Mäklare Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Honungskupan, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • 14 lediga bostäder

Brf Honungskupan

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 090 000 kr
47-100 m²
2-4 rum
3 307 kr/mån

Sigtuna Stadsängar är en helt ny stadsdel som ska bli Sveriges mest hållbara. Här finns inflyttningsklara, Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna. Brf Honungskupan har tryggad månadsavgift till år 2027. Kontakta mäklarna så berättar de mer. Sigtuna är Sveriges äldsta stad och historien har varit viktig vid planeringen av Sigtuna stadsängar. Stadsdelen kännetecknas av små trevliga kvarter, fint planterade parker, varierande bebyggelse, påkostad gatubelysning och en centralt placerad dagvattensjö som blir en fin skridskois vid rätt väderlek. Cykelbanor gör det enkelt att ta sig fram och mjuka löparspår passar fint för vardagens motionsrundor. I Brf Honungskupan har vi på OBOS att byggt 53 Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror, med möjlighet till ute-njut. Antingen på din balkong eller uteplats – eller på den härliga innergården som både har plats för odling och för föreningens egna bikupor. I Sigtuna stadsängar står hållbarheten i centrum. Men det handlar inte bara om själva boendet: det ska också vara hållbart att leva livet här. Därför kommer området att få en hel del egen service, bland annat i form av skola och förskola, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik. Men du har heller varken långt till vattnet, naturen eller allt som Sigtunas mysiga stadskärna har att erbjuda. Men här behöver du heller inte vara utan storstadspulsen. Väljer du att åka kollektivt når du Uppsala C på 45 minuter, eller Stockholm C på ungefär en timme: dörr till dörr. Med bil tar motsvarade tur till Uppsala en halvtimme och till Stockholm cirka 40 minuter. Och vill du längre ut i världen är du framme vid Arlanda på en knapp kvart. Som sagt, här är det enkelt att leva livet – oavsett hur ditt liv ser ut.

 • Nybyggnadsprojekt
Stadsängsgatan 7, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Stadsängsgatan 7

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
OBOS i Sverige
3 990 000 kr
99 m²
4 rum
5 934 kr/mån
40 303 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet med två balkonger i Brf Honungskupan med tryggad månadsavgift! Denna lägenhet behöver upplevas på riktigt. Det är en riktigt fin fyrarummare om 99 kvm med en skön uppdelning mellan trivsamma sociala ytor och familjens privata oas i tillvaron. Vi välkomnas av en trevlig entré och efter några steg in i lägenheten hittar vi det största sovrummet. Fortsätter vi in i lägenheten kommer vi till en ljus och luftig planlösning för kök och vardagsrum, en yta som gjord för att umgås på. I köket finns all utrustning på plats, med inredning från Marbodal och vitvaror från Siemens. Här finns utgången till en av lägenhetens två rymliga balkonger. I vardagsrumsdelen finns bra med plats för att rymma soffmys för hela släkten. Från vardagsrummet finns utgång till den andra balkongen i härligt söderläge. Fån vardagsrumsdelen finns två sovrum samt förråd och en klädkammare. Lägenheten bjuder också på ett fint helkaklat badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare och en gästtoalett. Här är det ljuvligt att leva livet! Välkommen till Sigtuna Stadsängar och Brf Honungskupan!

 • Nyproduktion
Morby Lövsund 244, Knivsta - Morby Lövsund, Knivsta kommun

Morby Lövsund 244

Villa
Knivsta - Morby Lövsund, Knivsta kommun
HusmanHagberg Sigtuna
3 395 000 kr
89 m²
4 rum
2 115 m² tomt

Charmig fastighet med naturnära läge nära skog men samtidigt med ett bekvämt pendlingsavstånd till Knivsta, Uppsala och Arlanda. Praktiskt hus med trevliga sociala ytor samt tre bra sovrum samt en rymlig uppfart med carport. Runt huset finns en uppvuxen trädgårdstomt med gott om yta för lek och bus samt ett socialt liv med familj och vänner. Trädgården är delvis uppgrävd på baksidan av huset då ny vattenledning till fastigheten är grävd. Nuvarande ägare har bott i huset i 32 år och trivs mycket bra med själva huset, trädgården och läget som har förenklat deras vardag.

