HusmanHagberg Sundbyberg

HusmanHagberg Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tulegatan 29A, 2 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 10 dec kl 13:15

Tulegatan 29A, 2 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/4
2 497 kr/mån
65 658 kr/m²

För dig som söker lugnet och harmonin i symbios med puls inom räckhåll är det här den optimala lägenheten för dig. Med en väl tilltagen takhöjd om 2.70 m som ger en extra dimension till bostaden tillsammans med fina djupa fönsternischer som släpper in ett fint ljus. 3-glas fönster som gör bostaden mer behaglig. Vackert originalgolv av furuplank som går väl ihop med lägenhetens tidstypiska detaljer. Social planlösning med ett öppet kök och vardagsrum med plats för soffmöblemang, mediemöbel samt matbord. Separat sovrum med ett fönsterparti mot fin grönska. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Bra förening med en god ekonomi med stambytta badrum, låg avgift (sänktes med 30% 2018!) och låg belåningsgrad. Föreningen sålde av vindsförråden för att tillsätta nya bostadsrätter som gav ekonomin en bättring. Utanför porten kommer du till ett mecka av restauranger på både Tuletorget, Tulegatan och hela Sundbyberg. Gångavstånd till ena blåa linjens tunnelbana från Stationsgatan i Sundbyberg om 4 minuter och den andra från Näckrosen inom 6 minuter. Från Sundbyberg har du även pendeltåg, tvärbana och bussar. - Låg avgift! - Optimalt planerad bostad där man får ett separat sovrum tillsammans med ett kök som är socialt mot matbordsyta och vardagsrummet. - Vacker originalgolv av furuplank. - Fina tidstypiska detaljer. - Balkong i västläge med eftermiddags- och kvällssol mot grönska. - Hög takhöjd om 2.70 m - Nära till de bästa restauranger, barer och fik. - Nära till grönskande områden Lötsjön, Golfängarna och Tornparken. - Nära till buss 515 och Sundbyberg pendeltåg, tvärbana och T-bana samt Näckrosens andra blåa t-bana.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Löfströms allé 2A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 2A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/7
2 756 kr/mån
71 000 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna fantastiskt välplanerade tvåa i Sundbybergs nyaste kvarter - Fabriksparken! Lägenheten präglas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans i en öppen planlösning med vardagsrum/kök och stora fönsterpartier med en superfin balkong i härligt läge mot fina innergården, blir detta ett ytterst trivsamt och lyxigt boende. På balkongen kan du lapa sol vid frukost-förmiddag och sen kväll - solnedgång med ett glas gott i handen. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök från Poggenpohl som erbjuder allt du kräver av det moderna boendet. Med kökets öppna planlösning mot vardagsrummet blir detta ett perfekt utrymme för matplats till trevliga kvällar i glada vänners lag. Genomgående golv i vacker 1-stavsparkett. Lägenheten erbjuder ett avskilt sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Stilrent och lyxigt badrum med dusch och kombimaskin (tvätt och tork). Hallen är stor och rymlig, här får ni plats för avhängning samt förvaring i flera garderober. Äntligen något att kalla hem! Modern fastighet som erbjuder ett fantastiskt orangeri med utekök för större tillställningar på innergården. Dessutom finns även övernattningslägenhet, parkeringsgarage, en gemensam tvättstuga och station för cykelservice i cykelförrådet. Förråd i källaren du enkelt tar dig ned via hissen man har i porten. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till allt! I lugnet invid pulsen. Både stadens kärna och härliga grönområden. Ett stenkast från fastigheten når ni Sturegatan, Sundbyberg C och Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta BRF med låga avgifter och ägd mark. Perfekta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort! Välkommen till Löfströms Allé 2A! - Perfekt planerade 45 kvm! - Balkong och fönster mot rogivande innergård, fritt från insyn. - Sol morgon och sen även på kvällen i lugnet med något gott i handen. - Exklusivt Poggenpohl-kök. - Öppen och social planlösning. - Lyxigt badrum med dusch och kombimaskin (tvätt och tork). - 1-stavsparkett. - Lyxiga och moderna materialval. - Källarförråd. - Brf med gemensam innergård (orangeri med utekök bl.a.), övernattningslägenhet, parkeringsgarage, tvättstuga och cykelservicestation.

 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 3b, vån 5, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Skolgatan 3b, vån 5

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/7
6 123 kr/mån
54 817 kr/m²

Välkomna in till 82 välplanerade kvadratmeter! Belägen på en attraktiv och lugn gata mitt i centrala Sundbyberg! Möjligheternas bostad. Med 82 välplanerade kvadratmeter har du här möjlighet för att skapa ditt alldeles egna drömboende! Du bor högt upp i huset där du precis kommer till taktopparna för de andra husen. Fönster i två väderstreck som tillåter ett härligt ljushav florera genom lägenhetens ytskikt. Levande väggar som inte får den här klassiska fyrkantiga känslan. Beläget mitt i pulsen men där fastigheten är inbakad i en rogivande parkmiljö där du finner lugnet i bostaden. I föreningen finns det lekplatser och grill för de boende att utnyttja. Du bor bredvid de pulserande gatorna Sturegatan, Järnvägsgatan och Fredsgatan med ingångar från två olika håll till fastigheten. Solid förening med god ekonomi där även bredband är inkluderat i avgiften. Förmånligt elavtal tecknat av föreningen! Välkommen till Skolgatan 3b! - Hobbyrum, övernattningslägenhet, parkeringsplatser (att hyra) finns i föreningen - Högt upp i huset - Bredband och kabel-tv i avgiften - Stor 3 rok om 82 kvm - Balkong i söderläge - Hiss - Stort källarförråd om ca 4 kvm - Varmgarage i föreningen - Parktät förening - Lugnet invid pulsen - Fräsch fastighet anno 1999

