Mäklare Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sätunavägen 12B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Sätunavägen 12B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

2 395 000 kr

89,5 m²

4 rum

6 457 kr/mån

26 760 kr/m²

Unik chans att köpa en 4:a med två ingångar där uthyrningsdelen är välutrustad med renoverat badrum samt trinettkök. Möjlighet att öppna upp mellan bostäderna finns och dom har gemensamt lägenhetsnummer. Den stora lägenheten är trevlig planerad med ett bra läge i området och har en stor fin inglasad balkong mot innergård. Brf Arenberga har stabil ekonomi men låg belåning och löpande renoverade fastigheter. På Sätunavägen har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar och Märsta station där du enkelt tar dig till Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

 • Balkong
Lodjursvägen 32, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Lodjursvägen 32

Tomt
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

2 350 000 kr

903 m² tomt

Plan tomt på eftertraktad adress i Norrbacka längst upp på återvändsgata i detaljplanerat område. Tomten är inte låst till någon husleverantör utan köparen väljer själv vilket hus som ska byggas. Området har kommunalt vatten och avlopp och fiber finns på gatan. Bygg din nya framtid med ett naturnära och lugnt läge men också med närhet till skolor och service samt kommunikationer till Märsta station där du enkelt tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Travarvägen 57, Sigtuna - Granby, Sigtuna kommun
 • Idag kl 17:00

Travarvägen 57

Villa
Sigtuna - Granby, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

3 995 000 kr

79 m²

4 rum

2 052 m² tomt

Attraktivt boende i Granby med vatten och härlig natur utanför huset samt bra pendling till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Charmigt hus på stor tomt med gästhus och flera andra byggnader. Carport med bygglov för att ändras till garage finns på den stora uppfarten som rymmer flera bilar eller andra fordon. På Travarvägen är det bra livskvalité men också ett bekvämt liv nära service. Iläggningsplats för båt finns för boende att traila för att på det sättet enkelt få sin båt i vattnet.

 • Plus
Söderbytorpsvägen 121, Märsta - Lunda, Sigtuna kommun
 • Sön 26 mar kl 16:00

Söderbytorpsvägen 121

Villa
Märsta - Lunda, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

3 595 000 kr

98 m²

4 rum

2 531 m² tomt

Attraktiv fastighet med ett naturnära läge men också med ett bra pendlarläge till Märsta, Uppsala, Norrtälje mm. Fastigheten är komplett med en fullstor villa samt ett rymligt dubbelgarage och en större förrådsbyggnad. Här kan du leva ett harmoniskt liv nära naturen men ändå med närhet till storstad och all service. Stor grönskande tomt med plats för ett socialt liv med vänner och familj eller en lugn stund.

 • Plus
Sätunavägen 13C, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Sätunavägen 13C

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

1 795 000 kr

70,5 m²

3 rum

4 756 kr/mån

25 461 kr/m²

Snygg lägenhet som genomgående är renoverad i moderna färger och fina materialval. Den praktiska planlösning gör bostaden lätt att trivas i och den inglasade stora balkongen mot innergård ger en hög trivselfaktor. Brf Husaren har stabil ekonomi men låg belåning och löpande renoverade fastigheter. Här på Sätunavägen har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar och Märsta station där du enkelt tar dig till Uppsala eller Stockholm.

 • Balkong
Morby Lövsund 240A, Knivsta - Morby Lövsund, Knivsta kommun

Morby Lövsund 240A

Radhus
Knivsta - Morby Lövsund, Knivsta kommun
HusmanHagberg Sigtuna

3 995 000 kr

117 m²

5 rum

845 m² tomt

Nästan nytt parhus byggt med modern teknik, fina materialval och låga driftkostnader. Bostaden har en social planlösning för den moderna familjen med två uteplatser på vardera sida om huset för maximalt solläge. Här bor man attraktiv med ett lantligt läge nära skog och natur men samtidigt med ett bekvämt avstånd till Knivsta, Uppsala och Arlanda.

 • Plus
Ragnagatan 22, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Ragnagatan 22

Radhus
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

3 195 000 kr

112 m²

6 rum

169 m² tomt

Friköpt radhus i gott skick med två altaner och en praktisk planlösning med många rum. Lättskött hus med gångavstånd till service och kommunikationer gör bostaden lätt att trivas och bo i. Hela 4-5 sovrum, modernt kök och renoverat badrum samt två uteplatser varav den ena med rymlig plats för flera olika typer av möblemang efter behov. Huset har de senaste åren genomgått renoveringar och modernisering och är i gott skick.

 • Plus
Stockholmsvägen 24B, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
 • Sön 26 mar

Stockholmsvägen 24B

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

1 395 000 kr

42 m²

1 rum

2 874 kr/mån

33 214 kr/m²

Centralt och attraktivt belägen 1:a med sovalkov och rymligt kök. Ett stenkast från Märsta C med all service och kommunikationer ligger denna trevliga och praktiskt planerade bostad. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar vilket gör den lätt att trivas i och det högt belägna läget ger en privat känsla i lägenhet utan insyn. Här har du möjlighet att bo bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar mm och Märsta station där du enkelt tar dig till Uppsala eller Stockholm. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåning samt en fastighet där stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fönsterbyte mm.

 • Plus
Stensträngsvägen 17, Steningehöjden, Sigtuna kommun
 • Sön 26 mar kl 13:00

Stensträngsvägen 17

Radhus
Steningehöjden, Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna

3 495 000 kr

115 m²

5 rum

6 203 kr/mån

30 391 kr/m²

Flytta in som första boende i ett attraktivt radhus som är byggt med stor kvalité och genomgående hög standard. Huset är påkostat med fina materialval och ger en modern och exklusiv känsla. Den optimala och sociala planlösningen med öppna ytor på entréplan och hela fyra sovrum på övre plan gör bostaden attraktiv och praktisk att bo i. Huset är byggt av Derome som är kända för sina fina hus och har vattenburen golvvärme på entréplanet samt vattenburna radiatorer på övre plan. På höjden, med utsikt från terrassen mot den kringliggande omgivningar i familjära Steningehöjden är det som att bo på landet men ändå centralt med gångavstånd till förskola, skola och idrottsanläggning. Området gränsar till Rävsta naturreservat som är en riktig oas för den som uppskattar att vara ute i naturen för en lugn promenad eller en joggingrunda. För dig som pendlar tar du dig snabbt och enkelt till Märsta station för vidare färd till Uppsala eller Stockholm. Ring Nils Lagerlöf på 072-320 00 04 eller maila på [email protected] för visning av bostaden.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 9