Mäklare Johanna Markbäck Zeilon

Johanna Markbäck Zeilon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredsgatan 9B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Fredsgatan 9B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Fredsgatan 9B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Fredsgatan 9B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 995 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 345 kr/mån
62 396 kr/m²

Högst upp i huset finns denna tvåa med sekelskiftescharm nu äntligen till salu! Välkommen till Fredsgatan 9B! På bästa läget på populära Fredsgatan nära alla kommunikationer finner du denna vackra tvåa! Med den typiska sekelskiftescharmen bevarad såsom plankgolv, djupa fönsternischer, högt i tak och spröjsade fönster i kombination med nyrenoverat kök och badrum. -Sekelskiftescharm med tidstypiska detaljer -Högt i tak -Högst upp i huset -Byggt 1929 -Stambytt kök och badrum -Stort vindsförråd hör till lägenheten -Hiss och tvättstuga i huset -Föreningen har en stor nyrenoverad innergård med grillar och sittplatser -Bästa möjliga kommunikationer med t-bana, buss, tvärbana och pendeltåg inom några minuters gångavstånd -Nära gym, restauranger, butiker och grönområden! Möblerbar hall med plats för skor och ytterkläder! Stort stambytt kök smakfullt renoverat i klassisk och tidsenlig stil utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn och micro! Perfekt för den matlagningsintresserade. Gott om förvaring i plastbyggda kökskåp hela vägen upp till taket. I köket finns plats för ett mindre matbord för 2-4 personer framför det fina fönstret. Vidare når man sovrummet/sovalkoven som rymmer en dubbelsäng. Helkaklat badrum (stambytt) med dusch, wc, handfatskommod med förvaring samt spegelskåp. Samtlig badrumsinredning i påkostad kvalite. Vardagsrummet är rymligt med ett stort spröjsat fönster med djupa nischer som släpper in ljus och ger vacker utsikt med det höga läget! Här finns gott om plats att samla familj och vänner. Plats för soffa, tv- möbel och matgrupp! Här bor man med närhet till butiker, restauranger, pendeltåg, tvärbanan och T-bana (Duvbo t-bana ligger bara några min från porten) som tar dig in till city på ca 10 min. Här finns även Ica nära för snabbhandlingen. För den idrottsintresserade finns både simhall, ishall, konstgrässplan samt flertalet gym och utegym inom några minuters promenad! Nära grönområden såsom 5 km rundan runt Lötsjön och Råstasjön med mysiga cafeer längs vägen. Här finns också vackra Tornparken som är centrala Sumpans gröna oas med utsikt över hela lilla staden! Här ligger det vackra vattentornet med den populära restaurangen Delibruket med sin uteservering på sommaren. Brf Kanan 4 är en stabil förening med flertalet lokaler samt hyresrätter som ger intäkter till föreningen. Nyrenoverad privat innergård för föreningens medlemmar med grillar och sittgrupper. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Stenbrottsgatan 5, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Idag kl 14:00

Stenbrottsgatan 5

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 0,5/5
4 503 kr/mån
59 627 kr/m²

