Mäklare Daniel Matori

Daniel Matori

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trunstavägen 11 Med balkong!, null, Knivsta kommun
  • Imorgon kl 14:00
Trunstavägen 11 Med balkong!, null, Knivsta kommun, bild 2
Trunstavägen 11 Med balkong!, null, Knivsta kommun, bild 3

Trunstavägen 11 Med balkong!

Lägenhet
Knivsta kommun
HusmanHagberg Uppsala
895 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
2 483 kr/mån
33 148 kr/m²

Modern etta om 27kvm belägen på vån 2 av 5med balkong i söderläge. Därtill har föreningen en gemensam takterrass. fullutrustad lägenhet med hög standard belägen med hög standard belägen ett stenkast från Knivsta Centrum och järnvägsstationen. Marbodalkök, takhöjd om 2,70 m och helkaklat badrum. Ett förråd på loftgången i direkt anslutning till lägenheten hör till. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Stockholm på 28 min! Lägenheten är öppen och välplanerad, med extra högt i tak. Materialval är moderna och av hög kvalitet. I lägenheten finns diskmaskin och tvättmaskin med integrerad torktumlare. Köket är ritade för projektet och badrummet är helkaklat. Till lägenheten hör en möblerad entréterass i norrläge med plats för egna utemöbler och en egen rymlig balkong som vetter mot söder. Bostadsrättsföreningen har en gemensam takterrass och en stor innegård, för soliga dagar och grillkvällar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Husbyborg 55, null, Uppsala kommun
Husbyborg 55, null, Uppsala kommun, bild 2
Husbyborg 55, null, Uppsala kommun, bild 3

Husbyborg 55

Fritidshus
Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
849 000 kr
24 + 24 m²
530 m² tomt

Oavsett om du är nyfiken nybörjare eller van trädgårdsodlare, gammal eller ung, här kommer du att hitta känslan av fridfullhet och lugn i sinnet. Nu finns chansen att förvärva denna charmiga kolonistuga om ca 24 kvm, stugan har även ett loft som har en markyta på cirka 24kvm som är perfekt för extra sovrum eller förvaring. Köket och matsal är beläget i separat byggnad om cirka 10 kvm, uppförd år 2014 med Kivik kök från år 2018. Köket är utrustad med kombinerad kyl och frys, samt mikro, ugn och spisplattor. Dessutom ingår extra induktionshäll samt inbyggnadsugn för dig som önskar utöka köket. Storstugan fördelar sig på ett vardagsrum samt sovrum.Till det finns en trevlig altan i sydöstligt läge med eftermiddag- och kvällssol. På den ca. 530 kvm stora tomten finns det dessutom en redskapsbod om cirka 4 kvm utrustad med nödvändiga trädgårdsredskap. RENOVERINGAR: Boningshuset genomgick total renovering år 2018, taket är bytt 2021. Fasad på samtliga byggnader är målad år 2024. Kökshus, redskapsbod samt altan uppfördes år 2014. Tomten är belägen på en av områdets bästa tomt med gott om mark och odlingsmöjligheter. Koloniområdet ligger i utkanten av Luthagen/Stabby och nås enkelt via gång och cykelvägar från Mimmi Ekholms plats via Stabbyfältet, alternativt via bil från Librobäck. Dessutom finns även föreningshuset i nära anslutning med hygienutrymmen som bland annat duschar och toaletter. För att köpa en kolonistuga i Husbyborgskolonin ska du vara mantalsskriven i Uppsala kommun. Välkommen hit, välkommen hem!

