Mäklare David Hedenström

David Hedenström

Om mig

För mig är det viktigaste att Du, som kund, alltid känner dig trygg och får den bästa möjliga hjälpen. Jag har över 12 års erfarenhet som mäklare, med många nöjda kunder och och strävar alltid efter det bästa resultatet för just din bostadsaffär. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska bli så nöjd att du mer än gärna vill anlita mig igen. Det är först då som jag har lyckats!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myggdalsvägen 92, vån. 5, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Myggdalsvägen 92, vån. 5

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 095 000 kr
92 m²
4 rum
vån 5/6
6 938 kr/mån
22 772 kr/m²

Välkommen till denna 3/4:a i populära HSB Brf Sjötungan med inglasad balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge! - Lägenheten nyttjas f.n. som 3 rum och kök, men kan med lätthet byggas om till en 4:a igen. - Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge. - Mycket fint läge nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i den fina naturen kring Alby. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av privat visning.

 • Balkong
 • Hiss
Granitvägen 24A, 2 tr, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
 • Sön 10 dec

Granitvägen 24A, 2 tr

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
5 135 kr/mån
24 938 kr/m²

Välplanerad 3:a i populära HSB Brf Solhöjden, med modernt helkaklat badrum, renoverat vid stambyte och stor balkong i högt och öppet sydvästläge! Huset ligger fint beläget nära kommunikationer, Tyresö centrum och naturen.

 • Plus
 • Balkong
Sikvägen 26, vån 6 av 8, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
Sikvägen 26, vån 6 av 8, Tyresö Centrum, Tyresö kommun, bild 2
Sikvägen 26, vån 6 av 8, Tyresö Centrum, Tyresö kommun, bild 3

Sikvägen 26, vån 6 av 8

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 095 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 6/8
3 590 kr/mån
34 628 kr/m²

Välplanerad 2:a på högt och insynsfritt västerläge i populära HSB Brf Laken! Lägenheten är i genomgående fint skick med bl.a. modernt kök, helkaklat badrum och inglasad balkong i högt och fritt västerläge! Fint beläget nära Tyresö Centrum, golfbana, träningsanläggningar, bussar, promenadvägar ut i naturen och mycket mer. Flexibelt tillträde! Kontakta mäklaren för mer information och bokning av privat visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Granitvägen 16B, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Granitvägen 16B

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
1 733 kr/mån
51 667 kr/m²

Nu saluförs den sista nyproducerade 1:an! Mysig lägenhet som bör ses! Helt nyrenoverad liten lägenhet med fint läge i området. Spännande planlösning med flera olika möbleringsalternativ och möjligheter. Liten sovalkov eller varför inte en generös yta för kläder och förvaring. Lägenheten är nyproducerad i föreningens och HSB:s regi och håller hög bostadsrättstandard. Genomgående parkettgolv och ljust målade väggar. Helkaklat duschrum med ett sobert mörkt klinkergolv och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med spegelskåp ovan, himmelsdusch med glasvägg, handdukstork samt förberett för tvättmaskin. Kök med god maskinell utrustning såsom inbyggd ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Mellan kök och allrum finns två dörröppningar som ger fint ljusinsläpp till hela lägenheten. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Ljungvägen 4, Tyresö strand, Tyresö kommun
 • Budgivning pågår

Ljungvägen 4

Villa
Tyresö strand, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
5 995 000 kr
90 + 15 m²
4 rum
2 035 m² tomt

Välkomna till denna mysiga lilla villa i populära Tyresö Strand! I dagsläget finns en välvårdad villa med ca 90 kvm BoArea med en oinredd källare, samt garage och gästhus på tomten. Vid huset finns två fina uteplatser, varav en belägen under tak, vid husets entré. Huset erbjuder i dagsläget tre sovrum, vardagsrum och rymlig matplats med eldstad, belägen i anslutning till kök. Helkaklat badrum med en modern standard. Huset värms f.n. upp med direktverkande el samt solceller. För dig som önskar bo i ett större hus erbjuds här chans att bygga helt nytt boende, eller bygga ut befintligt hus, på tomt om 2035 kvm. Vid uppfart finns i nuläget plats för flertalet bilar i garage samt två asfalterade/stenlagda uppfarter. Fastigheten tillhör Gamla Tyresö centrums samfällighetsförening, vilket ger en ägarandel för en båtplats. Detta innebär att den som äger fastigheten äger förtur gentemot gäster för att ansöka om att få en båtplats vid bryggorna nedanför strandvägen. Säljaren har efter besiktningen sett över både yttertak samt flertalet övriga anmärkningar i protokollet. Mäklare kommer att gå igenom åtgärderna i samband med visningen. Sammanfattning av byggrätt enligt planbeskrivning: På varje fastighet får högst en huvudbyggnad och två uthus uppföras. Om huvudbyggnaden uppföres i en våning får den totala byggnadsarean per fastighet vara högst 200 kvm eller 1/7 av tomtytan. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm. Om huvudbyggnaden uppföres i två våningar får den totala byggnadsarean per fastighet vara högst 160 kvm eller 1/10 av tomtytan. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm. Varje huvudbyggnad får inrymma högst två bostadslägenheter, varav en får uppta högst 1/3 av bruttoytan. Högst 1/3 av byggnadens totala bruttoyta får inredas till verksamheter. Läs mer om detaljplanen här: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/353---ljungvagen-strand-etapp-7.html Nära fastigheten finns goda kommunikationer. Vid busshållplats Edinsborg går Buss 819 samt 805 och från busshållplats Tyresö skola går buss 875, 815C, 890, 819 och buss 805 .