 • Balkong
 • Hiss
Löfströms allé 4A, 6 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4A, 6 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/10
3 813 kr/mån
71 349 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna stora och fantastiskt välplanerade 2:a i Sundbybergs nyaste och hetaste kvarter - Fabriksparken! Lägenheten präglas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans i en öppen planlösning med vardagsrum/kök och stora fönsterpartier helt fritt från insyn med en rejäl balkong i soligt och fritt söderläge, blir detta ett ytterst trivsamt och lyxigt boende. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök från Vedum med bänkskiva av kompositsten samt vitvaror från Electrolux. Med kökets öppna planlösning mot vardagsrummet blir detta ett perfekt utrymme för stor matplats till trevliga kvällar i glada vänners lag. Genomgående golv i vacker 1-stavsparkett (Kährs). Lägenheten erbjuder ett härligt och rogivande sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Här kan du vakna upp med en härlig utsikt mot Sundbyberg. Stilrent och lyxigt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är stor och rymlig, här får ni plats för avhängning samt förvaring i flera garderober. Äntligen något att kalla hem! Modern fastighet som precis byggts klart med garage och gemensamma takterrasser. Föreningen erbjuder även en gemensam tvättstuga och station för cykelservice i cykelförrådet. Förråd i källaren du enkelt tar dig ned via någon av de två hissarna man har i porten. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till allt! I lugnet invid pulsen. Både stadens kärna och härliga grönområden. Ett stenkast från fastigheten når ni Sturegatan, Sundbyberg C och Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta BRF med låga avgifter och ägd mark. Perfekta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort! Byggbolaget har ingått en överenskommelse med föreningen om en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ Välkommen till Löfströms Allé 4A! - Stor balkong i soligt och fritt söderläge. - Öppen och social planlösning utan insyn. - Rymligt Vedumkök med bänkskiva av kompositsten. - Lyxigt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. - 1-stavsparkett från Kährs. - Lyxiga och moderna materialval. - Nyproduktionens bekvämligheter såsom hiss och garage under huset. - Källarförråd. - Brf med gemensamma takterrasser, tvättstuga och cykelservicestation. - Entreprenaden har tecknat en tvåårig räntekompensation för föreningen.

 • Balkong
 • Hiss
Franstorpsvägen 4B, Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Franstorpsvägen 4B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
3 169 kr/mån
59 405 kr/m²

Få bostäder är så optimalt planerade som den här! Genomgående fina ytskikt där bostaden dessutom gjorts om till en tvåa med separat sovrum. Med fransk balkong ut mot Franstorpsvägen som är en återvändsgata. Här bor du rofyllt utan trafik utanför fönstret, istället kan du njuta av härliga solen i söderläge. Utrymme för hemmakontor och även ett separat kök som är stilrent och snyggt. Badrummet är fräscht och stambytt 2018. Utanför porten möts du av vacker grönska och lugn, samtidigt som du har pulsen från Landsvägen och Signalfabriken på 2 minuter. I en förening med väldigt sund ekonomi. Fastigheten ligger på återvändsgata med Tuvanparken och Signalfabriken som grannar. Strandpromenaden på någon minut från. Välkomna till Franstorpsvägen 4 B! - Genomgående gott skick - Separat sovrum med plats för dubbelsäng. - Stilrent kök med allt det moderna boendet kräver. - Stambytt och fräscht badrum från 2018. - Fransk balkong från vardagsrummet med också rejäla fönsterpartier som släpper in ett härligt ljushav. - Fönster i söderläge (sol från lunch till kväll) - Beläget på återvändsgata - Invid Tuvanparken, Signalfabriken, restauranger, grönområden och närbutiker - Lätt gångavstånd till alla kommunikationer (buss, tvärbana, t-bana och pendel) som tar dig till stan på mindre än 10 min - Förening med god ekonomi

 • Balkong
 • Hiss
Vegagatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
Vegagatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vegagatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vegagatan 8

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 195 000 kr
30 m²
1 rum
vån 0,5/3
1 190 kr/mån
73 167 kr/m²

När en bostad verkligen har allt! Låg avgift i en förening med extremt god ekonomi där inga större renoveringar planeras. Möjligt att renovera om till en tvåa vid behov. Beläget mellan all tänkbar puls från Esplanaden, Järnvägsgatan och Fredsgatans rika utbud av restauranger, barer, caféer och kommunikationer. En trapp bredvid fastigheten upp till vackra Tornparken! Bostaden erbjuder dig genomgående goda ytskikt som lyser upp fint från stora fönsterpartiet. Utanför porten möts du av all tänkbar puls från restauranger, barer, caféer, livsmedelsbutiker, gym kommunikationer och grönområden. Optimalt boende för alla! Välkommen till Vegagatan 8! - Kvadratsmart bostad om 30 kvm. - LÅG avgift! - Högt i tak 2.70m! - Nymålat 2021. - Möjligt att göra om till 2 rok. - Föreningen har egna parkeringar - Stort vindsförråd som hör till lägenheten - Stabil förening där man gjort de största renoveringarna. - Vacker fastighet. - Nära till alla de bästa kommunikationerna från Sundbyberg i form av T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar (bland annat 515 till Odenplan och 506 till Karolinska utanför porten) - Internet ingår i avgiften (1000/1000 Mbit/s) - Nära till Sundbybergs rika utbud av restauranger. - Nära till flertalet gym, bland annat SATS Signalfabriken inom 6 min. - Nära till Tornparken, Löt- och Råstasjön samt Golfängarna. - Nära till Hemköp, Coop, Willys och ICA Maxi. - Gemensam takterass - Tvättstuga, barnvagns -och cykelförråd på källarplan. - Inga planer på avgiftsförändringar

 • Premium
 • Hiss
Ursviks allé 35, Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviks allé 35

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
1 995 000 kr
35 m²
2 rum
2 844 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa i mysiga Ursvik! Här har varje kvadrat utnyttjats till max. Här får man en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort badrum och en mysig uteplats. Bostaden har genomgående vita väggar och ekparkett. Från hallen har du gott om yta för avhängning av ytterkläder. Här når du även det stora helkaklade badrummet med tvättmaskin, torktumlare, dusch och wc. Vidare når du det fullt utrustade köket i öppen social planlösning mot vardagsrummet. Här kan du umgås med familj och vänner och under sommarhalvåret kan du även nyttja den mysiga uteplatsen med plats för grill, utemöbler och planteringar för härliga middagar i den ljumna sommarkvällen. Uteplatsen vetter mot den lugna innergården. Från vardagsrummet når man det mysiga sovrummet med plats för dubbelsäng. -Mysig uteplats mot innergård! -Tvärbanan planerad till 2024 -Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare -Källarförråd hör till lägenheten -Nära natur med löpspår och skidspår runt knuten i Ursviks motionsområde Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Johanna Markbäck Zeilon 0707260812

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Tråddragargränd 5C, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tråddragargränd 5C

Radhus
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
9 995 000 kr
131 m²
5 rum
5 996 kr/mån
76 298 kr/m²

