Mäklare Sebastian Scherdin

Sebastian Scherdin

Om mig

Specialiserad uteslutande på bostadsrätter i Centrala Sundbyberg/Lilla Alby. Jag gör skillnad i din livs största affär. Med bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning, så vet jag hur man når dit dina förväntningar går och överträffar dem. Testa mig och du kommer tacka mig! Tack vare att jag enbart säljer inom det här lilla området, träffar jag samma spekulanter varje vecka och bildar ett kontaktnät som ingen annan. Sumpans mest anlitade och rekommenderade mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tulegatan 6 E, 3/3 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 6 E, 3/3 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 895 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 624 kr/mån
69 759 kr/m²

De bästa bitarna från en Gott & Blandat-påse! När det gamla möter det nya i perfekt harmoni. Här har de gamla råvindarna gjorts om till bland annat den här vackra bostaden. Snedtak och vackra bjälklag flödar genom bostaden där 41,5 kvm känns som betydligt mer. Fönster i två väderstreck som tillåter ett härligt ljushav att omfamna alla fina ytskikt från 2017. Lyxiga materialval och en bostad som har både diskmaskin och tvättmaskin. Gott om förvaring i bostaden som möjliggör det för paret att bo här. Här bor du högst upp med en Karlsson på taket-känsla i lugnet invid pulsen. Från Tulegatans puls går du in via huvudporten in på innergården och vidare till sista porten för den här charmiga bostaden. Vilket ger möjlighet för lugn i bostaden, samtidigt som du har nära till allt du behöver och lite till. Något som gör det här till bästa porten i föreningen. Dessutom ligger en av tvättstugorna här i källaren. Låg avgift i förening som via sina hyresrätter kan bli närmare skuldfria. Med närhet till båda tunnelbanestationerna Näckrosen och Centrala Sundbyberg kan du inte hitta ett bättre läge för kommunikationer. Nära grönområden och några av Sundbybergs bästa restauranger. Välkommen till Tulegatan 6 E! - Vindsvåning från 2017 i fastighet anno 1936. - Bästa porten i föreningen som skänker mest lugn. - Fönster i två väderstreck! - Snedtak och balklag. - Fina ytskikt och lyxiga materialval. - Diskmaskin och tvättmaskin. - Social bostad i lugnet invid alla de bästa restauranger, barer, fik och kommunikationer! - Gott om förvaring genomgående hela bostaden. - Förening med låg belåning! - Stambytt fastighet och bra underhåll överlag. - Nära till Lötsjön, Golfängarna och Tornparken. - Nära till SATS Tuletorget. - Nära till Mall of Scandinavia. - Buss 515 (Odenplan) utanför porten. Pendeltåg, tunnelbana och tvärbana från Centrala Sundbyberg inom 6 min gång samt Näckrosens andra tunnelbanelinje inom 5 minuter.

Löfströms allé 4A, 6 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4A, 6 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/10
3 813 kr/mån
71 349 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna stora och fantastiskt välplanerade 2:a i Sundbybergs nyaste och hetaste kvarter - Fabriksparken! Lägenheten präglas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans i en öppen planlösning med vardagsrum/kök och stora fönsterpartier helt fritt från insyn med en rejäl balkong i soligt och fritt söderläge, blir detta ett ytterst trivsamt och lyxigt boende. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök från Vedum med bänkskiva av kompositsten samt vitvaror från Electrolux. Med kökets öppna planlösning mot vardagsrummet blir detta ett perfekt utrymme för stor matplats till trevliga kvällar i glada vänners lag. Genomgående golv i vacker 1-stavsparkett (Kährs). Lägenheten erbjuder ett härligt och rogivande sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Här kan du vakna upp med en härlig utsikt mot Sundbyberg. Stilrent och lyxigt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är stor och rymlig, här får ni plats för avhängning samt förvaring i flera garderober. Äntligen något att kalla hem! Modern fastighet som precis byggts klart med garage och gemensamma takterrasser. Föreningen erbjuder även en gemensam tvättstuga och station för cykelservice i cykelförrådet. Förråd i källaren du enkelt tar dig ned via någon av de två hissarna man har i porten. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till allt! I lugnet invid pulsen. Både stadens kärna och härliga grönområden. Ett stenkast från fastigheten når ni Sturegatan, Sundbyberg C och Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta BRF med låga avgifter och ägd mark. Perfekta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort! Byggbolaget har ingått en överenskommelse med föreningen om en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ Välkommen till Löfströms Allé 4A! - Stor balkong i soligt och fritt söderläge. - Öppen och social planlösning utan insyn. - Rymligt Vedumkök med bänkskiva av kompositsten. - Lyxigt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. - 1-stavsparkett från Kährs. - Lyxiga och moderna materialval. - Nyproduktionens bekvämligheter såsom hiss och garage under huset. - Källarförråd. - Brf med gemensamma takterrasser, tvättstuga och cykelservicestation. - Entreprenaden har tecknat en tvåårig räntekompensation för föreningen.

