HusmanHagberg Skövde

HusmanHagberg Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Orrvägen 21, Hentorp, Skövde kommun
  • Lör 10 aug kl 13:30

Orrvägen 21

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 350 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
874 m² tomt

I högt och fritt läge ligger denna villa som erbjuder fina vyer över Hentorp. Här erbjuds ett boende som är fortlöpande renoverat och väl omhändertaget och som därför går att flytta in i utan att lägga tid, kraft och pengar på renoveringar. Strax intill huset ligger en lekplats som enkelt nås via en gångväg utanför trädgården på baksidan. I närområdet finns förskola, skola (F-6), affär, golfbana och natursköna promenadvägar. Här är det verkligen lätt att trivas. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun
  • Lör 10 aug kl 11:15
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun, bild 2
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun, bild 3

Getaryggsvägen 13

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
5 495 000 kr
242 + 102 m²
8 rum
1 166 m² tomt

På attraktiva Getaryggsvägen i Hentorp ligger denna stora villa. Med en total yta på över 300 kvadratmeter finns här gott om plats för alla. Bra planlösning som ger småbarnsåren närhet till föräldrar och om man vill egen tonårsdel när barnen växer upp. Den U-formade huskroppen ger en privat och insynsskyddad utemiljö där såväl poolen som grillplatsen sätter guldkant på tillvaron. Lägg därtill det väl tilltagna dubbelgaraget med två separata förråd. Som boende på Getaryggsvägen har du omedelbar närhet till Skövde Golfklubb, Heneskolan (F-6) och Claesborgs förskola och inte minst naturreservatet Getaryggen som inbjuder till härliga promenader för hela familjen och om du inte vill du ta ett kvällsdopp i den fina poolen så finns Simsjön ett stenkast bort.

  • Premium
Hökvägen 13, Hentorp, Skövde kommun
  • Lör 10 aug kl 16:30

Hökvägen 13

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
3 950 000 kr
122 + 20 m²
5 rum
503 m² tomt

I barnvänliga Hentrop ligger detta fina kedjehus. Tack vare gavelläget och den helt fria baksidan får man villakänsla här. Det vinterbonade uterummet går att använda året om och som pricken över i finns även ett SPA-bad från 2020 på baksidan. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och det finns en elbilsladdare installerad. Med promenadavstånd till skola och förskola samt cykelbana hela vägen är detta boende som gjort för barnfamiljen. Att man har naturen inpå knuten och golfbana i närområdet gör inte saken sämre. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ringduvevägen 56, Skultorp, Skövde kommun

Ringduvevägen 56

Radhus
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 995 000 kr
116 + 40 m²
4 rum
507 m² tomt

På Ringduvevägen i Skultorp ligger detta gemytliga kedjehus som nu söker ny ägare. Här erbjuds ett bra boende med rejäla ytor och möjlighet till många sovrum. Den lättskötta trädgården vetter på baksidan mot ett grönområde som gjort för barnens lek. På Ringduvevägen har du nära till förskolor, skolor (F-6), badsjö, mataffär, tennisanläggning mm. Här är det lätt att trivas!

Robin Granes väg 16, Hentorp, Skövde kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Robin Granes väg 16, Hentorp, Skövde kommun, bild 2
Robin Granes väg 16, Hentorp, Skövde kommun, bild 3

Robin Granes väg 16

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 525 000 kr
148 + 31 m²
5 rum
764 m² tomt

Äntligen finns det möjlighet att köpa hus på attraktiva Robin Granes väg i Hentorp igen! Här erbjuds en bostad som är i ett genomgående bra skick där det verkligen märks att ägarna har tagit väl hand om såväl hus som trädgård. Det väl tilltagna vardagsrummet, som tack varje ett stort öppningsbart glasparti blir ett med uteplatsen på framsidan sticker ut lite extra. En trappa ner finns den lite mer privata delen av huset med sovrum och badrum. Huset värms med bergvärme vilket ger goda förutsättningar till låga driftskostnader. Välkommen på visning!

