 2
5 910 kr/mån
22 752 kr/m²

Ombyggd lägenhet med tre sovrum som har en smart planlösning där nuvarande ägare har tagit tillvara på bostadens yta på bästa sätt. Lägenheten är enligt föreningen register 2rok men används idag som 4rok och har löpande renoverats. Bostaden har ett bra centralt läge i området och fönster samt balkong ligger mot lummig gård. Centrala Märsta omges av bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till både grönområden och service skapar en trivsam miljö. Från Vänortsringen har du gångavstånd till Märsta Centrum och trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. Märsta Centrum erbjuder flera val av livsmedelsbutiker och även vårdcentral, restauranger, caféer, idrottsanläggningar, shopping, systembolag och närservice. I närheten finns även handelsplats med de större livsmedelsbutikerna och apotek.

  • Balkong
  • Hiss
Katarina Jagellonikas väg 39, Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna kommun

Katarina Jagellonikas väg 39

Villa
Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
6 695 000 kr
161 + 9 m²
5 rum
510 m² tomt

Attraktiv familjevilla för den moderna familjen med en social planlösning och en härlig atmosfär i vardagsrummet med öppet till nock. Dom stora fönsterpartierna mot trädgården ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en fin känsla i huset. I populära Sjudargården bor det många barnfamiljer och det är gångavstånd till både skola och förskola. Till den mysiga stadskärnan i Sigtuna tar det ca 20 minuter att promenera och där finns all service som apotek, läkarmottagning, matbutik, caféer.

Baldergatan 5, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Baldergatan 5

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 850 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
5 890 kr/mån
19 271 kr/m²

4:a med uthyrningsdel samt bra balkong i soligt söderläge mot innergård. Lägenheten är genomgående i gott skick och med sina 96 kvm ger den en generös känsla och har flexibel användning efter behov. Stabil HSB föreningen med god ekonomi och löpande renoverade fastigheter. Från bostaden är det bra kommunikationer till Märsta centrum eller Märsta station där man enkelt tar sig vidare till Uppsala, Arlanda eller Stockholm.

  • Balkong
Ragnagatan 22, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Ragnagatan 22

Radhus
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
3 195 000 kr
112 m²
6 rum
169 m² tomt

Friköpt radhus i gott skick med två altaner och en praktisk planlösning med många rum. Lättskött hus med gångavstånd till service och kommunikationer gör bostaden lätt att trivas och bo i. Hela 4-5 sovrum, modernt kök och renoverat badrum samt två uteplatser varav den ena med rymlig plats för flera olika typer av möblemang efter behov. Huset har de senaste åren genomgått renoveringar och modernisering och är i gott skick.

  • Plus

Visar alla 21