Mäklare Louise Pedersen

Louise Pedersen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Folkungagatan 118, 3 tr, Södermalm - SoFo, Stockholms kommun
  • Ons 24 apr kl 19:00
Folkungagatan 118, 3 tr, Södermalm - SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Folkungagatan 118, 3 tr, Södermalm - SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Folkungagatan 118, 3 tr

Lägenhet
Södermalm - SoFo, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
3 495 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/5
1 411 kr/mån
94 459 kr/m²

Välkomna till denna perfekt planerade tvåa i charmiga SoFo! Här bor ni med utsikt mot charmiga hus, grönska och med sjöglimt genom stora fönster som ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Fräscht badrum såväl som kök, gott om förvaring och golvvärme i flera delar av lägenheten. Ytan disponeras optimalt med goda förvaringsmöjligheter i hela lägenheten. Här bor ni i en förening med mycket god ekonomi som bidrar till väldigt låga avgifter, och erbjuder trevliga faciliteter såsom takterrass med sol hela dagen samt bastu. På grund av dess låga lån och stora lokalintäkter från bla. Ica har avgifterna ej höjts något trots rådande ekonomiska läge. Runt hörnet finns allt att önska i form av mysiga små butiker, caféer (bland annat nyöppnade och populära Krumel), Systembolaget, restauranger och barer. Ett stenkast bort trafikerar flertalet busslinjer från Tjärhovsplan som enkelt och snabbt tar er till Slussen där ni når hela stan.

  • Premium
  • Hiss
Bastugatan 27, Södermalm - Mariaberget, Stockholms kommun

Bastugatan 27

Lägenhet
Södermalm - Mariaberget, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
12 495 000 kr
93 m²
3 rum
vån 5/5
4 399 kr/mån
134 355 kr/m²

Om "häpnadsväckande" var en bostad så skulle det vara denna! Välkomna att tappa andan åt denna lägenhets helt unika och svårslagna utsikt, åt två håll! Med dubbla balkonger blickar ni åt ena hållet ut över Riddarholmens- och Kungsholmens vackra fasader, Riddarholmskyrkan och Stockholm stads vackra siluett. Åt andra hållet har ni en milsvid utsikt bort mot Globen där ni befinner er över Södermalms hustak. En helt klart unik lägenhet i sitt slag med alla möjligheter. Idag disponeras bostaden som en trea men kan byggas om efter godkännande till en fyra alternativt en femma, se alternativa planritningar. Ni bor i en av Södermalms bästa föreningar som äger marken, idag är skuldfria, fortfarande har vindsutrymmet oexploaterat och innehar en stor terrass högt upp i huset. I området runt omkring har ni byggnader med anor från 1700-talet samt mysiga Ivar Los park med samma härliga utsikt över vattnet. Kullerstensgatorna tar er ned till populära Mariatorget och dess stora utbud av restauranger, barer, caféer samt kommunikationer i form av bussar och tunnelbana. En bostad med alla rätt och alla förutsättningar för att skapa erat drömboende. Det blir inte bättre än såhär!

  • Balkong
  • Hiss
Lottens gata 10, 4 tr, Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun

Lottens gata 10, 4 tr

Lägenhet
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
8 300 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/6
6 790 kr/mån
90 217 kr/m²

Nyproducerad lägenhet anno 2023 med suverän genomgående planlösning med vardagsrum och kök i social anslutning till varandra, tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, gäst-wc, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om övrig förvaring. Här bor ni högt upp i huset med fint ljusinsläpp samt en härlig balkong i rakt söderläge med massor av soltimmar. Flertalet tillval har gjorts av nuvarande ägare vilket bidrar till en exklusivare känsla genomgående i lägenheten. Välkomna att flytta in till ett helt nytt hem med ljusa och fräscha materialval. Föreningen Brf Sofia Södra innehar bland annat en gemensam takterrass, garage samt en elbilspool. I hörnet av Nackagatan och Tegelviksgatan på Södermalm ligger kvarteret Sofia Södra. Här bor du nära vattnet, kajpromenaden och Söders lummiga grönområden, samtidigt som du har nära till skolor, service och områdets härliga atmosfär. Idag trafikerar flertalet bussar i området som enkelt tar er över hela stan. Den nya tunnelbanelinjen som beräknas vara klar 2030 kommer ha en station precis i området med en uppgång mot Södermalm och en mot Hammarby Sjöstad, se bild i flödet. Läs mer om projektet och området här: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/

  • Balkong
  • Hiss
Bergsunds strand 27, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun

Bergsunds strand 27

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
7 995 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 4/7
4 130 kr/mån
114 214 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska 2,5:a (möjlig 3:a) med balkong i högt söderläge och slående utsikt över Årstaviken! Välplanerad lägenhet med en perfekt blandning av vackra detaljer från byggåret och moderna val. Lägenheten erbjuder genomgående planlösning, bra förvaring, tvättmaskin i badrummet och härligt ljusflöde. Utanför porten finns båtplatser och vackra strandpromenaden med Hornstull, Reimersholme och Långholmen som närmaste granne.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4