HusmanHagberg Torslanda

HusmanHagberg Torslanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenkleveliden 26, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun

Stenkleveliden 26

Tomt
Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
4 000 000 kr
595 m² tomt

Vill du bo längst in på en lugn gata i familjevänliga Hästevik? Nu finns denna tomt till salu där du kan bygga ditt drömhus. Detta fantastiska läget ger dig det bästa av världar, naturen som omfamnar tomten åt ena hållet och den fantastiska närheten till havet åt det andra hållet. Tomten ligger inom en avstyckningsplan, vilket innebär att det inte finns några begränsningar på vad man får bygga. Du är välkommen att beträda tomten. Vill du bygga din husdröm här? Kontakta ansvarig mäklare så berättar han mer.

Bildstensgatan 38, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun

Bildstensgatan 38

Radhus
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
4 795 000 kr
123 + 15 m²
5 rum
240 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva ett radhus på Bildstensgatan med ett av områdets bästa lägen! Här bor du i ett välplanerat enplanshus på 123 kvm med 3 sovrum med möjlighet till 4 och en trevlig inhägnad atriumgård. Huset har även en inglasning om 15kvm som ger en härlig förlängning av sommaren. Här finns en mycket populär bostad i en eftertraktad del av Torslanda. Bildstensgatan har man en attraktiv placering nära Torslandas bästa faciliteter – perfekt för de som har höga krav på sin boendemiljö! . Boendet är centralt beläget med kort gångavstånd till kollektivtrafik, affärer, förskola och skola. Låter detta intressant? Kontakta då ansvarig mäklare så berättar han mer

Nolviksvägen 72, Nolvik, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 10:00
Nolviksvägen 72, Nolvik, Göteborgs kommun, bild 2
Nolviksvägen 72, Nolvik, Göteborgs kommun, bild 3

Nolviksvägen 72

Villa
Nolvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
3 490 000 kr
120 m²
8 rum
1 130 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa i Nolvik! Villan är byggd år 1938 i robusta material och disponerar sina 120 kvm på två plan. Utöver detta finns även en källare på drygt 60 kvm att tillgå. Tomten är en plan trädgårdstomt med stor gräsmatta som bjuder in till mängder av olika aktiviteter. På tomten står utöver bostaden idag ett förråd, en vedbod samt ett växthus. Drömmer du om att kunna ta en kvällspromenad längs havet eller att njuta av utsikten över grönskande åkerlandskap? Då är detta villan för dig! Önskar du mer information eller en visning? Kontakta då ansvarig mäklare!

  • Premium
Blänkfyrsvägen 1, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Blänkfyrsvägen 1, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Blänkfyrsvägen 1, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Blänkfyrsvägen 1

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
15 000 000 kr
319 + 25 m²
6 rum
847 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Kvastpricksvägen 11, Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Kvastpricksvägen 11, Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun, bild 2
Kvastpricksvägen 11, Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun, bild 3

Kvastpricksvägen 11

Villa
Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
5 295 000 kr
57 + 28 m²
2 rum
981 m² tomt

Välkommen till Kvastpricksvägen 11! Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga villa med stor tomt i eftertraktade Hällsvik. Huset har under 2023 genomgått stora renoveringar där bland annat kök & tvättstuga byggts om, taket renoverats samt delar av fasaden & fönster bytts ut. Utöver detta har även majoriteten av ytskikten i huset moderniserats. Här kan du förverkliga din husdröm med endast 500m till havet! OBS! Denna fastighet ligger inom avstyckningsplan med möjlighet till avstyckning. Detta kan med andra ord ge möjlighet till två mindre fastigheter med friliggande villor eller friköpta parhus. Vill du veta mer om denna spännande fastighet? Kontakta då ansvarig mäklare så berättar han mer!

  • Premium
Hanö fyrs väg 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Hanö fyrs väg 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Hanö fyrs väg 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Hanö fyrs väg 9

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
12 500 000 kr
211 + 45 m²
6 rum
850 m² tomt

