Mäklare Andre Garemani

Andre Garemani

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullängen 4B, Södra Haga, Vallentuna kommun

Kullängen 4B

Villa
Södra Haga, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
4 995 000 kr
166 m²
6 rum
2 270 m² tomt

+ Energiklass B (grönt bolån = lägre ränta) + Låga driftkostnader + Goda uthyrningsmöjligheter + 4 min till busshållplats som tar dig till Danderyds sjukhus + Kårsta Golfklubb Drömmer du om ett bekymmersfritt naturnära boende med närhet till stadens bekvämligheter? Längs med en slingrande grusväg i fin lantlig miljö ligger denna sjönära fastighet. En stor och fin tomt med både grönska och vatten runt knuten. Här är möjligheterna oändliga såsom att anlägga en pool, attefallshus, bastustuga eller ett garage för att nämna några. Har man vuxna barn som behöver eget utrymme, letar efter ett generationsboende eller vill investera i en fastighet med hög avkastning så är det heller inga problem. Nuvarande ägare har delat av huset i två delar där dom hyr ut varje våning för sig med separata ingångar men det kan med enkla medel återställas till originalskick. Enréplan Välplanerad rymlig "3-rummare" med stora öppna ytor. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare flertalet stora fönsterpartier och är lättmöblerat med utrymme för både matplats och soffhäng framför braskaminen. Fullutrustat kök med samtliga bekvämligheter med en groventé med goda förvaring- och tvättmöjligheter i anslutning. Två rogivande sovrum varav ett med tillhörande walk-in closet, båda med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Rymligt och fräscht badrum med badkar, handfat med kommod och spegelskåp. Övre plan Med egen ingång men även möjligt att öppna upp trappen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stora sovrum varav ett är rymligare. Badrum med duschhörna samt tvättmöjligheter genom kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kort och gott finner ni här ett fantastiskt hus där endast fantasin sätter gränserna. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare André Garemani 0707-178 178 för vidare information och visning!

Vintergaloppsgatan 11, Täby park, Täby kommun
Vintergaloppsgatan 11, Täby park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 11, Täby park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 11

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
4 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
6 482 kr/mån
53 710 kr/m²

+ Högst upp i huset + 16 kvm terrass + Stor balkong i söderläge + Exceptionellt ljusflöde + Toppskick + Bilpool i föreningen + Nära till kommunikation + Grönt boende (lägre ränta) + Nära till shopping Varmt välkomna till denna fantastiska välplanerade 4a om 93 kvm. En modern bostad i absolut toppskick belägen på en attraktiv adress i Täby Park! Det är svårt att inte bli imponerad av det magnifika ljusinsläppet som strålar in genom de generösa fönsterpartierna och skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Både från den storslagna terrassen och balkongen högst upp i huset kan du njuta av en vacker utsikt över takåsarna och insupa lugnet. Dessutom är läget barnvänligt och centralt, med närhet till flera skolor, förskolor, shopping och kommunikation för en smidig vardag. Denna bostad är en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och det där lilla extra som sällan finnes! Missa inte chansen att förvärva denna drömliknande bostad i Täby Park. Kontakta ansvarig mäklare André Garemani på 0707-178178 för ytterligare information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 46, Täby park, Täby kommun
Parkallén 46, Täby park, Täby kommun, bild 2
Parkallén 46, Täby park, Täby kommun, bild 3

Parkallén 46

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
5 045 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/6
4 737 kr/mån
63 861 kr/m²

+ Stor balkong i bästa solläge + Tilltalande planlösning + Gott om förvaring + Täby parks bästa läge + Låg avgift + Solid förening med gemensam takterrass + Svanenmärkt + Nära till kommunikationer + 10 min promenad till Täby Centrum I hjärtat av Täby Park finner man denna mycket stilfullt renoverade bostad med en av områdets absolut bästa balkongläge. Här får man njuta av ett insynsskyddat läge med fri utsikt över Täby Park. Lägenheten har genomgående hög standard där varje kvadratmeter är optimalt disponerad. Dess sociala inomhus- och utomhusutrymmen garanterar hög trevnad. Även föreningen motsvarar utsikten, den huserar 9 affärslokaler och flertalet garageplatser som gemensamt inbringar ca 2.250.000 sek i intäkter per år. Som om det inte vore nog så disponerar föreningen en otrolig takterrass med sagolik utsikt. Kontakta ansvarig mäklare Andre Garemani 0707-178178 för ytterligare information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövhagsvägen 26, Lindholmen, Vallentuna kommun

Lövhagsvägen 26

Villa
Lindholmen, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
3 995 000 kr
103 + 97 m²
7 rum
1 311 m² tomt