Här får ni det lilla extra med öppen spis, högt i tak, inglasad balkong samt tvättmaskin och torktumlare i bostaden. Här bor ni centralt nära alla kommunikationer men samtidigt mitt i lugnet och grönskan. Ett hem att trivas länge i! - Inglasad balkong - Gavellägenhet - Soutterräng, inga trappor med balkong i högt läge! - Fungerande öppen spis i vardagsrum - Stambytt 2003 - Stabil förening med god ekonomi och hyresrätter (dold tillgång) - 10 st p-platser med laddstolpar som samtliga i föreningen har tillgång till att använda - 2 badrum med tvättmaskin och torktumlare - Rymligt vindsförråd samt källarförråd hör till bostaden - Lugn återvändsgata intill den vackra Stenbrottsparken med lekpark - Förskolor och skolor inom kort gångavstånd. - Nära till Lötsjön och Golfängarna - Nära till alla de bästa restaurangerna, barerna och caféerna - Nära till SATS Tuletorget och utegymmet vid Lötsjön. - Buss 515 till Odenplan går på gatan nedanför - Gångavstånd till 3 t-banestationer: Näckrosen, Duvbo och Sundbyberg. Även nära till pendeltåg och tvärbana. Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för en soffgrupp i anslutning till den öppna spisen. I vardagsrummet får även en matgrupp plats framför de stora fönsterpartierna! En optimal planlösning med stort master bedroom med plats för dubbelsäng, skrivbord och rymlig förvaring i garderobsvägg. Ytterligare ett sovrum som kan nyttjas som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Kök med plats för litet matbord och fullt utrustat med diskmaskin, kyl, frys och bra arbetsytor samt gott om förvaring. Här finns även lyxen av två badrum! Det ena med wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare. I det andra är badrummet har du en takdusch, kommod och förvaringshyllor. Båda badrummen har golvvärme Vinterhalvåret kan ni kura in er under filten invid brasmyset från öppna spisen. Från vardagsrummet når du den inglasade möblerbara balkongen som med sitt souterrängläge får ett högt och fritt läge mot träd och grönska! Som en bakficka till Tulegatan och Tuletorget har du närhet till all puls från kommunikationer både via Näckrosen och Duvbo t-bana inom 5-10 minuters gång. Dessutom bussar, tvärbana och pendeltåg från Sundbyberg. Nära till de bästa restaurangerna, caféerna och barerna. Nära grönområden Lötsjön, Golfängarna och Torparken samt de bästa förskolorna och skolorna. Utanför porten finns den härliga Stenbrottsparken med lekpark. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen. Välkommen till Stenbrottsgatan 5!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vegagatan 22, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Borttagen före visning

Vegagatan 22

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
6 029 kr/mån
59 392 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Prästgårdsgatan 40, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Prästgårdsgatan 40

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 195 000 kr
57 m²
2 rum
2 541 kr/mån
73 596 kr/m²

Högst upp på höjden med Sumpans gröna oas Tornparken utanför dörren bor ni i lugnet invid pulsen och får en utsikt som de flesta drömmer om. Topprenoverad med stort kök med exklusiva materialval och extralyx som vinkyl och plats för matbord! Bostaden har genomgående smakfulla väggfärger och golvet pryds av fiskbensparkett i en mörk nyans. Ingen insyn från sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet når du en yta rakt utanför bostaden med egen utgång till som nyttjas som uteplats, ej tillhörande bostaden. Här kan ni njuta av sol från morgon till kväll i bästa söderläge med magisk utsikt över takåsarna! Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, dusch och wc handfat med kommod. Stort rogivande sovrum med exklusiv platsbyggd förvaringslösning. Tack vare stora fönsterpartier strömmar det in ljus som omfamnar bostaden. - Topprenoverad med exklusiva materialval - Magisk utsikt - Låg avgift! - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Utanför porten möts du av lummig och vacker grönska - Hiss i huset - Stabil förening med väldigt låg belåning! - Stort källarförråd - All möjlig kommunikation via tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar! - Tuletorget och pulsen från Järnvägen precis intill och allt du behöver inom dagligvaruhandel. - Några minuters promenad till flera gym (SATS, Gymmet, Puls&Träning, Nordic Wellness) - Gångavstånd till butiker, restauranger, fik och barer - Nära till Tornparken, Löt- och Råstasjön samt Golfängarna. Ni bor mitt mellan alla bästa restauranger, barer, caféer och kommunikationer från både Järnvägen och Tulegatan med bara några lätta kliv ned åt vilket håll du än vill. Tornparken rakt utanför porten där ni kan både lapa sol, ta ett glas gott eller äta en god pizza inne i Delibruket. Föreningen Brf Grönskogen 6 är en stabil förening med väldigt god ekonomi som planerar att bli skuldfria under året! Föreningen har även 2 hyresrätter kvar som är dolt kapital som kan användas till renoveringar i framtiden. Välkommen till Prästgårdsgatan 40!