Välkommen till Hanö fyrs väg 9! Denna villa är skapad med tanke på att maximera utrymmet och skapa en harmonisk atmosfär som passar både familjelivet och sociala tillfällen. Den nedre våningen rymmer husets privata del, med tre till fyra sovrum arrangerade längs en genomgående korridor med förvaring som buffert mot nordost. Tvättstuga med groventré hittar ni längst ner i korridoren. Denna del kläs exteriört med det mest ursvenska fasadmaterialet – den sågade granpanelen. Övre våningen är husets offentliga representativa del, inspirerat av Craig Ellwoods Moore House samt Kubly House med sina fria ytterväggar där skjutdörrarna bara stör vid stängt läge. Detta plan kläs exteriört med ett perfekt välstruken fasadmaterial – 5 mm vit akrylplast (PMMA). Fönstersättningen fångar in den storslagna utsikten med ett stort panoramafönster. Här har ni ett stort vardagsrum som integreras socialt med köket. Master Bedroom med tillhörande badrum i elegant stil erbjuds också. Källaren når ni utifrån och ger bra förvaringsmöjligheter. Drömmer ni av en gedigen vinkällare har ni de bästa möjligheterna till detta! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Räbbåsvägen 19, Nolvik, Göteborgs kommun
Räbbåsvägen 19, Nolvik, Göteborgs kommun, bild 2
Räbbåsvägen 19, Nolvik, Göteborgs kommun, bild 3

Räbbåsvägen 19

Villa
Nolvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
3 490 000 kr
54 + 28 m²
4 rum
963,3 m² tomt

Nu finns möjligheten till en liten och charmig villa i eftertraktade Nolvik. Här bor du i ett lantligt område med en fantastisk vy över grönskande åkerlandskap och ett aktivt djurliv. Fastigheten är på ca 1000kvm och ligger utanför detaljplanerat område, vilket ger dig en stor frihet i vad som får byggas. På fastigheten finns utöver huvudbyggnaden som är tillbyggd och renoverad en gedigen gäststuga och en nybyggd carport. Området erbjuder milslånga promenader i naturområden tillsammans med soldränkta klippor och salta bad. I området infinner sig ett lugn som måste upplevas på plats! Vill du veta mer om denna härliga fastighet? Kontakta då ansvarig mäklare så berättar han mer!

  • Premium
Bottnevägen 28, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Bottnevägen 28, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Bottnevägen 28, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Bottnevägen 28

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
7 995 000 kr
175 m²
6 rum
804 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda Hjältevadshus i två plan, perfekt belägen i ett barnvänligt område som kombinerar modern design och bekvämlighet. Villan imponerar med sina genomtänkta planlösningar och stilrena detaljer, vilket ger en trivsam och funktionell boendemiljö för hela familjen. Här flyttar ni in utan bekymmer för framtida renoveringar eller fastighetsskatt. Med centralt läge är det gångavstånd till skolor och allmän kommunikation. Låter detta som ett hus i er smak? Kontakta då ansvarig mäklare så berättar han mer!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lanternavägen 3AB, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Lanternavägen 3AB

Radhus
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
5 495 000 kr
102,6 m²
4 rum
8 450 kr/mån
53 558 kr/m²

Detta exklusiva radhuset i Hjuvik, perfekt belägen med närhet till havet havet, erbjuder en oöverträffad boendemiljö på tre våningar. Lägenheten är i nyskick och utstrålar modern elegans genom sina noggrant utvalda material och designval. Entréplanet välkomnar dig med ett öppet kök och en rymlig middagsplats, skapade för samlingsstunder och kulinariska äventyr. Ett smakfullt badrum kompletterar denna våning. Övre planet erbjuder två generösa sovrum med gott om utrymme för avkoppling. Ett ytterligare badrum avslutar denna våning med stil och funktionalitet. Bottenvåningen imponerar med ett luftigt vardagsrum som leder ut till ett stort altandäck, perfekt för utomhusunderhållning och avkoppling. Ett lyxigt badrum, inklusive en privat bastu, skapar en avkopplande reträtt på denna nivå. Sammantaget kombinerar denna lägenhet stil, komfort och naturskönhet på ett enastående sätt, vilket gör den till ett praktiskt boende i Hjuvik. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dammen på kärr 1B, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Dammen på kärr 1B

Radhus
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
5 995 000 kr
4 rum
784 m² tomt

Nu finns möjligheten att få köpa nyckelfärdiga parhus på en central adress i Torslanda. Husen säljs med en stor friköpt tomt och beräknas vara färdiga april 2024. Här får du en skön villakänsla med låg driftskostnad, promenadavstånd till skolor, matbutiker, salta bad samt golf. Hyrköp med försäljningsvillkor är möjligt! -Två egna parkeringsplatser i anslutning till bostaden -Stor trädgård men möjlighet till att bygga förråd och Attefallshus (på yttre gavelhusen) -Lågt uppvärmningsbehov tack vare en energieffektiv huskonstruktion, energisnål frånluftvärmepump samt solceller på taket. Solcellerna beställs och installeras när köpare skrivit kontrakt. -Promenadavstånd till skolan Skutehagen som erbjuder årskurs F-6 -Närhet till mataffärer och restauranger samt all ytterligare service Amhult har att erbjuda -Närhet till salta bad, Torslanda golfbana samt anläggningar för fotboll, tennis med mera -Övervåningen är inredd och klar vid inflytt. För mer information om huset, besök https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/parhus/lasse-parhus/ Önskar ni får finansieringserbjudande från bank så har vi samarbete med olika banker.

