HusmanHagberg Vaggeryd

HusmanHagberg Vaggeryd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Föreberg Björkudden 1, Skillingaryd - Föreberg, Vaggeryds kommun

Föreberg Björkudden 1

Fritidshus
Skillingaryd - Föreberg, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 695 000 kr

90 m²

3 rum

1 937 m² tomt

Det här är fastigheten där vattnet är ständigt närvarande! Här finns skog och vatten så nära man kan komma och drömmen om landet och egen brygga och strand kan bli verklighet på denna plats. Här bor man lugnt och fridfullt på en egen liten halvö med Västerån nedanför huset och samtidigt Skillingaryd knappa tio minuter bort. Denna unika fastighet som varit i samma familjs ägo i decennier. Belägen i natursköna området kring Västerån med vackra vandringsstråk och bärskog. Mitt ute i den småländska idyllen ligger en av flera små bysamhällen, däribland Föreberg där detta fritidshus stoltserar ute på Björkudden. Helt utan genomfartstrafik och med vy från alla fönster över vattendrag och grönska. Det är inte ofta man får både brygga och egen liten strand ett par steg från sitt hus. Detta boende passar perfekt för den som lockas av lugn och fågelkvitter utanför fönstret och som vill bo på en ljus och gemytlig plats på landet, men ändå med samhället på behändigt avstånd. Huset som använts som fritidshus sedan det byggdes är i originalskick men har en bra planlösning med två separata sovrum, stort allrum, kök och duschrum som bjuder på fina möjligheter på en fantastisk plats. Optimalt om man önskar använda som ett framtida hem efter renovering eller fortsatt som ett sommarboende. Stor tomt om hela 1931 kvm ger utrymme för både odling och lekyta eller ombyggnad. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan du precis utanför stan besanna drömmen om en fridfull oas i det småländska kulturlandskapet. Varmt välkommen med intresseanmälan eller anmälan till någon av de annonserade visningstiderna!

Västra Fåglabäcksvägen 43, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Västra Fåglabäcksvägen 43

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 575 000 kr

125 m²

5 rum

886 m² tomt

På Västra Fåglabäcksvägen 43 erbjuds en uppdaterad trevlig villa om 5 r.o.k belägen på en solig fin hörntomt i centrala Skillingaryd. Bostaden erbjuder 125+82 kvadratmeter fördelat på två våningar, samt rymlig källare med fina förvaringsmöjligheter. Här bor man bland goda grannar i familjevänligt villakvarter men ändå i en privat liten oas då villan ligger längst in på en diskret och lugn återvändsgata. Huset har genomgått flera av de stora renoveringarna såsom fönsterbyte, takbyte, installerat braskamin och borrat bergvärme som bidrar till en trivsam och attraktiv boendekalkyl. Sammantaget ges här ett optimalt boende i modern standard på lugn återvändsgata med hela tätortens utbud på enkelt gångavstånd och närhet till både förskola/skola och all tänkbar service. Att vara bosatt på Västra Fåglabäcksvägen 43 underlättar vardagens logistik. Närhet till sim- och sporthall, skola samt stationen är några av fördelarna med läget. Området präglas också av villakvarter med skolor endast ett stenkast bort. Med knappa kilometern till Skillingaryds centrum behöver man heller inte göra avkall på det centrala läget. Kort promenad från huset väntar också natursköna promenadstråk och vintertid så även längdskidspår. Skillingaryd är orten mittemellan städerna Värnamo och Jönköping med suveräna kommunikationer med både buss och tåg. Ett levande samhälle som växer och lockar allt fler från städerna att bosätta sig här med fina skolor och all tänkbar service i denna barnvänliga kommun. I närområdena finns sjö och bad och flera utflyktsmål i det småländska kulturarvet. Här är företagarandan hög och många företag väljer därför strategiskt att placera sig just här i denna kommun bredvid E4:an med suveräna kommunikationer med både buss och tåg till Jönköping och Värnamo. Varmt välkommen med Er intresseanmälan! Besiktningsprotokoll kommer finnas tillgänglig under fliken "Viktiga dokument".

