Mäklare Debbie Hansson

Debbie Hansson

Om mig

Jag utgår från min hemkommun Tyresö och har därför stor lokalkännedom samt känner mig trygg med att hjälpa just dig. Med hjärtat på rätt plats, sinne för människor och med mitt personliga engagemang där jag ser varje förmedling som min egen bostad kommer jag hjälpa dig genom din största affär. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanelgränd 51, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
  • Imorgon kl 12:00

Kanelgränd 51

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
5 152 kr/mån
35 403 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och moderna tvåa belägen i familje- och barnvänligt område. Med en välplanerad och ljus planlösning blir det enkelt att trivas i denna inflyttningsklara lägenhet. Köket är nyrenoverat från 2020 och erbjuder både funktion samt stil med sina moderna IKEA-lösningar. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp. Den inglasade balkongen i västläge blir en fantastisk förlängning av lägenheten och ger dig möjlighet att njuta av trevliga stunder utomhus. Med spotlights, eluttag och trätrall kan du skapa din egen oas där du kan koppla av och njuta av lugnet. Föreningen är ansvarsfull och omhändertagande med god ekonomi. Här finns även fantastiska bekvämligheter såsom tvättstugor, gäststuga, bastu och gym. För den aktiva familjen finns det gott om promenadvägar, natur och badplats i närheten. Dessutom finns det närhet till busshållplats, Coop, förskola och skola för en smidig vardag. Med hiss i huset blir det enkelt att ta sig upp till denna ljusa och trivsamma bostad. I månadsavgiften ingår el (individuell mätning), värme, vatten, vindsförråd, TV och bredband för en bekymmersfri boendelösning. Missa inte chansen att bli ägare till denna välkomnande och moderna bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 7, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 7

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 250 000 kr
1 084 m² tomt

Välkommen till omtyckt och trivsamt villaområde i Skälsätra! Naturnära och familjevänligt läge. Chans att bygga nytt på tomt om 1 084 kvm. Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. Kontakta mäklaren för förslag på olika husleverantörer, villor och produktionskalkyler. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Husarvägen 9, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Husarvägen 9

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 250 000 kr
1 167 m² tomt

Chans att bygga helt nytt boende på tomt om 1 167 kvm i naturnära och familjevänligt läge! Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgränsen. Läs mer om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/259---skalsatraberg.html Byggrätt: Högst en huvudbyggnad och ett uthus/garage uppföras. • Huvudbyggnad i en våning med vind eller sutterängvåning får högst uppta 160 kvm byggnadsarea. • Uthus/garage får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 40 kvm. • På varje fastighet ska minst två biluppställningsplatser anordnas. Kontakta mäklaren för förslag på olika husleverantörer, villor och produktionskalkyler. För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö. Ring för visning och frågor!

  • Premium
Myggdalsvägen 66, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Myggdalsvägen 66

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 750 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 928 kr/mån
31 073 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska hem! Här får du både modern stil och en mysig atmosfär, allt i ett. Med 88,5 kvadratmeter finns det gott om utrymme för att inreda och trivas. Lägenheten är genomtänkt och stilren med fräscha ytskikt och smart förvaring. Den välkomnande hallen leder dig in i det moderna IKEA-köket som även har plats för matgrupp. Här finns även tre rymliga sovrum, två av dem med garderober och plats för dubbelsäng. Det tredje sovrummet kan användas efter behov, som barnrum, gästrum eller kontor. Dessutom finns det två funktionella badrum, varav det större har tvättmaskin och torktumlare. Stambyte planeras av föreningen med start 2025. En av höjdpunkterna med lägenheten är den stora balkongen där du kan njuta av kvällssolen. Föreningen är välskött och erbjuder bekvämligheter så som tvättstugor, gym, bastu, övernattningslägenhet, vackra innergårdar och lekplatser. Med Tyresö Centrum inom gångavstånd och närhet till Alby friluftsområde, Tyresö rackethall och golfbana finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter. I närheten finns också buss kommunikationer, förskolor och skolor. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende!