  • Nyproduktion
Långe Jans väg 27C, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Långe Jans väg 27C

Tomt
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
6 899 500 kr
591 m² tomt

En privat belägen fastighet i Hjuvik med utsikt mot naturområde och villaområdet. Tomten säljs med ett nyckelfärdigt parhus om 149 kvm från Trivselhus. Kvadratsmart parhus om 149 kvm med fyra sovrum, två allrum samt en balkong med fantastisk kvällssol. Ett högt läge på en återvändsgatan i ett familjevänligt område gör platsen till något alldeles extra. Har får du gångavstånd till skolan, havet, naturen samt bussen. Vill du veta mer om huset kan du besöka Husknuten, prata med Tommy(0704499915) från Trivselhus eller klicka på länken nedan. https://online.flippingbook.com/view/91176640/

Långe Jans väg 27D, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Långe Jans väg 27D

Radhus
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
6 899 500 kr
691 m² tomt

En privat belägen fastighet i Hjuvik med utsikt mot naturområde och villaområdet. Tomten säljs med ett nyckelfärdigt parhus om 149 kvm från Trivselhus. Kvadratsmart parhus om 149 kvm med fyra sovrum, två allrum samt en balkong med fantastisk kvällssol. Ett högt läge på en återvändsgatan i ett familjevänligt område gör platsen till något alldeles extra. Har får du gångavstånd till skolan, havet, naturen samt bussen. Vill du veta mer om huset kan du besöka Husknuten, prata med Tommy(0704499915) från Trivselhus eller klicka på länken nedan. https://online.flippingbook.com/view/91176640/

Näckrosvägen 16A, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Näckrosvägen 16A

Tomt
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
3 695 000 kr
827 m² tomt

Nu ges möjligheten till en fantastisk tomt i de havsnära delarna av Lilleby! Tomten är privat belägen på en högre höjd med härlig vy över hustak och eventuella havsglimtar! Här bor ni i ett familjärt område omslutet av natur, hav och kommunikation. Med några minuters gång befinner ni er på privata badplatser eller promenader i natursköna skogar. Söker ni en trevlig fastighet i ett familjärt område med möjlighet att skapa din egna husdröm så har ni kommit rätt. Markarbetet på fastigheten samt tillfartsväg är så gott som klart, därav sparar du över en miljon i bara markarbete. Det finns även bygglov för ett hus om 163kvm i två plan med inbyggt garage om 32,6kvm. Se bifogade dokument. Vill man följa gällande bygglov så behöver man forsla bort ytterligare sprängmassor. Finns även förslag för hus med nuvarande marknivå, se bifogad bild. Offert för två husmodeller finns till fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare för med information. Vill ni söka bygglov för annat så gör ni enkelt det då tomten inte har några begränsningar i detaljplanen. Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp går i vägen nedanför. Se bifogad VA-karta. Man kommer åt fastigheten via ett servitut för väg. Vill ni träffa mig för en visning av denna härliga tomt? Slå då mig en signal så bokar vi in en visning!

Intagsvägen 57B, Öckerö, Öckerö kommun

Intagsvägen 57B

Tomt
Öckerö, Öckerö kommun
HusmanHagberg Torslanda
2 200 000 kr
504 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna havsnära tomt på Intagsvägen 57B på Öckerö. Här kommer du kunna bo endast ett stenkast ifrån Bagglebo hamn och badplats. Här kan du bygga ett generöst hus med havsutsikt och förverkliga din dröm att bo på vackra Öckerö med allt vad det har att erbjuda. PLANBESTÄMMELSER - VAD FÅR MAN BYGGA? Detaljplanen som ligger ger dig möjlighet att bygga en 1 1/2 plans villa med en total byggnadsarea på 200kvm. Under dokument finner du aktuell detaljplan. Servitut för VA finns. Kontakta mäklaren för information om ungefärligt pris. Infart till fastigheten sker från Intagsvägen. Finns servitut på det. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Klippfyrsvägen 11B, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Klippfyrsvägen 11B, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Klippfyrsvägen 11B, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Klippfyrsvägen 11B

