Mäklare Debbie Hansson

Debbie Hansson

Om mig

Jag utgår från min hemkommun Tyresö och har därför stor lokalkännedom samt känner mig trygg med att hjälpa just dig. Med hjärtat på rätt plats, sinne för människor och med mitt personliga engagemang där jag ser varje förmedling som min egen bostad kommer jag hjälpa dig genom din största affär. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rimfrostgränd 5, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Rimfrostgränd 5

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 250 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 772 kr/mån
52 941 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och vackra 2:a från 2019, belägen bara ett stenkast från Tyresö C och dess bekvämligheter. Bostaden är inte bara välplanerad, den är även läcker med fina ytskikt och en inbjudande atmosfär. Här har man verkligen tänkt på allt för att underlätta ditt boende och göra det så trivsamt som möjligt - det är bara att flytta in! Du möts av ett sovrum med vacker akustikpanel och inbyggda garderober med skjutdörrar. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, vilket ger en luftig känsla och mycket naturligt ljus. Det finns gott om plats för en matgrupp och du har även tillgång till en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar. Badrummet är helkaklat och har en takdusch, spotlights i taket samt en kombinerad tvätt/torkmaskin. Entrén/hallen har en praktisk garderob med gott om plats för ytterkläder och skor. Lägenheten har även förmånen av ett förråd alldeles utanför dörren och ett garage på samma våningsplan. Läget på bostaden är perfekt med Tyresö Centrum ett stenkast från lägenheten. Här hittar du mataffärer, restauranger och flera busshållplatser. Dessutom finns det förskolor, skolor, simhall, golfbana och vackra grönområden i närheten. Missa inte chansen att bo i denna moderna pärla med en idealiskt planerad layout och närhet till allt du behöver. Kontakta Debbie Hansson för mer information och boka en visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pastellgränd 8, Tyresö strand, Tyresö kommun

Pastellgränd 8

Lägenhet
Tyresö strand, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 409 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt smakfulla lägenhet belägen på Strandtorget! Med en modern och stilren design kommer du snabbt att känna dig hemma. Redan vid entrén möts du av en öppen hall med vackert klinkergolv och väggar målade i vitt. Här finns gott om plats för klädhängare och en garderob, samt en del av väggen som är målad med griffeltavelfärg. Det moderna köket från -14 är verkligen något extra, med svarta luckor och svarta vitvaror. Här finner du induktionshäll från Gorenje, inbyggd ugn och mikro från Siemens, integrerad diskmaskin, fläkt från Franke samt kyl/frys från Cylinda – alla maskiner i köket är från -14. Den praktiska köksön fungerar både som extra förvaring och som matbord. Dessutom finns det ett städskåp för att hålla ordning och reda. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger en luftig och fantastisk atmosfär. Här kan du njuta av mörkt trägolv och väggar målade i vitt, samt en fondtapet som ger en elegant touch. Med stora fönster och fransk balkong får du ett vackert ljusinsläpp i hela hemmet. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffa och mediamöbel, medan en del av väggen är målad med griffeltavelfärg – perfekt för att uttrycka din kreativitet. Sovrummet är rymligt och välkomnande, med heltäckningsmatta och matchande grå väggar. Här finns gott om plats för både dubbelsäng, förvaring och arbetsyta. Två fasta garderober och hyllor ger optimal förvaringsmöjlighet. Badrummet är modernt inrett med svart klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, massagedusch, handfat med kommod, handduksvärmare, spegel med belysning samt väggfast skåp. Dessutom finns det en tvättmaskin från Electrolux. Denna lägenhet erbjuder även ett tillhörande vindsförråd för extra förvaring, och är belägen på första våningen i en trevåningsbyggnad. Med närhet till Coop, buss, Tyresö slott och naturområden får du en bekväm och naturnära livsstil. Välkommen till Pastellgränd – ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Hiss
Vädurens gata 212, Södra Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 212

Lägenhet
Södra Brandbergen, Haninge kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
2 911 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkommen till denna perfekta första lägenhet eller övernattningslägenhet belägen på nedre botten. Här kan du njuta av morgon- och förmiddagssolen på den stora och generösa uteplatsen. Inuti bostaden möts du av fina och fräscha ytskikt samt ett praktiskt sovalkov och flera garderober för att möjliggöra optimal förvaring. Denna yteffektiva etta erbjuder en bekväm och funktionell vardag. Dessutom tillhör den en stor förening med mycket god ekonomi och en ansvarsfull styrelse som kontinuerligt ser till att underhåll och förbättringar utförs. Detta ger dig som boende en trygg och bekväm tillvaro. När det kommer till interiören möts du av genomgående parkettgolv, förutom i hallen där det finns stilfullt klinker. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, takdusch och gott om förvaring. I det stilrena köket hittar du praktisk klinker ovanför bänkarna samt ugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys och micro. Läget är också fantastiskt med närheten till bussar med flera linjer. För naturenälskaren är det bara ett stenkast till vackra Tyresta. Med flexibelt tillträde är det bara att flytta in och börja njuta av allt detta underbara boende har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad på bottenplan!