Wow! Känslan direkt du får när du kliver in i bostaden är hårresande, med de bästa bitarna från en Gott & Blandat-påse! Välkommen till ett boende för den kräsne där inget lämnats åt slumpen med allt från påkostade materialval till en rejäl uteplats och framför allt en fantastisk egen takterrass. Här får du både vara en del av Sundbybergs hetaste kvart Fabriksparken samtidigt som du får ett av de väldigt få Townhouse som kan erbjudas. Fördelat på tre olika våningar med en fantastisk planlösning som gör till ett boende som passar alla som är ute efter något av högsta klass. Ett boende som du verkligen kommer älska att kalla ett hem och där du längtar till att bjuda över alla nära och kära för sociala tillställningar. Rejäla fönsterpartier som bjuder in ett härligt ljushav som omfamnar varenda yta och de exklusiva materialvalen. Hur ofta får du en möjlighet till en magisk takterrass som bara är för dig och de du bjuder över? På den enorma takterrassen kan du med all enkelhet lapa sol i glada vänners lag från morgon till solnedgång med ett glas gott vid grillen. Fabriksparken är Sundbybergs nyaste och hetaste kvarter! Byggt i lugnet invid all tänkbar puls, här får du verkligen ett boende värt att kalla hem. Runt hörnan kommer du till ett av de mest centrala lägen i Sundbyberg med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Även med en cykeltur är du inne i Centrala Stockholm på kort tid. Dessutom med ett av landets rikaste kommunikationsnav, är du inne på nolltid. Möjlighet för inflytt i april 2024! Byggbolaget har ingått en överenskommelse med föreningen om en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ Välkommen till Tråddragargränd 5C! - Townhouse mitt i Centrala Sundbyberg, i lugnet invid pulsen! - Fantastisk och enorm takterrass där du kan lapa sol under alla soltimmar i glada vänners lag. - Fin uteplats i rogivande läge med gott om sol även här. - Ett av Sumpans hetaste kvarter! - Påkostade och fina materialval. Lyxigt kök från Vedum med bänkskiva i sten och genomgående med ekparkettgolv från Kährs. - Säljarna har dessutom adderat mer påkostade tillval med en stil som genomgår i beige/svart för luckor, knoppar, beslag, blandare och munstycken för bostaden. - Insynsskyddat läge. - Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. - Enorma ytor om hela 131 kvm vilket möjliggör alla tänkbara olika möblemang. - Tre tilltagna sovrum passande för alla åldrar. - Två rejäla badrum och även en separat tvättstuga. - Möjlighet för flera hemmakontor på många olika ytor. - Entreprenaden har tecknat en tvåårig räntekompensation för föreningen. - Möjlighet för inflytt i april 2024! - Nära pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. - Nära grönska så som Marabouparken, Strandpromenaden, osv. - Gott om populära förskolor inom kort gångavstånd. - Bästa restaurangerna, närbutikerna och barerna runt hörnan. - Willys runt hörnet för storhandeln. Även nära till mängder av andra livsmedelsbutiker.

 • Balkong
 • Uteplats
Gjuteribacken 4B, Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun

Gjuteribacken 4B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 995 000 kr
84 m²
3.5 rum
4 492 kr/mån
47 560 kr/m²

Optimala bostaden för den lilla familjen med hemmakontor! Här möts ni av en ljus och trivsam 3,5a med exceptionella förvaringsmöjligheter. Snyggt renoverat kök från Vedum (2019) med bänkskiva i kompositsten. Goda arbetsytor i en öppen planlösning i anslutning till matplats för större sällskap. Som planerat för trevliga kvällar med nära och kära! Vardagsrummet finner vi separat intill, här har ni plats för soffmöblemang samt tillhörande möblemang. Fantastiskt ljusinsläpp som flödar genom hela bostaden. Fönster i två väderstreck. Master Bedroom med stor skjutdörrsgarderob. Sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang. Hemmakontor med goda förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum med badkar och tvättmöjligheter samt behaglig handdukstork. Bostaden ligger på enkelriktad gata med bästa tänkbara läget i Sundbyberg där bor du i lugnet invid pulsen från Landsvägen med alla sina restauranger, barer, caféer, kommunikationer (t-bana, tvärbana, pendeltåg och bussar) samt grönområden. Åt andra hållet går du till Stamgårds- och Tuvanparken samt Strandpromenaden. Gångavstånd även till förskolor, skolor och livsmedelsbutiker. Välkommen hem! - Perfekt planerad 3,5a för den lilla familjen med hemmakontor! - Renoverat kök från Vedum (2019) med matplats för större sällskap - Mycket goda förvaringsmöjligheter - Fönster i två väderstreck - Fantastiskt ljusinsläpp - Belägen på en enkelriktad gata i med bästa tänkbara läge i Sundbyberg! - Närhet till allt Sundbyberg har att erbjuda, restauranger, barer, caféer, kommunikationer (t-bana, tvärbana, pendeltåg och bussar) samt grönområden. - Gångavstånd även till förskolor, skolor och livsmedelsbutiker.

Friluftsvägen 27B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Friluftsvägen 27B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
5 395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 107 kr/mån
65 793 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna bostad med bästa läget i centrala Sundbyberg! Fantastisk 3:a med fönster i två väderstreck med stor möblerbar balkong i sydväst med sol från förmiddag till sen kväll! Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen med Lötsjön och grönskan på ena sidan och centrala Sundbyberg och pulsen på andra sidan! Det perfekta boendet för hela familjen där ni får plats med allt ni önskar. - Magisk balkong i sydväst - Möjlig 4:a, se alternativ planskiss - Fönster i två väderstreck - Förening med god ekonomi och låg belåning! - Genomgående härligt ljusinsläpp i hela bostaden - Social öppen planlösning och stora ytor - Cykel- och barnvagnsrum samt förråd i fastigheten - Hiss i huset - Föreningen har egna parkeringar - Inom promenadavstånd : Näckrosen T-bana, Duvbo T-bana, Sundbybergc T-bana, pendeltåg, bussar och tvärbana som tar dig in till city på under 10 min - Nära förskola, skolor och lekparker - Nära till restauranger, barer och fik. - Nära till grönområden bland annat Lötsjön och Råstasjön med en mysig slinga på 5 km med mysiga cafeer längs med promenaden Välkommen in i den stora hallen med gott om plats för ytterkläder. Två rymliga sovrum med ett härligt ljusinsläpp! Stort helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning med utgång till den stora inglasade balkongen med sydvästläge och utsikt mot den lummiga baksidan. Här finns plats för både loungemöbler, grill och matplats för härliga stunder i kvällssolen. Då balkongen är inglasad blir den som ett extrarum som kan nyttjas året om! Här bor ni mitt mellan alla bra restauranger, barer, caféer och kommunikationer. Det finns även goda träningsmöjligheter i form av flertalet gym, utegym, ishall och simhall. Gångavstånd till Gamla Råsunda, Tuletorget och Sundbybergs torg. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 60, 3 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag

