Mäklare Jessica Toubal

Jessica Toubal

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergshöjden 18, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 18

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

2 495 000 kr

82,1 m²

3 rum

4 605 kr/mån

30 390 kr/m²

Välkommen till en stor 3:a med uthyrningsdel. Uthyrningsdel med ett komplett kök som har kyl, frys, spis och mikrovågsugn samt dusch i toalett. Hyr ut denna del för ca 7500kr/mån. Väldigt låg månadsavgift då Värme, Vatten, Hushållsel & Kabel-TV basutbud ingår i avgiften! Snygga väggar och golv är genomgående i hela bostaden. STAMBYTE SNART! Stor balkong i perfekt solläge! Lägenheten erbjuder ett socialt och lätt möblerat vardagsrum, stort kök för dig som älskar att laga mat och ett sovrum som inrymmer en dubbelsäng och garderober om så önskas. Här bor du bekvämt nära all möjlig service och kommunikationer. Ta dig in till Sthlm City på 14 min. Några minuters promenadavstånd till T-Bana. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras. Välkommen till Bergshöjden 18! - Uthyrningsdel med komplett kök! - Låg avgift där värme, vatten hushållsel och Kabel-TV ingår i avgiften! - 17 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker De första hyresgästerna i Hallonbergen flyttade in 1969 och hela området stod klart i mitten av 1970-talet. Olof Palme kallade Hallonbergen ”den bästa bostadsmiljön i Sverige” vid invigningen 1973. - OMGIVNING Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Ett plus för alla stationer som även passar den som är rullstolsburen. 10 minuter från Hallonbergens T-bana, invid Lötsjön, ligger Gröna Stugan Kafé och Bistro. Här kan du välja mellan fika, lite enklare maträtter och en lyxigare meny som serveras i nyrenoverade Lötsjöpaviljongen. Fransk bistro meets svensk husmanskost. I Hallonbergens centrum ligger ett färgstarkt bibliotek med fokus på barn, unga och lärande. Här hittar du böcker och digitala tidningar på många olika språk och det arrangeras aktiviteter för både barn och vuxna. - KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen från Stockholms central. Via E18 Enköpingsvägen går det också snabbt att nå E4 och Ulvsundaleden.

 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 8, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 8

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

2 695 000 kr

94 m²

4 rum

5 345 kr/mån

28 670 kr/m²

Renoveringsobjekt med toppläge! Byt kök, måla och tapetsera samt lägg nya golv så får ni en mycket trevlig lägenhet som är välplanerad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel och kabel-TV. I köpet ingår att få badrummet renoverat av föreningen då stambyte ska göras. Mycket centralt läge endast några minuters promenad till Hallonbergen centrum och T-bana samt Rissne C. Ljus genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Stor balkong. Föreningen äger marken. Inflyttning kan ske omgående. Ta dig till Sthlm City på ca 12 min. Socialt vardagsrum som inrymmer den stora soffan, soffbordet och TV-bordet med gott om plats över för umgänge. Stora harmoniska sovrum rymmer en dubbelsäng samt andra möblemang. Lägenheten hyser också gott om förvaringsutrymme med klädkammare perfekt för alla skor och kläder, samt stort förråd. Hallonbergen ska också förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har fått högtflygande detaljplaner . Välkommen till Bergshöjden 8!

 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 85, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 85

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

1 995 000 kr

68,8 m²

2 rum

4 862 kr/mån

28 997 kr/m²

Brf Terränglöparen 9 säljer nu en topprenoverad 2 rok på våning 2. Nyrenoverat kök, nytt golv samt nymålat. Här är det bara att flytta in! Låg månadskostnad då värme, vatten, hushållsel och kabel-TV ingår i avgiften. Här bor du bekvämt nära all möjlig service och kommunikationer. Ta dig in till Sthlm City på 14 min. Några minuters promenadavstånd till T-Bana. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras. Välkommen till Lötsjövägen 85! - Topprenoverad! - Låg månadsavgift då värme, vatten, hushållsel och kabel-TV ingår i avgiften - Garageplats finns att hyra - Stora och öppna ytor - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker

 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 34, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 34

