Mäklare Robert Grahl

Robert Grahl

Om mig

Inom HusmanHagberg Sollentuna har jag hjälpt både säljare och köpare med sina bostadsaffärer sedan år 2005. Fokus har alltid legat på nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Innan dess arbetade jag som hantverkare och uppförde ett flertal hus bla i Sjöberg och Kärrdal. Under åren har jag förmedlat hundratals bostadsrätter och fastigheter med fokus på dig som kund som gör sitt livs viktigaste affär. Jag är uppväxt i Tureberg, Töjnan samt Landsnora. Numera bor jag med familjen vid Tegelhagen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sidensvansvägen 77, Sjöberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Sidensvansvägen 77

Lägenhet
Sjöberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
4 190 000 kr
138 m²
5 rum
vån 1/5
8 994 kr/mån
30 362 kr/m²

Stor etagelägenhet på hela 138 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum och 2 badrum/wc. Bostaden har en balkong på entréplan med infravärme samt en uteplats på markplan. Mycket vacker utsikt mot natur och sjöglimt mot Edsviken. Barnvänligt område och nära till badvik, buss och skola. Fina promenadstråk. Bostaden är under "Kommande" och hör gärna efter med ansvarig mäklare vid intresse och frågor.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lodvägen 14, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Kommande
Lodvägen 14, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Lodvägen 14, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Lodvägen 14

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
1 950 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/8
4 951 kr/mån
25 828 kr/m²

Utmärkt planerad 3:a med stora trivselvärden och med fritt hörnläge på lugn återvändsgata. Lägenheten som är på ca 75 kvm har ett renoverat badrum, äldre kök samt äldre golv och väggar. Det finns en fin inglasad balkong i söderläge som förlänger utomhussäsongen. En vanlig sommar dag ser man Globen mellan trädtopparna. Välskött förening som erbjuder bastu, gästlägenhet samt föreningslokal som kan lånas för privata tillställningar. I anslutning till lägenheten finns en fin och grön innergård med lekplatser, grillplatser och andra aktiviteter. Inflyttning kan ske under våren 2024 eller senare. Bostaden är under Kommande och planeras ha visning senare i april. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2