Mäklare Daniel Matori

Daniel Matori

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Genvägen 8, Björklinge, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00
Genvägen 8, Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Genvägen 8, Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Genvägen 8

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 995 000 kr
103 + 58 m²
5 rum
2 035 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen på Genvägen i det charmiga samhället Björklinge! Här erbjuds du en drömlik tillvaro med en bostad som genomsyras av ljus och rymd. Med sina generösa 103 kvadratmeter och smarta planlösning känns hemmet både stort och välplanerat. Det första som möter dig är den nyrenoverade interiören, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en modern och stilren atmosfär. Den mysiga kaminen ger en extra dimension av värme och ombonad känsla under kyligare kvällar. Den trevliga uteplatsen, med sin optimala solposition, inbjuder till härliga stunder utomhus. Här kan du njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner i en lugn och fridfull miljö. För de små finns det gott om plats att leka och utforska på den barnvänliga tomten. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till både natursköna områden och stadspulsen. Med nära till kommunikationer tar du dig smidigt till både Uppsala och Stockholm. Denna villa har även blivit utrustad med moderna faciliteter som underlättar din vardag. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Björklinge är en idyllisk by belägen i Uppsala kommun i Uppland, Sverige. Med sin vackra omgivning av grönskande skogar och böljande landskap erbjuder Björklinge en fridfull tillflyktsort för invånare och besökare. Den geografiska naturen är präglad av sina omgivande skogar och åkrar, vilket ger möjligheter till många naturupplevelser och utomhusaktiviteter såsom vandring, cykling och skidåkning under vintern. Många invånare njuter av de många promenadvägarna och cykelstigarna som slingrar sig genom det omgivande landskapet. Samhället präglas av en harmonisk atmosfär och en känsla av gemenskap. Med en befolkning som består av både äldre generationer och unga familjer, finns det en mångfald av människor och erfarenheter som bidrar till en rik kulturell atmosfär. Björklinge har också ett antal bekvämligheter och serviceinrättningar för sina invånare, inklusive en skola, förskola, matbutik och olika lokala företag. För dem som söker ytterligare bekvämligheter och underhållning ligger staden Uppsala inom bekvämt avstånd, vilket ger tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Historiskt sett har Björklinge en rik historia som sträcker sig tillbaka flera århundraden. Många historiska platser och byggnader finns att utforska, vilket ger insikt i områdets rika kulturella arv. Sammanfattningsvis är Björklinge en charmig och mångsidig plats som lockar med sin natursköna skönhet, starka gemenskap och tillgänglighet till både natur och stadsliv. Det är en plats där invånarna kan njuta av det bästa av båda världar och där livet flödar i harmoni med naturen. Så passa på att förverkliga din dröm om ett naturnära boende i denna underbara villa på Genvägen. Välkommen hem!

  • Premium
Lings väg 85, Löten, Uppsala kommun

Lings väg 85

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1
4 900 kr/mån
28 913 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad som med en underbar uteplats och egen entré ger ett hem att trivas i. Vid entrén möts du av en generös hall med en stor garderob, klinkergolv med behaglig golvvärme och ytterligare ett stort förråd för extra förvaringsmöjligheter. Den öppna och luftiga ytan bjuder in till en harmonisk atmosfär. I det stora allrummet fint utrymme för både soffa, tv och matbord. Möjligheterna här är många. Från allrummet når du balkongdörren som leder ut till den charmiga uteplatsen, komplett med en inbyggd gasolgrill för trevliga stunder utomhus. Den andra delen av bostaden erbjuder gott om plats för ett matlagning i det välutrustade och nyligen renoverade köket med generösa arbetsytor och fler förvaringsmöjligheter. Sovrummet är ljust och luftigt med gott om plats för stora garderober och har stora fönster som släpper in naturligt ljus. Badrummet är stilrent och praktiskt, utrustat med en dusch avskild med glasväggar och en separat tvättdel som inkluderar tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk. Dessutom har lägenheten en walk-in-closet, vilket är en extra bonus för optimal och snygg förvaring. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Lings väg erbjuder en trygg boendemiljö i en välskött förening med låg belåningsgrad och ett omfattande utbud av gemensamma utrymmen. Här får du möjligheten att trivas och njuta av en bekväm och stilfull livsstil. Välkommen till ditt nya hem! Missa inte denna tjusiga lägenhet i mycket trevligt skick!