  • Balkong
  • Hiss
Esplanaden 20, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Esplanaden 20

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 995 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
2 394 kr/mån
70 352 kr/m²

Underbar sekelskiftslägenhet anno 1912 belägen på en av de absolut främsta adresserna i hjärtat av Sundbyberg! Direkt när ni kliver in möts ni av en WOW-känsla! Det vackra fiskbensparkett golvet, en generös takhöjd på 2,90 m som skapar en otrolig rymd och känsla av frihet i lägenheten. Tidsenlig charm, vackert burspråk, takrosett och stuckaturer. Stor härlig balkong mot den mysiga innergården! Låg avgift! Lägenheten erbjuder ett fint kök med all modern utrustning och matplats, ett suveränt vardagsrum med stora ytor för middagsbjudningar och soffmys. Vardagsrummet karaktäriseras av ett burspråk som skapar en härlig och trivsam atmosfär. Ett rogivande sovrum och ett väl tilltaget helkaklat badrum med kombimaskin (tvättmaskin & torktumlare) samt en underbar balkong mot innergården gör hela lägenheten komplett. Balkongen är på hela 10 kvm! Mysig golvvärme i kök och badrum samt ny el genomgående för lägenheten. Här bor du i en trivsam och näst intill skuldfri förening i lugnet bredvid pulsen och naturen. På en av Sundbybergs mest eftertraktade gator. Gångavstånd till alla kommunikationer, restauranger, grönområden och butiker. Välkomna till Esplanaden 20! - Sekelskiftslägenhet anno 1912! - Låg avgift! - Vackert burspråk, hög takhöjd och tidsenlig charm. - Stor balkong mot den mysiga innergården (10 kvm)! - Fiskbensparkett. - Fantastiska sociala ytor. - Snyggt kök med gott om arbetsytor samt all maskinell utrustning. - Stort och rogivande sovrum plats för dubbelsäng och hemmakontor. - Fräscht och helkaklat badrum med kombimaskin (tvätt & tork). - Golvvärme i kök och badrum. - Ny el i lägenheten genomgående. - En av Sundbybergs mest eftertraktade gator! - Näst intill skuldfri förening. - Rejält vindsförråd tillhörande bostaden. - Gångavstånd till alla kommunikationer, restauranger, grönområden och butiker.

  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 70, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Järnvägsgatan 70

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 0,5/4
3 467 kr/mån
56 371 kr/m²