  • Uteplats
  • Hiss
Finserudsgränd 21D, Älta, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Finserudsgränd 21D

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 795 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/2
4 269 kr/mån
47 373 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea med en stor balkong! Här finner du en perfekt kombination av rymlighet och bekvämlighet. Med ett stort förråd precis utanför ytterdörren har du gott om plats för förvaring. Dessutom ger lägenheten en härlig radhuskänsla, vilket ger en extra dimension till boendet. Omgivningarna är både trevliga och familjevänliga, med lekplatser inom räckhåll. För den som behöver parkeringsplats finns möjlighet att hyra en för endast 300 kr per månad. Du kommer också att uppskatta den luftiga planlösningen och de fina ytskikten i lägenheten. Genomgående parkettgolv skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan praktisk klinker pryder hallen. Läget är perfekt för den som behöver smidiga kommunikationer, med närhet till bussar med flera olika linjer. Förskolor och skolor finns också i närheten, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Dessutom har du naturen och badplatserna på bekvämt avstånd. Älta centrum erbjuder också bekvämligheter. Du behöver inte göra något annat än att flytta in i denna lägenhet. Med en praktisk hall, helkaklat badrum, funktionellt kök och två bra sovrum med garderober finns allt du behöver för att trivas. Föreningen har även en god ekonomi, vilket ger extra trygghet. Detta familje- och barnvänliga läge i Älta är verkligen attraktivt. Dessutom kan du njuta av närheten till vatten och den vackra naturen. Missa inte chansen att få uppleva detta fantastiska boende! Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Hanviksvägen 55A, Hanviken/Trollbäcken, Tyresö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Hanviksvägen 55A

Villa
Hanviken/Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
5 495 000 kr
86 + 86 m²
5 rum
1 398 m² tomt

Denna villa har en charmig karaktär och erbjuder möjligheten att skapa ditt drömhem genom renoveringar. Här finns allt du behöver för att bo nära naturen samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. På entréplan finns hall, badrum, tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med plats för matgrupp och öppen spis samt ett kök där du också har plats för matbord och stolar. I källaren finns en gillestuga med pentry samt egen entré, perfekt som en separat del att hyra ut eller som extra utrymme för familjen att njuta av. Vidare finns WC, tvättstuga, matkällare, förråd och pannrum. Dessutom har du möjlighet till avkoppling i bastun med tillhörande dusch. Den generösa trädgården är frodig och erbjuder mycket sol och en stenlagd uteplats i söderläge med en mysig öppen spis. Här kan du verkligen koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Trädgården erbjuder även ett trädgårdsland för den gröna tummen. Här finns också ett garage. Området är barnvänligt och centralt beläget med närhet till förskola, skola, bra kommunikationer och Trollbäckens centrum. Med sin sjö- och naturnära omgivning är detta verkligen en plats att kalla hemma. Ta chansen att skapa ditt drömhem med denna villa full av potential.

  • Plus
Myggdalsvägen 52, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Myggdalsvägen 52

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 795 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 189 kr/mån
29 577 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, rymliga och familjevänliga bostad i hjärtat av Tyresö Centrum! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en stor och välplanerad fyra om 94,5 kvadratmeter. Redan vid första anblick slås man av det generösa ljuset och de öppna ytorna som genomsyrar hela lägenheten. Bostaden imponerar med sin stora och trevliga balkong med altankänsla där du kan njuta av härliga eftermiddagar och kvällar. Perfekt för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Dessutom finns här inte bara ett, utan två badrum - en praktisk detalj som underlättar vardagsrutinerna för hela familjen. Rummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling. Här finns även möjlighet till att skapa ett mindre rum av vardagsrummet, vilket ger dig ännu större flexibilitet i planlösningen. Läget är oslagbart med närhet till Tyresö centrum, bussförbindelser och natursköna omgivningar. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har kort gångavstånd till all tänkbar service och bekvämligheter. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och vackra innergårdar som bjuder på både grill- och lekplatser. Du har även tillgång till bland annat tvättstuga på gården samt möjlighet att hyra gästlägenhet och bli medlem i föreningens gym för en liten summa. Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig och mer därtill. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende - välkommen hem till Myggdalsvägen 52!

