Mäklare Andre Garemani

Andre Garemani

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tränsgatan 17, Täby park, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:15
Tränsgatan 17, Täby park, Täby kommun, bild 2
Tränsgatan 17, Täby park, Täby kommun, bild 3

Tränsgatan 17

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 850 000 kr
66 m²
3 rum
4 013 kr/mån
43 182 kr/m²

+ Tilltalande planlösning + Genomgående hög standard + Solid förening + Räntegaranti från byggherren till föreningen på 3,3% i 3 år + Berättigad till Grönt Bolån + Nära till kommunikationer Varmt välkomna till denna välplanerade klanderfria 3:an med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum situerad i hjärtat av Täby Park. I bostaden möts du av härliga ytor och trevligt ljusinsläpp tack vare dess stora fönsterpartier. Genomgående samma parkett i hela lägenheten och moderna materialval i såväl kök som badrum. Stort fullutrustat kök - med samtliga bekvämligheter såsom induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro samt hel kyl och frys i elegant design. Gott om förvaring bakom ljusa snickerier samt magnifik arbetsyta, perfekt för sociala sammankomster. Här ryms även ett större matbord. Rogivande harmonisk Master Bedroom - med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Fantastisk större klädkammare i anslutning. Sovrum 2 - ytterligare ett rymligt rum. Perfekt för barnen, som gästrum eller hemmakontoret. Helkaklat elegant badrum - med stora kakelplattor på vägg och beigea klinker på golv. Separat tvättmaskin/torktumlare med ovanpåliggande arbetsyta och förvaring i överskåp, duschhörna med vikbara väggar, handfat med kommod, spegelskåp med integrerad led-belysning, handdukstork samt wc. Kort och gott en magnifik. ljus och prisvärd bostad med mycket goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare André Garemani 0707-178178 för ytterligare information.

  • Premium
  • Hiss
Vintergaloppsgatan 11, Täby park, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Vintergaloppsgatan 11, Täby park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 11, Täby park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 11

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
5 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
6 482 kr/mån
58 011 kr/m²

+ Högst upp i huset + 16 kvm terrass + Stor balkong i söderläge + Exceptionellt ljusflöde + Toppskick + Bilpool i föreningen + Nära till kommunikation + Grönt boende (lägre ränta) + Nära till shopping Varmt välkomna till denna fantastiska välplanerade 4a om 93 kvm. En modern bostad i absolut toppskick belägen på en attraktiv adress i Täby Park! Det är svårt att inte bli imponerad av det magnifika ljusinsläppet som strålar in genom de generösa fönsterpartierna och skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Både från den storslagna terrassen och balkongen högst upp i huset kan du njuta av en vacker utsikt över takåsarna och insupa lugnet. Dessutom är läget barnvänligt och centralt, med närhet till flera skolor, förskolor, shopping och kommunikation för en smidig vardag. Denna bostad är en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och det där lilla extra som sällan finnes! Missa inte chansen att förvärva denna drömliknande bostad i Täby Park. Kontakta ansvarig mäklare André Garemani på 0707-178178 för ytterligare information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 29, Täby park, Täby kommun
Parkallén 29, Täby park, Täby kommun, bild 2
Parkallén 29, Täby park, Täby kommun, bild 3

Parkallén 29

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
5 150 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/5
6 980 kr/mån
54 211 kr/m²

Varmt välkomna till Parkallén 29, ett idealiskt boende för dig som söker det lilla extra. Varje millimeter är noggrant framtagen med fokus på funktionalitet, gemenskap och miljö. Bostaden karaktäriseras av ljus, rymd och tilltalande planlösning med genomgående högkvalitativa materialval och komponenter. Påkostat socialt kök i anslutning till vardagsrum med mängder av förvaring och exklusiva köksmaskiner från Siemens. Bostaden är även ett så kallat "Intelligent hem" vilket innebär att den är utrustad med smarta funktioner som styrning av belysning och vissa hushållsapparater via mobilen eller rösten för en enklare tillvaro, dessa funktioner kan utökas och anpassas med oändliga möjligheter. Man kan med andra ord vakna utvilad med kaffet färdigbryggt eller ställa in mysbelysningen från soffan :-), allt för att förenkla vardagen. Du bor dessutom bekvämt i hjärtat av Täby Park med gångavstånd till caféer, restauranger, gym, promenadstråk och kommunikation. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare André Garemani på 0707-178178 för ytterligare information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viggbyholmsvägen 58B, Viggbyholm / Viggbygärdet, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Viggbyholmsvägen 58B

Lägenhet
Viggbyholm / Viggbygärdet, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 700 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 796 kr/mån
47 788 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en av Viggbyholms finaste tvåor. Varmt välkommen till denna moderna och trivsamma bostad där man tillvaratagit den ursprungliga charmen. Lägenheten har en fantastisk takhöjd som ger en känsla av rymd och luftighet. Här finner du alla bekvämligheter du kan önska dig, med modern utrustning som gör vardagen både smidig och bekväm. Den trevliga balkongen i sydvästläge bjuder in till härliga stunder utomhus, där du kan njuta av solens strålar. Perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj. Med sina 56 kvadratmeter erbjuder bostaden optimalt utnyttjande av yta och ger dig en funktionell planlösning. Förutom klädkammaren så tillhör det ett källarförråd för extra förvaring. Läget är oslagbart med shopping, gym och kommunikation ett fåtal steg bort. Samtidigt har du aldrig långt till natur, grönområden och vattenhål heller.

  • Balkong

Visar alla 4