Tulegatan 60, 3 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 395 000 kr
33 m²
2 rum
vån 3/4
2 228 kr/mån
72 576 kr/m²

Här får du valuta för varje kvm och möts av fina tidstypiska detaljer högt upp i huset! Enorma fönsterpartier i härligt söderläge som ger dig gott om ljusinsläpp hela dagen. För dig som söker lugnet och harmonin i symbios med puls inom räckhåll är det här den optimala lägenheten för dig. I huset kanske bästa våningsplan då man kommer högt upp nog för att få den fina himlen som utsikt bland annat. Perfekt planlösning där du har separat sovdel invid köket och vardagsrummet blir optimalt för sociala tillställningar. Föreningen tillhör en av de bästa i Sundbyberg med stambytta fastigheter, låg avgift och knappt några lån. Hög takhöjd om 2.70 m som ger en extra dimension till bostaden. ICA Duvbo & T-bana rakt utanför porten. Perfekt för tidsoptimisten! Nära till grönskande områden med Lötsjön, Golfängarna och Tornparken inom kort avstånd. Willys inom 8 min. Utöver Duvbo T-bana finns Buss 515 nära och även T-bana, pendeltåg, regionaltåg och tvärbana från Sundbyberg inom 10 min. De bästa restaurangerna, barerna och caféerna utanför porten. Välkommen till Tulegatan 60! - Perfekt optimerade 33 kvm! - Högt upp i huset! Utan insyn. - Rejäla fönsterpartier i härligt söderläge! Gott om ljusinsläpp hela dagarna. - Hög takhöjd! 2.70 m. - Vacker originalparkett. - Låg avgift! - Genomgående fina ytskikt med gott om tidstypiska detaljer som präglar bostaden. - Gott om förvaring genomgående både i bostaden med garderober och dubbla förråd (vinds- och källarförråd). - Stambytt fastighet invid T-Bana och ICA Duvbo. - Förening med solid ekonomi och knappt några skulder (ca 2400:-/kvm belåning). - Nära till de bästa restauranger, barer och fik bara runt hörnet. - Nära till grönskande områden Lötsjön, Golfängarna och Tornparken. - Nära till buss 515 och Sundbyberg pendeltåg, tvärbana och T-bana

 • Plus
Vintergatan 3A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vintergatan 3A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
2 672 kr/mån
70 278 kr/m²

***Accepterat pris 3 950 000 kr*** Fantastiskt välplanerad och social tvåa. Få förunnat med en exklusiv känsla av ett lyxigt boende mitt i pulserande centrala Sundbyberg! Vackert kök i exklusiva materialval och detaljer såsom påkostad bänkskiva från Terrazzo Design. Något du längtar att komma hem till och ser fram emot att bjuda över nära och kära till. Balkong i rogivande soligt läge, här kan du lapa sol med ett glas gott i glada vänners lag. Kök och vardagsrum flyter ihop fint med plats för soffgrupp och matbord. Rejäla fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusflöde genomgående. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stort lyxigt badrum med alla bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med praktisk avlastningsbänk och tillhörande hyllor. Här andas det lyx! Föreningen har en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för trevliga festligheter. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. grovtvättstuga, förråd samt cykelrum. Hiss direkt från ditt våningsplan till garaget! Runt hörnet hittar du allt Sundbyberg har att erbjuda med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Välkommen till Vintergatan 3A! - Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. - Exklusiva och stilrena materialval är genomgående i hela bostaden. - Rogivande balkong. - God förvaring med platsbyggda garderober samt tillhörande stort förråd. - Lyxigt stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. - Hiss ner till garaget. - Föreningen har en gemensam takterrass, festlokal och övernattningslägenhet! - Bästa restaurangerna, närbutikerna och barerna runt hörnet! - Närhet till hunddagis, promenadstråk, Löstjön och Råstasjön. - I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet, 10 min till city!

 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 16, 7 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Tulegatan 16, 7 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 7/15
2 855 kr/mån
81 531 kr/m²

En av de bästa bostäderna om 49 kvm! På våning 7 får du fri sikt med solen och kyrkan som närmsta granne. Ena balkongdelen mot vackra City och milsvid utsikt med frukostsolen. Breda delen av balkongen placerad i solläget (söder) där du kan njuta av solen i glada vänners lag från tidig eftermiddag till sen kväll (cirka 20-tiden) med kyrkan framför dig som en tavla. Placera ut grillen och ett glas gott och njut av utsikten med solen eller nyårsraketerna som granne. En lägenhet där ingen kvadratmeter gått till spillo vad gäller både yta och lyx! 49 maximerade kvm präglat av fina materialval från Vedum och som toppas av Carrara-marmor. Stora panoramafönster i ett gavelläge som släpper in ett härligt ljushav som omfamnar bostaden. Balkongen är rejäl och förlänger lägenhetens yta med sina 23 kvm och gör att lägenheten känns än större. Tack vare gavelläget har du sol både tidig morgon för att sen bjuda över alla vänner till grillfest vid eftermiddag tills solen gått ned. Framför allt kan du bjuda över alla nära och kära för spektaklet kring nyårsafton. Genomgående rymliga ytor där man får god förvaring i bland annat fina Walk-in-closet via sovrummet. Utanför porten kommer du till ett mecka av restauranger på både Tuletorget, Tulegatan och hela Sundbyberg. I huset finns varmgarage för bilen, just nu lediga platser och möjlighet för även laddstolpe. Invid huset har du populära Tuletorget med sina fantastiska restauranger. Gångavstånd till ena blåa linjens tunnelbana från Näckrosen, den andra också inom 5 minuter från Sundbyberg där du även har pendeltåg, tvärbana och bussar. Välkommen till Tulegatan 16! - Våning 7 precis vid takåsarna och med en fantastisk utsikt över både vår vackra huvudstad och kyrkan som en tavla framför en. - Breda delen av balkongen är i rätt (söder)läge för att njuta av solen fritt i glada vänners lag. - 49 kvm där allt är väl genomtänkt. - Balkong om 23 kvm i bästa solläget! Frukostsolen från ena gaveln. "Huvudgaveln" i fritt läge, med tidig eftermiddag till sen kväll (cirka 20-tiden). - Fira in nyåret i glada vänners lag med ett glas gott på rejäla hörnbalkongen! - Påkostade materialval med kök- och badrumsmöbler från Vedum. - Vitvaror genomgående från Siemens. - Reglerbar luftburen värme. - Fullt utrustad maskinpark i bostaden. - Byggt 2014 av Wallenstam i hög kvalitet, designat av TV-profilerna Simon & Thomas. - Hiss. - Solid förening med god ekonomi. - På Tuletorget utanför porten har du några av de bästa restaurangerna i Sundbyberg. - SATS på andra sidan gatan. - Nära till 515 (till Odenplan bl.a.), tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och övriga bussar från Sundbyberg samt andra blåa linjen via Näckrosen t-bana. - Nära till grönområden bland annat Tornparken, Golfängarna och Lötsjön med både utegym samt lekpark.