  • Balkong
Musserongången 261, Krusboda, Tyresö kommun
  • Imorgon kl 13:00

Musserongången 261

Radhus
Krusboda, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
4 495 000 kr
123 m²
4 rum
181 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus i Krusboda med en oslagbar närvaro intill skogen. Här kan du njuta av den lummiga samt insynsskyddade trädgården och storleken på altanen om 25 kvm, perfekt för mat- och soffgrupp. Utöver altan finns en redskapsbod och separat grillplats i sydvästläge. Unikt för Krusboda är den stora och utbyggda balkongen på övre plan, också i sydvästläge. Här finns gott om utrymme för avkoppling och sociala stunder. Detta tvåplansradhus om 123 kvm har omhändertagits och förvaltats av nuvarande ägare sedan 1995, vilket garanterar en välskött och omsorgsfullt omhändertagen bostad. Redan från entrén möts du av en stenlagd uteplats, perfekt för att njuta av morgonsolen. Entréplanet erbjuder en välkomnande hall, ett kök med plats för matbord och stolar, ett förråd, en tvättstuga med dusch och separat gästtoalett. Det rymliga vardagsrummet har utgång till altanen och trädgården, vilket ger en härlig inomhus-utomhuskänsla. Altanen rymmer såväl mat- och soffgrupp vilka, tillsammans med grillplatsen, skapar en perfekt oas för sommarens sociala sammankomster med familj och vänner. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum, varav ett har en klädkammare och ett har utgång till den unika balkongen. Här får du verkligen möjlighet att njuta av både fri utsikt och soliga eftermiddagar i sydvästläge. Förutom alla dessa fantastiska detaljer kommer detta radhus även med flera bekvämligheter. Fiber, larm, 3-glasfönster, luftvärmepump, isolerad krypgrund, nytt tak för cirka 13 år sedan och jordfelsbrytare är några av de moderna funktionerna som finns här. Dessutom erbjuder denna bostad parkeringsplats med elbilsladdare i det nyrenoverade garaget - extra bekvämlighet för bilägare. Läget är oslagbart för naturälskaren med närhet till vacker natur och trevliga promenadvägar. Alby Friluftsgård ligger bara en kort promenad bort och erbjuder bland annat badstrand och utegym för dig som vill njuta av aktiviteter utomhus. För pendlaren finns också en busshållplats cirka 7 minuters promenad bort, där du smidigt tar dig till Tyresö C, Gullmarsplan och Stockholm C. Krusboda Torg ligger också komfortabelt avstånd. På torget finns bland annat Hemköp, pizzeria och i nära anslutning till torget finns samfällighetens gemensamma pool. Välkommen till denna ljusa och välskötta pärla i Krusboda, där du kan njuta av naturen på nära håll samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver. En perfekt plats att kalla hem!

  • Plus
Gärdesvägen 23, Trollbäcken, Tyresö kommun

Gärdesvägen 23

Lägenhet
Trollbäcken, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 495 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/2
1 957 kr/mån
74 750 kr/m²

Kontakta Debbie för frågor och visning, 0790-655 092. Välkommen till denna välplanerade 1:a med ett fantastiskt läge centralt i Trollbäcken. Här bor du med närhet till matbutiker, restauranger och bussar, vilket gör vardagen både enkel och bekväm. Lägenheten imponerar med sitt moderna och välutrustade kök, där det finns gott om förvaring och arbetsyta. Köket är stilrent inrett med vita skåpluckor och svart stänkskydd ovanför en praktisk bänkskiva i svart laminat. Dessutom är det utrustat med rostfria vitvaror från IKEA, inklusive en integrerad kyl med frysfack, kolfilterfläkt, induktionshäll och inbyggd ugn. Det stora rummet har en öppen planlösning mot köket och erbjuder gott om plats för en matplats, soffa, tv-möbler och till och med en sovhörna. Med ett stort fönster i västerläge flödar ljuset in i rummet och skapar en härlig atmosfär. Utsikten över den grönskande innergården ger dig möjlighet att njuta av naturen även inomhus. Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med stambytet. Här finner du ett stilrent blått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Duschhörnan har praktiska vikbara glasväggar och det finns även wc, handfat och en bekväm handdukstork med värme. Föreningen är populär och har en mycket god ekonomi. Dessutom erbjuder den låga avgifter, vilket gör att du kan njuta av din bostad utan att behöva oroa dig för höga kostnader. På köpet får du även ett tillhörande källarförråd, vilket är perfekt för att förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Detta är verkligen en ljus lägenhet som präglas av trivsel och trygghet. Området är mycket populärt och erbjuder en härlig livsstil med närhet till natur, service och kommunikationer. Tveka inte att boka en visning av denna underbara 1:a redan idag!

  • Plus
Rimfrostgränd 5, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Rimfrostgränd 5

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 150 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 772 kr/mån
50 588 kr/m²

Kontakta Debbie för frågor och visning, 0790-655 092. Välkommen till denna stilrena och vackra 2:a från 2019, belägen bara ett stenkast från Tyresö C och dess bekvämligheter. Bostaden är inte bara välplanerad, den är även läcker med fina ytskikt och en inbjudande atmosfär. Här har man verkligen tänkt på allt för att underlätta ditt boende och göra det så trivsamt som möjligt - det är bara att flytta in! Du möts av ett sovrum med vacker akustikpanel och inbyggda garderober med skjutdörrar. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, vilket ger en luftig känsla och mycket naturligt ljus. Det finns gott om plats för en matgrupp och du har även tillgång till en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar. Badrummet är helkaklat och har en takdusch, spotlights i taket samt en kombinerad tvätt/torkmaskin. Entrén/hallen har en praktisk garderob med gott om plats för ytterkläder och skor. Lägenheten har även förmånen av ett förråd alldeles utanför dörren och ett garage på samma våningsplan. Läget på bostaden är perfekt med Tyresö Centrum ett stenkast från lägenheten. Här hittar du mataffärer, restauranger och flera busshållplatser. Dessutom finns det förskolor, skolor, simhall, golfbana och vackra grönområden i närheten. Missa inte chansen att bo i denna moderna pärla med en idealiskt planerad layout och närhet till allt du behöver. Kontakta Debbie Hansson för mer information och boka en visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 212, Södra Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 212