Stockholmsvägen 24B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
 • Imorgon

Stockholmsvägen 24B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 932 kr/mån
30 833 kr/m²

Centralt och attraktivt belägen 1:a med sovalkov och rymligt kök. Ett stenkast från Märsta C med all service och kommunikationer ligger denna trevliga och praktiskt planerade bostad. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar vilket gör den lätt att trivas i och det högt belägna läget ger en privat känsla i lägenhet utan insyn. Här har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar mm och Märsta station där du enkelt tar dig till Uppsala eller Stockholm. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåning samt en fastighet där stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fönsterbyte mm.

 • Plus
Stadsängsgatan 10, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • Imorgon

Stadsängsgatan 10

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/5
2 424 kr/mån
49 821 kr/m²

Fast pris! 1:a i nyskick med hög standard och balkong mot innergård. Lägenheten ligger med ett högt läge i nybyggda och attraktiva Sigtuna Stadsängar. Här har du nära till all möjlig service på torget såsom apotek, livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger mm. I området finns även fina möjlighet till motion med elljusspår, cykelbanor och padelhall. Goda kommunikationer med buss som går mellan Sigtuna och Märsta samt vidare mot Bålsta och Arlanda. I Märsta finns anslutning till såväl SL:s pendeltåg och regionaltåg mellan Stockholm och Uppsala.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sätunavägen 14E, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Sätunavägen 14E

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 695 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 591 kr/mån
24 043 kr/m²

Snygg lägenhet högt belägen på gaveln med ljusinsläpp från tre väderstreck utan insyn i populära Brf Arenberga. Den praktiska planlösning gör bostaden lätt att trivas i och den inglasade rymliga balkongen ger en hög trivselfaktor. Brf Arenberga har stabil ekonomi med låg belåning och löpande renoverade fastigheter. På Sätunavägen bor man bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar och Märsta station där du enkelt tar dig till Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

 • Plus
 • Balkong
Silvergatan 11, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Silvergatan 11

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 559 kr/mån
52 885 kr/m²

Med över 4 meter i takhöjd på högsta punk och fritt läge är denna 2:a unik som bostad. Den moderna och sociala planlösningen samt genomgående fina materialval gör denna lägenhet lätt att trivas och bo i. Balkongen med fritt och soligt läge förgyller vardagen och här finns gott om plats för ett socialt liv med familj och vänner. Genom kapitaltillskott av OBOS som har byggt fastigheten så är månadsavgiften tryggad att vara på samma nivå tom 2026-12-31.

 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 4 B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 4 B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
3 240 kr/mån
39 342 kr/m²

Attraktiv och ljus mini 2:a om 38 kvm i genomgående gott skick ett stenkast från Märsta centrum och Märsta station. Lägenheten har en trevlig balkong som ligger med ett lugnt läge mot lummig bakgård. Bra pendlarläge och med gångavstånd till Märsta station du dig enkelt till både Uppsala, Arlanda och Stockholm. Ett stenkast från bostaden ligger Märsta centrum med sitt generösa utbud av butiker, caféer och nödvändig service. Den låga avgiften och toppläget gör denna lägenhet attraktiv.