 • Balkong
 • Hiss
Lavettvägen 41, Rissne, Sundbybergs kommun

Lavettvägen 41

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 295 000 kr
64,9 m²
2 rum
vån 2/4
3 901 kr/mån
35 362 kr/m²

- Perfekt planlösning! - Fri från insyn! - Expansivt läge invid både puls och grönska. - Familjevänligt område. - Sveriges snabbast växande kommun. - Snart kommer nya tvärbanan in till området. - Nya Rissne C kommer inom några år! - Nära till förskola, engelska skolan och andra skolor. - Nära till grönområden med motionsstråk. I ett av Rissnes familjevänliga förening med en härlig grannsämja finner ni denna rymliga och genomgående fina 2:a på hela 65 kvm. Med sin planlösning går det att öppna upp och skapa en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum eller nyttja bostaden som en mini 3:a.- Bara låt idéerna florera! Här bor ni i en välskött bostad med genomgående fina ytskikt i en trevlig förening. När ni kliver innanför dörren finner ni en stor hall som tar er genom bostaden på ett välplanerat sätt. Hallen erbjuder riktigt bra förvaring med ingång till badrummet. Separat full utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, ugn och spis. Goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns det gott om utrymme för ett matbord till 4-6 personer. Den allt mer populära funkisstilen där vardagsrummet separeras från köket är stor slagen i denna bostad med vardagsrummet i gavelläge där solljuset kommer in från två väderstreck. Stora och väl tilltalande ytor med gott om plats för större soffgrupper. Vidare är bostaden omgiven av grönska och via unika hörnfönster och dubbeldörrar till balkongen flödar ljus in. Balkongen är fint belägen i högt, grönskande läge och har sol på morgonen och kvällen. Ett stort och väl tilltalande sovrum med plats för dubbelsäng med annat möblemang. Ordentligt med förvaring i rymlig walk-in closet. I Brf Lavetten Örnen bor ni i en bra förening med en trevlig grannsämja. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum. I föreningen finns två stora tvättstugor, flera cykelrum och separat förråd som hör till bostaden. I Rissne centrum finns ypperliga kommunikationer i form av busstorg och tunnelbana som tar er in till t-centralen på ca 15 minuter. Centrum kommer upprustas och tvärbanan kommer inom kort, 2024 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.). Idag finns all service som kan tänkas behövas i form av matbutik, gym m.m. Ni har även nära till centrala Sundbyberg och vacker Natur i Ursvik och Lötsjön som ligger på gångavstånd från bostaden. Rissne växer så det knakar och framtidsplanerna är många. För mer information, kontakta ansvarig mäklare. Gabriel Mirza 073-583 71 00 Varmt välkomna nya hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 29, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 29

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 495 000 kr
82,1 m²
3 rum
vån 1/3
5 802 kr/mån
30 390 kr/m²

Välkommen till en renoverad 3-rok med uthyrningsdel! På våning 1 finner du denna pärla där du kan hyra ut en del av denna lägenhet och bo GRATIS! Stilren och bra skick är genomgående i hela bostaden. Väldigt låg månadsavgift då Värme, Vatten, Hushållsel & Kabel-TV basutbud ingår i avgiften! Här bor du bekvämt nära all möjlig service och kommunikationer. Ta dig in till Sthlm City på 14 min. Några minuters promenadavstånd till T-Bana. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras. Välkommen till Lötsjövägen 29! - Genomgående bra skick! - Hyr ut en del av lägenheten och bo gratis - Garageplats finns att hyra - Stora och öppna ytor - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker

 • Balkong
 • Hiss
Råstensgatan 4, 3 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Råstensgatan 4, 3 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 995 000 kr
65,3 m²
3 rum
vån 3/4
3 066 kr/mån
61 179 kr/m²

***Accepterat pris 4 395 000 kr*** Mitt i smeten av Centrala Sumpan har du det unika läget med båda grönska runt om fastigheten och fritt från trafik. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! Från den rejäla balkongen kan du här njuta av solen med ett glas gott i goda vänners lag med en fantastisk vy. Solen värmer upp er och skiner in från sen förmiddag till kväll. Bostaden är genomgående i gott skick och har allt man behöver i det moderna boendet som erbjuder en full maskinpark. Två avskilda och bra sovrum med yta även för hemmakontoren vid behov. Här bor ni i en mycket stabil, lågt belånad förening som har en trevlig uteplats med grillmöjligheter. På Råstensgatan 4 i centrala Sundbyberg bor ni granne med den grönskande Tornparken, Lötsjöns naturområden, ett stenkast till gym, mataffärer, restauranger, barer, caféer och utmärkta kommunikationer finns runt husknuten. Välkommen till Råstensgatan 4! - Balkong i söderläge med sol från förmiddag till kväll! - Högt läge i huset med hiss! Fantastisk vy från bostaden. - Gavelläge med ett härligt ljushav som omfamnar bostaden från alla fönsterpartier. - Grönskande omgivning. - Fullt utrustad maskinpark i kök och badrum som är förberett för tvättmaskin. - Två avskilda sovrum. - Fritt från insyn. - Bästa läget i Sundbyberg. Fritt från trafik, här bor du i lugnet invid all puls. - Stambytt fastighet. - Stabil, lågt belånad förening. - Föreningen har en väldigt stabil ekonomi med lån om 3008:-/kvm. Just nu ligger samtliga lån med rörlig ränta. Föreningen planerar en höjning om 10% till början av 2024. - Utmärkta kommunikationer och på kort gångavstånd till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. - Ramla ned mot antingen Tulegatan eller mot Sundbybergs Torg för ett mecka av restauranger, barer och caféer. - Tornparken runt hörnet och med kort promenad till övriga grönområden; Löt- och Råstasjön samt Golfängarna. Även till Marabouparken och Strandpromenaden samt Tuvanparken.