Äldre sekelskiftescharm med hög takhöjd som möts av det nya moderna boendet. Ljuset flödar runt fritt i ett härligt ljushav tack vare de stora fönsterpartierna med vackra fönsternischer och 2.80 m takhöjd. Du erbjuds här ett kök som är öppet fint mot vardagsrummet som binds ihop av en rejäl köksbänk redo för mingelkvällar. Stort sovrum med gott om yta för rejäla dubbelsängen och med en stor skjutdörrsgarderob, även här inne plats för hemmakontoret. Flera ytor genom bostaden har möjlighet för de olika hemmakontoren. Badrummet renoverat av säljarna i absolut toppklass! Fräscht och fint som präglas av både äldre sekelcharm med ny lyx. En solid förening med god ekonomi. Lummig innergård som bjuder in till mysiga grillkvällar och andra festliga tillställningar. Låg skuldsättning och avgift. Invid bostaden har du kommunikationer (600 m till Duvbo T-Bana, buss 515 & 506, osv), grönområden, närbutiker, restauranger och barer. Inom gångavstånd når du till Sundbyberg Strand som tar dig vidare till badstränder från Huvudsta- och Hornsberg Strand osv. Välkommen till Järnvägsgatan 70! - Genomgående fint renoverad bostad. - Hög takhöjd om 2.80 m! - Fastighet anno 1929 med fina fönsternischer. - Social öppen planlösning med köksbänk som binder ihop vardagsrum och kök! - Badrum som nyligen renoverats! Där äldre sekelcharm möter modern lyx. - Stor klädkammare som är möjligt som hemmakontor bland annat. - Stort vinds- OCH källarförråd ingår! - Innergård med ett stort trädäck där du kan lapa sol i glada vänners lag invid grillen. - Restauranger, fik och barer på gångavstånd. - Nära till ICA Duvbo och Willys i Sundbyberg C - Nära till buss 506, 515 och Duvbo T-Bana (600 m) samt även pendeltåg, t-bana, tvärbana och bussar från Sundbyberg C - Nära till Marabouparken, Golfängarna, Lötsjön och Tornparken. - Inom gångavstånd når du till Sundbyberg Strand som tar dig vidare till badstränder från Huvudsta- och Hornsberg Strand osv.

  • Plus
Starrbäcksgatan 9D, 5/5 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Starrbäcksgatan 9D, 5/5 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/5
3 892 kr/mån
64 870 kr/m²

Förmodligen föreningens bästa trea! Enda lägenheten på våningsplanet som ger dig en exklusiv och privat känsla med en fantastisk utsikt över innergården och mot Duvbos villaidyll. Fritt från insyn kan du här lapa sol i glada vänners lag på den fina terrassen med sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Genomgående fina ytskikt genom hela bostaden som säljarna renoverat fint. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fräscht och fint renoverat badrum med mysigt fönster, badkar med dusch och även tvättmaskin. Två stora och separata sovrum som gör det möjligt för allt från sociala tillställningar till småbarnsfamiljen att trivas här. Rejäla fönster i två väderstreck som ser till ett härligt ljushav att omfamna bostaden. Här bor ni i lugnet invid pulsen i en solid Brf med låg avgift och sund ekonomi som bjuder på en stor grönskande innergård med lekplatser, tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet, osv. Detta är ett tilltaget hem för familjen som sätter krav på sitt boende! Dessutom ett garage med platser lediga för 525:- i månaden. Runt hörnet har ni ett rikt utbud av restauranger, barer, caféer, lekparker, gym och livsmedelsbutiker samt all möjliga kommunikationsmedel. Välkommen till Starrbäcksgatan 9 D! - Föreningens troligen bästa trea! - Enda lägenheten på våningsplanet, exklusiv och privat känsla. - Fantastisk utsikt från terrassen över grönskande innergården och mot Duvbos villaidyll. - Fint renoverad lägenhet genomgående. - Social planlösning som möjliggör härliga tillställningar i glada vänners lag. - Sol på terrassen från tidig eftermiddag till sen kväll! - Hiss. - Stor innergård med lekpark, grill, förenings-/festlokal och stora tvättstugor. - Garage med ledig plats för 525:- i månaden, hiss rakt ned. - Ett rejält vindsförråd tillhörande bostaden! Samma våningsplan. - Solid förening med god ekonomi, lågt belånade! - Nära till förskola (Karusellen och Lekplatsvägen bl.a.), skolor (Duvbo- och Ängsskolan) och grönområden (Tornparken, Lötsjön och Golfängarna). - Nära till kommunikationer med Duvbo T-Bana, bussar 515 & 506 inom 3 min samt även Sundbyberg T-bana, pendeltåg och bussar inom 8 min. - Nära till livsmedelsbutiker och Willys. - Nära till restauranger, barer och fik.