Lägenhet
Södra Brandbergen, Haninge kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 195 000 kr
32 m²
1 rum
2 911 kr/mån
37 344 kr/m²

Kontakta Debbie för frågor och visning, 0790-655 092. Välkommen till denna perfekta första lägenhet eller övernattningslägenhet belägen på nedre botten. Här kan du njuta av morgon- och förmiddagssolen på den stora och generösa uteplatsen. Inuti bostaden möts du av fina och fräscha ytskikt samt ett praktiskt sovalkov och flera garderober för att möjliggöra optimal förvaring. Denna yteffektiva etta erbjuder en bekväm och funktionell vardag. Dessutom tillhör den en stor förening med mycket god ekonomi och en ansvarsfull styrelse som kontinuerligt ser till att underhåll och förbättringar utförs. Detta ger dig som boende en trygg och bekväm tillvaro. När det kommer till interiören möts du av genomgående parkettgolv, förutom i hallen där det finns stilfullt klinker. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, takdusch och gott om förvaring. I det stilrena köket hittar du praktisk klinker ovanför bänkarna samt ugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys och micro. Läget är också fantastiskt med närheten till bussar med flera linjer. För naturenälskaren är det bara ett stenkast till vackra Tyresta. Med flexibelt tillträde är det bara att flytta in och börja njuta av allt detta underbara boende har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad på bottenplan!

  • Uteplats
  • Hiss
Bollmoravägen 12, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Bollmoravägen 12

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
1 345 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/8
2 056 kr/mån
59 778 kr/m²

Kontakta Debbie för frågor och visning, 0790-655 092. Välkommen till denna inbjudande bostad i populära och omtyckta HSB Brf Gösen! Redan vid entrén möts du av en praktisk hall och en säkerhetsdörr som ger dig trygghet. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum med allt du behöver och ett nyligen renoverat kök som inte lämnar något att önska. Här finns utrymme för matlagning och umgänge, och den fullt utrustade maskinparken gör vardagen både enklare och mer bekväm. Det öppna och lättskötta rummet ger dig många möjligheter att skapa ditt alldeles egna näste. Här finns plats för både bäddsoffa och sovalkov, vilket gör det till en perfekt lösning för dig som vill ha flexibilitet i ditt boende. HSB Brf Gösen är en stabil förening med låga avgifter och fina faciliteter såsom tvättstuga och övernattningslägenhet. Dessutom kan du njuta av den trevliga innergården med grillplats, perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. Området i sig är inget annat än fantastiskt. Med närhet till Tyresö centrum har du all service du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns det en mängd olika fritidsaktiviteter att utforska i närområdet, såsom Alby friluftsområde, Tyresta nationalpark och golfbana. För den sportintresserade finns även Tyresö Aquarena och rackethall bara en kort promenad bort. Med bra kommunikationer, vackra grönområden och härliga promenadstråk är detta verkligen ett drömboende. Välkommen på visning av denna bostad som är ett perfekt första boende eller som övernattningslägenhet.

  • Plus
  • Hiss
Rudtjärnsvägen 9, Brevik, Tyresö kommun

Rudtjärnsvägen 9

Villa
Brevik, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 795 000 kr
55 m²
2.5 rum
2 410 m² tomt

Enplanshus med loft om två rum och kök som står på en stor, rogivande och härlig naturtomt. Här finns även en större gäststuga perfekt för tonåringen eller för uthyrning. Välkommen till detta trevliga hus på Brevikshalvön! En av många saker man tycker om med det här hemmet är den underbara kaminen som bäddar för mysiga stunder tillsammans med familj och vänner. Här bor du en yta om 55 kvadratmeter. Här finns en känsla och en stämning som gör att man trivs redan vid altanen. Huset består bland annat av ett öppet kök med god arbetsyta och i anslutning matplats med gott om plats för matgrupp. Här finns ett sovrum samt ett loft, ljust och socialt vardagsrum med trevlig sällskapsyta, tak i nock och gott om plats för soffgrupp. Härifrån har du även utgång till bostadens delvis takbeklädda altan. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat och tvättmaskin, Den härliga tomten har något för alla. Såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse kommer att älska att spendera tid här. Brevik är en mycket trevlig och naturskön del av Tyresö. Busshållplats "Tyresö Brevik" eller "Bergshyddan" som tar dig inom kommunen och till Gullmarsplan ligger ett stenkast ifrån huset och en cykeltur bort finns även flera badplats-möjligheter och naturreservat. Dessutom ligger Strandtorget som erbjuder närservice så som mataffär och bankomat samt förskolor och skola en kort bilresa från bostaden. Välkommen till Rudtjärnsvägen 9!

  • Plus

Visar alla 10