  • Plus
  • Balkong
Diamantgången 227, Öringe, Tyresö kommun
  • Sön 19 maj

Diamantgången 227

Lägenhet
Öringe, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
6 190 kr/mån
37 911 kr/m²

Kom och upptäck detta charmiga boende i den fridfulla och familjevänliga miljön av Öringe. Här har du bekvämt nära till både badstrand och bra kollektivtrafik, vilket gör det perfekt för den aktiva familjen. Bostaden erbjuder välplanerade och välskötta rum i varje hörn. Njut av det rymliga vardagsrummet samt de två generösa sovrummen med gott om förvaringsutrymme i garderoberna. Det stilrena köket är en dröm för matlagningssugna personer och har även en utgång till balkongen som vetter åt sydväst. Det stora och praktiska badrummet är utrustat med både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har en hög position med närhet till sjön och vatten, vilket gör det till en perfekt plats för naturentusiaster. Detta är verkligen ett drömhem för den som längtar efter harmoni och närhet till naturen. Välkommen att uppleva denna pärla i Tyresö!

  • Plus
  • Balkong
Njupkärrsvägen 90, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Njupkärrsvägen 90

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 495 000 kr
87 m²
3 rum
6 445 kr/mån
28 678 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska hem som bjuder på både stil och funktionalitet. När du kliver in genom dörren möts du av ett välskött och ljust boende där varje detalj är noggrant genomtänkt. Med generösa fönster får du njuta av ett härligt ljusflöde i hela lägenheten. Boyta om 87 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök ger gott om utrymme att trivas på. Här har inget lämnats åt slumpen – varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Du möts av en välkomnande hall med gott om förvaring och en säkerhetsdörr som ger en trygg känsla. Det stora köket är modernt och stilrent med vita skåpluckor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns också plats för matbord och stolar, perfekt för middagar med vänner och familj. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum, varav det större har garderober och gott om plats för en dubbelsäng. Det mindre sovrummet passar utmärkt för barn eller gäster. Dessutom finns det två smakfulla badrum, varav det ena inkluderar tvättmaskin (2020). Här har du verkligen allt du behöver för att trivas. En extra bonus är de två uteplatserna som följer med lägenheten. Balkongen är takbeklädd och erbjuder en avkopplande plats i söderläge. Dessutom har du en egen altan precis nedanför balkongen. Perfekt för att njuta av frisk luft och soliga dagar. Föreningen HSB Brf Bergfoten erbjuder många fördelar, såsom tvättstugor, p-plats, garage, bastu, gym och föreningslokal. Här finns också en övernattningslägenhet och lekplatser för de små. Föreningen är välskött med god ekonomi och kontinuerliga förbättringsåtgärder. Detta hem är dessutom perfekt beläget i Tyresö centrum/Bergfoten. Här finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll, som köpcentrum, busshållplats, promenadstråk, förskolor, skolor, vårdcentral och gym. Dessutom har du racket- och simhall samt golfbana bara en kort cykeltur bort. För naturälskaren finns Alby Friluftsgård och naturreservat inom bekvämt avstånd. Missa inte chansen att få uppleva detta underbara hem på nära håll. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Lagergrens väg 15, Tyresö strand, Tyresö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Lagergrens väg 15

Radhus
Tyresö strand, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 250 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/2
5 533 kr/mån
50 781 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med radhuskänsla, en stor trädgård och en carport utrustad med elbilsladdare. Här får du möjlighet att njuta av solens strålar från morgon till kväll på den stora trädgården, omgiven av vackra bärbuskar, fruktträd och välskötta planteringar. Skyddad av en välplacerad häck och ett högre staket kan du njuta av din egna oas utan insyn. Inne i bostaden finner du en välplanerad och ombyggd trea, med möjlighet att ha ett tredje sovrum om så önskas och som genomgående har parkettgolv. Här finns även en rymlig vind på hela 40 kvm som erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla dina ägodelar. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar ett härligt ljus samt atmosfär i hela lägenheten. Det stilfulla köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor samt plats för en matgrupp. Det öppna vardagsrummet rymmer idag en stor garderob med skjutdörrar och möblemang efter önskemål. I det stora badrummet finner du bland annat en takdusch, tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Vidare finns två sovrum som rymmer dubbelsäng respektive enkelsäng och/eller skrivbord. Läget är optimalt med närhet till förskolor, skolor, bad och natur. Med bussen tar du dig enkelt in till både Stockholm C och Gullmarsplan. Coop, restauranger och café finns också inom bekvämt avstånd. Denna familjevänliga bostad i en stabil och välskött förening ger dig möjligheten att bo i en idyllisk omgivning. Vänta inte med att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning av denna fantastiska radhuslägenhet!