Vallongatan 2, Vaggeryd - Södra Park, Vaggeryds kommun

Vallongatan 2

Villa
Vaggeryd - Södra Park, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 295 000 kr

137 m²

6 rum

1 015 m² tomt

Tillsammans med bra sällskapsytor, altan och stort soldäck för ljumma sommarkvällar och lättskött trädgård med möjlighet till odling, lek och trädgårdsaktiviteter välkomnas man på Vallongatan till en behaglig boendemiljö såväl inne som ute. Ett hem väl anpassat för paret eller barnfamiljen som önskar ett inflyttningsklart hus om hela 137 kvadratmeter på en solig hörntomt. Här finns totalt fem bra sovrum, dubbla duschrum och separat avdelning för klädvård utöver kök och stort vardagsrum. Planlösningen kan med fördel varieras utifrån behov där en del har öppnat upp mellan kök och vardagsrum för att skapa en mer öppen planlösning med ljusinsläpp från flera väderstreck. Till huset hör två fristående garage med parkeringsplats för två bilar framför. Hela huset har målats om 2021, två nya takfönster har installerats 2021, fasadpanel bytts ut på husets södersida 2021, helt ny luftvärmepump från 2022 samt nybyggt soldäck från 2019 är några av axplocken. Sammantaget ett trevligt hem i gott skick redo för nästa par eller familj att trivas i. Vallongatan ligger på en av Södra Parks lummiga gator en kort promenad från Lagans fina stråk, vilket gör detta till kanske en av Vaggeryds mest eftertraktade adresser. Här bor man bland goda grannar och med friluftsgård och motionsspår i området. Utöver lugna återvändsgator som kännetecknar Södra Park finns också förskola i direkt anslutning till huset. Vaggeryd som kommun och ort ökar allt mer i popularitet med rikt föreningsliv och företagaranda. De goda kommunikationsmöjligheterna till Jönköping och Värnamo samt ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget sägs bidra till denna effekt. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns sannolikt något för alla. Varmt välkommen med intresseanmälan! Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under fliken "Viktiga dokument".

Östermovägen 17, Vaggeryd - Östermo, Vaggeryds kommun

Östermovägen 17

Villa
Vaggeryd - Östermo, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 895 000 kr

120 m²

5 rum

834 m² tomt

Varmt välkomna till ett stort enplanshus om hela 120 kvadratmeter samlat bekvämt i ett plan fördelat på fem rum och kök. Här samsas öppna sociala ytor med bra förvaringsutrymmen, dubbla toaletter, tre sovrum och två sällskapsrum. Huset vetter mot en insynsfri baksida som angränsar direkt mot grönområde, vilket har gjort Östermo omtyckt genom åren där man inte behöver göra avkall på det naturnära läget eller närheten till centrum. Invändigt erbjuds ett modernt kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum. En braskamin placerad i husets center ger både mysfaktor och komfortvärme vintertid och en helt ny luft/luft-värmepump har precis installerats. Stora fönsterpartier i sällskapsutrymmen inbjuder till en ljus och trivsam boendemiljö. Därtill erbjuds ett soldäck och uterum för ljumma sommarkvällar. Optimalt boende för paret eller familjen som önskar generösa ytor och promenadavstånd till kommunikationer, skolor och service. I närområdet finns dessutom lekpark, motionsspår och fina promenadstråk längs med Lagan. Huset är belägen i ett område som präglas av grönska och lugna gator. Närheten till skolor och naturen gör Östermo till ett omtyckt område som inte lämnar någon besviken. Vaggeryds centrum nås dessutom smidigt på cykel eller med en promenad utan några uppförsbackar eller sliriga nedförsbackar och därmed är servicen mycket lättillgänglig. Vaggeryd som ort och kommun ökar allt mer i popularitet. De goda kommunikationsmöjligheterna till Jönköping och Värnamo samt ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget kan vara en bidragande orsak. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns något för alla. Välkommen med Er intresseanmälan!

Genvägen 5, Vaggeryd - Torsbo, Vaggeryds kommun

Genvägen 5

Villa
Vaggeryd - Torsbo, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 575 000 kr