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
25 000 000 kr
495 + 68 m²
15 rum
1 241,2 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera en extraordinär strandfastighet med många möjligheter. Här bor du längst fram vid havet med unik panoramautsikt mot Göteborgs norra skärgård, mot Vinga fyr och mot fri horisont. Du har egen brygga för salta bad samt sjöbod. Byggnaden är på hela 495 kvm, fördelade på möjligheter till 5 - 6 lägenheter. Perfekt för dig som söker generationsboende, vill kombinera bostad och kontor, ha goda uthyrningsmöjligheter eller bara njuta av en stor villa precis vid havskanten. Du tar dit in till centrala Göteborg med bil på under 30 min och till Landvetter på 40 min. Boka din intresseanmälan så berättar vi mer.

  • Premium
Långholmen 1, Torslanda - Långholmen, Göteborgs kommun

Långholmen 1

Villa
Torslanda - Långholmen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
11 000 000 kr
160 + 70 m²
4 rum
2 155 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska idyll på Långholmen i Göteborgs skärgård. Här bor du i en charmig villa om 160 kvm med en vacker havsutsikt samt ett fyr insprirerat torn med en magisk panoramautsikt som måste upplevas. Detta bara ett stenkast ifrån havet. Från denna lugna och harmoniska ö är det endast en cykeltur ner till Amhult, Torslandas centrum. Fastigheten erbjuder två båtplatser, en på udden framför huset i form av arrende samt en i hamnen genom samfällighetsföreningen. Flera sociala ytor samt en ordentlig altan mot havet gör detta till ett socialt hus som fördelaktigt delas med familj och vänner! Huset har genomgått större renoveringar senaste året i smakfull stil. Fastigheten ligger på Långholmen, en ö som nås via gångbro från området Nötö i södra Torslanda. Detta gör att lugnet verkligen infinner sig på ön, då det inte finns någon biltrafik. Parkering finns att tillgå i närhet av bron. Kontakta ansvarig mäklare så berättar han mer.

Långebergsvägen 1, Hönö, Öckerö kommun

Långebergsvägen 1

Tomt
Hönö, Öckerö kommun
HusmanHagberg Torslanda
2 500 000 kr
426 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fastighet med färdigt bygglov. Obebyggd tomt belägen på Långebergsvägen 1 på Hönö. Tomten erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din dröm om att bygga ditt eget hem på en eftertraktad plats. Läge och omgivningar är en av de främsta fördelarna med denna tomt. Långebergsvägen 1 är centralt belägen och erbjuder närhet till alla bekvämligheter och faciliteter som Hönö har att erbjuda. Omgivningarna är präglade av naturskönhet, med närhet till vackra stränder, grönområden och pittoreska vyer över havet. Att bo på Hönö är en unik upplevelse med sitt lugna och avkopplande ö-läge samtidigt som det erbjuder närhet till alla nödvändiga bekvämligheter. Du kan njuta av naturen, havet och de omgivande öarna samtidigt som du har tillgång till affärer, restauranger, skolor och andra viktiga tjänster. Peter Lundsten på Mariedalshus (0705671615) har tagit fram en produktionskostnadskalkyl. Kontakta mäklaren för att ta del av den. Mer information och dokument finns på mäklarens hemsida. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Låter detta intressant kontakta mäklaren för mer information.

Dammen på kärr 1A, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Dammen på kärr 1A

Radhus
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
6 295 000 kr
4 rum
1 287 m² tomt

Nu finns möjligheten att få köpa nyckelfärdiga parhus på en central adress i Torslanda. Husen säljs med en stor friköpt tomt och beräknas vara färdiga Q1 2024. Här får du en skön villakänsla med låg driftskostnad, promenadavstånd till skolor, matbutiker, salta bad samt golf. Hyrköp med försäljningsvillkor är möjligt! -Två egna parkeringsplatser i anslutning till bostaden -Stor trädgård men möjlighet till att bygga förråd och Attefallshus (på yttre gavelhusen) -Lågt uppvärmningsbehov tack vare en energieffektiv huskonstruktion, energisnål frånluftvärmepump samt solceller på taket. Solcellerna beställs och installeras när köpare skrivit kontrakt. -Promenadavstånd till skolan Skutehagen som erbjuder årskurs F-6 -Närhet till mataffärer och restauranger samt all ytterligare service Amhult har att erbjuda -Närhet till salta bad, Torslanda golfbana samt anläggningar för fotboll, tennis med mera -Övervåningen är inredd och klar vid inflytt. För mer information om huset, besök https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/parhus/lasse-parhus/ Önskar ni får finansieringserbjudande från bank så har vi samarbete med olika banker.

