Mäklare Frans Jonsson

Frans Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbocksvägen 6, Ekängen, Skövde kommun
 • Mån 11 dec kl 16:30

Stenbocksvägen 6

Villa
Ekängen, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
3 595 000 kr
154 + 30 m²
6 rum
837 m² tomt

Nu är det dags för försäljning av denna villa i lugna Ekängen. Med en total yta på drygt 180 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen. Under de senaste tre åren har båda badrummen renoverats av fackman. På baksidan kan man njuta på den inglasade altanen. Bilen parkerar du bekvämt i garaget med fjärrstyrd port. Natursköna promenadvägar har du vid Ulvecksbackarna alldeles runt knuten och det är nära till både förskolor och Lillegårdens fritidsområde. Här är lätt att trivas! Detta är en Kommande® försäljning. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Frostaliden 10, Frostaliden, Skövde kommun

Frostaliden 10

Lägenhet
Frostaliden, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 650 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/7
4 452 kr/mån
24 265 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa i Frostaliden! Här kan du njuta av utsikten mot Billingen från den inglasade balkongen. Det är hög standard på inredningen och lägenhetens goda skick gör att du inte behöver tänka på en massa renoveringar innan inflytt. Genomgående parkettgolv, vita väggar samt helkaklat badrum med klinkergolv. Egen tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagen. Hissen tar dig bekvämt till rätt våning. Läget gör att du har nära till såväl natursköna promenader som handel och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Havstenavägen 32, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 32

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 6/9
4 914 kr/mån
13 446 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva denna trerummare om 74 välplanerade kvadratmeter på Havstena. Lägenhetens ytskikt har under de senaste året uppdaterats och ett grått laminatgolv har lagts i såväl hall, kök och de båda sovrummen. Belägen på våning sex och med en stor inglasad balkong ges en fin utsikt över Skövdes vyer. Här bor ni i en välskött förening med både föreningslokal, gemensamma tvättstugor samt övernattningsrum. I området finner ni ett stort köpcenter, restauranger, bowlinghall och mataffärer. Det finns även en trevlig promenadslinga runt Havstenasjön. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Carlsrovägen 3A, Södermalm, Skövde kommun

Carlsrovägen 3A

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 806 kr/mån
18 091 kr/m²

Med ett fritt läge på gavel ligger denna härliga tvåa. Här erbjuds en ljus, välplanerad bostad med en rymlig balkong med soligt söderläge, ett mycket fint badrum och ett fräscht kök. Dessutom i en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. Här bor du i ett lugnt läge med promenadavstånd till centrum och högskolan. Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Karl Magnussons väg 12, Dälderna, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Karl Magnussons väg 12

Villa
Dälderna, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 000 000 kr
199 + 34 m²
7 rum
889 m² tomt

I ett underbart läge, med vackra Rhododendrondalen som närmsta granne, ligger denna tegelvilla. Med en boyta på närmare 200 kvadratmeter finns här plats för även den stora familjen. Det höga läget ger underbar utsikt över Skövde. Nära till alla möjligheter på Billingens fritidsområde samt till skola och förskola. Uppvärmning via bergvärme ger förutsättningar för låga driftskostnader. För dig som vill sätta din egen prägel på din bostad är detta ett utmärkt alternativ då fastigheten har moderniseringsbehov.

Byvägen 5A, Skultorp, Skövde kommun

Byvägen 5A

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 995 000 kr
95 m²
5 rum
6 137 kr/mån
21 000 kr/m²

Välkommen till detta nyrenoverade bostadsrättsradhus i Skultorp. Under de senast året har radhuset genomgått en total uppfräschning av samtliga ytskikt. Det har lagts in ett enhetligt grått laminatgolv, väggarna har målats och tapetseras, det har satts in nya innerdörrar och nya lister utmed golv och tak. Utöver det så har radhuset fått sig ett nytt fräscht kök och två nyrenoverade badrum. På baksidan finns en stor och härlig inglasad altan och med sitt hörnläge erbjuds även en lite större tomt. Perfekt för den som gillar trädgård och odlingar eller för lekande barn. Skultorp erbjuder ett naturnära läge, men även ett stort serviceutbud. Här finns mataffär, förskolor, grundskola och ett rikt föreningsliv med bland annat tennis och fotboll. En asfalterad cykelväg tar dig hela vägen in till Skövdes centrum. Dessutom finns mycket goda bussförbindelser.

 • Uteplats
Sjöbolsvägen 8, null, Tibro kommun
 • Budgivning pågår

Sjöbolsvägen 8

Tomt
Tibro kommun
HusmanHagberg Skövde
650 000 kr
971 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga eget hus/fritidshus vid Örlen. På Sjöbolsvägen 8, med vyer mot Örlen, finns denna tomt redo att bebyggas. Anslutningar för el, vatten, avlopp och fiber finns framdragna i närheten av tomten och till stor del betalda. Möjlighet till båtplats finns. Åk förbi redan idag och börja planera din byggnation!

Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun, bild 2
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun, bild 3

Getaryggsvägen 13

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
5 895 000 kr
242 + 102 m²
8 rum
1 166 m² tomt

På attraktiva Getaryggsvägen i Hentorp ligger denna stora villa. Med en total yta på över 300 kvadratmeter finns här plats för alla. Den U-formade huskroppen ger en privat och insynsskyddad utemiljö där såväl poolen som grillplatsen sätter guldkant på tillvaron. Lägg därtill det väl tilltagna dubbelgaraget med två separata förråd. Som boende på Getaryggsvägen har du omedelbar närhet till Skövde Golfklubb, Heneskolan (F-6) och Claesborgs förskola. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Getvägen 9, null, Tibro kommun

Getvägen 9

Villa
Tibro kommun
HusmanHagberg Skövde
3 695 000 kr
138,5 m²
6 rum
1 402 m² tomt

Alldeles intill Baggeboskolan erbjuds en nyproducerad och högkvalitativ enplansvilla med energitänk i fokus. Huset värms med en effektiv frånluftsvärmepump, har solceller färdigmonterade och en kamin installerad och klar. Behöver du ladda bilen finns laddboxen på plats från dag 1. Carport med separat förråd ingår liksom en grovplanerad trädgård där vissa förberedelser för anläggning av marksten och uteplats redan är gjorda. Det är enhetliga trägolv i de torra utrymmena och de två badrummen är helkaklade med klinkergolv. Huset beräknas vara klart redan senare i år. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Industrigatan 2B, Skultorp, Skövde kommun

Industrigatan 2B

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 127 kr/mån
8 854 kr/m²

I trivsamma och naturnära Skultorp kan vi nu erbjuda en fin och välplanerad 3:a med gavelläge. Lägenheten är ljus och rymlig och har gott om förvaringsutrymmen. Den har även balkong i ett härligt och soligt söderläge där flertalet härliga timmar kan avnjutas. Balkongen vetter mot husets baksida. I Skultorp bor du med närhet till vackra naturområden, bland annat naturreservaten Hene-Skultorp och Nohlmarken, där ni kan vandra utmed Sydbillingens sluttningar. Här finner ni fina naturstigar och en rik naturflora. En kort promenad tar er ner till den omtyckta badplatsen vid Sjötorpssjön. I Skultorp finns två skolor (F-6) och flera förskolor. Goda bussförbindelser och cykelväg hela vägen till centrum är andra fördelar.

 • Balkong

Visar alla 10