73 m²

3 rum

1 177 m² tomt

Endast ett stenkast från sjön erbjuds här en enplansvilla med närhet till naturen och Hjortsjöns sjölandskap. Populära Torsbo med dess sjönära läge är ett område som kantas av skog och vackra promenadstråk längs med hela Hjortsjön. Närheten till skogen erbjuder dessutom mer att utforska. I närområdet finns även lekplats och motionsspår. Invändigt erbjuds i övrigt en öppen och ljus planlösning med kök, matplats och vardagsrum som knyter samman i en fin rundgång. Den öppna ytan gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. I källarplan samsas goda förvaringsutrymmen med en avdelning för klädvård. Trädgården är grönskande och uppvuxen med prydliga stensättningar och här finns också ett tillbyggt härligt soldäck. Många detaljer finns här som gör att man kan finna sig tillrätta och leva hemmalivet med guldkant i vardagen i en familjevänlig och naturskön omgivning. Till huset hör en plan och grönskande trädgård med om uppvuxen häck som omgärdar denna hörntomt. Här bor man i en välskött oas i ett hus där man under årets varma månader kan man slänga handduken över axeln och promenera ner till sjön för ett dopp i kvällssolen. Eller traska ut med en kopp kaffe för att njuta av det inglasade uterummet där man kan få en liten glimt av vattnet i ögonvrån. Bekvämligheter såsom uppdaterade isolerglasfönster, fjärrvärme, tillbyggt garage, uppdaterat duschrum och yttertak på senare år är en självklart här där ägaren putsat och förfinat huset med stor omsorg. Genvägen är en liten sidogata på populära Torsbo som ligger nära Hjortsjön och endast en kort promenad från sjöns vackra natur. Här bor man inom gångavstånd till bl.a. Växthusets förskola, Fenix kunskapsgymnasium, Coop, Preem och Pizzeria Tiger. Centrum nås på cykelavstånd från området och för den som önskar smidigt pendlingsavstånd erbjuds här närhet till busshållplats samt möjlighet att smidigt ta sig av och på E4:an vid Vaggeryds södra infart. Vaggeryd är ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns sannolikt något för alla. Förutom ett levande samhälle med butiker och företagaranda utmärks också Vaggeryd särskilt av Hjortsjön med dess bad men framförallt många villaområden som angränsar mot naturområden. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar också bygden. Välkommen med intresseanmälan! Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer läggas upp under fliken "viktiga dokument".

Klostervägen 28, Byarum, Vaggeryds kommun

Klostervägen 28

Villa
Byarum, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 650 000 kr

132 m²

5 rum

1 280 m² tomt

Varmt välkommen till Klostervägen 28 i familjevänliga Byarum - där en och samma ägare ägt och förvaltat huset med omsorg sedan det byggdes. Köket är husets center i detta hus med gott om utrymme för både matlagning och samvaro. Här kryssar man smidigt mellan de väsentliga delarna av bostaden där en trevlig matplats och allrum har öppnats upp till en öppen planlösning. Därtill finns dessutom en stor altan i soligt söderläge med utgång från stort vardagsrum. Huset har byggts till och erbjuder därmed tre stora sovrum och dubbla entréer utöver fina sällskapsutrymmen på ett och samma plan. Före detta garage i källarplan används som verkstad och vidbyggt garage har byggts till i markplan som underlättar vardagens logistik. Till huset hör en stor plan och fin trädgård med prydliga stensättningar som erbjuder ypperliga möjligheter till både odling, lek och trädgårdsaktiviteter. Här kan man även njuta av de natursköna omgivningarna som erbjuder kanske än mer att utforska. Här bor man lantligt men ändå i byn lagom nära till grannar och med närhet till naturen. I Byarum bor man i barnvänlig omgivning kort promenad från skola och förskola och med bekväma 20 knappa minuter in till stan. Byarum är beläget norr om Vaggeryd och härifrån finns goda pendlingsmöjligheter med både buss och bil till såväl Jönköping, Torsvik och Stigamo som till Värnamo. Skog och natur är en självklar del av Byarum men endast inom 5 min med bil nås all tänkbar service i Vaggeryd. I närområdet finns busshållplats och här i Byarum finns skola som erbjuder F-3, fritids samt förskola. Utan att överdriva kan det utlovas ett bekvämt gångavstånd till både skola samt nyrenoverad och tillbyggd förskola i lugn och lantlig miljö. Här finns också en välbesökt hembygdsgård och en kyrka med anor från medeltiden. I naturskön omgivning med sjöar i närområdet som kantas av skog, bad och vackra promenadstråk kan man här njuta av en lugn oas, men ändå behålla bekvämligheten med närhet till samhället eller stan. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan du precis utanför stan besanna villadrömmen på landet. Välkommen till frisk luft, fågelkvitter men framförallt generösa och luftiga kvadratmeter! Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Småstaden ”där idéer blir verklighet” var tidigare en av de småländska centralorterna för möbelindustrin, där fortfarande Swedese stoltserar i Vår Lilla Stad. Förutom ett levande samhälle med butiker och affärer, utmärks också Vaggeryd av Hjortsjön med dess bad, camping men framförallt natursköna villaområden som angränsar mot naturområden. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar bygden. Byarum tillhör en högattraktiv växande familjevänlig kommun som ökar allt mer i popularitet med service, omsorg och en levande landsbygd utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns här sannolikt något för alla. Varmt välkommen att boka din tid för visning! Besiktning och energideklaration kommer publiceras under fliken "Viktiga dokument" inom kort.