Perfekt familjevilla med en stor trädgård i bästa solläge! Bergvärme, FTX-ventilation och garage. Fyra sovrum på entréplan och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med ljus från flertalet fönster och utgång till baksidan. Gillestuga med braskamin, perfekt för tv-kvällar! Det finns även ett stort rum som kan nyttjas som ett extra sovrum, gästrum eller kontor. Stor tvättstuga, badrum på vardera plan och en bastu (ej helt färdigställd). Huset ligger skyddat och med ett perfekt läge med solig baksida! Mycket trevligt grannskap, nära förskola och skola, bussar, Roslagsbanan samt mataffär. Välkommen att göra en intresseanmälan till ansvarig mäklare, Fredrica Glatstein, HusmanHagberg, 0790-661662.

Torsholma 65, Frösunda Torsholma, Vallentuna kommun

Torsholma 65

Tomt
Frösunda Torsholma, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
1 395 000 kr
2 495 m² tomt

Mycket väl förberedd tomt, redo att bygga på! Plan, stor och fin tomt som är mycket väl förberedd för ditt drömhus i underbara Torsholma! Granne med svampskog och med buss utanför dörren. Fastigheten har en areal om hela 2495 kvm och är förberedd med djupborrad vattenbrunn, nedgrävd och kopplad el vid tomtgräns, fiber vid fastigheten bredvid, förhandsbesked för bostadshus samt komplementbyggnad (garage). Geoteknisk undersökning av anläggning av enskilt avlopp är utfört (se dokument). Det står dig helt fritt att välja husleverantör. Grannen bygger sitt hus i lösvirke med en ungefärlig boarea av 180+ med dubbelgarage om 50 kvm. Det finns också bra nyckelfärdiga modeller att välja på. Vägförbindelsen till fastigheten är löst med en liten enskild väg. Servitut är inskrivet och klart, se karta. Här kommer du bo i en lugn och harmonisk skogsnära miljö med fantastiska möjligheter till naturupplevelser och en aktiv fritid. Häckande tranor i närliggande fågelsjön Mörtsjön bidrar till naturkänslan. 7-10 minuter bilfärd in till Lindholmen där det finns mataffär, förskola och skola. Närmaste Roslagsbana finns i Frösunda några minuter bort dit du enkelt kan cykla. Eller varför inte ta vinkbussen som går precis utanför? Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare Fredrica Glatstein 0790-66 16 62.

Grindtorpsvägen 33, Grindtorp, Täby kommun

Grindtorpsvägen 33

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
1 795 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 6/10
2 695 kr/mån
60 847 kr/m²

Välkommen in i detta charmiga och praktiska boende på Grindtorpsväggen 33, 6 trappor upp. Här möts du av en optimalt utnyttjad 1:a med smarta lösningar och bekvämligheter. Det första som möter dig är en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Längre in finner du ett rymligt vardagsrum rum som rymmer både en bekväm soffgrupp och en TV-möbel och en matplats om så önskas, perfekt för avkoppling och underhållning. I anslutning till vardagsrummet finns en sovalkov, som ger en känsla av avskildhet och komfort, med gott om plats för en stor säng ger dig en harmonisk och lugn plats att vila och återhämta dig. Det renoverade arbetsköket är både stilrent och funktionellt, vilket gör det till en fröjd att tillaga dina favoriträtter. Plats för litet bord och 2 stolar. Duschrummet är stambytt 2013 och pryds av eleganta klinkers på golvet och vackert kaklade väggar, vilket skapar en modern och fräsch känsla. Här finns även en praktisk tvättmaskin för din bekvämlighet. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en klädkammare/förråd i anslutning till entréhallen, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda på dina tillhörigheter. Det finns även ett rymligt förråd som tillhör lägenheten på vinden. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk och funktionell boendemiljö med smarta lösningar och moderna bekvämligheter, perfekt för dig som söker ett bekvämt och trivsamt hem på bästa läge. I entrén där hissen upp till lägenheten är, finns det en stor och fin tvättstuga som är renoverad med flera maskiner och riktigt bra torkmöjligheter. Förråd för cyklar samt barnvagnsrum finns. Föreningen har också flera gemensamhetslokaler. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi där allt ingår förutom hushållsel. På bara några minuters gångavstånd från BRF Jupiter ligger Täby Centrum. Täby Centrum rymmer totalt ca 260 butiker varav mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. I Täby centrum finns även biograf, träningscentrum samt andra tjänster som banker och systembolag. I närområdet finns fina motionsområden, med belysta motionsspår vid friluftsgårdarna Skavlöten, Ensta och Täby IP. Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och ev förhandsvisning Pernilla Darin 0733-30 90 62.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 6