  • Balkong
  • Hiss
Mariagatan 7A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Mariagatan 7A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 955 kr/mån
59 909 kr/m²

Högt upp i huset hittar ni denna perfekt planerade bostad! Stor soldränkt balkong med lugna läget uppe på gräddhyllan i Sundbyberg! Här bor ni ett perfekt läge med närhet till allt Sundbyberg har att erbjuda. Bostaden erbjuder en optimal planlösning med flera ytor för de olika hemmakontoren likväl sociala tillställningarna som toppas av kökets vinkyl. Här uppe får ni ett rikligt ljusinsläpp som omfamnar denna charmiga funkislya. Genomgående fint skick, stort kök med goda arbetsytor och matplats. Rymligt sovrum plats för dubbelsäng. Stort badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i luftig och välkomnande hall samt fler ytor för hemmakontoret. Här osar det trivsel! Välskött A+ förening (toppbetyg, extremt god ekonomi) med bilplatser och mysig gård som ger chans till trevliga grillkvällar. Här bor ni uppe i lugnet invid pulsen med närhet till allt som önskas! Mariagatan är en lugn tvärgata fritt från trafik. Gångavstånd till Sundbybergs rika utbud av restaurang, barer och caféer från både Tuletorget likväl Sundbybergs Torg. Nära till alla de bästa kommunikationerna från Sundbyberg i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt även Näckrosens andra blåa linje och buss 515 (Odenplan). Med lätta kliv tar du dig enkelt till alla de fina grönområden i form av Tornparken, Lötsjön och Golfängarna. Välkommen till Mariagatan 7A! - Högt upp i huset med hiss. - Stor och solig balkong. - Fantastiskt ljusinsläpp - Goda förvaringsmöjligheter - A+ förening! - Välskött brf med trivsam gård - Parkeringsplatser - Nära Hemköp och ICA Maxi - T-bana Näckrosen och Sundbyberg - Pendeltåg, tvärbana och bussar - Tornparken, Lötsjön och Råstasjön - Oändliga fritidsmöjligheter - Flertalet gym och simhall - Förskolor och skolor

  • Balkong
  • Hiss
Fredsgatan 15, 2 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Fredsgatan 15, 2 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 435 kr/mån
64 917 kr/m²

Direkt när du kliver in i bostaden fylls du av energi från de enorma fönsterpartierna som möter dig! Inget har man låtit gå åt slumpen här! Helrenoverad bostad där det sticker ut från grannlägenheterna, bland annat med en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet fint och fräscht renoverat där man dessutom utökat storleken som möjliggör för både tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan. Genomgående fina och påkostade materialval möter den äldre charmen så som hög takhöjd om 2.70 m. Två balkonger dessutom tillhörande som gör det perfekt för fler sällskap att hänga här. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om plats för soffa och matbord för 6 personer. Man har ett rogivande sovrum med mycket bra förvaring via walk-in-closet och ytor för hemmakontor invid rejäla dubbelsängen. Här bor man med närhet till butiker, restauranger, pendeltåg, tvärbanan och T-bana (Duvbo som ligger bara några meter från porten) som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Välkommen till Fredsgatan 15! - Lyxigt och påkostad renovering. - Genomgående fina ytskikt och öppen social planlösning. - Badrum som utökats till ytan, nu med egen tvättstuga. - Enorma fönsterpartier som släpper in ett härligt ljushav. - Två balkonger! - Välplanerad med bra förvaring. - Stort sovrum nog för både rejäla dubbelsängen och hemmakontoret! - Walk-in-closet invid sovrummet - God ekonomi i föreningen. - Föreningen har tillgång till 26 p-platser (300 kr/mån) - Utanför porten når du till alla restauranger, barer och caféer. - Nära till flertalet gym. - Nära till livsmedelsbutiker så som ICA Duvbo och Willys bl.a. - Nära till alla kommunikationer (buss 506 & 515 och t-bana Duvbo, pendeltåg samt tvärbana) - allt inom gångavstånd. - Nära till alla grönområden (Tornparken, Lötsjön och Golfängarna)

