Mäklare Jonatan Wennberg

Jonatan Wennberg

Om mig

Jag är positiv, driven och engagerad man med båda fötterna på jorden. Har mina rötter i Borgholm på Öland. Med sina 3000 invånare så värderar man långsiktiga relationer högt och detta är något jag vill ta med mig till mitt yrke som fastighetsmäklare. Sedan en längre tid tillbaka finner ni mig i Göteborg där jag aktivt arbetar som fastighetsmäklare och är en av två delägare på vårt kontor HusmanHagberg Torslanda/Öckerö.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjuviks bryggväg 36, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Hjuviks bryggväg 36

Lägenhet
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
5 495 000 kr
120 m²
5 rum
vån 2/2
9 318 kr/mån
45 792 kr/m²

Upptäck möjligheten att bo på Hjuviks Bryggväg 36! Denna rymliga 5 ROK-lägenhet i eftertraktade Hjuvik erbjuder en fantastisk livsstil bara 50 meter från vattnet, utan krav på att ta hand om trädgård och hus som i en villa. Belägen på andra våningen, välkomnar denna lägenhet dig till ett hem med generösa 120 kvadratmeter, vilket ger tillräckligt med utrymme för hela familjen. Med 4 sovrum, badrum, WC och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är detta ett hem både praktiskt och trivsamt. Från vardagsrummet har ni även en balkong som erbjuder både sol och havsutsikt! Dessutom finns en separat tvättstuga för extra bekvämlighet. Tillhörande lägenheten finns ett större förråd. Intill förrådet finns gräsyta med tillhörande odlingsrabatter för dig med gröna fingrar. Här kan ni duka upp fikabord eller grillen. Parkeringsplats med tillhörande laddstolpe ingår i avgift. Kontakta mäklare för visning. Njut av den idylliska miljön och bekvämligheten med denna välplacerade lägenhet i Hjuvik. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Rödklövern 11H, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Rödklövern 11H, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun, bild 2
Rödklövern 11H, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun, bild 3

Rödklövern 11H

Radhus
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
4 495 000 kr
122 m²
4 rum
181 m² tomt

Välkommen till Rödklövern 11H. Ett trevligare radhus i populära Gatugården! Här har ni en trevlig framsida med fritt läge samt en baksida som erbjuder sol hela dagen. Väl inne i bostaden har ni ett entréplan som inreds med praktiskt kök, större vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord. Från vardagsrummet tar ni er enkelt ut till den soldränkta baksidan. Tvättstuga och WC finner ni också här. Övre plan erbjuder idag två sovrum, badrum samt tilltaget allrum. Detta allrum kan ni enkelt dela upp för att få ytterligare två extra sovrum. Njut av bekvämligheterna som finns nära populära Gatugården; lekplatser i närheten, skog, skola, affärer osv. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Ankarljusvägen 19, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Ankarljusvägen 19, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Ankarljusvägen 19, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Ankarljusvägen 19

Tomt
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Torslanda
3 000 000 kr
788 m² tomt

Den här 788 kvm stora tomten i den charmiga och havsnära byn Hjuvik erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar. Belägen på en trevlig höjd, ger tomten en delvis utsikt över Hjuviks takåsar och omgivande landskap. Inom avstyckningsplanen öppnar sig goda möjligheter att skapa det perfekta hemmet. Tillfartsvägen, via ett servitut öster om fastigheten framför från Ankarljusvägen, säkerställer enkel tillgång och bekvämlighet. Med närheten till havet och naturen kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till bekvämligheter och service i Hjuvik. Denna tomt utgör en idealisk bas för att skapa ditt drömboende vid den vackra västkusten. Huset framför ska även säljas. Vill ni bygga hus och samtidigt kunna ha koll på byggnationen under tiden? Då har ni här den perfekta möjligheten. Observera att det ej finns bygglov för husförslaget. Huset är anpassat efter tomten. Låter detta intressant? Kontakta då ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium

Visar alla 3