  • Premium
Portalgatan 92, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 92, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 92, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 92

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/6
5 835 kr/mån
39 318 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet med en stor inglasad balkong! Inbjudande hall med bra med förvaring och ljusa väggar och golv. Direkt till vänster finner du ett fräscht och välplanerat kök med mycket förvaring. Sedan leds du direkt till det ljusa vardagsrummet som sedan ansluter dig till den rymliga inglasade balkongen. I anslutning till vardagsrummet och köket så finner du också ett av det två sovrummen. Vidare in i lägenheten så finner du också badrummet om ligger mitt emot hallen som är utrustat med en kombinationsmaskin och har bra med förvaring. Sedan leds ni vidare in i det andra sovrummet. Ett ljus sovrum med bra med förvaring och ljusa väggar. Föreningen tillhandahåller flera möjligheter för medlemmar att nyttja, bilpool och cyckelpool, innergården med utegym och grillplats samt en bokningsbar takterrass med relaxavdelning och kök. Föreningen kommer även ha en övernattningslägenhet. Stadskärnan når ni enkelt med bara några minuters promenad eller cykeltur där du har tillgång till all tänkbar service inklusive affärer, parker, utegym, vanligt gym, förskola och skolor. I närheten hittar ni även Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, sportevent till relaxavdelning samt bowling.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kil Hörnbo 55A, Vänge, Uppsala kommun
Kil Hörnbo 55A, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Kil Hörnbo 55A, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Kil Hörnbo 55A

Villa
Vänge, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 150 000 kr
129 m²
5 rum
1 672 m² tomt

Välkomna till Kil Hörnbo 55A - detta moderna hem utmärks av stilrena färger, exklusiva materialval, högt i tak, fantastiskt ljusflöde och generösa sociala ytor. Beläget i natursköna omgivningar erbjuder det en avkopplande atmosfär med stora grönområden precis utanför dörren. De generösa gräsytorerna runt huset tillåter möjligheter till plantering och odling. Parkera bilen på uppfarten och stig in i ett rymligt hem på 129 kvm. En välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme leder till ett stort och öppet vardagsrum med generösa sociala ytor. Vardagsrummet integreras smidigt med matrummet, vilket möjliggör plats för ett stort matbord där hela familjen kan samlas. Från vardagsrummet når du bostadens baksida med en stor uteplats, perfekt för sommarens sammankomster med vänner och familj. Trädgårdsentusiasten finner möjligheter för egna odlingar och lugnt trädgårdsarbete, medan andra kan njuta av avkoppling i en hängmatta och solskenet. Köket utgör hjärtat i hemmet och erbjuder stora ytor för matlagning, förvaring och plats för större matmöbler. Bostaden inkluderar även groventré med tvättstuga, ett rymligt badrum med dusch, en WC utrustad med tvättställ och badrumsskåp samt fyra sovrum med gott om förvaringsutrymme och naturligt ljus. Här bor ni i ett tryggt och barnvänligt villaområde endast cykelavstånd från dagis, förskola, grundskola med låg och mellanstadiet. I närheten finner ni bibliotek, restaurang, distriktssköterska och livsmedelsaffär. Endast 15 minuter bort ligger Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertal andra butiker. För sportintresserade finns motionsspår som under vintertid förvandlas till skidspår, tennisbanor och Hagunda idrottsförening för barn och ungdomar (innebandy återfinns i landets högsta serie). Aktiviteter för friluftsliv finns att finna vid naturreservat Fiby urskog. Kommunikationer till och från Uppsala är mycket goda. Det finns cykelväg från centrala Uppsala, bil tar ca 15 minuter och bussförbindelserna till Vänge är goda.

  • Premium
Regngatan 14, Gränby, Uppsala kommun

Regngatan 14

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 095 000 kr
89,8 m²
3 rum
vån 3/3
4 703 kr/mån
23 330 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a högst upp på våning 3 i det natursköna området Gränby i Uppsala. Med sina generösa 89.8 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad gott om utrymme för den stora familjen. Här finner du ett stamrenoverat helkaklat badrum med moderna bekvämligheter som tvättmaskin, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Den rymliga balkongen ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder i det friska luften. Läget är barnvänligt och perfekt för den naturälskande familjen, med närhet till grönskande områden och vackra promenadvägar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till centrum och andra delar av Uppsala tack vare närheten till kommunikationer. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi och skapar en trygg boendemiljö för alla medlemmar. Här kan du känna dig lugn och säker i ditt val av bostad. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade, naturnära och barnvänliga bostad i Gränby. Kontakta oss redan idag för att boka in en visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 5