Byggmästargatan 1E, Salabacke, Uppsala kommun
  • Mån 1 apr kl 17:30
Byggmästargatan 1E, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Byggmästargatan 1E, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Byggmästargatan 1E

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 550 000 kr
36,6 m²
1 rum
vån 3/3
2 559 kr/mån
42 350 kr/m²

Välkommen till denna generösa 1a med balkong! På Byggmästargatan 1E bor man i en lägenhet som är modern rakt igenom! Bostaden är genomgående ljus och luftig med ett stort nyrenoverat kök, perfekt för dig som älskar att laga mat. Vardagsrummet ger utrymme för en soffgrupp men skapar också en naturlig sovplats utan att nödvändigtvis inkräkta på varandra. Från vardagsrummet når du även den trivsamma balkongen. Utsikt får du över innergården och här kan du njuta av en lugn stund i det fria. Gott om förvaring finns i hallen, klädkammaren erbjuder flera avhängningsmöjligheter. Stamrenoverat och helkaklat badrum med golvvärme. Salabacke är ett fridfullt och populärt område där nästan allt du behöver finns inom gångavstånd. Det finns välskötta parkområden som Källparken som du kan njuta av på promenadavstånd. Lägenheten har ett utmärkt läge med närhet till shopping, restauranger och kaféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I närområdet finns också mataffärer, bagerier och restauranger. Centrum av Uppsala kan enkelt nås på bara 10 minuters cykeltur genom de trevliga cykelbanorna som omger staden. Dessutom finns en busshållplats precis utanför byggnaden som tar dig till stadskärnan på några minuter. För pendlare är E4:ans på- och avfart också bekvämt nära till hands. Välkommen till ditt nya hem, där bekvämlighet och trivsel möts på ett perfekt sätt!

  • Premium
  • Balkong
Ölandsresan 3A, Sävja, Uppsala kommun
Ölandsresan 3A, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Ölandsresan 3A, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Ölandsresan 3A

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 845 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/5
4 642 kr/mån
29 758 kr/m²

Upplev en oas av komfort och stil med denna fantastiska 3 rum och kök i hjärtat av Sävja. Välkommen till Ölandsresan 3A, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa ett perfekt hem för dig och din familj. Denna välplanerade 3 rum och kök imponerar från första stund med en rymlig och ljus atmosfär. I vardagsrummet finner du en generös rymd för umgänge och avkoppling, perfekt för kvällar med vänner eller mysiga stunder med din närmaste. Stora fönster släpper in naturligt solljus och leder dig ut till den imponerande balkongen, där du kan njuta av din morgonkaffe eller skapa minnen med kvällssolen som ger en varm glöd året runt. Ett av två sovrum med dubbla skjutdörrar ger inte bara en känsla av lyx utan också en flexibel användning av utrymmet. Använd det som en avskild sovplats, arbetsrum eller varför inte en kombination av båda? Möjligheterna är oändliga. Badrummet är en ren fröjd för sinnena med helkaklade väggar, golvvärme och moderna detaljer. Tvättmaskinen och torktumlaren är redan på plats, vilket gör det bekvämt och effektivt att hantera din tvätt i hemmet. I Sävja möts du av vackra grönområden som inbjuder till lek och en aktiv livsstil för hela familjen. Området har en komplett infrastruktur med grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser. Sävja IP erbjuder dessutom ett utegym och fria områden för träning. I närområdet finns bekvämligheter som Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. För en smidig resa till centrala stan finns nära till hållplats och en effektiv kollektivtrafik med täta turer. Dessutom är det kort avstånd till shoppingområdet Boland City för ytterligare shoppingmöjligheter. För de som önskar en snabb övergång från stadens puls till vildmarkens lugn, erbjuder naturreservatet Norra Lunsen en imponerande miljö. Det är ett stort skogsområde med kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Under snörika vintrar spåras skidleder för vintersportsentusiaster. En annan charmig plats att besöka är grillplatsen vid Stordammen söder om Sävja, där stigar leder in till Lunsens innersta delar från det hållet. Sammantaget är Sävja en lockande destination som erbjuder en balans mellan stadsliv och naturens skönhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kil Hörnbo 55A, Vänge, Uppsala kommun
Kil Hörnbo 55A, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Kil Hörnbo 55A, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Kil Hörnbo 55A

Villa
Vänge, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 295 000 kr
129 m²
5 rum
1 672 m² tomt

Välkomna till Kil Hörnbo 55A - detta moderna hem utmärks av stilrena färger, exklusiva materialval, högt i tak, fantastiskt ljusflöde och generösa sociala ytor. Beläget i natursköna omgivningar erbjuder det en avkopplande atmosfär med stora grönområden precis utanför dörren. De generösa gräsytorerna runt huset tillåter möjligheter till plantering och odling. Parkera bilen på uppfarten och stig in i ett rymligt hem på 129 kvm. En välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme leder till ett stort och öppet vardagsrum med generösa sociala ytor. Vardagsrummet integreras smidigt med matrummet, vilket möjliggör plats för ett stort matbord där hela familjen kan samlas. Från vardagsrummet når du bostadens baksida med en stor uteplats, perfekt för sommarens sammankomster med vänner och familj. Trädgårdsentusiasten finner möjligheter för egna odlingar och lugnt trädgårdsarbete, medan andra kan njuta av avkoppling i en hängmatta och solskenet. Köket utgör hjärtat i hemmet och erbjuder stora ytor för matlagning, förvaring och plats för större matmöbler. Bostaden inkluderar även groventré med tvättstuga, ett rymligt badrum med dusch, en WC utrustad med tvättställ och badrumsskåp samt fyra sovrum med gott om förvaringsutrymme och naturligt ljus. Här bor ni i ett tryggt och barnvänligt villaområde endast cykelavstånd från dagis, förskola, grundskola med låg och mellanstadiet. I närheten finner ni bibliotek, restaurang, distriktssköterska och livsmedelsaffär. Endast 15 minuter bort ligger Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertal andra butiker. För sportintresserade finns motionsspår som under vintertid förvandlas till skidspår, tennisbanor och Hagunda idrottsförening för barn och ungdomar (innebandy återfinns i landets högsta serie). Aktiviteter för friluftsliv finns att finna vid naturreservat Fiby urskog. Kommunikationer till och från Uppsala är mycket goda. Det finns cykelväg från centrala Uppsala, bil tar ca 15 minuter och bussförbindelserna till Vänge är goda.

