HusmanHagberg Skövde

HusmanHagberg Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Höglandavägen 2B, Skultorp, Skövde kommun

Höglandavägen 2B

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 231 kr/mån
12 532 kr/m²

Är du på jakt efter en liten lägenhet med låg månadskostnad eller kanske en övernattningslägenhet? Välkommen till Höglandavägen 2b! Här får du även ett renoverat kök och en stor inglasad balkong i härligt västerläge som förlänger vardagsrummet med ytterligare några kvadratmeter under vår- och sommarsäsongen. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och ett bra läge i Skultorps centrum med bl.a. ICA-butik, café och restauranger alldeles intill. I Skultorp bor du med närhet till naturen, motionsspår och badsjö. Dessutom är det goda kommunikationer med buss samt gång och cykelbana som tar dig in till Skövde på endast några minuter. Låter detta som ett boende för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
Rödegårdsvägen 8, Stöpen, Skövde kommun

Rödegårdsvägen 8

Villa
Stöpen, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
2 820 000 kr
139 + 105 m²
6 rum
1 190 m² tomt

Nu är det äntligen dags för försäljning av denna välskötta tegelvilla i toppenläge i Stöpen. Med en insynsskyddad baksida i västerläge blir detta en egen oas där det inglasade uterummet är pricken över i. Huset är rymligt och erbjuder bland annat fyra sovrum och flera sällskapsrum. Taket är bytt 2015 och huset värms med bergvärme vilket ger goda förutsättningar för låga driftskostnader. Närhet till nybyggda Björkebackens förskola samt Frösveskolan (F-6) och Stöpenskolan (7-9). I Stöpen finns även mataffär, pizzeria och ett rikt föreningsliv. Välkommen på visning!

Gröna vägen 52B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 52B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 150 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
6 065 kr/mån
13 218 kr/m²

I mycket välskötta brf Vallsängen i Hentorp finns denna fyra tillgänglig. Med sitt läge på första våning är detta bostaden för dig som vill ha en lättillgänglig bostad och inte behöva springa i en massa trappor. Balkongen i fritt söderläge är ytterligare ett mervärde. Du har nära till mataffär, skola, förskola, busshållplats och natur. I föreningen finns många faciliteter tillgängliga för medlemmarna. Det som sticker ut mest är ett välutrustat gym och tre separata relaxavdelningar. Även mekgaraget är populärt. Välkommen på visning!

 • Balkong
Gransikagatan 10B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 10B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 800 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 498 kr/mån
22 785 kr/m²

I en av Skövdes mest välskötta föreningar, brf Ostronet, finns denna fina trea. Den är i genomgående gott skick där badrummet som renoverades 2018 sticker ut lite extra, så du behöver inte göra några renoveringar utan kan bara flytta in och trivas direkt! Senaste förbättringen föreningen gjorde var att glasa in balkongerna. Tack vare läget i ytterkanten av föreningen ligger balkongen i denna lägenhet i fritt västerläge. I den låga avgiften ingår bland annat en snabb bredbandsuppkoppling.

 • Plus
 • Balkong
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun, bild 2
Getaryggsvägen 13, Hentorp, Skövde kommun, bild 3

Getaryggsvägen 13

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
5 895 000 kr
242 + 102 m²
8 rum
1 166 m² tomt

På attraktiva Getaryggsvägen i Hentorp ligger denna stora villa. Med en total yta på över 300 kvadratmeter finns här plats för alla. Den U-formade huskroppen ger en privat och insynsskyddad utemiljö där såväl poolen som grillplatsen sätter guldkant på tillvaron. Lägg därtill det väl tilltagna dubbelgaraget med två separata förråd. Som boende på Getaryggsvägen har du omedelbar närhet till Skövde Golfklubb, Heneskolan (F-6) och Claesborgs förskola.

 • Premium
Sylvéns väg 6, Hentorp, Skövde kommun

Sylvéns väg 6

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 100 000 kr
159 + 106 m²
6 rum
674 m² tomt

I attraktiva Hentorp finns denna rymliga villa i gott skick. Här finns bland annat en fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Med närhet till förskola, skola, natur och fritidsaktiviteter är detta boende som gjort för barnfamiljen. Uppvärmning via bergvärme ger utmärkta förutsättningar för låga driftskostnader. Välkommen på visning!

Blomstervägen 5, Dälderna, Skövde kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30

Blomstervägen 5

Villa
Dälderna, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
6 250 000 kr
149 + 68 m²
6 rum
780 m² tomt

I attraktivt läge i Dälderna ligger denna inbjudande villa. Under de senaste åren har många tunga renoveringar gjorts, så inga måsten finns i nuläget. Invändigt har flertalet ytskikt renoverats och allt i en mycket smakfull stil. Tack vare det höga läget erbjuds fina vyer och på baksidan känns de väl tilltagna uteplatserna privata. SPA-badet är pricken över i! Alldeles i närheten finns promenadvägar upp mot berget via vackra Rhododendrondalen. Även förskola, skola och mataffär finns i närheten. Perfekt för den aktiva barnfamiljen. Välkommen på visning!

