HusmanHagberg Skövde

HusmanHagberg Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Forsby Svanängen, Forsby, Skövde kommun
 • Mån 5 jun kl 14:00

Forsby Svanängen

Villa
Forsby, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

1 975 000 kr

125 m²

4 rum

1 243 m² tomt

På en makalöst vacker plats, där historiens vingslag verkligen gör sig påminda, ligger denna idyll. Forsby Svanängen, ett klassiskt falurött hus med vita knutar, byggt intill sockenmagasinet vid Forsby kyrka. Kyrkan är daterad till tidigt 1100-tal men detta har varit en betydelsefull plats ända sedan järnåldern. Huset har en trevlig planlösning med sällskapsytor på entréplan, tre sovrum och badrum på övre plan samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Fiberanslutning och bekväm uppvärmning via bergvärme finns. Trädgården är en verklig oas med många olika "rum" fyllda med perenna växter, buskar, frukt- och prydnadsträd men även med plats för bra lekytor. Här finns också en rymlig inglasad altan som har ett helt insynsskyddat läge. Perfekt för dig som som vill ha stillheten på landet men ändå ha nära till Skövde stad. Kanske är detta just din plats på jorden? Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Gröna vägen 20B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 20B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

995 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 471 kr/mån

13 007 kr/m²

I lugna och gemytliga Annero finns denna trea med en stor, inglasad balkong. Av föreningens två varianter av balkonger har den här lägenheten den större och det blir verkligen som ett extra rum under delar av året. Balkongen vetter åt sydväst och tack vare läget högst upp i huset är det lugnt och skönt. Bästa läget enligt många! Lägenheten är väl omhändertagen, men har äldre ytskikt, så här finns en utmärkt möjlighet för dig som vill sätta egen prägel på din bostad. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och har nyligen beslutat att låta avgifterna vara oförändrade även kommande året. I den låga avgiften ingår även en snabb (upp till 300 Mbit/s) internetuppkoppling.

 • Balkong
Henrik gjutares gata 32C, Norrmalm, Skövde kommun
 • Idag kl 16:00

Henrik gjutares gata 32C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

690 000 kr

37,5 m²

1 rum

2 700 kr/mån

18 400 kr/m²

I välskötta Brf Strået finns denna välplanerade etta som erbjuder både ett rejält kök, nyligen renoverat badrum och en balkong i söderläge. Bostaden har ett strategiskt läge på övre delen av Norrmalm och har därför närhet till både Norrmalms handelsområde, Högskolan, resecentrum och Skövdes stadskärna inom gång- och cykelavstånd. Föreningen har en god ekonomi och låga månadsavgifter.

 • Plus
 • Balkong
Rödhakevägen 20, Skultorp, Skövde kommun

Rödhakevägen 20

Radhus
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

2 495 000 kr

118 m²

6 rum

860 m² tomt

I ett utmärkt läge, med baksida mot grönyta, ligger detta kedjehus. Gavelläget gör att det blir lätt att komma runt till baksidan. Flera tunga renoveringar som takbyte, installation av bergvärme och fönsterbyte är gjorda. Här ges därför en utmärkt möjlighet att sätta sin egen prägel med fokus på interiören. Varmt välkommen på visning!

Lundenvägen 13B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 13B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

995 000 kr

70 m²

3 rum

4 381 kr/mån

14 214 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet med låg boendekostnad. Lunden är ett trivsamt område och bostadsrättsföreningen har bra faciliteter. Bland dessa kan nämnas t.ex. gym, bastu och den dygnet-runt öppna tvättstugan där du varken behöver förboka tid eller ta med eget tvättmedel. Därtill har föreningen en god ekonomi. I månadsavgiften ingår t.o.m. hushållsel och bredband. Föreningen har en låg skuldsättning och därmed ingen indirekt skuldsättning för bostadsrättshavaren. Från Lunden är det lätt att ta sig till både Stallsiken och Norrmalms handelsområden som har ett brett utbud av butiker och restauranger. Till resecentrum och stadskärnan är det knappt tre km.

 • Plus
 • Balkong
Rosenhagavägen 12C, Rosenhaga, Skövde kommun

Rosenhagavägen 12C

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

1 200 000 kr

82 m²

3 rum

5 322 kr/mån

14 634 kr/m²

Mellan Norrmalms handelsområde och Stallsiken har Rosenhaga ett perfekt läge. Närhet till det mesta och riktigt bra kommunikationer. Denna rymliga trerumslägenhet har en varm och ombonad känsla. Lägenheten är genomgående i ett gott skick med fräscha ytskikt, men pricken över i är verkligen det påkostade köket. Köket, som renoverades 2021, är ett stilrent HTH-kök med bänkskivor i granit. Bostadsrättsföreningen är välskött med många renoveringar gjorda och med tillgång till fina gemensamhetsutrymmen så som relaxavdelning, föreningslokal, grillplats m.m. För boende i föreningen ingår två p-tillstånd per lägenhet som ger fri parkering i området. Utöver det finns det möjlighet att hyra garage och fri MC-parkering. Dessutom ingår även bredband via ComHem/Tele2 i månadsavgiften. Här kan du bo och trivas länge!