  • Nyproduktion
Dammen på kärr 3A, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Dammen på kärr 3A

Radhus
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
5 995 000 kr
4 rum
780 m² tomt

Nu finns möjligheten att få köpa nyckelfärdiga parhus på en central adress i Torslanda. Husen säljs med en stor friköpt tomt och beräknas vara färdiga april 2024. Här får du en skön villakänsla med låg driftskostnad, promenadavstånd till skolor, matbutiker, salta bad samt golf. Hyrköp med försäljningsvillkor är möjligt! -Två egna parkeringsplatser i anslutning till bostaden -Stor trädgård men möjlighet till att bygga förråd och Attefallshus (på yttre gavelhusen) -Lågt uppvärmningsbehov tack vare en energieffektiv huskonstruktion, energisnål frånluftvärmepump samt solceller på taket. Solcellerna beställs och installeras när köpare skrivit kontrakt. -Promenadavstånd till skolan Skutehagen som erbjuder årskurs F-6 -Närhet till mataffärer och restauranger samt all ytterligare service Amhult har att erbjuda -Närhet till salta bad, Torslanda golfbana samt anläggningar för fotboll, tennis med mera - Övervåningen är inredd och klar vid inflytt. För mer information om huset, besök https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/parhus/lasse-parhus/ Önskar ni får finansieringserbjudande från bank så har vi samarbete med olika banker.

  • Nyproduktion
Dammen på kärr 3B, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Dammen på kärr 3B

Radhus
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
6 295 000 kr
4 rum
1 200 m² tomt

Nu finns möjligheten att få köpa nyckelfärdiga parhus på en central adress i Torslanda. Husen säljs med en stor friköpt tomt och beräknas vara färdiga Q1 2024. Här får du en skön villakänsla med låg driftskostnad, promenadavstånd till skolor, matbutiker, salta bad samt golf. Hyrköp med försäljningsvillkor är möjligt! -Två egna parkeringsplatser i anslutning till bostaden -Stor trädgård men möjlighet till att bygga förråd och Attefallshus (på yttre gavelhusen) -Lågt uppvärmningsbehov tack vare en energieffektiv huskonstruktion, energisnål frånluftvärmepump samt solceller på taket. Solcellerna beställs och installeras när köpare skrivit kontrakt. -Promenadavstånd till skolan Skutehagen som erbjuder årskurs F-6 -Närhet till mataffärer och restauranger samt all ytterligare service Amhult har att erbjuda -Närhet till salta bad, Torslanda golfbana samt anläggningar för fotboll, tennis med mera -Övervåningen är inredd och klar vid inflytt. För mer information om huset, besök https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/parhus/lasse-parhus/ Önskar ni får finansieringserbjudande från bank så har vi samarbete med olika banker.

  • Nyproduktion
Krossholmsvägen 32C, Torslanda - Krossholmen, Göteborgs kommun

Krossholmsvägen 32C

Tomt
Torslanda - Krossholmen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
10 000 000 kr
1 059 m² tomt

Nu finns möjligheten till en unik och härlig strandfastighet! Drömmer du om en egen kaj att avnjuta solen på eller att ta ett härligt kvällsdopp ifrån? Här finns dessa möjligheter och mycket mer i ett lugnt och fridfullt område i Göteborgs norra skärgård. Fastigheten är obebyggd med ett laga kraft vunnet förhandsbesked vilket innebär att du kan bygga ditt eget drömhus. Dessutom ligger fastigheten utanför detaljplan vilket ytterligare stärker möjligheterna till ett valfritt hus. Förhandsbeskedet gäller ett två-plans hus om ca 290 + 40 kvm! Tomten är ej knuten till husleverantör men Fiskarheden-villan har ritat upp en trevligt hus som förslag. Se även deras offert för mer information om huset. För mer info se bifogat dokument angående förhandsbesked och husoffert. Välkommen att gå in på tomten och kika, hör av dig om du vill ha en privat-visning. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare så berättar han mer.

Visar alla 21