  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 52A, 5/5!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Järnvägsgatan 52A, 5/5!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Järnvägsgatan 52A, 5/5!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Järnvägsgatan 52A, 5/5!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/5
3 484 kr/mån
71 339 kr/m²

Här snackar vi Sekelskiftesdröm! Helrenoverad vindsvåning i en exklusiv privat känsla högst upp i huset! Som de bästa bitarna från en Gott & Blandat-påse! Här bor ni i ett anrikt gammalt hus från 1905, högst upp i huset med hiss. Här har ni även möjlighet att bygga takterrass vid behov. Genomgående fint renoverad bostad. Fönster i två väderstreck, perfekta kombinationen för erat boende där ljuset hittar in dygnet runt och sveper in bostaden. Stort vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matplats för flera, optimalt för de sociala kvällarna i glada vänners lag. Snyggt och funktionellt kök med full maskinell utrustning och även här yta för matplats. Flertalet ytor genom bostaden för hemmakontoren. Helkaklat badrum med smakfull inredning. Exceptionell förvaring genom platsbyggda garderober och den rymliga klädkammaren som även kan disponeras som ett perfekt hemmakontor. Stabil förening med god ekonomi. Vacker fastighet med en magisk innergård med fin gräsyta med utegrill, dessutom en stor träinredd uteplats med sittplatser för det större sällskapet för festliga aktiviteter. Välkommen till Järnvägsgatan 52 A! - Vacker anrik fastighet anno 1905. - Fönster i två väderstreck som bjuder in ett härligt ljushav alla soliga timmar. - Genomgående fint renoverad bostad, bästa blandningen av nytt och gammalt! - Möjlighet att bygga takterass! - Källarförråd tillhörande. - Stabil förening med god ekonomi. - Vacker innergård som blir som en oas innanför pulsen utifrån Järnvägsgatans rika restaurangutbud. - Utanför porten når du till alla de bästa restaurangerna, barerna och caféerna. - Nära till grönområden så som Tornparken, Sundbybergs Strand, Golfängarna och Lötsjön. - Nära till SATS Signalfabriken och alla möjliga gym. - Nära till de bästa kommunikationerna med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar inom kort gångavstånd

  • Premium
  • Hiss
Trädgårdsgatan 4B, Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Trädgårdsgatan 4B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 0,5/3
4 177 kr/mån
55 463 kr/m²

Bostaden som erbjuder allt! Helrenoverad 2024 med fina materialval. Låt dig här njuta av solen som strömmar in från eftermiddagen tillåter ett härligt ljushav som omfamnar lägenheten tack vare fönster i två väderstreck. Ett rejält separat sovrum där du sover rogivande utan insyn förutom fåglarna som kvittrar utanför fönsterpartiet. Bostaden är genomgående fint renoverad som gör det enkelt för dig att packa in kläderna i garderoberna och bara flytta rakt in. Både vardagsrum och sovrum erbjuder ytor för hemmakontoren. Perfekta våningsplanet i huset en halv trappa upp, fritt från insyn och slippa gå alla trappor upp till bostaden. Från balkongen möts du av både grönska och solen, trots att du bor mitt i Centrala Sundbyberg. All puls ligger bokstavligen runt hörnet. Genomgående gott skick i bostaden. Beläget på en enkelriktad tvärgata till de övriga pulserande gatorna. Du bor här i lugnet invid pulsen. Välkommen till Trädgårdsgatan 4B! - Helrenoverad 2024! - Eftermiddagssol på balkong med grönskande utsikt. - Stora ytor som tillåter fritt möblemang. - Rejäla fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i två olika väderstreck. - Perfekta våningsplanet en halv trappa upp, fritt från insyn och en port in från lugna gatan. - Enormt vindsförråd tillhörande bostaden. - Solid förening med god ekonomi. - Lugn enkelriktad gata fritt från trafik. - Inom gångavstånd har du vackra Tuvan- och Stamgårdsparken. - Inom gångavstånd har du Sundbybergs mecka av kommunikationer; pendeltåg, t-bana, tvärbana och bussar. Samt även kommunikationer från Solna Strand (synligt från lägenheten) - Nära porten kommer du till Sundbybergs rika restaurangutbud och barer. - Nära till ICA Maxi, Willys och övriga livsmedelsbutiker.