 • Balkong
 • Hiss
Löfströms allé 4A, vån 6 av 6!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4A, vån 6 av 6!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
6 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 6/6
4 988 kr/mån
77 849 kr/m²

Högst upp i huset med en härlig vy i fritt läge med solen som närmsta granne! Lyx som andas genom hela bostaden där entreprenaden månat om fina tillval. Ett av Sumpans hetaste kvarter! Med rejäla fönsterpartier i två väderstreck och social planlösning som låter ett härligt ljushav flöda genom bostaden. Här kan du med all enkelhet möblera in en större matgrupp och soffmöblemang invid tv-hänget. Något du längtar att komma hem till och ser fram emot tacoskvällarna varje fredag. Plats för hemmakontoren vid behov vid fler olika ytor och rum. Tre väl tilltagna sovrum och ett stort badrum samt en gäst-wc. Balkongen är i högt läge med ett soligt söderläge där du kan lapa sol i glada vänners lag. En lägenhet som passar dig som har behov av ljuset och vill bo nära pulsen. Runt hörnan kommer du till ett av de mest centrala lägen i Sundbyberg med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Byggbolaget har ingått en överenskommelse med föreningen om en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ Välkommen till Löfströms Allé 4A! - Högst upp i huset! - Ett av Sumpans hetaste kvarter! - Påkostade och fina materialval. - Balkong i härligt söderläge med fin vy. - Insynsskyddat läge. - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. - Lätt att möblera för en större matgrupp och dessutom en perfekt yta för soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. - Tre tilltagna sovrum - Ett rejält badrum och även en extra gäst-wc. - Möjlighet för flera hemmakontor på många olika ytor. - Mitt i Centrala Sundbyberg - Entreprenaden har tecknat en tvåårig räntekompensation för föreningen. - Nära pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. - Nära grönska så som Marabouparken, Strandpromenaden, osv. - Bästa restaurangerna, närbutikerna och barerna runt hörnan. - Willys invid bostaden för storhandeln.

 • Balkong
 • Hiss
Vintergatan 3B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vintergatan 3B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 395 000 kr
52 m²
2 rum
2 573 kr/mån
65 288 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning - 0707 983 900. Nu har du chansen att bo i en av Sumpans lyxigaste 2:a! Mellan Café Volta och Pita i parken finner ni denna pärla. På nedre botten men helt ostört från allt ljud och väsen. Men bara några minuter ifrån! Optimal planlösning för dig/er som älskar att ha vänner och familj över. Laga mat och umgås med vännerna samtidigt! Här går ingen kvadratmeter åt spillo då det finns gott om förvaring i både sovrummet och hallen. Samt en stor uteplats som göms av tujorna som omringar. Förmiddagssol! Få förunnat med en exklusiv känsla av ett lyxigt boende. Vackert kök i exklusiva materialval och detaljer såsom påkostad bänkskiva från Terrazzo Design. Något du längtar att komma hem till. Kök och vardagsrum flyter ihop fint med plats för soffgrupp och matbord. Runt hörnet kommer du till ett av de mest centrala lägena i Sundbyberg med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Föreningen erbjuder en P-plats i garage mot en avgift om 1250kr/mån (plats finns, även ladd stolpar), takterrass & orangerie, ateljé/festlokal, hotell för nära och kära, grovtvättstuga, förråd samt cykelrum. Välkommen hem! - Juridisk person ok! - Andrahandsuthyrning tillåtet även via AirBnb! - Exklusiv känsla av ett lyxigt boende mitt i pulserande centrala Sundbyberg! - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Golvvärme i badrummet - Vattenburen golvvärme i hela lägenheten - Stort förråd - Hiss ner till garaget - Exklusiva och stilrena materialval är genomgående i hela bostaden - I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet. - Närhet till hunddagis, promenadstråk, Löstjön och Råstasjön - Bästa restaurangerna, närbutikerna och barerna runt hörnet

 • Uteplats
 • Hiss
Tulegatan 18, 10 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag

Tulegatan 18, 10 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 10/15
2 194 kr/mån
84 487 kr/m²

Tuletornens troligen bästa bostad om 39 kvm! Med milsvid utsikt i bästa tänkbara solläge blir det en fröjd att plocka fram jordgubbarna och ett glas gott på balkongen. Du kommer precis ovan taktopparna i Sundbyberg där solen tittar in från sen lunch till solnedgång. Det optimala boendet där ingen kvadratmeter gått till spillo. Ytmässigt får du plats med allt du önskar från det moderna boendet samtidigt som det andas lyx. Inget har tummats på när Wallenstam byggde skrytbygget i Sundbyberg - Tuletornen. Maskinparken från Vedum och Siemens som frigör alla behov vi har av det moderna boendet. De stora fönsterpartierna släpper in ett härligt ljushav genom bostaden. En balkong om 11(!) kvm som tillåter härliga tillställningar och framför allt kan du bjuda över alla nära och kära för trevliga grillkvällar till vår och sommar. Utöver det är planlösningen också öppen och social även inne i bostaden vilket gör den ultimat för sociala tillställningar. Utanför porten kommer du till ett mecka av restauranger på både Tuletorget, Tulegatan och hela Sundbyberg. I huset finns varmgarage för bilen med möjlighet för laddstolpe. Invid huset har du populära Tuletorget med sina fantastiska restauranger. Gångavstånd till ena blåa linjens tunnelbana från Näckrosen, den andra också inom 5 minuter från Sundbyberg där du även har pendeltåg, tvärbana och bussar. Välkommen till Tulegatan 18! - 39 kvm där allt är väl genomtänkt. - Balkong om 11 kvm i bästa solläget på våning 10 ovan Sumpans taktoppar, njut från lunch till senkväll! - Påkostade materialval med kök- och badrumsmöbler från Vedum. - Smart och snygg industriglasvägg, mellan sovrum och vardagsrum. - Vitvaror genomgående från Siemens. - Reglerbar luftburen värme. - Fullt utrustad maskinpark i bostaden. - Hiss ned till varmgarage på plan -2 via huset, möjlighet till snabb plats! - Byggt 2014 av Wallenstam i hög kvalitet. - Solid förening med god ekonomi. - På Tuletorget utanför porten har du några av de bästa restaurangerna i Sundbyberg. - SATS på andra sidan gatan. - Nära till 515 (till Odenplan bl.a.), tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och övriga bussar från Sundbyberg samt andra blåa linjen via Näckrosen t-bana. - Nära till grönområden bland annat Tornparken, Golfängarna och Lötsjön.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mariagatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Mariagatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Mariagatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Mariagatan 9