Frejagatan 10, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Frejagatan 10

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 695 000 kr

119 m²

5 rum

936 m² tomt

Välkomna till en större enplansvilla på en av Skillingaryds mest eftertraktade gator. Detta är hemmet som aldrig tidigare varit till salu och varit i samma familj sedan det byggdes. Villan har en hemtrevlig atmosfär som är optimal för ett trivsamt familjeliv men som också är ett utmärkt plats för andra sociala sammanhang med öppna ytor och en trädgård som inte gör någon besviken. Planlösningen på Frejagatan 10 innehåller alla bekvämligheter som kan tänkas. Väsentligheter såsom stort kök, badrum och tre sovrum på samma våningsplan utöver stort sällskapsrum i vinkel med fina fönsterpartier som ger generöst ljusinsläpp är en självklarhet här. Från kök finns även en utgång till en stensatt uteplats och ett uterum i anslutning med västerläge. Här har man god uppsikt över en väl genomtänkt trädgård som både ger skugga, grönska och insynsfrihet med dess fina växtligheter och perenner som blommar år efter år. Källarplan är kombinerat med delvis souterräng och ger därför bra ljusinsläpp och upplevelsen av riktig boyta med stora fönster. Ett hem för paret eller familjen som önskar ett pedantskött hem med fina sällskapsytor och en uppvuxen privat trädgårdsoas med eftermiddagssol för ljumma sommarkvällar. Lättskött fasad med tegel, vattenburet uppvärmningssystem och keddyinsats som ger komfortvärme vintertid är några av axplocken. Det är inte för inte som Frejagatan är en attraktiv gata att bo på. På denna gata bor du lugnt och tryggt. Området präglas av naturstråk, friluftsområde och lugna återvändsgator helt utan genomfartstrafik men ändå med gång- och cykelavstånd till centrum och all tänkbar service. Friluftsområdet Grönelund ligger inom behändigt avstånd och här finns naturen alltid närvarande. Förskolor finns också på gång- och cykelavstånd vilket underlättar vardagens logistik. Skillingaryd är orten mittemellan städerna Värnamo och Jönköping med suveräna kommunikationer med både buss och tåg. Ett levande samhälle som växer och lockar allt fler från städerna att bosätta sig här med fina skolor och all tänkbar service i denna barnvänliga kommun. I närområdena finns sjö och bad och flera utflyktsmål i det småländska kulturarvet. Här är företagarandan hög och många företag väljer därför strategiskt att placera sig just här i denna kommun bredvid E4:an med suveräna kommunikationer med både buss och tåg till Jönköping och Värnamo. Besiktning och energideklaration kommer publiceras under fliken "Viktiga dokument".

Mellängsgatan 19, Vaggeryd - Götafors, Vaggeryds kommun

Mellängsgatan 19

Villa
Vaggeryd - Götafors, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 675 000 kr

