Mäklare Nellie Liljegren

Nellie Liljegren

Om mig

Att köpa eller sälja en bostad är ofta en av de största affärer man gör i livet. Som mäklare betonar jag starkt vikten av kundnöjdhet och tillgänglighet, för mig är du som kund i fokus. Jag finns till för att noggrant lyssna på dina önskemål och göra mitt yttersta för att uppfylla dem och överträffa dina förväntningar. Genom att göra detta kan vi tillsammans skapa en positiv och framgångsrik bostadsaffär för dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lugnås Trossebo 1, null, Mariestads kommun

Lugnås Trossebo 1

Fritidshus
Mariestads kommun
HusmanHagberg Skövde
325 000 kr
30 + 8 m²
1 rum
1 185 m² tomt

Bland ljudet av en porlande bäck och fågelkvitter finner ni detta charmiga torp med vita knutar omringat av syréner och körsbärsblom. En mycket fridfull oas att koppla av på. Här finns en äldre backstuga som vid uppförandet varit hem åt de gruvarbetare som jobbade i i Kvarnstensbrotten i Lugnås, och som sedan dess varit både permanentbostad och sommarstuga till flertalet familjer genom åren. Stugan fördelar sig på ett litet kök med gasolkök, ett mindre rum som kan nyttjas som skafferi/förvaringsutrymme och ett litet allrum/sovrum med eldstad. På tomten finns även en gäststuga med två sängplatser, en förrådsbyggnad, utedass, diverse fruktträd, bärbuskar och flertalet trivsamma uteplatser som gör det till en riktig sommaridyll. Med bara 15 minuters bilfärd når ni Mariestads centrum som är en trevlig sommarstad med stor båthamn med foodcourts, flertalet minigolfbanor och härliga badplatser. Inom bekvämt cykelavstånd nås samhället Lugnås där det bland annat finns restaurang, kiosk och minilivs. Välkommen till visning!

Aspvägen 1D, Ekängen, Skövde kommun

Aspvägen 1D

Lägenhet
Ekängen, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
2 195 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 5/5
5 484 kr/mån
29 463 kr/m²

Med lugnt och ostört läge högst upp i huset finns denna stora tvåa som med små medel kan bli en trea för den som är i behov av ett ytterligare rum. Lägenhetens läge i kombination med den stora terrassen, bjuder in till fina vyer och en härlig plats för umgänge. Här finner ni bland annat ett stort sovrum med dubbeldörrar och en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån nås även terrassen i söderläge som är föreningens signum. Med hiss tar du dig bekvämt ner till garaget där en garageplats ingår i avgiften. Här bor du i en trygg och stabil bostadsrättsförening där både garageplats, och bredband ingår i avgiften. Medlemmarna kan även nyttja en festlokal, övernattningslägenhet, grovtvättstuga samt tvättplats med högtryckstvätt i garaget, där biltvättmedel ingår. Trevliga utomhusmiljöer och goda bussförbindelser! Välkommen på visning för att uppleva detta enastående läge!

  • Balkong
  • Hiss
Höglandavägen 2B, Skultorp, Skövde kommun

Höglandavägen 2B

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 231 kr/mån
12 532 kr/m²

Är du på jakt efter en liten lägenhet med låg månadskostnad eller kanske en övernattningslägenhet? Välkommen till Höglandavägen 2b! Här får du även ett renoverat kök och en stor inglasad balkong i härligt västerläge som förlänger vardagsrummet med ytterligare några kvadratmeter under vår- och sommarsäsongen. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och ett bra läge i Skultorps centrum med bl.a. ICA-butik, café och restauranger alldeles intill. I Skultorp bor du med närhet till naturen, motionsspår och badsjö. Dessutom är det goda kommunikationer med buss samt gång och cykelbana som tar dig in till Skövde på endast några minuter. Låter detta som ett boende för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
Alströmersgatan 1, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 1

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 080 kr/mån
26 827 kr/m²

Vill du bo nära centrum men ändå ha ett lugnt läge? Vill du ha en ljus, välplanerad bostad i mycket gott skick? Med ett högt och fritt läge längst in på Alströmersgatan finns denna stilrena tvårumslägenhet. Lägenheten har på senare år renoverats i en enhetlig stil med bl.a. påkostade, vackra golv i vitpigmenterad ek. Bostaden upplevs som mycket ljus och har en trevlig planlösning. Som pricken över i har den en mycket rymlig, inglasad balkong som under sommarhalvåret fungerar som en förlängning av vardagsrummet. Med en kort promenad nås både aktivitetscentret Arena Skövde och stadskärnan med sina butiker och restauranger. Även högskolan och resecentrum ligger inom promenadavstånd. Föreningen är dessutom mycket välskött och har god ekonomi. Låter detta som en bostad för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun
  • Idag kl 13:00

Gransikagatan 15

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 100 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
5 309 kr/mån
22 449 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och nyrenoverade lägenhet i retro-stil, belägen på Gransikagatan i centrala Skövde. Här erbjuds en bostad med en varm och härlig känsla, där detaljer och materialval bidrar till en direkt känsla av hemtrevnad. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats och har fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Ännu ljusare blir det tack vare det vitmålade trägolvet som återfinns i lägenhetens samtliga rum och skapar ett enhetligt intryck. Från vardagsrummet nås en stor och inbjudande inglasad balkong. Med ett sydvästligt läge kan man räkna med många härliga soltimmar under dagarna. Här bor man i en förening där både hushållselen och bredband via fiber är inkluderat i avgiften. Som boende finns också möjlighet att nyttja föreningens egna välutrustade gym och gemensamma tvättstuga. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla. Med stor inglasad balkong, nyrenoverat kök och fina detaljer är den perfekt för den som vill flytta in och trivas direkt. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kansligatan 9A, Norrmalm, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
850 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
4 482 kr/mån
18 478 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt är perfekt belägen på Kansligatan i centrala Skövde. Med bara några minuters gångavstånd till Högskolan, resecentrum och Skövde centrum är detta ett utmärkt val för den som vill bo centralt och ha allt inom räckhåll. Här erbjuds en tvåa på 46 kvadratmeter med charmigt trägolv i hela lägenheten. Hallen och sovrummet har 2019 målats om till en vacker beige kulör som tillsammans med trägolvet skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Från lägenhetens rymliga vardagsrum har du direkt utgång till en härlig balkong i söderläge. Tack vare rummets storlek kan man här även ha matplats. En mindre matgrupp finns även utrymme för i köket som renoverades år 2011. För den med behov av mycket förvaring så finns det både ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör lägenheten. Ytterligare en fördel är att hushållselen är inkluderad i avgiften.

  • Balkong

Visar alla 6