Mäklare Ola Andersson

Ola Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Cecilia Haraldsdotters gata 12, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00

Cecilia Haraldsdotters gata 12

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 995 000 kr
130 m²
5 rum
362 m² tomt

Intill en skogsdunge ligger denna välskötta villa i två plan, som erbjuder ett lättskött boende, låg energiförbrukning och en härlig utomhusmiljö i skyddat läge. Altaner och uteplatser i olika väderstreck gör att du kan följa solen hela dagen. Boendet, med en yta på 130 kvadratmeter, omfattar fem rum och disponeras som följer: Entréplan: En ljus hall med gott om förvaringsutrymme välkomnar dig. Ett rymligt vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och en kamin. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga altanen, som har ett insynsskyddat läge. Ett modernt kök med generösa arbetsytor, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, kylskåp, frys, spishäll, fläkt. En tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin, handfat och klinkergolv. Ett förråd under trappan. Övre plan: Ett sovrum med inbyggd garderob och parkettgolv. Ett sovrum med parkettgolv och garderober. Ett sovrum med parkettgolv och garderober, utgång till balkon mot skogsdunge. Ett badrum med handdukstork, spegel, handfat, kommod, toalett, badkar med dusch, kakelväggar och klinkergolv med golvvärme. Sovrum med väl tilltagen klädkammare En balkong med ostört läge mot skogen. Bilens ställer du i, eller utanför carporten. Laddplats för elbil finns. Innanför carporten finns ett isolerat förråd. Pilsbo är ett omtyckt område för barnfamiljer, med närhet till både skog och Sigtunas stadskärna. Inom gångavstånd finns förskolor och skolor. På bara några minuters promenad når du Gransvikens vatten och dess aktiviteter, såsom vattenskidklubben, beachvolleybollklubben och kanotklubben. I Pilsbo finns fyra förskolor: Väringaskolans Förskola, Norlandia Förskolor Glädjen, Pilsbo Hage och Helénes Barnstuga, alla inom några minuters gångavstånd. Den närmaste skolan är Väringaskolan, för åldern F-6. Dessutom finns S:t Pers skola för åldern F-6, S:ta Gertruds skola för åldern F-6, och S:t Olofs skola för åldern 6-9. I Sigtuna Stadsängar ligger International English School för åldern F-9. I kommunen finns även två gymnasieskolor med olika inriktningar, varav en i Sigtuna.

  • Plus
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun, bild 2
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun, bild 3

Silvergatan 11

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 950 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 075 kr/mån
35 976 kr/m²

Denna lägenhet, i miljöanpassad fastighet, erbjuder en modern, och social planlösning med genomgående fina materialval, vilket gör den till en plats där det är lätt att trivas och bo. Balkongen med sitt fria läge lyser upp vardagen och erbjuder gott om utrymme för ett socialt liv med familj och vänner. Tack vare räntebidrag från OBOS, som byggt fastigheten, är månadsavgiften tryggad fram till och med den 31 december 2026. Vid entrén möts man av en hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder samt förvaring i en garderob. Köket, från Marbodal, är modernt och fräscht med gott om arbetsyta. Här finns även kylskåp, frys, spis, ugn samt diskmaskin för bekvämlighetens skull. I anslutning till köket finns ett förråd. Badrummet är rymligt och stilrent med granitväggar och klinkergolv. Det är utrustat med wc, handfat, dusch samt tvätt/torktumlare. Det härliga vardagsrummet blir lägenhetens samlingspunkt, från vardagsrummet kommer du ut till den stora balkongen med fritt läge. Sovrummen erbjuder plats för sängar och annat möblemang efter behov. Det ena sovrummet har dessutom en större klädkammare i direkt anslutning. Det andra sovrummet har garderob för förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa, fina parkettgolv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kaprifolvägen 54, null, Sigtuna kommun

Kaprifolvägen 54

Radhus
Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 295 000 kr
147 m²
5 rum
396 m² tomt

Välkommen till Kaprifolvägen. Detta hus, byggt 2018 har bra planlösning och moderna materialval. Bottenvåningen, med bra sällskapsytor har ett rymligt vardagsrum och matplats. Stora fönster bidrar till en ljus och luftig atmosfär, medan det integrerade köket erbjuder gott om arbetsytor. På detta plan finns även hall, tvättstuga med egen ingång och ett rymligt duschrum. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett har utgång till en solig balkong med söderläge. Här finns även ett allrum som lätt kan byggas om till ytterligare ett sovrum vid behov. Badrummet har både dusch och badkar, Klädkammare för förvaring. Uppvärmningssystemet har värmeåtervinning via frånluftsvärmepumpen, som håller driftskostnaderna låga. Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har vattenburna radiatorer. På infarten finns plats för en bil och det uppvärmda garaget rymmer en ytterligare bil. Utanför huset finns ett trädäck som fångar solen under både morgon och eftermiddag. Altan och gräsmatta på baksidan, medan framsidan har en liten uteplats samt balkong. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift under de första 15 åren från byggdatumet. Steningehöjden är ett familjevänligt område mellan Sigtuna och Märsta, komplett med skolor och förskolor. Det är en plats där familjer trivs och barnen har gott om möjligheter till lek med naturen inpå knuten. Steningebadet ligger endast cirka 15 minuters cykelfärd bort, och Steninge Slottsby med sina butiker och restauranger nås enkelt till fots eller med cykel. Det är gångavstånd till busshållplatsen med förbindelser mot både Sigtuna och Märsta. Tågförbindelser från Märsta tar dig till både Uppsala och Stockholm.

Pål Pålssons gata 36, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår

Pål Pålssons gata 36

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 675 000 kr
120 m²
5 rum
325 m² tomt

Villa i 2-plan, med en yta på 120 kvadratmeter som passar perfekt för barnfamiljen. Huset har med dagens planlösning 3 sovrum, med det går lätt att få till 4 sovrum om man behöver. Bostaden har ett modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig altan mot allmänning. Altanen som har ett mycket bra läge, blir ett idealiskt ställe att njuta av sommardagar på. Dubbla badrum/duschrum gör livet lite enklare. Dessutom finns en tvättstuga och klädkammare/förråd. Huset ligger på lugn återvändsgata med förskolor, skolor och fritidsaktiviteter inom bekvämt gångavstånd.

  • Plus
Pål Pålssons gata 20, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår

Pål Pålssons gata 20

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
4 995 000 kr
105 m²
4 rum
672 m² tomt

Denna enplansvilla, belägen på plan fin trädgårdstomt, i ytterkant av området mot skogsdunge, har ett högt och soligt läge. Boendet, med en yta på 105 kvadratmeter, har 4 rum och imponerar med sitt fantastiska vardagsrum och kök där öppningen upp till taknocken ger en härlig rymd. Huset har 3 sovrum och en bra klädkammare. Dessutom ingår ett separat, isolerat förråd och ett vidbyggt varmförråd för praktisk förvaring. Denna villa utgör en bra kombination av modern bekvämlighet och närhet till natur, vilket gör den till det perfekta hemmet för dem som söker både komfort och lugn omgivning. Bilen ställs med fördel i carporten, ytterligare parkeringsmöjligheter finns på uppfarten.

Visar alla 5