 • Plus
Lundenvägen 35A, Lunden, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Lundenvägen 35A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 954 kr/mån
10 417 kr/m²

Högst upp i huset i en välskött förening finns denna lägenhet. Med en välplanerad planlösning, inglasad balkong och möjligheten att sätta sin egen prägel på hemmet kan detta bli ett riktigt drömboende. Lägenheten fördelar sig på en mer privat del med två sovrum och ett badrum samt en mer social del med kök och vardagsrum. Det finns även gott om förvaringsutrymmen både i garderob, klädkammare och ett tillhörande förråd. Som boende i brf Växthuset kan du njuta av en dygnet-runt-öppen tvättstuga och fri boendeparkering i området. Dessutom finns här både trivsamma grönområden, lekplatser, förskola, grundskola (F-6) och närhet till det mesta. Beläget mellan köpcentrumen Stallsiken och Elins Esplanad finns det gott om shoppingalternativ. Här erbjuds även mycket goda bussförbindelser till såväl sjukhuset som högskolan och Skövde centrum. Välkomna på visning!

 • Balkong
Karl Magnussons väg 6, Dälderna, Skövde kommun

Karl Magnussons väg 6

Villa
Dälderna, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
5 250 000 kr
129 + 129 m²
5 rum
922 m² tomt

I attraktiva Dälderna ligger denna välskötta etagevilla med gott om plats för hela familjen. Med en total yta på närmare 260 kvadratmeter blir det inte trångt i första taget. Bra planlösning med en separat sovrumsdel med fyra sovrum och badrum. Uppvärmning via bergvärme (pumpen bytt 2021) och låga radonvärden är andra fördelar. Naturnära läge med både slalombacken och vackra Rhododendrondalen i omedelbar närhet. Välkommen på visning!

 • Plus
Hentorpsvägen 58A, Hentorp, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Hentorpsvägen 58A

Villa
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
4 395 000 kr
165 + 39 m²
6 rum
623 m² tomt

I lugnt läge i barnvänliga Hentorp finns denna välskötta och rymliga villa. På övre plan finns ett stort och fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Som gjort för att umgås i större sällskap. Här finns även utgång till altanen och den väl tilltagna verandan som bjuder på utmärkt solläge. Med sina fem sovrum är detta en bostad även för den stora familjen eller dig som vill ha utrymme för hemmakontoret. Nära till förskola och promenadavstånd även till skola (F-6), affär, Skövde golfklubb, fotbollsplaner och busshållplats. Här är lätt att trivas. Välkommen på visning!

Alströmersgatan 1, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 1

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 080 kr/mån
26 827 kr/m²

Vill du bo nära centrum men ändå ha ett lugnt läge? Vill du ha en ljus, välplanerad bostad i mycket gott skick? Med ett högt och fritt läge längst in på Alströmersgatan finns denna stilrena tvårumslägenhet. Lägenheten har på senare år renoverats i en enhetlig stil med bl.a. påkostade, vackra golv i vitpigmenterad ek. Bostaden upplevs som mycket ljus och har en trevlig planlösning. Som pricken över i har den en mycket rymlig, inglasad balkong som under sommarhalvåret fungerar som en förlängning av vardagsrummet. Med en kort promenad nås både aktivitetscentret Arena Skövde och stadskärnan med sina butiker och restauranger. Även högskolan och resecentrum ligger inom promenadavstånd. Föreningen är dessutom mycket välskött och har god ekonomi. Låter detta som en bostad för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun
 • Tor 2 maj kl 16:30

Gransikagatan 15

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 100 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
5 309 kr/mån
22 449 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och nyrenoverade lägenhet i retro-stil, belägen på Gransikagatan i centrala Skövde. Här erbjuds en bostad med en varm och härlig känsla, där detaljer och materialval bidrar till en direkt känsla av hemtrevnad. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats och har fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Ännu ljusare blir det tack vare det vitmålade trägolvet som återfinns i lägenhetens samtliga rum och skapar ett enhetligt intryck. Från vardagsrummet nås en stor och inbjudande inglasad balkong. Med ett sydvästligt läge kan man räkna med många härliga soltimmar under dagarna. Här bor man i en förening där både hushållselen och bredband via fiber är inkluderat i avgiften. Som boende finns också möjlighet att nyttja föreningens egna välutrustade gym och gemensamma tvättstuga. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla. Med stor inglasad balkong, nyrenoverat kök och fina detaljer är den perfekt för den som vill flytta in och trivas direkt. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Norrskensvägen 1, Värsås, Skövde kommun

