Mäklare Sebastian Scherdin

Sebastian Scherdin

Om mig

Specialiserad uteslutande på bostadsrätter i Centrala Sundbyberg/Lilla Alby. Jag gör skillnad i din livs största affär. Med bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning, så vet jag hur man når dit dina förväntningar går och överträffar dem. Testa mig och du kommer tacka mig! Tack vare att jag enbart säljer inom det här lilla området, träffar jag samma spekulanter varje vecka och bildar ett kontaktnät som ingen annan. Sumpans mest anlitade och rekommenderade mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattugatan 12, 3/3 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Vattugatan 12, 3/3 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vattugatan 12, 3/3 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vattugatan 12, 3/3 tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 995 000 kr
77 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 416 kr/mån
64 870 kr/m²

Perfekt disponerad hörnlägenhet, genomgående fint renoverad med balkong och fönster i två väderstreck! Högst upp i huset! Bostaden har en planlösning som gör det möjligt att i fler delar av bostaden nyttja olika ytor för hemmakontoren. Två sovrum invid varandra som kan disponeras fritt efter eget behag. Exemplarisk förvaring i de platsbyggda garderoberna samt i den stora klädkammaren och i master bedroom. Badrum renoverat 2020 och ett snyggt renoverat kök 2022 med goda arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt nog för den större soffgruppen invid tv-möblemanget och större matbord för sociala tillställningar. Lägenheten disponeras idag som en minifyra, här har ni möjlighet att öppna en vägg för ett större kök och matrum. Balkong i fint läge där du kan njuta av solen i glada vänners lag. Fin grönskande utsikt fritt från insyn. Stambytt fastighet med hiss! Här bor du på lugn och attraktiv adress i en välskött förening med god ekonomi. Med endast ett par minuter till T-bana, matbutik, härliga grönområden, Lötsjön, caféer och ett mecka av kommunikationer! Stor grönskande innergård med grillmöjligheter och gemensam takterrass. Välkommen till Vattugatan 12 - Fint renoverad hörnlägenhet! - Högst upp i huset! - Balkong i härligt soligt läge - Många ytor för hemmakontoret - Exemplarisk förvaring - Kök renoverat 2022 - Badrum renoverat 2020 - Stambytt fastighet med hiss - Attraktiv adress, välskött förening med god ekonomi - Stor grönskande innergård med grillmöjligheter och gemensam takterrass - Utmärkta kommunikationsmöjligheter, 10 min till city!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Råstensgatan 1B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Råstensgatan 1B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/6
4 623 kr/mån
66 583 kr/m²

När ett boende får varje kvadratmeter att upplevas dubbelt så stor. Genomgående kvadratsmarta ytor i hela bostaden, byggd 2004 mitt i hjärtat av Sundbyberg! Säljarna har toppat det med ett nyligen renoverat kök och badrum och ytskikt. Högt och ledigt läge med utsikt över flanörer och trevliga fastigheter på lugnt trafikerad enkelriktad gata. Stora fina fönsterpartier som släpper in ett härligt ljushav som sveper in hela bostadens ytskikt. Härligt vardagsrum med många möbleringsmöjligheter. Separat sovrum som ger en rogivande vardag att vakna upp till. Fritt från insyn och med en balkong att njuta av från morgon till förmiddag samt sen kväll. Köket är öppet in mot de sociala ytorna samtidigt som det är avskilt placerat med egna fönsterpartier. Full maskinpark genom hela bostaden. Allt det här, skapar föreningens absolut bästa lägenhet i troligen Sundbybergs bästa läge! Med garageplatser (även med laddstolpar) lediga i fastigheten och alla kommunikationer ett par minuter från porten är denna bostad exceptionellt belägen. Sundbybergs rika restaurangutbud, grönområden, närbutiker ligger runt knuten. Beläget i en solid förening med god ekonomi där bredband är inkluderat i avgiften. Välkommen till Råstensgatan 1 B! - Kvadratsmarta 60 kvm - Renoverat av säljarna kök och badrum samt ytskikt nyligen. - Föreningens bästa lägenhet! - Insynsskyddat - Bredband i avgiften. - Balkong - Hiss - Garage i huset, lediga platser! Även med laddstolpe vid behov. - Pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar på 2 minuter från porten - Hemköp/Coop på 2 min, Willys på 7 min gång från porten - Tornparken runt hörnet samt även nära till Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön - Nära till alla de bästa restaurangerna i Sundbyberg

  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 58, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Tor 1 aug kl 18:45
Järnvägsgatan 58, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Järnvägsgatan 58, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Järnvägsgatan 58

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 640 kr/mån
58 250 kr/m²

Varmt välkommen till attraktiva Järnvägsgatan 58! Perfekt planerad 2:a mitt i Centrala Sundbyberg. Gavellägenhet med fönster i två väderstreck som tillåter ett härligt ljushav att flöda in i bostaden. Fint renoverat kök och ytskikt genomgående bostaden. Stambytt och fräscht badrum. Här blir det att bara flytta rakt in och sedan njuta av balkongen som ligger i fint söderläge med grönskande träd. Lapa solen i glada vänners lag med ett glas gott från förmiddag till kväll! Här bor ni med bekvämligheter som hiss ned till varmgarage och förråd. Solid förening med god ekonomi. I lugnet invid pulsen! Ni känner både av citypulsen och kan samtidigt avnjuta den barnvänliga miljön med lekparker och härliga naturområden. Välkommen till Järnvägsgatan 58! - Social planlösning med kök i anslutning mot vardagsrum och rejäla ytor för matbord samt soffgrupp. - Fint renoverad bostad med genomgående fina ytskikt. - Renoverat och fint kök samt ett stambytt och fräscht badrum. - Optimalt planerad där man får ett rejält sovrum med plats för hemmakontor och gott om förvaring. - Balkong i söderläge med grönskande träd framför, med gott om ljusinsläpp och med sol från förmiddag till kväll. - Fönster i två väderstreck med gott om ljusinsläpp. - Hiss ned till varmgarage och förråd. - Tvättplats för bil i garaget. - Snickeriverkstad/arbetsrum i källaren. - Fin innergård med grill och grönska. Föreningen bjuder ofta till sociala händelser. - Solid förening med god ekonomi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3