96 m²

4 rum

800 m² tomt

Välkommen till Mellängsgatan 19 - villan med ett diskret yttre men som bjuder på smarta kvadratmeter bostadsyta invändigt med dubbla wc, tre sovrum, kök, tvättstuga, matrum och vardagsrum. Precis utanför köksdel finns en utgång till en solig härlig altan med ett stort uterum precis i anslutning. Bland goda grannar och med naturen ständigt närvarande kan man finna sig tillrätta i huslivet och med skolor och kommunikationer i närområdet. Här bor man bekvämt i en solig västervänd privat oas med naturen precis bakom huset och Hjortsjöns bad och vackra omgivningar endast ett stenkast bort. Barn kan leka tryggt och fritt i trädgården då ytan gör det möjligt att hålla god uppsikt. Den som flyttar in här har en uppvuxen grönskande och blommande trädgård att åtnjuta sommartid och som granne med skogen erbjuds dessutom mer att utforska precis utanför tomtgränsen. Flera trevliga uteplatser skapar möjligheter att följa solens strålar runt huset från morgon till kväll. Mellängsgatan är en lugn sidogata endast en kort promenad från Hjortsjöns vackra natur. Från villan krävs endast enkla sandaler och en badrock för att ta sig till närmsta dopp i Hjortsjön. Omgivningen har en familjär stämning och inom gångavstånd nås bl.a. Götafors förskola och skola samt Slättens förskola. Centrum nås på cykelavstånd från området och för den som önskar smidigt pendlingsavstånd erbjuds här närhet till busshållplats samt möjlighet att smidigt ta sig av och på E4:an vid Vaggeryds södra infart. Vaggeryd är ett samhälle som präglas av starkt föreningsliv och ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns något för alla. Besiktning och energideklaration kommer publiceras under fliken "Viktiga dokument" inom kort!

Morarpsvägen 9, Hok, Vaggeryds kommun

Morarpsvägen 9

Villa
Hok, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 050 000 kr

135 m²

5 rum

1 566 m² tomt

Varmt välkomna till Morarpsvägen 9 - här saluförs en trivsam rymlig familjevilla på solig trädgård med hörntomt. Huset bjuder på 5 r.o.k om 135 kvm fördelat på två plan och källare. Här bor man i familjevänligt kvarter precis intill förskola och skola. Från vardagsrum kan du traska ut med en kopp kaffe på en stor takad altan med åtråvärt söderläge. Utsidan är heller inget undantag där man har tillgång till en stor plan och uppvuxen trädgård med tomtareal på över 1500 kvadratmeter. Goda allmänna kommunikationer in till stan erbjuds om man inte vill vara bilburen. Vattenburet system är förberett med radiatorer på båda plan för exempelvis fjärrvärme, jordvärme eller dylikt om man önskar koppla till. Annars används en nyinstallerad luft/luft-värmepump från 2021. Fiber finns nära till hands att koppla på från gatan utanför. Totalrenoverat duschrum, kök, och helt nytt yttertak från 2021 är ytterligare några av bekvämligheterna. I närområdet finner man grönområden och promenadstråk, närhet till Hooks Herrgård där det finns SPA och restaurang. Området kring Morarpsvägen 9 präglas av familjevänliga kvarter med gröna områden i närheten och skola och förskola endast ett stenkast bort. Hok är platsen som lyckats med konsten att kombinera naturnära läge och samtidigt vara navet som förbinder Nässjö, Jönköping, Vaggeryd och Växjö. Här erbjuds goda kommunikationer med tågstation och kontinuerligt förbipasserande bussar till och från stan. Det krävs endast en cykeltur för att nå bl.a. café, högklassigt spa, matupplevelser och en attraktiv golfbana på Hooks Herrgård. Varmt välkommen med din intresseanmälan till Malmvägen 1 i sköna Hok! Besiktningsprotokoll kommer att publiceras under fliken "Viktiga dokument" inför visning.

Tallgatan 19, Klevshult, Vaggeryds kommun

Tallgatan 19

Villa
Klevshult, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

875 000 kr

95 m²

3 rum

1 615 m² tomt

Lättskött och nätt på utsidan för att sedan bjuda på en rymlig insida som ger plats för tre sovrum och rymlig källare med allrum och goda förvaringsmöjligheter. Här finns ett ljust nyrenoverat kök med fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och matplats inbjuder till trivsamma hemmakvällar och andra sociala sammanhang där det är lätt att umgås. Med idag två stora sovrum på entréplan som tidigare varit tre sovrum och WC fördelat på vardera plan fyller villan även den praktiska funktion som är eftersträvansvärd. Medan entréplan ger möjlighet till rymd och rörelse ger nedre plan möjlighet att dra sig undan och trivas i en mer privat del. Här bor man bland goda grannar längst in på en gemytlig och familjevänlig återvändsgata som angränsar mot skog och natur. Uppdaterade moderna isolerglasfönster och nyinstallerad luft/vatten-värmepump som bidrar till en trivsam boendekalkyl är ytterligare några av axplocken. Klevshult är samhället nära landsbygd, natur och sjöar utan att för den delen ligga avsides. Här finns både hotell, bensinmack och barnomsorg. E4:an nås med enkelhet från bostaden och därmed även en smidig transport både norrut mot Jönköping och söderut mot Värnamo. Klevshult har även förmånen att vara granne med nationalparken Store Mosse som är Sydsveriges största myrområde med storslagna vidder och rikt fågelliv.