  • Balkong
Fredsgatan 13, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Fredsgatan 13, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Fredsgatan 13, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 900 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
3 473 kr/mån
67 241 kr/m²

***Accepterat pris 3 900 000 kr*** Varmt välkomna till attraktiva Fredsgatan 13! Fantastiskt välplanerad 2:a mitt i centrala Sundbyberg. Härligt ljusinsläpp och genomgående fina och ljusa ytskikt. Balkong i härligt grönskande läge utan insyn. Bostadens 58 kvm är mycket väldisponerade och rymmer såväl ett välutrustat kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter, ett stort socialt vardagsrum för trevliga kvällar i glada vänners lag. Goda ytor för hemmakontoret. Rogivande sovrum med exceptionell förvaring genom Walk-in-closet. Stort, toppfräscht och modernt badrum med tvättmaskin. Här går ingen kvadratmeter till spillo! Väldigt bra förening i Sundbyberg med god ekonomi! Möjlighet att hyra parkering med eller utan laddstolpe. Bästa läget i Sundbyberg! Närhet till grönområden som Råstasjön och Lötsjön. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. För den som vill fylla på matförrådet ligger det fler matbutiker inom promenadavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåg, T-bana, buss och tvärbana. Ta dig in till city på 8 min med pendeln! Välkommen hem! - Perfekt planerad 2 ROK! - Attraktiv adress mitt i Sundbyberg. - Stort, toppfräscht och modernt badrum med tvättmaskin. - Exceptionell förvaring med Walk-in-closet. - Bästa läget i Sundbyberg! - Parkeringsmöjlighet inom föreningen att hyra från 450:-/mån. - Nära till Sundbybergs C med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. - Promenadavstånd till flertalet matbutiker. - Närhet till Lötsjön och Råstasjön med motion & promenadspår.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 2D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Vintergatan 2D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 700 000 kr
76 m²
3 rum
6 195 kr/mån
61 842 kr/m²

***Accepterat pris*** När det nya äntligen har personlighet och urban design utöver det vanliga! Här möter ett utsökt materialval i form av grön kolmårdsmarmor och äkta holländsk parkett en maximerad planlösning med 2,65m takhöjd samt panorama fönster som sträcker sig över hela lägenheten och ute mot en härlig terrass av rejäla 35kvm. Perfekt för småbarnsfamiljen och husdjuren att få njuta av bostadens förlängning rakt ut i härligt västläge. Här strålar solen in på eftermiddagen och på kvällen där du kan njuta av d-vitaminsruset invid grillen efter jobbet. Det platsbyggda Morgana köket är snyggt och väl tilltaget med gott om arbetsyta att bereda för en god middag i gott sällskap. Ingen kvadratmeter har här gått åt spillo. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning som rymmer matbord och stor soffgrupp invid tv-möblemang Två rymliga separata sovrum och två badrum som optimerar hemmalivet, där ena är enbart i anslutning till Master bedroom som dessutom har en egen walk-in-closet. Separat tvättstuga. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! Vintergatan är en återvändsgata utan trafik. Utanför porten är du bara några trappsteg från alla kommunikationer (tvärbana, pendeltåg, t-bana och bussar), grönområden (Tornparken, Golfängarna och Lötsjön), restauranger, barer och caféer samt livsmedelsbutiker. Dessutom några trappsteg från mindre park och en kortare promenad till förskola och övriga parker. Allt inom 5 min! Välkommen till Vintergatan 2D! - Avgiften sänks i maj 2024 med 6%! - Rejäl uteplats om 35 kvm. - Eftermiddagssol. - Påkostade materialval med bl.a. grön kolmårdsmarmor och Morgana kök - Flera olika ytor för de olika hemmakontoren. - Två stora separata sovrum. - Två separata badrum och en tvättstuga. Ena badrummet i anslutning till Master bedroom. - Gott om förvaring genomgående, bland annat med walk-in-closet till Master bedroom. - Golvvärme genomgående i bostaden med termostat i varje enskilt rum. - Hög takhöjd (2.65m). - Stort källarförråd. - Juridisk person är ok. - Takterrass för alla medlemmar. - Övernattningslägenhet i förening för 200:-/natt. - I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet. - Förskola och park inom 1-2 minuter från bostaden. - Tornparken, Lötsjön och Golfängarna samt Sundbyberg Strand inom gångavstånd. - Restauranger och caféer med uteservering i huset!

