Mäklare Ebba  Olsson

Ebba Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Lanesundsvägen 18, Lanesund, Uddevalla kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Östra Lanesundsvägen 18

Villa
Lanesund, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
5 900 000 kr
151 + 74 m²
1 611 m² tomt

Välkomna till denna underbara familjevilla med en fantastisk havsutsikt belägen på Östra Lanesundsvägen 18! Här välkomnas ni av en grönskande trädgård där farstun ramas in av klätterväxter. När ni tar klivet in i bostaden möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsutrymmen. I den östra delen har husets tre sovrum fått ta plats. Masterbedroom inger en hotellkänsla med sin tilltagna storlek och fantastiska havsutsikt. Rummet har tidigare varit uppdelat i två vilket för, den som önskar, går att återställa. I samma del finner ni även badrummet. Tar ni er sedan vidare till den västra delen är det de sociala ytorna som står i fokus. Här har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla och bjuder in till stora tillställningar. Från köket tar ni er ut till en trevlig uteplats som bjuder på generösa soltimmar där kan ni njuta av det bästa som naturen har att erbjuda. Väl inne igen tar ni er vidare till bostadens hemmakontor. En trappa ner finner ni spaavdelningen där ni kan varva ner i ett härligt bubbelbad. Från samma plan når ni även garaget. Detta barnvänliga läge är perfekt för en aktiv familj som älskar att spendera tid utomhus. Den stora och välplanerade tomten på hela 1199 kvadratmeter erbjuder gott om plats för lek och bus, samtidigt som ni kan njuta av lugnet och rofylldheten som naturen har att erbjuda. Missa inte chansen att göra detta till ert hem! Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

  • Plus
Orgelvägen 28, null, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Orgelvägen 28

Villa
Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 295 000 kr
78 + 5 m²
4 rum
488 m² tomt

Välkomna till ert drömhem! På lugna och omtyckta Orgelvägen har ni nu chansen att förvärva denna moderna bostad. Här erbjuds den perfekta blandningen av komfort, stil och bekvämlighet. Redan på utsidan är den nutida prägeln tydlig och går som en röd tråd genom hela bostaden. När ni sedan tar steget in välkomnas ni av en välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen tar ni er närmst till ett uppdaterat badrum i tidlösa kulörer. Bostadens tre sovrum är alla utrustade med garderober och behagligt ljusinsläpp vilket skapar en härlig rymd. Längs hallen finner ni även en välplanerad klädkammare. När ni når vardagsrummet möts ni av en rymlig och öppen planlösning med naturligt ljus, perfekt för både avkoppling och underhållning. Från vardagsrummet tar ni er ut på altanen som bjuder in till grillkvällar och umgänge. Med sitt perfekta läge kan ni dessutom njuta av solen hela dagen! I köket har vitvarorna integrerats bakom köksluckorna vilket skapar en elegant och stilren känsla där hela sällskapet får plats att delta. Snygga detaljer där golvet går upp på väggarna ger en unik karaktär och återfinns på flera ställen i bostaden. Med sin närhet till bland annat skolor och förskolor, naturområde, kommunikationer, tennisplan och ishall är detta hem symboliskt för en modern livsstil. Missa inte chansen att göra detta hus till ert hem. Boka in er på visning redan idag! Kontakta Ebba Olsson på 070-512 94 54.

  • Energieffektiv
Hälle lider 14, Ljungskile, Uddevalla kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Hälle lider 14

Lägenhet
Ljungskile, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 100 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
4 542 kr/mån
33 871 kr/m²

Letar ni efter ett boende där det bara är att sätta in möblerna borde ni ta en närmare titt på denna bostad. På Hälle lider 14 hittar vi denna lägenhet där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. De öppna ytorna ger er möjlighet att inreda precis så som ni vill ha det. Här välkomnas ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni närmast sovrummet. Näst når ni ett modernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer ni till vardagsrummet varifrån ni når den inglasade balkongen som tack vare sin generösa storlek låter både er och ert sällskap luta er tillbaka. Denna fantastiska utomhusoas erbjuder sol hela dagen! I anslutning till vardagsrummet når ni köket som erbjuder allt ni behöver för en lyckad matlagning. Den platsbyggda köksön agerar mer än extra arbetsyta då den även rymmer ett inbyggt tv-lyft! Här bor ni vid ett av Ljungskiles bästa lägen, med centrum inom gångavstånd. En cykeltur bort finner ni laxbutiken, mysiga café:er, badplats och mycket mer. Här finns allt och lite till för er som vill bo på bekvämt avstånd till allt Ljungskile har att erbjuda. Varmt välkomna att boka in er på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sångarvägen 414, null, Vänersborgs kommun
Sångarvägen 414, null, Vänersborgs kommun, bild 2
Sångarvägen 414, null, Vänersborgs kommun, bild 3

Sångarvägen 414

Villa
Vänersborgs kommun
HusmanHagberg Uddevalla
7 150 000 kr
185 + 29 m²
6 rum
1 105 m² tomt

Välkomna till denna unika villa med sjötomt och egen strand! Här finner ni en villa med god standard och makalös panoramautsikt över Vänern. Från köksbordet kan ni njuta av den beundransvärda utsikten. I anslutning till matplatsen finns ett utrymme i vinkel som idag nyttjas som en lugnade läshörna och förbinder köket med vardagsrummet. Från köket når ni husets underbara altan lämpar sig lika väl för festligheter med vänner som lata dagar tillsammans med familjen. Utöver den oslagbara sjöutsikten erbjuder tomten många härliga soltimmar vilka tas tillvara på genom solcellspanelerna. I vardagsrummet kan sällskapet samlas kring den fantastiska kaminen som ytterligare höjer mysfaktorn samtidigt som ni blickar ut över Sveriges största sjö. Huset är smart planerat där ni når köket direkt från garaget. Sovrummen har samlats på ett eget plan och låter de sociala ytorna breda ut sig på nedervåningen. Tomten erbjuder många soltimmar och flera uteplatser. En trappa bort når ni stranden och kan svalka er i ett uppfriskande dopp i Vänern. Till centrala Vänersborg är det ca 9 km med bil och på samma avstånd når ni Frändefors. Vill ni promenera in till staden finns det både gång- och cykelled utmed Ursandsvägen samt Pilgrimsleden. Som ni förstår är detta hus något utöver det vanliga och måste upplevas! Varmt välkomna att höra av er för bokning av personlig visning!

  • Premium

Visar alla 4