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
5 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
1 830 kr/mån
67 438 kr/m²

UNIK MÖJLIGHET ATT KÖPA I OBELÅNAD FÖRENING! Äntligen finns möjligheten att förvärva en topprenoverad trea i centrala Sundbyberg! - LÅG AVGIFT! - Topprenoverad 2022 - Bästa läget i centrala Sundbyberg - Stor trevlig balkong med morgon- och förmiddagssol! - Badrum och gäst-wc! - Alla stora renoveringar gjorda - Fantastisk förvaring i dubbla klädkammare och platsbyggda garderober. - 2 st källarförråd följer med lägenheten - Gemensam takterrass, gym, bastu och gemensamhetslokal i föreningen - Några minuters promenad till två olika t-banelinjer, Näckrosen samt Sundbyberg C och pendeltåg, bussar samt tvärbana som tar dig in till city på mindre än 10 min -Nära grönområdena Lötsjön och Råstasjön som bjuder på en fin promenadslinga runt sjöarna på 5 km med fik längs vägen -Nära flera gym, utegym, fotbollsplaner, ishall och simhall -Nära det rika restaurangutbudet i Sundbyberg Välkommen till denna luftiga och charmiga nyrenoverade trea med stora ytor, gott om förvaring, dubbla badrum samt en balkong inbäddad i lummig grönska. Bostaden ligger mitt i centrala Sundbyberg där läget är som allra bäst, nära till allt men samtidigt lugnt och tyst, lugnet invid pulsen. Stor och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i klädkammare. Bostaden har ett genomgående parkettgolv och väggarna är målade vita. Vidare inne i lägenheten möts ni av ett stort kök som både rymmer mycket förvaring bakom sandfärgade köksluckor samtidigt som det är utrustat med alla bekvämligheter som önskas i ett modernt boende. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för matgrupp för 8 personer och soffmöbler. Social planlösning där det är enkelt att umgås med familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet nås den stora möblerbara balkongen i öst, den perfekta platsen för både morgonkoppen som kvällsgrillningen. Stort master bedroom med en lyxig walk in closet i anslutning! Sovrum 2 kan användas som barnrum, gästrum eller hemmakontor! Genomtänkta detaljer genomsyrar bostaden såsom nydragen el och smarta lösningar för upphängning av lampor! Med två stora sovrum, dubbla badrum samt goda förvaringsmöjligheter blir detta bostaden som är perfekt för hela familjen - välkommen hem! Här bor du i en skuldfri förening med mycket låga avgifter och härlig gemenskap. Vissa år har även några månader varit avgiftsfria. Gemensam takterrass samt uteplats med grill på baksidan. Sommartid finns även gemensamma odlingslådor på baksidan, gemensamhetslokal med pentry, två gym (ett rum för styrketräning och ett rum för konditionsträning med nytt löpband). Här finns även en bastu med dusch och wc. Tvättstuga med nya maskiner. Föreningen har 5 st garageplatser i fastigheten och dessa hyrs ut för 995 kr i månaden. Lägenheten ligger centralt i Sundbyberg med gångavstånd till stadskärnan. Här finns ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer, barer samt serviceställen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Johanna Markbäck Zeilon 0707260812

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 39, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 39

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
5 802 kr/mån
31 646 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till en 3-rok med uthyrningsdel! Hyr ut en del av denna lägenhet och bo GRATIS! Stilren och bra skick är genomgående i hela bostaden. Väldigt låg månadsavgift då Värme, Vatten, Hushållsel & Kabel-TV basutbud ingår i avgiften! Här bor du bekvämt nära all möjlig service och kommunikationer. Ta dig in till Sthlm City på 14 min. Några minuters promenadavstånd till T-Bana. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras. Välkommen till Lötsjövägen 39! - Genomgående bra skick! - Hyr ut en del av lägenheten och bo gratis - Högt upp i huset! - Garageplats finns att hyra - Stora och öppna ytor - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker

 • Balkong
 • Hiss
Tornstigen 20A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Tornstigen 20A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Tornstigen 20A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Tornstigen 20A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 495 000 kr
53 m²
3 rum
vån 2/3
4 734 kr/mån
65 943 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna fantastiska minitrea. Nyrenoverad 2022 med bevarad äldre charm, det bästa av två världar! Här bor du på en lugn återvändsgata på en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser precis invid härliga i Tornparken. Här samlas många för picknick i grönskan eller på berget med fantastisk utsikt över hela Sundbyberg. I Tornparken ligger den populära restaurangen Delibruket i det gamla vattentornets vackra lokaler. Här serveras fantastiska pizzor och sallader. Under sommarhalvåret är deras härliga uteservering öppen! - Renoverad 2022 med bevarade originaldetaljer - Generös takhöjd - Gott om förvaring - Vackert grålaserat trägolv - Fönster i två väderstreck - Nyrenoverat kök med alla bekvämligheter och integrerade vitvaror - Helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin/torktumlare - Dubbla förråd i källaren! - Välskött förening med låg belåning -Bergvärme och fjärrvärme vilket minskar upvärmningskostnaderna - En av Sundbybergs mest eftertraktade adresser! Precis intill Tornparken, förskola, restauranger, närbutiker och kommunikationer - Bästa möjliga kommunikationer gångavstånd till 3 tbane stationer Duvbo, Sundbybergs centrum samt Näckrosen. Tvärbana, pendeltåg som tar dig till Odenplan på 4 min och T-centralen på 7 min. Även buss 515 mot Odenplan går nedanför huset. Välkommen in denna fantastiska bostad med fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Perfekt planerad där ingen kvadratmeter gått till spillo. Passar utmärkt för singeln med behov av gästrum eller hemmakontor, paret, såväl som den lilla familjen. I hallen finns gott om förvaring med platsbyggda garderober smakfullt inmålade i samma fina sandfärgade ton som på väggarna. Vackra grålaserade trägolv som finns genomgående i hela bostaden och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Nyinstallerad säkerhetsdörr! Stambytt helkaklat badrum i smakfull beige ton med dusch och ny kombinerad tvätt/torktumlare. Vägghängd wc samt bra förvaring i spegelskåp och handfatskommod. I badrummet finns även ett fönster som släpper in fint ljus! Det nyrenoverade köket har alla bekvämligheter man kan önska med integrerade vitvaror, micro och varmluftsugn. Smakfulla grå luckor och svarta detaljer samt grå bänkskiva. Från köket når du bostadens extrarum med en smakfull och stilrent industriglas. Kan användas som matsal, sovrum, gästrum eller hemmakontor! Det stora vardagsrummet bjuder på samma generösa takhöjd, stora fönster, sandfärgade väggar och vackra grålaserade trägolv som resten av bostaden. Här finns gott om plats för både en större soffgrupp samt en matsalsgrupp och övrigt möblemang. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober målade i samma beige färg som väggarna. Stort fönster, högt i tak samt ytterligare förvaring i form av en klädkammare. På golvet ligger en lyxig heltäckningsmatta (under finns originalgolv) Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Bygglov för balkong har funnits tidigare men har löpt ut, ny ansökan kan göras. Välkommen hem! För mer info, kontakta ansvarig mäklare Johanna Markbäck Zeilon 0707260812