  • Uteplats
  • Hiss
Tråddragargränd 5C, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tråddragargränd 5C

Radhus
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
9 995 000 kr
131 m²
5 rum
5 996 kr/mån
76 298 kr/m²

Wow! Känslan direkt du får när du kliver in i bostaden är hårresande, med de bästa bitarna från en Gott & Blandat-påse! Välkommen till ett boende för den kräsne där inget lämnats åt slumpen med allt från påkostade materialval till en rejäl uteplats och framför allt en fantastisk egen takterrass. Här får du både vara en del av Sundbybergs hetaste kvart Fabriksparken samtidigt som du får ett av de väldigt få Townhouse som kan erbjudas. Fördelat på tre olika våningar med en fantastisk planlösning som gör till ett boende som passar alla som är ute efter något av högsta klass. Ett boende som du verkligen kommer älska att kalla ett hem och där du längtar till att bjuda över alla nära och kära för sociala tillställningar. Rejäla fönsterpartier som bjuder in ett härligt ljushav som omfamnar varenda yta och de exklusiva materialvalen. Hur ofta får du en möjlighet till en magisk takterrass som bara är för dig och de du bjuder över? På den enorma takterrassen kan du med all enkelhet lapa sol i glada vänners lag från morgon till solnedgång med ett glas gott vid grillen. Fabriksparken är Sundbybergs nyaste och hetaste kvarter! Byggt i lugnet invid all tänkbar puls, här får du verkligen ett boende värt att kalla hem. Runt hörnan kommer du till ett av de mest centrala lägen i Sundbyberg med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Även med en cykeltur är du inne i Centrala Stockholm på kort tid. Dessutom med ett av landets rikaste kommunikationsnav, är du inne på nolltid. Möjlighet för inflytt i april 2024! Byggbolaget har ingått en överenskommelse med föreningen om en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ Välkommen till Tråddragargränd 5C! - Townhouse mitt i Centrala Sundbyberg, i lugnet invid pulsen! - Fantastisk och enorm takterrass där du kan lapa sol under alla soltimmar i glada vänners lag. - Fin uteplats i rogivande läge med gott om sol även här. - Ett av Sumpans hetaste kvarter! - Påkostade och fina materialval. Lyxigt kök från Vedum med bänkskiva i sten och genomgående med ekparkettgolv från Kährs. - Säljarna har dessutom adderat mer påkostade tillval med en stil som genomgår i beige/svart för luckor, knoppar, beslag, blandare och munstycken för bostaden. - Insynsskyddat läge. - Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. - Enorma ytor om hela 131 kvm vilket möjliggör alla tänkbara olika möblemang. - Tre tilltagna sovrum passande för alla åldrar. - Två rejäla badrum och även en separat tvättstuga. - Möjlighet för flera hemmakontor på många olika ytor. - Entreprenaden har tecknat en tvåårig räntekompensation för föreningen. - Möjlighet för inflytt i april 2024! - Nära pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. - Nära grönska så som Marabouparken, Strandpromenaden, osv. - Gott om populära förskolor inom kort gångavstånd. - Bästa restaurangerna, närbutikerna och barerna runt hörnan. - Willys runt hörnet för storhandeln. Även nära till mängder av andra livsmedelsbutiker.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 12