Mäklare Debbie Hansson

Debbie Hansson

Om mig

Jag utgår från min hemkommun Tyresö och har därför stor lokalkännedom samt känner mig trygg med att hjälpa just dig. Med hjärtat på rätt plats, sinne för människor och med mitt personliga engagemang där jag ser varje förmedling som min egen bostad kommer jag hjälpa dig genom din största affär. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen.

Mäklarens försäljningar
Granvägen 43, Fornudden-Persudde, Tyresö kommun
  • Sön 5 feb kl 13:00
Granvägen 43, Fornudden-Persudde, Tyresö kommun, bild 2
Granvägen 43, Fornudden-Persudde, Tyresö kommun, bild 3

Granvägen 43

Villa
Fornudden-Persudde, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

9 495 000 kr

140 m²

9 rum

1 533 m² tomt

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här bostaden. Till fastigheten hör en stor trädgårds- och delvis naturtomt vars storlek gör att du får plats med allt det du drömt om. Här erbjuds ett energieffektivt, ljust och rymligt hus i genomgående fint skick. Ett luftigt boende i ett plan och källare med bra planlösning, härlig atmosfär och sociala ytor. Det första som möter dig är en öppen och välkomnande hall med god förvaring. Vidare på entréplan finner vi kök, matplats med kamin, vardagsrum med utgång till huset fantastiska altan och tomt, tre bra sovrum, badrum och gästtoa. Källarvåningen erbjuder bra ytor där endast fantasin sätter gränserna för användning. Idag finns relaxavdelning med bubbelbad, bastu samt dusch, badrum, tre rum som kan användas som sovrum och/eller kontor, två allrum varav den ena har öppen spis och tvättstuga. Härifrån når du även husets garage. Huset står på en stor, välskött och barnvänlig trädgårds-/naturtomt med en vacker häck som skyddar mot insyn och många soltimmar. På tomten finns även en praktisk friggebod med bra förvaringsmöjligheter. Till huset hör en trevlig och underbar altan med trädäck, sol större delen av dagen och plats för soff- och matgrupp samt ett garage på 40 kvm med goda förvaringsmöjligheter och plats för två bilar. På Fornudden-/Persudde bor man ostört men med bekvämt avstånd till bland annat förskola, skola, matbutiker och badplats. Bara en minuts promenad bort finns busshållplats "Persuddevägen" med två busslinjer som enkelt tar dig inom kommunen och direktbuss till Gullmarsplan. Nybyggda Fornuddens skola (årskurs F-9), Fornuddsparken och Trollbäckens centrum finns också inom nära och bekvämt gång- och pendlingsavstånd, cirka fyra minuter med bil. Dessutom har du Tyresö centrum, rackethall, golfbana, naturreservat och storartade Tyresö slott cirka tio minuter med bil. Varmt välkommen med din intresseanmälan

  • Premium
Breviksvägen 177, Brevik, Tyresö kommun

Breviksvägen 177

Villa
Brevik, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

3 995 000 kr

73 m²

3 rum

3 090 m² tomt

Ljust och charmigt enplanshus om tre rum och kök som står på en stor, rogivande och härlig naturtomt. Välkommen till detta trerumshus på Brevikshalvön! En av många saker man tycker om med det här hemmet är den underbara kaminen som bäddar för mysiga stunder tillsammans med familj och vänner. Här bor du charmigt och hemtrevligt på en yta om 73 kvadratmeter. Här finns en känsla och en stämning som gör att man trivs redan vid entrén. Huset består bland annat av ett fint och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter. Här finns två sovrum samt ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, generös takhöjd och gott om plats för soff- och matgrupp. Härifrån har du även utgång till bostadens inglasade uterum. Badrummet är fräscht och funktionellt med vägghängd wc, dusch, kommod, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och spotlights. Den härliga tomten har något för alla. Såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse kommer att älska att spendera tid här. Tomten har stora ytor, gäststuga med bastu, friggebod och carport. Brevik är en mycket trevlig och naturskön del av Tyresö. Busshållplats "Tyresö Brevik" som tar dig inom kommunen och till Gullmarsplan ligger precis utanför huset och en cykeltur bort finns även flera badplats möjligheter och naturreservat. Dessutom ligger Strandtorget som erbjuder närservice så som mataffär och bankomat samt förskolor och skola en kort bilresa från bostaden. Välkommen till Breviksvägen 177!

Nötskrikevägen 1, Brevik, Tyresö kommun

Nötskrikevägen 1

Tomt
Brevik, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

3 495 000 kr

3 280 m² tomt

Här i trivsamma och härliga Brevik hittar vi en friköpt tomt om 3 280 kvadratmeter. Tomten är stor, kuperad och fridfull och passar utmärkt för dig som letar efter platsen att bygga ett utmärkt boende på. Nuvarande ägare har från kommunen fått beviljat bygglov enligt bilagda handlingar/bilder (fler ritningar finns att ta del av) samt tillstånd att anlägga avloppsanordning för WC- och BDT-vatten. Dock kan man ansöka om nytt bygglov. Läs om gällande detaljplaner för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/244---tyreso-brevik-sydost-om-tyreso-kyrka.html https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/468---andring-av-detaljplan-244.html Byggrätt: • Huvudbyggnad får högst uppta 50 kvm byggnadsarea, +15 kvm (bygglovsbefriad utbyggnad). • Uthus får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 30 kvm. Arbete pågår med framtagande av ny detaljplan för området, vilket innebär att kommunalt vatten och avlopp byggs ut samt därmed kommer byggrätt utökas. Preliminär tidsplan kvartal 2, 2024. Läs mer här om Entitevägen etapp 14: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/pagaende-planer-och-byggen/detaljplaner-pa-gang/entitevagen-etapp-14.html I detta område kommer ditt nästa hem att ha ett naturnära, familjevänligt och havsnära läge i närheten av busshållplats, badplats, naturreservat, färja och båtplatser. Busshållplatserna Tjädervägen samt Björkgården som tar dig till Gullmarsplan och inom kommunen ligger inom gångavstånd och Trinntorpsbadet en kort promenad bort. Dessutom finns Strandtorget med närservice så som mataffär och bankomat, flertal förskolor och skola en kort bilresa från fastigheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visning!

Husarvägen 5, Trollbäcken, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår
Husarvägen 5, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 5, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 5

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

3 995 000 kr

1 212 m² tomt

Missa inte chansen att bygga nytt på denna friköpta och lummiga tomt om 1210 kvadratmeter i omtyckta och trivsamma Skälsätra/Trollbäcken! Tomten är rymlig, plan och lummig och passar utmärkt för dig som letar efter platsen att bygga ett förstklassigt boende på. Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 7

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

3 995 000 kr

1 084 m² tomt

Välkommen till omtyckt och trivsamt villaområde i Skälsätra! Naturnära och familjevänligt läge. Chans att bygga nytt på tomt om 1 084 kvm. Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 9

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

3 995 000 kr

1 167 m² tomt

Chans att bygga helt nytt boende på tomt om 1 167 kvm i naturnära och familjevänligt läge! Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium

Visar alla 6