Mäklare Nellie Liljegren

Nellie Liljegren

Om mig

Att köpa eller sälja en bostad är ofta en av de största affärer man gör i livet. Som mäklare betonar jag starkt vikten av kundnöjdhet och tillgänglighet, för mig är du som kund i fokus. Jag finns till för att noggrant lyssna på dina önskemål och göra mitt yttersta för att uppfylla dem och överträffa dina förväntningar. Genom att göra detta kan vi tillsammans skapa en positiv och framgångsrik bostadsaffär för dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alströmersgatan 1, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 1

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 325 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 080 kr/mån
25 481 kr/m²

Vill du bo nära centrum men ändå ha ett lugnt läge? Vill du ha en ljus, välplanerad bostad i mycket gott skick? Med ett högt och fritt läge längst in på Alströmersgatan finns denna stilrena tvårumslägenhet. Lägenheten har på senare år renoverats i en enhetlig stil med bl.a. påkostade, vackra golv i vitpigmenterad ek. Bostaden upplevs som mycket ljus och har en trevlig planlösning. Som pricken över i har den en mycket rymlig, inglasad balkong som under sommarhalvåret fungerar som en förlängning av vardagsrummet. Med en kort promenad nås både aktivitetscentret Arena Skövde och stadskärnan med sina butiker och restauranger. Även högskolan och resecentrum ligger inom promenadavstånd. Föreningen är dessutom mycket välskött och har god ekonomi. Låter detta som en bostad för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00

Gransikagatan 15

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 045 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
5 309 kr/mån
21 327 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och nyrenoverade lägenhet i retro-stil, belägen på Gransikagatan i centrala Skövde. Här erbjuds en bostad med en varm och härlig känsla, där detaljer och materialval bidrar till en direkt känsla av hemtrevnad. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats och har fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Ännu ljusare blir det tack vare det vitmålade trägolvet som återfinns i lägenhetens samtliga rum och skapar ett enhetligt intryck. Från vardagsrummet nås en stor och inbjudande inglasad balkong. Med ett sydvästligt läge kan man räkna med många härliga soltimmar under dagarna. Här bor man i en förening där både hushållselen och bredband via fiber är inkluderat i avgiften. Som boende finns också möjlighet att nyttja föreningens egna välutrustade gym och gemensamma tvättstuga. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla. Med stor inglasad balkong, nyrenoverat kök och fina detaljer är den perfekt för den som vill flytta in och trivas direkt. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gröna vägen 42A, Hentorp, Skövde kommun
  • Sön 11 aug kl 12:45

Gröna vägen 42A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
980 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 322 kr/mån
17 193 kr/m²

Önskar du en snygg och modern tvåa där du omedelbart kan känna dig som hemma? Då har du hittat rätt! I den omtyckta och välskötta föreningen Brf Vallsängen finns denna två med genomgående fina ytskikt och ett renoverat kök som verkligen utmärker sig. Det är det totalrenoverade köket som verkligen fångar ögat, men hela lägenheten håller en genomgående hög standard med enhetligt golv, fina ytskikt, nya innerdörrar m.m. och har som pricken över i en härlig balkong där morgonkaffet med fördel kan avnjutas. HSB Vallsängen är Skövdes största bostadsrättsförening och erbjuder ett generöst utbud av service till sina medlemmar. Här finns ett mek-garage, en biltvätthall, och tennis- och basketbanor som på vintern spolas till is för skridskoåkning. Fina lekplatser, vackra uteplatser med grillmöjligheter samt en välutrustad festlokal. Dessa mötesplatser skapar en stark gemenskap, och för barn är det enkelt att hitta lekkompisar på gården. Föreningen tillhandahåller även en relaxavdelning med jacuzzi och bastu samt ett komplett gym. Parkeringsplatserna i området är gratis, det finns möjlighet att hyra parkering med laddstolpe, garageplats samt platser för husvagn och husbil. Detta är en Kommande® försäljning, välkommen att höra av dig redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Gröna vägen 22A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 22A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 100 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 581 kr/mån
18 803 kr/m²

Här bor du i en lägenhet i mycket fint skick med ett modernt och stilfullt kök, nymålade väggar i hall, sovrum och vardagsrum och ett renoverat helkaklat badrum. Lägenheten har även nya golvlister, dörrhandtag och lås på alla innerdörrar som bidrar till en genomgående fin standard. Det stora vardagsrummet har vackert parkettgolv och erbjuder gott om utrymme för både soffgrupp och andra möbler. Härifrån har du utgång till en rymlig inglasad balkong som är ett av föreningens signum. Lägenheten erbjuder gott om plats för förvaring. Dels i form av garderobsväggen i sovrummet men också i en rymlig klädkammare som finns i hallen. Bostaden ligger i en mycket välskött förening med god ekonomi vilket resulterar i en låg månadsavgift och en trygg boendemiljö. Området är lugnt och trivsamt, med en vacker innergård som inbjuder till både umgänge och avkoppling, till exempel vid grillplatsen, tennisbanan eller de fina grönområdena. För föreningens medlemmar finns även möjligheten att nyttja en övernattningslägenhet, vilket är perfekt när du har besök som behöver stanna över natten. Det finns även en festlokal som kan hyras för olika tillställningar och sammankomster. Här bor du nära fin natur för härliga promenader, och har mataffären på bekvämt avstånd. Dessutom är det cykelavstånd till centrum, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Välkommen på visning!

  • Balkong
Rosenhagavägen 14A, Rosenhaga, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Rosenhagavägen 14A

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
1 195 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 778 kr/mån
12 194 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina gavelfyra med bra planlösning och bra läge i Rosenhaga. Lägenheten har bland annat ett stort vardagsrum med utgång till balkong, tre rymliga sovrum med bra förvaring, helkaklat badrum, egen tvättstuga och en separat gäst-WC. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening som gjort löpande renoveringar och med tillgång till fina gemensamhetsutrymmen så som relaxavdelning, föreningslokal, lekplats och flera nybyggda grillplatser. För boende i föreningen ingår parkeringstillstånd som ger fri parkering i området. Utöver det finns det möjlighet att hyra garage och det finns även fri MC-parkering. I avgiften till föreningen ingår även bredband. Rosenhaga har ett strategiskt läge med närhet till såväl de expansiva handelsområdena Stallsiken och Elins Esplanad som till förskola och skola. Nedanför huset kan man kliva på en direktbuss till centrum som också passerar Högskolan. En kort promenad mellan husen tar dig snabbt till närmsta mataffär.

  • Balkong
Klacken Tidåsen 2, Tidan, Skövde kommun

Klacken Tidåsen 2

Tomt
Tidan, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde
450 000 kr
1 827 m² tomt

Här har ni nu chansen att förverkliga era husdrömmar på denna tomt om cirka 1 800 kvadratmeter. Med ett naturnära läge och samtidigt bekvämt avstånd till Skövdes centrum och serviceutbudet i Tidan erbjuder denna tomt ett ypperligt läge för ett hem. Fiber finns neddraget utmed fastigheten och den telefonledning som finns i dagsläget ska tas bort i september. Nybyggnadskarta finns och ett positivt förhandsbesked har funnits men nyligen gått ut. Välkommen med intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 6