  • Plus
  • Uteplats
Bollmoravägen 12, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Bollmoravägen 12

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 395 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/8
1 961 kr/mån
62 000 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande bostad i populära och omtyckta HSB Brf Gösen! Redan vid entrén möts du av en praktisk hall och en säkerhetsdörr som ger dig trygghet. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum med allt du behöver och ett nyligen renoverat kök som inte lämnar något att önska. Här finns utrymme för matlagning och umgänge, och den fullt utrustade maskinparken gör vardagen både enklare och mer bekväm. Det öppna och lättskötta rummet ger dig många möjligheter att skapa ditt alldeles egna näste. Här finns plats för både bäddsoffa och sovalkov, vilket gör det till en perfekt lösning för dig som vill ha flexibilitet i ditt boende. HSB Brf Gösen är en stabil förening med låga avgifter och fina faciliteter såsom tvättstuga och övernattningslägenhet. Dessutom kan du njuta av den trevliga innergården med grillplats, perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. Området i sig är inget annat än fantastiskt. Med närhet till Tyresö centrum har du all service du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns det en mängd olika fritidsaktiviteter att utforska i närområdet, såsom Alby friluftsområde, Tyresta nationalpark och golfbana. För den sportintresserade finns även Tyresö Aquarena och rackethall bara en kort promenad bort. Med bra kommunikationer, vackra grönområden och härliga promenadstråk är detta verkligen ett drömboende. Välkommen på visning av denna bostad som är ett perfekt första boende eller som övernattningslägenhet.

  • Plus
  • Hiss
Simgatan 26, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Simgatan 26

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/5
5 755 kr/mån
45 270 kr/m²

Här kommer du in i en välplanerad och stilren lägenhet med fina ytskikt. Den väl genomtänkta planlösningen gör lägenheten lika lätt att möblera som att trivas i. Lägenheten består av två sovrum i bra storlek, öppet vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt plats för matgrupp, stilrent kök från Vedum och fullutrustat med vitvaror från Siemens, praktisk hall med klädkammare och helkaklat badrum med bland annat dusch och kombinerad tvätt/tork. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns trevlig inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder i dagsläget trätrall och plats för möblemang efter önskemål. Här bor du centralt i Tyresö med allt inom gångavstånd så som centrum med mataffärer, restauranger, busshållplats. Inom bekvämt avstånd finns också bland annat för-/skola, simhall, golfbana och grönområden. Vi ses på Simgatan 26!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rudtjärnsvägen 9, Brevik, Tyresö kommun

Rudtjärnsvägen 9

Villa
Brevik, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 795 000 kr
55 m²
2.5 rum
2 410 m² tomt

Enplanshus med loft om två rum och kök som står på en stor, rogivande och härlig naturtomt. Här finns även en större gäststuga perfekt för tonåringen eller för uthyrning. Välkommen till detta trevliga hus på Brevikshalvön! En av många saker man tycker om med det här hemmet är den underbara kaminen som bäddar för mysiga stunder tillsammans med familj och vänner. Här bor du en yta om 55 kvadratmeter. Här finns en känsla och en stämning som gör att man trivs redan vid altanen. Huset består bland annat av ett öppet kök med god arbetsyta och i anslutning matplats med gott om plats för matgrupp. Här finns ett sovrum samt ett loft, ljust och socialt vardagsrum med trevlig sällskapsyta, tak i nock och gott om plats för soffgrupp. Härifrån har du även utgång till bostadens delvis takbeklädda altan. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat och tvättmaskin, Den härliga tomten har något för alla. Såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse kommer att älska att spendera tid här. Brevik är en mycket trevlig och naturskön del av Tyresö. Busshållplats "Tyresö Brevik" eller "Bergshyddan" som tar dig inom kommunen och till Gullmarsplan ligger ett stenkast ifrån huset och en cykeltur bort finns även flera badplats-möjligheter och naturreservat. Dessutom ligger Strandtorget som erbjuder närservice så som mataffär och bankomat samt förskolor och skola en kort bilresa från bostaden. Välkommen till Rudtjärnsvägen 9!

  • Plus
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 7

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 495 000 kr
1 084 m² tomt

Välkommen till omtyckt och trivsamt villaområde i Skälsätra! Naturnära och familjevänligt läge. Chans att bygga nytt på tomt om 1 084 kvm. Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. Kontakta mäklaren för förslag på olika husleverantörer, villor och produktionskalkyler. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 9

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 495 000 kr
1 167 m² tomt

Chans att bygga helt nytt boende på tomt om 1 167 kvm i naturnära och familjevänligt läge! Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. Kontakta mäklaren för förslag på olika husleverantörer, villor och produktionskalkyler. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium

Visar alla 14