Bondstorp 1:34-37, Bondstorp, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:34-37

Tomt
Bondstorp, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

795 000 kr

1 383 m² tomt

Här finns möjligheten för er som drömmer om en stor lantlig tomt med sjönära läge. Här bygger man på solig plan mark på avstyckade och klara villatomter för byggnation med Rasjön i blickfånget precis nedanför. I grönskande omgivning som kantas av skog, bad, badbryggor och vackra promenadstråk kan man här i Bondstorp bo i en lugn och privat oas, men ändå behålla bekvämligheten med skola och förskola i samhället. Önskar man bygga stort eller investera för senare försäljning så finns här alla möjligheter, då idylliska Bondstorp ligger i en högattraktiv växande barnvänlig kommun som spänner mitt emellan Jönköping och Värnamo med ca halvtimmen i vardera riktning. Tomtmarken är inte bunden till någon husleverantör. Detta innebär att tomten är fri att disponera efter eget önskemål. Elskåp finns redan framdraget till tomterna och nedanför dessa finns en liten trevlig badplats med härlig eftermiddagssol. Vid nybyggnation slipper man dessutom betala fastighetsavgift/fastighetsskatt de första 15 åren. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan Ni precis utanför stan besanna villadrömmen i ett familjevänligt lantligt område i naturskön miljö! Denna tomt är en av tre som saluförs och på visning kommer de tre som är till salu att visas samtidigt. Samtliga är avstyckade och har vunnit laga kraft. Varmt välkomna med Er intresseanmälan eller anmälan till visning!

Orrstigen 5, Hok, Vaggeryds kommun
  • Imorgon kl 17:00
Orrstigen 5, Hok, Vaggeryds kommun, bild 2
Orrstigen 5, Hok, Vaggeryds kommun, bild 3

Orrstigen 5

Tomt
Hok, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

295 000 kr

926 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva en villatomt med trevligt läge på lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Hok. Perfekt för dig som vill bygga nytt och förverkliga din villadröm! Här finns möjlighet att bygga efter egna önskemål eller använda befintligt bygglov som finns beviljat för nybyggnation av en enplansvilla om 129 kvadratmeter med 3-4 sovrum och dubbla sällskapsytor. Vid nybyggnation slipper man dessutom betala fastighetsavgift/fastighetsskatt de första 15 åren. Fiber finns framdraget och förberett vid tomtgräns. Området kring Orrstigen är lugnt och familjevänligt med fina grönområden i närheten och det krävs endast en kort promenad för att komma till skola samt förskola. Hok är platsen som lyckats med konsten att kombinera naturnära läge och samtidigt vara navet som förbinder Nässjö, Jönköping, Vaggeryd och Växjö. Här erbjuds också goda kommunikationer med tågstation och förbipasserande bussar. I närområdet finns även högklassigt spa, matupplevelser och en åtråvärd golfbana på Hooks Herrgård. Varmt välkomna att lämna Er intresseanmälan!