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

1 795 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 470 kr/mån

33 551 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till en naturnära bostad! En perfekt planerad 2:a som används som en 3:a. Stilrena väggar och golv i hela bostaden. Låg månadsavgift då värme, vatten, hushållsel och kabel-TV. Ett stenkast från centrum och tunnelbana som tar dig till Sthlm City på ca 12 min. Snyggt och mörkt färg och härligt ljusinsläpp med plats för ett stort matbord. Lägenheten hyser också gott om förvaringsutrymme med klädkammare perfekt för alla skor och kläder, samt stort förråd. Badrummet kommer att stambytas vilket kommer innebära ett nytt badrum för en kostnad om 0:-. Hallonbergen ska också förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har fått högtflygande detaljplaner . Välkommen till Bergshöjden 34! - 2:a som används som en 3:a i bra skick! - Stora och öppna ytor - 5 minuters promenad till centrum - 12 minuter till city - 10 minuter till Kista! - Närhet till T-bana och bussar - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker - OMGIVNING Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Gymmets stationer passar även den som är rullstolsburen. Norr om Hallonbergen gränsar Järvafältet där Igelbäckens naturreservat bjuder på större strövområden, grillplatser, elljusspår, utegym och fantastiskt lantlig känsla med hästar och får om sommaren. Invid Lötsjön ligger Gröna Stugan Kafé och Bistro. Här kan du välja mellan fika, lite enklare maträtter och en lyxigare meny som serveras i nyrenoverade Lötsjöpaviljongen. Fransk bistro meets svensk husmanskost. I Hallonbergens centrum finns ett färgstarkt bibliotek med fokus på barn, unga och lärande. Här hittar du böcker och digitala tidningar på många olika språk och det arrangeras aktiviteter för både barn och vuxna. - KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen till Stockholms central och 4 minuter till Kista. Via E18 Enköpingsvägen går det också snabbt att nå E4 och Ulvsundaleden.

 • Hiss
Lötsjövägen 47, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 47

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

2 995 000 kr

95,3 m²

5 rum

6 734 kr/mån

31 427 kr/m²

Nu har Ni chansen att flytta till en av Lötsjövägens bästa omgjorda 5:a (omgjord 4:a). Med utsikt över Lötsjön! Genomgående välplanerad om 95 kvm med uthyrningsdel. Hyr ut bostaden och bo gratis! Hushållsel ingår i avgiften. Lägenheten är idag en 5 rok men går enkelt att återställa till 4 rok. Stor balkong med utsikt mot Lötsjön och Golfängarna. Kök, badrum och toalett är stambytt 2022 Optimalt planerad med fönster i två väderstreck, möblerbar balkong med plats för loungset/cafeset. Fräscht kök med nya vitvaror, rymligt vardagsrum där hela familjen får plats, tre stora sovrum med uthyrningsdel. De bästa kommunikationerna runt hörnet med endast 12 minuter till city! Stabil och välskött förening med god ekonomi. Endast några minuters promenad till Hallonbergen C med butiker, caféer och annan service. Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till Lötsjövägen 47! - 5:a i toppklass med stora sociala ytor - Inglasad balkong i insynsskyddat läge! - 3 minuters promenad till tunnelbana - 17 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Gård och garage har precis renoverats - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker De första hyresgästerna i Hallonbergen flyttade in 1969 och hela området stod klart i mitten av 1970-talet. Olof Palme kallade Hallonbergen ”den bästa bostadsmiljön i Sverige” vid invigningen 1973. - OMGIVNING Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Ett plus för alla stationer som även passar den som är rullstolsburen. 10 minuter från Hallonbergens T-bana, invid Lötsjön, ligger Gröna Stugan Kafé och Bistro. Här kan du välja mellan fika, lite enklare maträtter och en lyxigare meny som serveras i nyrenoverade Lötsjöpaviljongen. Fransk bistro meets svensk husmanskost. I Hallonbergens centrum ligger ett färgstarkt bibliotek med fokus på barn, unga och lärande. Här hittar du böcker och digitala tidningar på många olika språk och det arrangeras aktiviteter för både barn och vuxna. - KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen från Stockholms central. Via E18 Enköpingsvägen går det också snabbt att nå E4 och Ulvsundaleden.daleden.