  • Premium
Alströmersgatan 1, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 1

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 325 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 080 kr/mån
25 481 kr/m²

Vill du bo nära centrum men ändå ha ett lugnt läge? Vill du ha en ljus, välplanerad bostad i mycket gott skick? Med ett högt och fritt läge längst in på Alströmersgatan finns denna stilrena tvårumslägenhet. Lägenheten har på senare år renoverats i en enhetlig stil med bl.a. påkostade, vackra golv i vitpigmenterad ek. Bostaden upplevs som mycket ljus och har en trevlig planlösning. Som pricken över i har den en mycket rymlig, inglasad balkong som under sommarhalvåret fungerar som en förlängning av vardagsrummet. Med en kort promenad nås både aktivitetscentret Arena Skövde och stadskärnan med sina butiker och restauranger. Även högskolan och resecentrum ligger inom promenadavstånd. Föreningen är dessutom mycket välskött och har god ekonomi. Låter detta som en bostad för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Ringblommegränd 1C, Lunden, Skövde kommun

Ringblommegränd 1C

Radhus
Lunden, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
2 650 000 kr
112 m²
5 rum
5 462 kr/mån
23 661 kr/m²

På Ringblommegränd 1C finns detta praktiska och lättskötta bostadsrättsradhus. En smidigt boende för exempelvis barnfamiljen med sin närhet till förskola, skola och naturen vid Aspö och Karstorp. Bra planlösning med öppna och sociala ytor på entréplan och en privatare del med sovrum en trappa upp. Badrum finns på båda planen. På baksidan finns uteplats och gräsmatta. Västerläget ger goda möjligheter till kvällssol. Bilen parkerar du bekvämt alldeles utanför dörren där det finns plats för två bilar.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00

Gransikagatan 15

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 045 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
5 309 kr/mån
21 327 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och nyrenoverade lägenhet i retro-stil, belägen på Gransikagatan i centrala Skövde. Här erbjuds en bostad med en varm och härlig känsla, där detaljer och materialval bidrar till en direkt känsla av hemtrevnad. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats och har fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Ännu ljusare blir det tack vare det vitmålade trägolvet som återfinns i lägenhetens samtliga rum och skapar ett enhetligt intryck. Från vardagsrummet nås en stor och inbjudande inglasad balkong. Med ett sydvästligt läge kan man räkna med många härliga soltimmar under dagarna. Här bor man i en förening där både hushållselen och bredband via fiber är inkluderat i avgiften. Som boende finns också möjlighet att nyttja föreningens egna välutrustade gym och gemensamma tvättstuga. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla. Med stor inglasad balkong, nyrenoverat kök och fina detaljer är den perfekt för den som vill flytta in och trivas direkt. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gröna vägen 42A, Hentorp, Skövde kommun
  • Sön 11 aug kl 12:45

Gröna vägen 42A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
980 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 322 kr/mån
17 193 kr/m²

Önskar du en snygg och modern tvåa där du omedelbart kan känna dig som hemma? Då har du hittat rätt! I den omtyckta och välskötta föreningen Brf Vallsängen finns denna två med genomgående fina ytskikt och ett renoverat kök som verkligen utmärker sig. Det är det totalrenoverade köket som verkligen fångar ögat, men hela lägenheten håller en genomgående hög standard med enhetligt golv, fina ytskikt, nya innerdörrar m.m. och har som pricken över i en härlig balkong där morgonkaffet med fördel kan avnjutas. HSB Vallsängen är Skövdes största bostadsrättsförening och erbjuder ett generöst utbud av service till sina medlemmar. Här finns ett mek-garage, en biltvätthall, och tennis- och basketbanor som på vintern spolas till is för skridskoåkning. Fina lekplatser, vackra uteplatser med grillmöjligheter samt en välutrustad festlokal. Dessa mötesplatser skapar en stark gemenskap, och för barn är det enkelt att hitta lekkompisar på gården. Föreningen tillhandahåller även en relaxavdelning med jacuzzi och bastu samt ett komplett gym. Parkeringsplatserna i området är gratis, det finns möjlighet att hyra parkering med laddstolpe, garageplats samt platser för husvagn och husbil. Detta är en Kommande® försäljning, välkommen att höra av dig redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Gröna vägen 22A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 22A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 100 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 581 kr/mån
18 803 kr/m²

