Mäklare Jonatan Wennberg

Jonatan Wennberg

Om mig

Jag är positiv, driven och engagerad man med båda fötterna på jorden. Har mina rötter i Borgholm på Öland. Med sina 3000 invånare så värderar man långsiktiga relationer högt och detta är något jag vill ta med mig till mitt yrke som fastighetsmäklare. Sedan en längre tid tillbaka finner ni mig i Göteborg där jag aktivt arbetar som fastighetsmäklare och är en av två delägare på vårt kontor HusmanHagberg Torslanda/Öckerö.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hanö fyrs väg 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Hanö fyrs väg 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Hanö fyrs väg 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Hanö fyrs väg 9

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
11 495 000 kr
211 + 45 m²
6 rum
850 m² tomt

Välkommen till Hanö fyrs väg 9! Denna villa är skapad med tanke på att maximera utrymmet och skapa en harmonisk atmosfär som passar både familjelivet och sociala tillfällen. Den nedre våningen rymmer husets privata del, med tre till fyra sovrum arrangerade längs en genomgående korridor med förvaring som buffert mot nordost. Tvättstuga med groventré hittar ni längst ner i korridoren. Denna del kläs exteriört med det mest ursvenska fasadmaterialet – den sågade granpanelen. Övre våningen är husets offentliga representativa del, inspirerat av Craig Ellwoods Moore House samt Kubly House med sina fria ytterväggar där skjutdörrarna bara stör vid stängt läge. Detta plan kläs exteriört med ett perfekt välstruken fasadmaterial – 5 mm vit akrylplast (PMMA). Fönstersättningen fångar in den storslagna utsikten med ett stort panoramafönster. Här har ni ett stort vardagsrum som integreras socialt med köket. Master Bedroom med tillhörande badrum i elegant stil erbjuds också. Källaren når ni utifrån och ger bra förvaringsmöjligheter. Drömmer ni av en gedigen vinkällare har ni de bästa möjligheterna till detta! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Bottnevägen 28, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Bottnevägen 28, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Bottnevägen 28, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Bottnevägen 28

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
7 995 000 kr
175 m²
6 rum
804 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda Hjältevadshus i två plan, perfekt belägen i ett barnvänligt område som kombinerar modern design och bekvämlighet. Villan imponerar med sina genomtänkta planlösningar och stilrena detaljer, vilket ger en trivsam och funktionell boendemiljö för hela familjen. Här flyttar ni in utan bekymmer för framtida renoveringar eller fastighetsskatt. Med centralt läge är det gångavstånd till skolor och allmän kommunikation. Låter detta som ett hus i er smak? Kontakta då ansvarig mäklare så berättar han mer!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lanternavägen 3AB, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Lanternavägen 3AB

Radhus
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
5 495 000 kr
102,6 m²
4 rum
8 450 kr/mån
53 558 kr/m²

Detta exklusiva radhuset i Hjuvik, perfekt belägen med närhet till havet havet, erbjuder en oöverträffad boendemiljö på tre våningar. Lägenheten är i nyskick och utstrålar modern elegans genom sina noggrant utvalda material och designval. Entréplanet välkomnar dig med ett öppet kök och en rymlig middagsplats, skapade för samlingsstunder och kulinariska äventyr. Ett smakfullt badrum kompletterar denna våning. Övre planet erbjuder två generösa sovrum med gott om utrymme för avkoppling. Ett ytterligare badrum avslutar denna våning med stil och funktionalitet. Bottenvåningen imponerar med ett luftigt vardagsrum som leder ut till ett stort altandäck, perfekt för utomhusunderhållning och avkoppling. Ett lyxigt badrum, inklusive en privat bastu, skapar en avkopplande reträtt på denna nivå. Sammantaget kombinerar denna lägenhet stil, komfort och naturskönhet på ett enastående sätt, vilket gör den till ett praktiskt boende i Hjuvik. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Näckrosvägen 16A, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Näckrosvägen 16A

Tomt
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
3 695 000 kr
827 m² tomt

Nu ges möjligheten till en fantastisk tomt i de havsnära delarna av Lilleby! Tomten är privat belägen på en högre höjd med härlig vy över hustak och eventuella havsglimtar! Här bor ni i ett familjärt område omslutet av natur, hav och kommunikation. Med några minuters gång befinner ni er på privata badplatser eller promenader i natursköna skogar. Söker ni en trevlig fastighet i ett familjärt område med möjlighet att skapa din egna husdröm så har ni kommit rätt. Markarbetet på fastigheten samt tillfartsväg är så gott som klart, därav sparar du över en miljon i bara markarbete. Det finns även bygglov för ett hus om 163kvm i två plan med inbyggt garage om 32,6kvm. Se bifogade dokument. Vill man följa gällande bygglov så behöver man forsla bort ytterligare sprängmassor. Finns även förslag för hus med nuvarande marknivå, se bifogad bild. Offert för två husmodeller finns till fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare för med information. Vill ni söka bygglov för annat så gör ni enkelt det då tomten inte har några begränsningar i detaljplanen. Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp går i vägen nedanför. Se bifogad VA-karta. Man kommer åt fastigheten via ett servitut för väg. Vill ni träffa mig för en visning av denna härliga tomt? Slå då mig en signal så bokar vi in en visning!

Visar alla 4