Norrskensvägen 1

Villa
Värsås, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
2 295 000 kr
156 + 35 m²
7 rum
925 m² tomt

I Värsås ligger denna rymliga villa med plats för den stora familjen. Här erbjuds ett boende med möjlighet att ha upp till sex sovrum. Stort kök med gott om plats för rejält matbod och två sällskapsrum. På baksidan finns en altan och gräsmattan erbjuder plats för lek och bollspel. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och uppfarten ger ytterligare plats. Promenadavstånd till skola och förskola. I samhället finns dessutom bland annat livsmedelsaffär, fotbollsförening, motionsspår och bensinstation. Goda bussförbindelser till Skövde och Hjo. Välkommen på visning!

Kansligatan 9A, Norrmalm, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
850 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
4 482 kr/mån
18 478 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt är perfekt belägen på Kansligatan i centrala Skövde. Med bara några minuters gångavstånd till Högskolan, resecentrum och Skövde centrum är detta ett utmärkt val för den som vill bo centralt och ha allt inom räckhåll. Här erbjuds en tvåa på 46 kvadratmeter med charmigt trägolv i hela lägenheten. Hallen och sovrummet har 2019 målats om till en vacker beige kulör som tillsammans med trägolvet skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Från lägenhetens rymliga vardagsrum har du direkt utgång till en härlig balkong i söderläge. Tack vare rummets storlek kan man här även ha matplats. En mindre matgrupp finns även utrymme för i köket som renoverades år 2011. För den med behov av mycket förvaring så finns det både ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör lägenheten. Ytterligare en fördel är att hushållselen är inkluderad i avgiften.

 • Balkong
Västra långgatan 100A, Tibro, Tibro kommun

Västra långgatan 100A

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
HusmanHagberg Skövde
280 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 138 kr/mån
5 234 kr/m²

Intill Stadsparken finner ni denna trivsamma tvårummare i ett genomgående bra skick. Köket har uppdaterats med nytt golv, uppfräschning av köksluckorna och ny bänkskiva. Dessutom har ytskikt i såväl hall, sovrum och badrum fått sig en uppdatering som resulterat i ett fint helhetsintryck av lägenheten. Här är det bara att flytta in och njuta av bekvämligheten som ett renoverat boende medför. Belägen på tredje våning med en stor, härlig balkong i västerläge kan man ostört njuta av eftermiddagarnas solstrålar. Balkongen har sedan 2021 ett nytt trallgolv och en platsbyggd bänk samt hylla. Här bor man med närhet till stadsparkens grönområden samtidigt som centrum med butiker, restauranger och kommunikationer endast är ett stenkast bort. Föreningen är välskött, med låg belåning och fiber som ingår i avgiften.

 • Balkong
Havstenavägen 32, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 32

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 6/9
5 010 kr/mån
13 446 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva denna trerummare om 74 välplanerade kvadratmeter på Havstena. Lägenhetens ytskikt har under de senaste året uppdaterats och ett grått laminatgolv har lagts i såväl hall, kök och de båda sovrummen. Belägen på våning sex och med en stor inglasad balkong ges en fin utsikt över Skövdes vyer. Här bor ni i en välskött förening med både föreningslokal, gemensamma tvättstugor samt övernattningsrum. I området finner ni ett stort köpcenter, restauranger, bowlinghall och mataffärer. Det finns även en trevlig promenadslinga runt Havstenasjön. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Byvägen 5A, Skultorp, Skövde kommun

Byvägen 5A

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 995 000 kr
95 m²
5 rum
6 514 kr/mån
21 000 kr/m²

Välkommen till detta nyrenoverade bostadsrättsradhus i Skultorp. Under de senast året har radhuset genomgått en total uppfräschning av samtliga ytskikt. Det har lagts in ett enhetligt grått laminatgolv, väggarna har målats och tapetseras, det har satts in nya innerdörrar och nya lister utmed golv och tak. Utöver det så har radhuset fått sig ett nytt fräscht kök och två nyrenoverade badrum. På baksidan finns en stor och härlig inglasad altan och med sitt hörnläge erbjuds även en lite större tomt. Perfekt för den som gillar trädgård och odlingar eller för lekande barn. Skultorp erbjuder ett naturnära läge, men även ett stort serviceutbud. Här finns mataffär, förskolor, grundskola och ett rikt föreningsliv med bland annat tennis och fotboll. En asfalterad cykelväg tar dig hela vägen in till Skövdes centrum. Dessutom finns mycket goda bussförbindelser.

 • Uteplats

Visar alla 17