Här bor du i en lägenhet i mycket fint skick med ett modernt och stilfullt kök, nymålade väggar i hall, sovrum och vardagsrum och ett renoverat helkaklat badrum. Lägenheten har även nya golvlister, dörrhandtag och lås på alla innerdörrar som bidrar till en genomgående fin standard. Det stora vardagsrummet har vackert parkettgolv och erbjuder gott om utrymme för både soffgrupp och andra möbler. Härifrån har du utgång till en rymlig inglasad balkong som är ett av föreningens signum. Lägenheten erbjuder gott om plats för förvaring. Dels i form av garderobsväggen i sovrummet men också i en rymlig klädkammare som finns i hallen. Bostaden ligger i en mycket välskött förening med god ekonomi vilket resulterar i en låg månadsavgift och en trygg boendemiljö. Området är lugnt och trivsamt, med en vacker innergård som inbjuder till både umgänge och avkoppling, till exempel vid grillplatsen, tennisbanan eller de fina grönområdena. För föreningens medlemmar finns även möjligheten att nyttja en övernattningslägenhet, vilket är perfekt när du har besök som behöver stanna över natten. Det finns även en festlokal som kan hyras för olika tillställningar och sammankomster. Här bor du nära fin natur för härliga promenader, och har mataffären på bekvämt avstånd. Dessutom är det cykelavstånd till centrum, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Välkommen på visning!

  • Balkong
Rosenhagavägen 14A, Rosenhaga, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Rosenhagavägen 14A

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 195 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 778 kr/mån
12 194 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina gavelfyra med bra planlösning och bra läge i Rosenhaga. Lägenheten har bland annat ett stort vardagsrum med utgång till balkong, tre rymliga sovrum med bra förvaring, helkaklat badrum, egen tvättstuga och en separat gäst-WC. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening som gjort löpande renoveringar och med tillgång till fina gemensamhetsutrymmen så som relaxavdelning, föreningslokal, lekplats och flera nybyggda grillplatser. För boende i föreningen ingår parkeringstillstånd som ger fri parkering i området. Utöver det finns det möjlighet att hyra garage och det finns även fri MC-parkering. I avgiften till föreningen ingår även bredband. Rosenhaga har ett strategiskt läge med närhet till såväl de expansiva handelsområdena Stallsiken och Elins Esplanad som till förskola och skola. Nedanför huset kan man kliva på en direktbuss till centrum som också passerar Högskolan. En kort promenad mellan husen tar dig snabbt till närmsta mataffär.

  • Balkong
Klacken Tidåsen 2, Tidan, Skövde kommun

Klacken Tidåsen 2

Tomt
Tidan, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
450 000 kr
1 827 m² tomt

Här har ni nu chansen att förverkliga era husdrömmar på denna tomt om cirka 1 800 kvadratmeter. Med ett naturnära läge och samtidigt bekvämt avstånd till Skövdes centrum och serviceutbudet i Tidan erbjuder denna tomt ett ypperligt läge för ett hem. Fiber finns neddraget utmed fastigheten och den telefonledning som finns i dagsläget ska tas bort i september. Nybyggnadskarta finns och ett positivt förhandsbesked har funnits men nyligen gått ut. Välkommen med intresseanmälan!

  • Plus
Kvarnbäcksgatan 28C, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
  • Sön 11 aug kl 14:45

Kvarnbäcksgatan 28C

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1
5 951 kr/mån
22 905 kr/m²

Vad sägs om att bara kunna kliva ut från lägenheten och ta ett dopp i poolen strax utanför? Det kan du göra som boende i brf Trädgårdsbadet i Trädgårdsstaden. I denna nästan helt nyproducerade trea på markplan kan du verkligen bara flytta in och börja bo direkt, utan att behöva tänka på renoveringar.

  • Plus
  • Uteplats
Karl Magnussons väg 6, Dälderna, Skövde kommun
  • Fre 2 aug kl 16:00

Karl Magnussons väg 6

Villa
Dälderna, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 950 000 kr
129 + 129 m²
5 rum
922 m² tomt

I attraktiva Dälderna ligger denna välskötta etagevilla med gott om plats för hela familjen. Med en total yta på närmare 260 kvadratmeter blir det inte trångt i första taget. Bra planlösning med en separat sovrumsdel med fyra sovrum och badrum. Uppvärmning via bergvärme (pumpen bytt 2021) och låga radonvärden är andra fördelar. Naturnära läge med både slalombacken och vackra Rhododendrondalen i omedelbar närhet. Välkommen på visning!