Granitvägen 26B, 1 tr, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Granitvägen 26B, 1 tr

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 006 kr/mån
30 705 kr/m²

Topprenoverad och välplanerad 3:a i populära HSB Brf Solhöjden, med modernt helkaklat badrum, renoverat vid stambyte, helt nytt kök och stor balkong i öppet sydvästläge! Huset ligger fint beläget nära kommunikationer, Tyresö centrum och naturen.

 • Balkong
Barrskogsvägen 11, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Barrskogsvägen 11

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 995 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/5
2 895 kr/mån
53 919 kr/m²

Fantastiskt välplanerad 1,5:a med balkong, på bästa sydvästläge i populära Brf Skogskanten! Modern nyproduktion från 2016 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Lägenhetens öppna planlösning i kombination med 2,5 meter i takhöjd gör den inbjudande och luftig. Lägenheten har en härlig öppen planlösning och hög materialstandard. Vitmålade väggar och genomgående ekparkett samt klinkergolv i badrum. Köket är inrett med vita luckor med rostfria beslag, laminatbänkskiva med underlimmad diskho och kromad köksblandare. Mellan bänkskiva och vägg skåp sitter ett grått kakel och under väggskåp finns arbetsbelysning. Rostfria vitvaror från Electrolux bestående av induktionshäll med fyra zoner, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd 3D-varmluftsugn. kyl/frys och spisfläkt. I anslutning till kök finns plats för matbord. Vardagsrum och kök är i öppen miljö med rymliga ytor och bra ljusinsläpp från stora fönster. Vardagsrummet har delats av för att skapa en separat sovalkov/sovrum med plats för en 140 cm bred säng och har även plats för soffa. Badrummet är inrett med vitt, sidenmatt väggkakel, mörkgrå klinkergolv samt energisnål tvättmaskin med kombinerad torkfunktion. Det finns bra förvaring i vit kommod med två lådor och dubbla eluttag. Ovan handfat finns spegel och belysning. Duschhörnan skärmas av genom en elegant duschvägg i glas. Hall med plats för avhängning och en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaringsutrymme. Sammanfattningsvis ett modernt boende med närhet till natur, kommunikationer och Tyresö centrum. Välkommen att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Myggdalsvägen 92, 1 tr, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
 • Budgivning pågår

Myggdalsvägen 92, 1 tr

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 195 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/7
6 582 kr/mån
24 389 kr/m²

Renoveringschans! Välkommen till denna 3/4:a i populära HSB Brf Sjötungan i Tyresö! - Lägenheten nyttjas f.n. som 3 rum och kök, men kan med lätthet byggas om till en 4:a igen. - Modernt kök med matplats vid fönster. - Helkaklat badrum renoverat 2011, samt äldre duschrum. - Stort vardagsrum med utgång till balkong sydvästläge. - Mycket fint läge nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i den fina naturen kring Alby. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av privat visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ugglevägen 8B, Trinntorp, Tyresö kommun

Ugglevägen 8B

Lägenhet
Trinntorp, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 700 000 kr
37,7 m²
2 rum
3 127 kr/mån
71 618 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till idylliska Ugglevägen 8B! Här finns nu chansen till ett mycket modernt boende i lugnt och naturnära läge i en egen studiovilla i bostadsrättsformat med havsutsikt/havsglimt mot Kalvfjärden. I anslutning till husets entré finns en stor trädäckad altan/uteplats med gott om plats för utemöbler. Från uteplats finns utsikt mot grönska och viss havsutsikt/havsglimt. Utanför uteplatsen finns fina gräsytor som föreningens medlemmar gemensamt får utnyttja och i föreningen finns det även en gemensam pool. Studiovillan är byggd i två plan och när vi kliver in genom dörren möts vi av en hall med plats för avhängning under trappa till övre plan. På entrévåningen finns även ett elegant, helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt ett rymligt sovrum. Sovrummet har plats för dubbelsäng och smarta garderob-/hyllsystem bakom gardiner. Från sovrummet finns en stor skjutbar glasdörr för att öppna upp ut mot uteplats. När vi tar trappan upp till övre plan kommer vi till det gemensamma allrummet och köket. Köket har en hög maskinell standard med integrerade/rostfria vitvaror och här finns plats för både matbord och soffa, samt stor skjutbar glasvägg med utgång till husets rymliga balkong. På balkongen finns en markis installerad för att ge skugga under sommarens varma dagar. Till huset finns även en egen parkeringsplats samt ett förråd på baksidan av huset. Bostaden har uppvärmning genom El (vattenburen) och värmepump luft/luft (el) Busshållplats (Nötskrikevägen/Måsvägen) med direktavgångar till Gullmarsplan finns på gångavstånd från bostaden. På gång- och cykelavstånd når ni skärgården, naturreservat, båtklubbar, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och pittoreska Notholmen med café. I närområdet finns även fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna. I närområdet finns även Trinntorps brygga där Waxholmsbåtarna tar dig till yttre öar eller in till slussen. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Bollmoravägen 124, 1 tr, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Bollmoravägen 124, 1 tr

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 495 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/2
4 554 kr/mån
38 984 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och stilfullt renoverad 2:a, ombyggd till en 4:a, i populära HSB Brf Pluto! Lägenheten har elegant helkaklat badrum, modernt kök och inglasad balkong i sydostläge! Lägenheten är smart omdisponerad och kan i dagsläget nyttjas som 4 rum och kök. Huset ligger fint beläget nära Tyresö centrum och bussar mot bl.a. Sthlm city och Gullmarsplan. Kontakta mäklaren för bokning av privat visning!

 • Balkong

Visar alla 10