  • Plus
  • Hiss
Duvkullavägen 36B, Duvbo, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Duvkullavägen 36B

Lägenhet
Duvbo, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
1 795 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 1/3
1 673 kr/mån
58 091 kr/m²

Perfekta första bostaden med låga boendekostnader och bra kommunikationer! - Yteffektiv planlösning - Inglasad balkong i soligt söderläge med utsikt in i Duvbo villaområde! - Låg avgift! - Förening med riktigt god ekonomi med extremt låg belåningsgrad på under 1000 kr/kvm - Tvärbana klar till 2024 - T-bana och bussar några minuters promenad bort i Rissne - Nära grönområden och promenadslingor! - Nära mataffär och gym - Enkelt att ta sig ut på E18 och E4:an I idylliska Duvbo hittar ni denna yteffektiva 31 kvm. Sovalkov i anslutning till vardagsrummet med plats för en dubbelsäng. Vardagsrummet är luftigt och får en känsla av rymd genom det stora fönsterpartiet och har plats för soffgrupp och matgrupp! Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket är både en social och kvadratsmart lösning. Från köket når du den stora möblerbara samt inglasade balkongen som blir som ett extrarum! Här kan du sitta och njuta av ett glas gott med du njuter av solen och den mysiga utsikten in mot Duvbo villaområde. Något äldre badrum med mörka klinkers på golvet, vitt kakel samt vit våtrumstapet på väggarna. Badkar, wc och handfat. Föreningen har en väldig god ekonomi med låg belåning (nästan obelånad). Goda kommunikationer med promenad avstånd till Sundbyberg C och Rissne C. Närmaste året kommer även tvärbanan att anslutas direkt till området och gå raka vägen till Ursvik, Kista och Bromma Blocks som närmsta stationer.

  • Plus
  • Balkong
Ladugårdsgatan 4, Ursvik, Sundbybergs kommun

Ladugårdsgatan 4

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 595 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
4 882 kr/mån
42 798 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! - Fri från insyn - Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck - Perfekt planerad bostad på 84 kvm - Öppen planlösning - Genomgående stilrena materialval i bostaden - Källarförråd följer med lägenheten - Goda förvaringsmöjligheter - Garage i huset med laddmöjligheter - Välskött förening med god ekonomi - Placerad i expansiva Ursvik - Grönområden och motionsspår runt hörnet - Tvärbanan planerad till 2024 med direkt anslutning utanför porten - Lätt att ta sig ut på E18 - Närhet till goda kommunikationsmöjligheter Direkt innanför dörren möts du av en lägenhet med fräscha materialval och ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Med sin härligt stora och öppna yta mellan kök, matplats och vardagsrum är denna bostad perfekt för familjen som uppskattar sociala ytor. Väl tilltagna ytor genom hela bostaden med bra materialval, ljusa färger på väggarna samt genomgående ekparkett på golvet. Fullt utrustat kök som erbjuder gott om plats för förvaring och arbetsyta. Här finns gott om plats för stora middagar! Generöst vardagsrum i en social halvöppen planlösning mot köket! Stort helkaklat badrum med alla bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare, dusch och wc. Samt gott om förvaring. Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt en rymlig walk in closet i anslutning! Sovrum 2 är även det rymligt med platsbyggda garderober. Sovrum 3 passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor! Från vardagsrummet når du den stora möblerbara balkongen med kvällssol! Utanför porten är det nära till grönskan i Ursviks motionsområde där man finner härliga promenad- och löpstråk, samt många grill- och lekplatser. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, McDonalds och Stora Coop. Bara runt hörnet finns den nya förskolan Barnkullen. Det finns även flera skolor i barnvänliga Ursvik. 2024 färdigställs nya Ursviks Torg inom kort gångavstånd. Där kommer det expanderas med restauranger, livsmedelsbutik samt nya tvärbanan som ansluter dig till grön och blå tunnelbana samt pendeltåget. Nya tvärbanan kommer gå dig hela vägen till Alvik (gröna tunnelbanan) via Rissne (blåa tunnelbanan) och även vidare ut till Helenelund (pendeltåget) samt Kista (Centrum och blå tunnelbanelinjen) Kontakta ansvarig mäklare för mer information Johanna Markbäck Zeilon 0707 26 08 12 Välkommen hem till Ladugårdsgatan 4!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6