  • Premium
Portalgatan 53, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
Portalgatan 53, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 53, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 53

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 450 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1
4 238 kr/mån
36 029 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på Portalgatan i centrala Uppsala! Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa 68 kvadratmeter och smarta planlösning har du gott om utrymme att röra dig fritt och trivas. Här möts du av moderna bekvämligheter och stilren design, vilket ger bostaden en känsla av lyx och elegans. Den stora balkongen är perfekt för avkoppling och sociala stunder, där du kan njuta av solens strålar från morgon till kväll, även sovrummet har en fransk-balkong! Läget är oslagbart! Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Här finns ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjesliv att utforska. Dessutom är det bara ett stenkast till kommunikationer, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Denna bostad är verkligen drömmen för den som vill bo centralt med närhet till allt. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna pärla på Portalgatan. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Böljemolnsvägen 33, Fullerö Hage, Uppsala kommun
Böljemolnsvägen 33, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 2
Böljemolnsvägen 33, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 3

Böljemolnsvägen 33

Radhus
Fullerö Hage, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 595 000 kr
116 m²
4 rum
6 015 kr/mån
30 991 kr/m²

- Attraktivast uteplats i grannskapet- Bästa läget i området - Kedjehuset säljes för ett Fast pris! Stilrent & arkitektritat kedjehus i modern design! Huset präglas av genomtänkta materialval och enhetliga lösningar vilket medför en tydlig röd tråd genom hela bostaden. På entréplan erbjuds stora gemensamma ytor så som kök och vardagsrum, vilket medför en social atmosfär. Köket ger ett exklusivt intryck med påkostade materialval samt en maffig köksö. Intill finns det gott om plats för ett större matbord invid fönster som rymmer många gäster. Vardagsrumsdelen har minst lika gott om plats för önskad möblering efter smak och behov som förlängs genom dörren ut till husets uteplats. Utöver detta får ni på övre plan tre sovrum. Vardera våningsplan erbjuder även ett stort och fräscht badrum samt bra med förvaring. Uppfarten erbjuder plats för två bilar samt även ett stort förråd. Som boende i Fullerö Hage bor man strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge. Den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Portalgatan 92, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 92, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 92, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 92

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/6
5 835 kr/mån
39 318 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet med en stor inglasad balkong! Inbjudande hall med bra med förvaring och ljusa väggar och golv. Direkt till vänster finner du ett fräscht och välplanerat kök med mycket förvaring. Sedan leds du direkt till det ljusa vardagsrummet som sedan ansluter dig till den rymliga inglasade balkongen. I anslutning till vardagsrummet och köket så finner du också ett av det två sovrummen. Vidare in i lägenheten så finner du också badrummet om ligger mitt emot hallen som är utrustat med en kombinationsmaskin och har bra med förvaring. Sedan leds ni vidare in i det andra sovrummet. Ett ljus sovrum med bra med förvaring och ljusa väggar. Föreningen tillhandahåller flera möjligheter för medlemmar att nyttja, bilpool och cyckelpool, innergården med utegym och grillplats samt en bokningsbar takterrass med relaxavdelning och kök. Föreningen kommer även ha en övernattningslägenhet. Stadskärnan når ni enkelt med bara några minuters promenad eller cykeltur där du har tillgång till all tänkbar service inklusive affärer, parker, utegym, vanligt gym, förskola och skolor. I närheten hittar ni även Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, sportevent till relaxavdelning samt bowling.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trunstavägen 11, null, Knivsta kommun

Trunstavägen 11

Lägenhet
Knivsta kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 025 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
1 968 kr/mån
37 963 kr/m²

Modern etta om 27kvm belägen på vån 2 av 5med balkong i söderläge. Därtill har föreningen en gemensam takterrass. fullutrustad lägenhet med hög standard belägen med hög standard belägen ett stenkast från Knivsta Centrum och järnvägsstationen. Marbodalkök, takhöjd om 2,70 m och helkaklat badrum. Ett förråd på loftgången i direkt anslutning till lägenheten hör till. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Stockholm på 28 min! Lägenheten är öppen och välplanerad, med extra högt i tak. Materialval är moderna och av hög kvalitet. I lägenheten finns diskmaskin och tvättmaskin med integrerad torktumlare. Köket är ritade för projektet och badrummet är helkaklat. Till lägenheten hör en möblerad entréterass i norrläge med plats för egna utemöbler och en egen rymlig balkong som vetter mot söder. Bostadsrättsföreningen har en gemensam takterrass och en stor innegård, för soliga dagar och grillkvällar.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 9