 • Balkong
Ekängsgatan 2, null, Tibro kommun

Ekängsgatan 2

Villa
Tibro kommun
HusmanHagberg Skövde

2 475 000 kr

187 m²

6 rum

942 m² tomt

I ett utmärkt läge på en hörntomt ligger denna rejäla villa. Med en total yta på 400 kvadratmeter finns det gott om plats även för den stora familjen. Huset erbjuder ett stort, ljust och öppet kök som ligger i anslutning till det väl tilltagna vardagsrummet. Laddbox finns installerad och under garaget finns ett mycket praktiskt utrymme som kan användas som förråd eller verkstad. Effektiv uppvärmning via bergvärme. Uterum och uteplats på baksidan. Plan och lättskött trädgård. I närheten ligger sportparken med fotbollsplaner, ishall, sporthall, tennishall mm. Perfekt läge för den aktiva familjen. I samma område kommer även Fågelvikskolan och Olinsgymnasiet ha verksamhet till hösten. Välkommen på visning!

Kapellgårdsgatan 37, Trädgårdsstaden etapp 1, Skövde kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00

Kapellgårdsgatan 37

Radhus
Trädgårdsstaden etapp 1, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

4 450 000 kr

135 m²

5 rum

314 m² tomt

Med ett trevligt läge i Trädgårdsstaden första etapp ligger detta nästan nybyggda hus. Fastigheten är friköpt och bostaden har med sina 135 kvm boyta gott om plats för familjen. Huset värms med fjärrvärme och har ett FTX-ventilationssystem som tar till vara spillvärmen, vilket ger ett energieffektivt boende som är bra för både miljö och plånbok. Förutom att huset är i näst intill nyskick så bidrar saker som närhet till butiker, promenadavstånd till förskolor och skola, en lagom stor trädgård till att detta är en smidig, lättskött bostad som frigör tid för familjeliv och fritidsaktiviteter. För dig som kör laddbart så är det bara att plugga i kontakten då det redan finns en laddbox installerad. Huset är ett stenhus med putsfasad, plåttak och aluminumklädda 3-glasfönster, med andra ord lätt att sköta och underhålla.

 • Plus
Smedjegatan 16, null, Karlsborgs kommun

Smedjegatan 16

Villa
Karlsborgs kommun
HusmanHagberg Skövde

1 995 000 kr

74 m²

3 rum

842 m² tomt

Något hundratal meter från Bottensjön ligger denna välskötta enplansvilla med källare. Här erbjuds ett boende med flera större renoveringar gjorda, bland annat takbyte och installation av bergvärme. Den isolerade altanen på baksidan blir ett extra vardagsrum med gott om plats för stora sällskap. Plan och lättskött trädgård. Garage med plats för två bilar. Promenadavstånd till förskola. Välkommen på visning!

Rosenhagavägen 14A, Rosenhaga, Skövde kommun
 • Mån 12 jun kl 16:30

Rosenhagavägen 14A

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

1 295 000 kr

82 m²

3 rum

5 322 kr/mån

15 793 kr/m²

Med ett högt, fritt läge i Rosenhaga ligger den fina och rymliga trea. Här bor du bekvämt i en rymlig lägenhet i gott skick. Lägenheten är löpande renoverad de senaste åren och passar bra för dig som bara vill flytta in utan att tänka på stora renoveringar. Bostadsrättsföreningen är välskött med många renoveringar gjorda och med tillgång till fina gemensamhetsutrymmen så som relaxavdelning, föreningslokal, grillplats m.m. För boende i föreningen ingår två p-tillstånd per lägenhet som ger fri parkering i området. Utöver det finns det möjlighet att hyra garage och fri MC-parkering. Dessutom ingår även bredband via ComHem/Tele2 i månadsavgiften. Rosenhaga har ett strategiskt läge med närhet till såväl de expansiva handelsområdena Stallsiken och Elins Esplanad som till förskola och skola. Nedanför huset kan man kliva på en direktbuss till centrum som också passerar Högskolan.

 • Plus
 • Balkong
Stenmursgatan 25C, Trädgårdsstaden etapp 2, Skövde kommun

Stenmursgatan 25C

Lägenhet
Trädgårdsstaden etapp 2, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

1 990 000 kr

81 m²

3 rum

4 823 kr/mån

24 568 kr/m²

På Stenmursgatan i Trädgårdsstaden finns denna ljusa och rymliga trea. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning och här finns verkligen plats att umgås. Lägenheten är i genomgående gott skick, så här kan du bara flytta in och trivas direkt. Bilen parkerar du bekvämt på den medföljande parkeringsplatsen strax utanför, där laddbox finns installerad. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 11