Mäklare Ebba  Olsson

Ebba Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Saturnus Väg 24, null, Färgelanda kommun

Saturnus Väg 24

Lägenhet
Färgelanda kommun
HusmanHagberg Uddevalla
230 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/1
4 602 kr/mån
3 194 kr/m²

Varmt välkomna till detta bekväma och hemtrevliga boende på Saturnus väg 24! Här välkomnas ni av en rymlig hall med anslutning till klädkammaren som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Hallen leder er sedan in till ett ljust kök med charmigt burspråk som tillåter ett härligt ljusinsläpp. Vidare finner ni badrummet som behändigt nog är utrustat med egen tvättmaskin. Näst tar ni er till ett väl tilltaget sovrum med praktiska garderober. Slutligen når ni vardagsrummet där det ryms både soff-och matgrupp och låter hela sällskapet samlas. Från vardagsrummet kommer ni ut till en härlig altan med en grönskande äng som granne. Till detta gemytliga boende följer dessutom carport och ett stort förråd. Missa inte chansen att förvärva detta smidiga boende! Varmt välkomna på visning.

Silvermyntsgränd 78, Helenedal, Uddevalla kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Silvermyntsgränd 78

Villa
Helenedal, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 200 000 kr
120 m²
278 m² tomt

Välkomna till ert dröm hem! Denna fantastiska villa, belägen på Silvermyntsgränd i natursköna Uddevalla, erbjuder allt ni kan önska. Med en yta på 120 kvadratmeter och en tomt area på 278 kvadratmeter finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det första som möter er är den trevliga uteplatsen som bjuder på många soltimmar. Här kan ni njuta av sommarkvällar med vänner och familj, eller bara koppla av i lugn och ro. Tar ni sedan klivet in välkomnas ni av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen når ni tvättstugan och dess rymliga förråd. Vidare når ni ett modernt kök med härligt ljusinsläpp. På samma plan hittar ni ett kaklat badrum i ljusa toner. Ni leds sedan vidare till vardagsrummet som med sin generösa yta bjuder in till sociala tillställningar. Från vardagsrummet når ni både matsalen och uterummet som på ett harmoniskt sätt knyter ihop ute med inne. Tar ni er upp för trappan finner ni allrummet med sin kamin som sätter en hemtrevlig prägel över hemmet. Här finns även bostadens två sovrum och ett gediget badrum där man kan varva ner i ett avslappnande bubbelbad. I detta hem har utsidan fått lika mycket kärlek som insidan där grönskan vackert ramar in det röda huset och skapar en närmast idyllisk upplevelse. Det naturnära läget gör det även möjligt att ta härliga promenader eller cykelturer i området. En promenad bort når ni Bjursjön med sin fantastiska badplats, elljusspår, utegym, boulebana och mycket mer. Här har ni närhet till både affär, bibliotek, skolor och förskolor. Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för bokning av visning.

  • Plus
Österled 17A, Äsperöd, Uddevalla kommun

Österled 17A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 102 kr/mån
22 115 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla två:a på österled 17:A! Här finner ni en bostad som går i mjuka toner. När ni kommer in i hallen välkomnas ni av den exklusiva Morris tapeten som sätter en prägel för hela bostaden. Vidare kommer ni till köket där bänkskivan tidsenligt har fått fortsätta upp på väggen och bryts sedan snyggt av med de persikofärgade väggarna. Näst når ni sovrummet med sitt härliga ljusinsläpp och praktiska platsbyggda garderober. Badrummet i sin tur har smidigt nog utrustats med en tvättmaskin där fönstret hjälper till med att bidra till en rymlig känsla. Vardagsrummets gröna ton inger ett lugn och samspelar fint med det naturnära golvet. Vardagsrummet leder er vidare till en härlig inglasad balkong som med sitt perfekta solläge närmast blir ett extrarum på sommarhalvåret. Populära Äsperöd är ett lugnt och tryggt område med närhet till skog och natur med fina vandringsleder och motionsspår. Bostaden är belägen på ett behagligt avstånd till parkeringen och bara en trappa ner finner ni tvättstugan. På 5 minuters cykelfärd når man centrum alternativt tar en av stadsbussarna som regelbundet går strax utanför bostaden. I området finns dessutom både förskola och grundskola. Äsperöd är ett boende som passar alla åldersgrupper. Här är det bara att flytta in. Missa inte chansen, kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

  • Plus
  • Balkong
Vesslevägen 7, Bleket, Uddevalla kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Vesslevägen 7

Radhus
Bleket, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 750 000 kr
84 + 42 m²
4 rum
vån 1/1
5 216 kr/mån
20 833 kr/m²

Varmt välkomna till denna välbevarade bostad med stor potential! När ni tar klivet in välkomnas ni av en välplanerad hall. Ni kommer vidare till ett stort och ljust sovrum. Näst kommer ni till matrummet där det finns möjlighet att öppna upp till köket för att få en öppen planlösning. Från matplatsen når ni uteplatsen där middagen kan avnjutas i solen. I köket leder trappan er sedan ner till källaren där ett stort allrum tar plats. Vidare finner ni goda förvaringsmöjligheter i form av både förråd och matkällare. Tvättstugan rymmer både dusch och tvättmaskin och har gott om arbetsyta. Den praktfulla trappan leder er till ovanvåningen där ni först når det stora allrummet med fantastisk fiskbensparkett. Rummets stora fönsterpartier låter ljuset flöda och bildar en harmonisk miljö. Näst når ni sovrummet som med sin egen balkong inger en lyxbetonad känsla. På samma plan finner ni slutligen bostadens andra toalett. Missa inte chansen att göra detta till ert hem. Boka in er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sångarvägen 414, null, Vänersborgs kommun
  • Lör 10 aug kl 11:00
Sångarvägen 414, null, Vänersborgs kommun, bild 2
Sångarvägen 414, null, Vänersborgs kommun, bild 3

Sångarvägen 414

Villa
Vänersborgs kommun
HusmanHagberg Uddevalla
7 150 000 kr
185 + 29 m²
6 rum
1 105 m² tomt

Välkomna till denna unika villa med sjötomt och egen strand! Här finner ni en villa med god standard och makalös panoramautsikt över Vänern. Från köksbordet kan ni njuta av den beundransvärda utsikten. I anslutning till matplatsen finns ett utrymme i vinkel som idag nyttjas som en lugnade läshörna och förbinder köket med vardagsrummet. Från köket når ni husets underbara altan lämpar sig lika väl för festligheter med vänner som lata dagar tillsammans med familjen. Utöver den oslagbara sjöutsikten erbjuder tomten många härliga soltimmar vilka tas tillvara på genom solcellspanelerna. I vardagsrummet kan sällskapet samlas kring den fantastiska kaminen som ytterligare höjer mysfaktorn samtidigt som ni blickar ut över Sveriges största sjö. Huset är smart planerat där ni når köket direkt från garaget. Sovrummen har samlats på ett eget plan och låter de sociala ytorna breda ut sig på nedervåningen. Tomten erbjuder många soltimmar och flera uteplatser. En trappa bort når ni stranden och kan svalka er i ett uppfriskande dopp i Vänern. Till centrala Vänersborg är det ca 9 km med bil och på samma avstånd når ni Frändefors. Vill ni promenera in till staden finns det både gång- och cykelled utmed Ursandsvägen samt Pilgrimsleden. Som ni förstår är detta hus något utöver det vanliga och måste upplevas! Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning utöver angivna tider!

  • Premium

Visar alla 5