  • Plus
Daggkåpevägen 3B, Dälderna, Skövde kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Daggkåpevägen 3B

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
111 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli nästa ägare av detta friköpta radhus i Dälderna. Det är i genomgående bra skick där badrummet som renoverades 2018 sticker ut lite extra. Stora glaspartier från vardagsrummet mot uteplatsen skapar ett härligt ljusinsläpp. Uteplatsen erbjuder gott om plats för att grilla eller bara njuta i goda vänners lag. I och med att fastigheten är friköpt finns möjlighet att hyra ut för den som önskar det alternativet. Bilen parkerar du bekvämt i garaget som hör till bostaden. Välkommen på visning!

  • Plus
Byvägen 5A, Skultorp, Skövde kommun

Byvägen 5A

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 995 000 kr
95 m²
5 rum
6 514 kr/mån
21 000 kr/m²

Välkommen till detta nyrenoverade bostadsrättsradhus i Skultorp. Under de senast året har radhuset genomgått en total uppfräschning av samtliga ytskikt. Det har lagts in ett enhetligt grått laminatgolv, väggarna har målats och tapetseras, det har satts in nya innerdörrar och nya lister utmed golv och tak. Utöver det så har radhuset fått sig ett nytt fräscht kök och två nyrenoverade badrum. På baksidan finns en stor och härlig inglasad altan och med sitt hörnläge erbjuds även en lite större tomt. Perfekt för den som gillar trädgård och odlingar eller för lekande barn. Skultorp erbjuder ett naturnära läge, men även ett stort serviceutbud. Här finns mataffär, förskolor, grundskola och ett rikt föreningsliv med bland annat tennis och fotboll. En asfalterad cykelväg tar dig hela vägen in till Skövdes centrum. Dessutom finns mycket goda bussförbindelser.

  • Uteplats
Vad Lillhamra, Tidan, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Vad Lillhamra

Villa
Tidan, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
2 595 000 kr
120 + 117 m²
4 rum
1 358 m² tomt

I utkanten av Tidan, i fritt läge omgiven av öppna fält, finns denna välskötta och renoverade villa. Här finns inga renoveringsmässiga måsten, utan det går bra att flytta in och börja njuta direkt. Invändigt är det genomgående fräscha ytskikt i neutrala färger som skapar en behaglig helhetskänsla. Det fina köket renoverades så sent som 2023 och utvändigt är både fasad och plåttaket målat under förra året. Bergvärmepumpen från 2021 ger goda förutsättningar till fördelaktig uppvärmningskostnad. Har du ett bilintresse passar dubbelgaraget utmärkt. Den stora uppfarten ger gott om utrymme till ytterligare fordon. Utvändigt finns en väl tilltagen uteplats i söderläge, där du kan njuta av sol och fina vyer över fälten. Välkommen på visning!

Hentorpsvägen 58A, Hentorp, Skövde kommun
  • Lör 10 aug kl 12:30

Hentorpsvägen 58A

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 395 000 kr
165 + 39 m²
6 rum
623 m² tomt

I lugnt läge i barnvänliga Hentorp finns denna välskötta och rymliga villa. På övre plan finns ett stort och fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Som gjort för att umgås i större sällskap. Här finns även utgång till altanen och den väl tilltagna verandan som bjuder på utmärkt solläge. Med sina fem sovrum är detta en bostad även för den stora familjen eller dig som vill ha utrymme för hemmakontoret. Nära till förskola och promenadavstånd även till skola (F-6), affär, Skövde golfklubb, fotbollsplaner och busshållplats. Här är lätt att trivas. Välkommen på visning!

  • Plus
Norrskensvägen 1, Värsås, Skövde kommun

Norrskensvägen 1

Villa
Värsås, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
2 295 000 kr
156 + 35 m²
7 rum
925 m² tomt

I Värsås ligger denna rymliga villa med plats för den stora familjen. Här erbjuds ett boende med möjlighet att ha upp till sex sovrum. Stort kök med gott om plats för rejält matbod och två sällskapsrum. På baksidan finns en altan och gräsmattan erbjuder plats för lek och bollspel. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och uppfarten ger ytterligare plats. Promenadavstånd till skola och förskola. I samhället finns dessutom bland annat livsmedelsaffär, fotbollsförening, motionsspår och bensinstation. Goda bussförbindelser till Skövde och Hjo. Välkommen på visning!

Visar alla 19