 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 18, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 18

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

2 795 000 kr

82 m²

3.5 rum

4 605 kr/mån

34 085 kr/m²

Välkommen till Bergshöjden 18. Nyrenoverat kök som passar hela familjen. Genomgående välplanerade 82 kvm med uthyrningsdel. Hyr ut bostaden och bo gratis! Hushållsel, värme, vatten och kabel -TV ingår i avgiften. Stor och inglasad balkong mot innergård. Optimalt planerad med fönster i två väderstreck, möblerbar balkong med plats för loungset/cafeset. Rymligt vardagsrum som inrymmer hela familjen och sällskap, två stora sovrum samt ett mindre rum som idag används som ett sovrum. De bästa kommunikationerna runt hörnet med endast 12 minuter till city! Stabil och välskött förening med god ekonomi. Endast några minuters promenad till Hallonbergen C med butiker, caféer och annan service. Välkommen till Bergshöjden 18! - 3,5a i toppklass med stora sociala ytor - Inglasad balkong mot innergård - 3 minuters promenad till tunnelbana - 17 minuter till city! - Närhet till T-bana och bussar! - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker De första hyresgästerna i Hallonbergen flyttade in 1969 och hela området stod klart i mitten av 1970-talet. Olof Palme kallade Hallonbergen ”den bästa bostadsmiljön i Sverige” vid invigningen 1973. - OMGIVNING Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Ett plus för alla stationer som även passar den som är rullstolsburen. 10 minuter från Hallonbergens T-bana, invid Lötsjön, ligger Gröna Stugan Kafé och Bistro. Här kan du välja mellan fika, lite enklare maträtter och en lyxigare meny som serveras i nyrenoverade Lötsjöpaviljongen. Fransk bistro meets svensk husmanskost. I Hallonbergens centrum ligger ett färgstarkt bibliotek med fokus på barn, unga och lärande. Här hittar du böcker och digitala tidningar på många olika språk och det arrangeras aktiviteter för både barn och vuxna. - KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen från Stockholms central. Via E18 Enköpingsvägen går det också snabbt att nå E4 och Ulvsundaleden.

 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 50, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 50

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg

1 995 000 kr

68 m²

2 rum

3 792 kr/mån

29 338 kr/m²

Välkomna till en 2 rok med ett nyrenoverat och stambytt badrum och toalett. Fräscha väggar och snygga vitvaror i lägenheten. Låg månadsavgift då värme, vatten, hushållsel och kabel-TV. Ett stenkast från centrum och tunnelbana som tar dig till Sthlm City på ca 12 min. Snyggt och praktiskt kök i ljus färg och härligt ljusinsläpp med plats för ett stort matbord. Perfekt för dig som älskar att bjuda över vänner och familj! Socialt vardagsrum som inrymmer den stora soffan, soffbordet och TV-bordet med gott om plats över för umgänge. Harmoniskt sovrum mot grönska, inbyggda garderober och rymmer en dubbelsäng. Lägenheten hyser också gott om förvaringsutrymme med klädkammare perfekt för alla skor och kläder, samt stort förråd. Hallonbergen ska också förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har fått högtflygande detaljplaner . Välkommen till Bergshöjden 50! - Nyrenoverat och stambytt badrum och toalett! - 2:a i bra skick! - Stora och öppna ytor - Härligt ljusinsläpp med fönster från 2 väderstreck! - 5 minuters promenad till centrum - 12 minuter till city - 10 minuter till Kista! - Närhet till T-bana och bussar - Närhet till mysiga promenadstråk runt i Ursvik, Lötsjön och Råstasjön - Närhet till restauranger, caféer och butiker - OMGIVNING Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Gymmets stationer passar även den som är rullstolsburen. Norr om Hallonbergen gränsar Järvafältet där Igelbäckens naturreservat bjuder på större strövområden, grillplatser, elljusspår, utegym och fantastiskt lantlig känsla med hästar och får om sommaren. Invid Lötsjön ligger Gröna Stugan Kafé och Bistro. Här kan du välja mellan fika, lite enklare maträtter och en lyxigare meny som serveras i nyrenoverade Lötsjöpaviljongen. Fransk bistro meets svensk husmanskost. I Hallonbergens centrum finns ett färgstarkt bibliotek med fokus på barn, unga och lärande. Här hittar du böcker och digitala tidningar på många olika språk och det arrangeras aktiviteter för både barn och vuxna. - KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med tunnelbana och bussar. Det tar 13 minuter med blå linjen till Stockholms central och 4 minuter till Kista. Via E18 Enköpingsvägen går det också snabbt att nå E4 och Ulvsundaleden.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7