 • Plus
 • Balkong
Heimdalsgatan 28, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Heimdalsgatan 28

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 095 000 kr
43 m²
1 rum
3 625 kr/mån
25 465 kr/m²

Stor 1:a med uteplats och sovalkov samt separat kök med matplats. Attraktivt boende för dig som vill ha möjligheten att gå ut genom altandörren för att njuta av en egen inhägnad uteplats. Bostaden har genomgående parkettgolv och nymålade ljusa väggar som tillsammans med ett fint ljusinsläpp gör bostaden trivsam. I området har du närhet till fin natur, skogsområden och Mälaren med badplatser. Märsta Centrum finns i närheten och är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och bussar. Från Märsta station tar du dig enkelt till Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

 • Plus
 • Uteplats
Silvertorget 16, Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Silvertorget 16

Lägenhet
Sigtuna- Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
5 295 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/4
7 489 kr/mån
44 125 kr/m²

Spektakulär vindsvåning med stor inglasad balkong i attraktiva Sigtuna Stadsängar. Bostaden är genomgående i mycket gott skick och har fina materialval och med en takhöjd på upp till hela 3,7 meter tillsammans med stora glaspartier i flera väderstreck gör detta till en mycket ljus och attraktiv lägenhet. Bekvämt och lugnt boende med service såsom livsmedelsbutik, apotek, skolor, träningsanläggningar och grönområden utanför entrén gör vardagen enkel.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Venngarn 293E, Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun

Venngarn 293E

Lägenhet
Sigtuna Wenngarn, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
2 175 000 kr
54 m²
3 rum
4 612 kr/mån
40 278 kr/m²

3:a med stor uteplats i härligt och fint solläge mot naturen i attraktiva Venngarn. Från den egna entrén kommer man in i bostaden som har en effektiv och social planlösning och den stora uteplatsen i vinkel förgyller vardagen. Wenngarn är en underbar plats med 1000 år av historia och läge mittemellan Stockholm och Uppsala, bara 15 km från Arlanda. Att bo i en slottsmiljö är fantastiskt och skapar ett mervärde i vardagen och det natursköna läget ger en fin harmoni. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Om du vill titta på denna fina bostad med dess härliga altan så ring Nils Lagerlöf på 072-320 00 04.

 • Uteplats
Vänortsringen 17, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Vänortsringen 17

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 695 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 2
5 910 kr/mån
22 752 kr/m²

Ombyggd lägenhet med tre sovrum som har en smart planlösning där nuvarande ägare har tagit tillvara på bostadens yta på bästa sätt. Lägenheten är enligt föreningen register 2rok men används idag som 4rok och har löpande renoverats. Bostaden har ett bra centralt läge i området och fönster samt balkong ligger mot lummig gård. Centrala Märsta omges av bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till både grönområden och service skapar en trivsam miljö. Från Vänortsringen har du gångavstånd till Märsta Centrum och trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. Märsta Centrum erbjuder flera val av livsmedelsbutiker och även vårdcentral, restauranger, caféer, idrottsanläggningar, shopping, systembolag och närservice. I närheten finns även handelsplats med de större livsmedelsbutikerna och apotek.

 • Balkong
 • Hiss
Baldergatan 5, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Baldergatan 5

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 850 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
5 890 kr/mån
19 271 kr/m²

4:a med uthyrningsdel samt bra balkong i soligt söderläge mot innergård. Lägenheten är genomgående i gott skick och med sina 96 kvm ger den en generös känsla och har flexibel användning efter behov. Stabil HSB föreningen med god ekonomi och löpande renoverade fastigheter. Från bostaden är det bra kommunikationer till Märsta centrum eller Märsta station där man enkelt tar sig vidare till Uppsala, Arlanda eller Stockholm.

 • Balkong
Ragnagatan 22, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00

Ragnagatan 22

Radhus
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
3 195 000 kr
112 m²
6 rum
169 m² tomt

Friköpt radhus i gott skick med två altaner och en praktisk planlösning med många rum. Lättskött hus med gångavstånd till service och kommunikationer gör bostaden lätt att trivas och bo i. Hela 4-5 sovrum, modernt kök och renoverat badrum samt två uteplatser varav den ena med rymlig plats för flera olika typer av möblemang efter behov. Huset har de senaste åren genomgått renoveringar och modernisering och är i gott skick.

 • Plus

Visar alla 14