 • Premium
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 25

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
1 795 000 kr
67,6 m²
2 rum
4 777 kr/mån
26 553 kr/m²

Här har du möjligheten att köpa en 2 rok med uteplats. Uteplatsen är under renovering och kommer att vara klar inom några månader. Hushållsel, värme, vatten och kabel-TV ingår i avgiften. Stora ytor i kök och vardagsrum som inrymmer det stora sällskapet. Stilrena materialval genomsyrar hela bostaden samt väldigt god förvaring. Några minuters promenadavstånd till T-Bana. 18 minuter till Sthlm - City! Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Möjlighet till omgående inflytt! Välkommen till Lötsjövägen 25! - Uteplats som är under renovering! - Garageplats finns! (Varmgarage) - Bra planlösning med öppna sällskapsytor - Yteffektivt kök med bra förvaring - Närhet till kommunikationer och natur - 3 minuters promenad till tunnelbana - 18 minuter till city!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 81, vån 5 av 5!, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 81, vån 5 av 5!

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/5
4 735 kr/mån
32 761 kr/m²

Var ensam om att bo i en sådan bra planerad 3:a om 68 kvm på Lötsjövägen! Högst upp i huset, milsvid utsikt och renoverad. Här behöver du inte göra något förutom att flytta in! Renoverad WC. Låg månadsavgift då Värme, Vatten, Hushållsel & Kabel-TV basutbud ingår i avgiften! Här bor du bekvämt nära all möjlig service och kommunikationer. Ta dig in till Sthlm City på 14 min. Några minuters promenadavstånd till T-Bana. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras. Välkommen till Lötsjövägen 81! - Kvadratsmart 3:a om 68 kvm - Garageplats finns att hyra - Renoverad och fräsch bostad högst upp i huset - Stora och öppna ytor - Balkong med fri och öppen planlösning - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker De första hyresgästerna i Hallonbergen flyttade in 1969 och hela området stod klart i mitten av 1970-talet. Olof Palme kallade Hallonbergen ”den bästa bostadsmiljön i Sverige” vid invigningen 1973. - OMGIVNING Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Ett plus för alla stationer som även passar den som är rullstolsburen. 10 minuter från Hallonbergens T-bana, invid Lötsjön, ligger Gröna Stugan Kafé och Bistro. Här kan du välja mellan fika, lite enklare maträtter och en lyxigare meny som serveras i nyrenoverade Lötsjöpaviljongen. Fransk bistro meets svensk husmanskost. I Hallonbergens centrum ligger ett färgstarkt bibliotek med fokus på barn, unga och lärande. Här hittar du böcker och digitala tidningar på många olika språk och det arrangeras aktiviteter för både barn och vuxna. - KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen från Stockholms central. Via E18 Enköpingsvägen går det också snabbt att nå E4 och Ulvsundaleden.

 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 16, 9 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 16, 9 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 9/15
2 997 kr/mån
79 490 kr/m²

***Accepterat pris 3 895 000 kr*** Tuletornens troligen bästa bostad om 49 kvm! På våning 9 får du fri sikt med solen och som närmsta granne. Balkongen är placerad i bästa solläget där du kan njuta av solen i glada vänners lag från tidig eftermiddag till solnedgång med hela Sundbyberg som utsikt! Placera ut grillen och ett glas gott och njut av utsikten med solen. En lägenhet där ingen kvadratmeter gått till spillo vad gäller både yta och lyx! 49 maximerade kvm präglat av fina materialval från Vedum och som toppas av Carrara-marmor. Stora panoramafönster i ett högt läge som släpper in ett härligt ljushav som omfamnar bostaden. Balkongen är rejäl och förlänger lägenhetens yta med sina 23 kvm och gör att lägenheten känns än större. Tack vare läget har du sol både på förmiddagen för att sen bjuda över alla vänner till grillfest vid eftermiddag tills solen gått ned. Genomgående rymliga ytor där man får god förvaring i bland annat fina Walk-in-closet via sovrummet. Påkostade materialval, vitvaror genomgående från Siemens. Samt bekvämligheter som reglerbar luftburen värme. Utanför porten kommer du till ett mecka av restauranger på både Tuletorget, Tulegatan och hela Sundbyberg. I huset finns varmgarage för bilen, just nu lediga platser och möjlighet för även laddstolpe. Invid huset har du populära Tuletorget med sina fantastiska restauranger. Gångavstånd till ena blåa linjens tunnelbana från Näckrosen, den andra också inom 5 minuter från Sundbyberg där du även har pendeltåg, tvärbana och bussar. Välkommen till Tulegatan 16! - Våning 9 precis ovan takåsarna i bästa solläge med en milsvid utsikt över Sundbyberg. - 49 kvm där allt är väl genomtänkt. - Balkong om 23 kvm i bästa solläget! Sol från tidig eftermiddag till solnedgång. - Njut i glada vänners lag med ett glas gott på rejäla balkongen! - Påkostade materialval med kök- och badrumsmöbler från Vedum. - Vitvaror genomgående från Siemens. - Reglerbar luftburen värme. - Fullt utrustad maskinpark i bostaden. - Byggt 2014 av Wallenstam i hög kvalitet. - Hiss. - Solid förening med god ekonomi. - På Tuletorget utanför porten har du några av de bästa restaurangerna i Sundbyberg. - SATS på andra sidan gatan. - Nära till 515 (till Odenplan bl.a.), tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och övriga bussar från Sundbyberg samt andra blåa linjen via Näckrosen t-bana. - Nära till grönområden bland annat Tornparken, Golfängarna och Lötsjön.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 31