  • Premium
Pålskog Berghäll 1, Pålskog, Vaggeryds kommun
  • Budgivning pågår

Pålskog Berghäll 1

Villa
Pålskog, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 295 000 kr

140 m²

6 rum

1 807 m² tomt

Drömmen om landet är inte bara en dröm utan kan bli verklighet på denna plats. Här bor man lugnt och fridfullt på en liten höjd med naturskön vy och samtidigt med tätorten inom räckhåll. Pålskog är en historisk liten by med fina gamla sekelskiftesgårdar i området. Här uppe på en höjd ståtar Pålskog Berghäll 1 och badar i ljus där man kan följa solen på uteplatser från morgon till kväll. I denna lantliga idyll får man leva i lugn och ro på 140 kvm och stor tomt utan att behöva störas av genomfartstrafik. Löv- och barrskog, åkrar och ängar och ett stycke anrik historia kännetecknar också Pålskog där smidestraditionen förts vidare i generationer med de gamla metoderna på en av granngårdarna. Det är svårt att gissa sig till att Berghäll en gång i tiden var missionshus för här har hela huset totalrenoverats på senare år med några av axplocken såsom fönsterbyte, takbyte, fasadbyte och gedigen ombyggnad av planlösning för att passa för familjeliv. I husets hjärta finns en trevlig matplats i direkt anslutning till kök med ett fönsterparti som tillåter solkatter att ta sig in. Härifrån förgrenar sig även resterande del av entréplan mot sällskapsrum, kontor, sovrum, duschrum, gästtwc och avdelning för klädvård. På övre plan finns ytterligare två sovrum och allrum med fönster i två väderstreck. Köket är handsnickrat från Bergfors snickeri som komplement till vitvaror, spis och kåpa från SMEG. Några av de äldre vackra detaljerna är både putsade och bevarade med vedspis och en Husqvarna-kamin som både smyckar och komfortvärmer entréplan ytterligare. Härifrån kök finns också en altandörr ut mot ett solsäkert soldäck och uterum med direkt access till den lantliga miljön. Förråd, garage, lekstuga, växthus, rosor och fågelkvitter är heller inget undantag. Här bor man bland goda grannar och kan besanna villadrömmen på en gemytlig plats i en levande landsbygd! Närheten ut till E4:an underlättar pendling mellan Jönköping i norr och Värnamo i söder och Skillingaryds tätort med skola, förskola, service och omsorg i närheten. I närområdena finns sjö och bad och flera utflyktsmål i det småländska kulturarvet. Här är företagarandan hög och många företag väljer därför strategiskt att placera sig just här i denna familjevänliga kommun nära E4:an. Varmt välkomna med anmälan till visning!

Målaregatan 11, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Målaregatan 11

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 050 000 kr

104 m²

5 rum

982 m² tomt

På Målaregatan 11 kan man luta sig tillbaka och avnjuta ett trivsamt villaliv med förskola, skola, idrottsanläggning samt med centrums utbud inom bekvämt promenadavstånd. Här bor man i modern standard med uppdaterat kök i öppen planlösning, två uppdaterade duschrum, installerad fiber och vattenburet värmesystem via luft/vatten-värmepump som ger fördelaktig boendekalkyl som ytterligare några av axplocken. Utvändigt har yttertaket bytts och fasaden ersatts med ny liggande träpanel. En hemtrevlig veranda välkomnar och pryder husets framsida där man kan svalka sig i skuggan varma sommardagar. Bostaden har en yta på ca 104+124 kvadratmeter med tre bra sovrum, väl tilltaget vardagsrum i vinkel med kök och duschrum samlat på ett plan. Flera stora fönsterpartier i tre väderstreck skänker den stora sällskapsytan, mellan kök, matplats och vardagsrum, ett fint ljusinsläpp. I källarplan samsas goda förvaringsutrymmen med extra sällskapsrum tillsammans med kombinerad avdelning för klädvård och duschrum som också totalrenoverats på senare år. I detta hus finns allt man behöver för ett smidigt och trivsamt villaliv i ett lugnt och familjärt villaområde. Med kort promenad till Skillingaryds centrum behöver man heller inte göra avkall på det centrala läget. Närhet till sim- och sporthall, skola samt stationen är några av fördelarna med detta boende. Området kännetecknas av familjevänliga kvarter med förskola precis bredvid och skola i närheten till hemmet. Skillingaryd som ort har ett trivsamt levande samhälle med bl.a. butiker, apotek, vårdcentral, konditori, Systembolaget, skolor och omsorg. Förutom servicen som finns i samhället erbjuds även ett naturnära läge med friluftsområde och skogsområden. Linnesjön är dessutom beläget i närheten av Skillingaryd och erbjuder vacker natur och flera badplatser. I kommunen andas framtidsanda och företagskultur vilket ökar möjligheterna till en arbetsplats nära bostaden. Utöver detta är det också goda pendlingsmöjligheter till både Värnamo och Jönköping med buss, tåg och smidig bilväg med E4:an som är inom nära räckhåll. Varmt välkomna med Er anmälan till visning!

Far Anders väg 24, Skillingaryd, Vaggeryds kommun
  • Imorgon kl 14:30

Far Anders väg 24

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

3 595 000 kr

210 m²

6 rum

1 734 m² tomt

Välkommen till Far Anders väg 24! Det här är arkitektritade villan med en imponerande yta om 210 kvadratmeter som uppfyller alla önskningar på huslistan. Hela fyra sovrum, två allrum, två duschrum, bastu och integrerat dubbelgarage samt med tillhörande solig sydvästlig tomt med grönområde intill knuten. Huset är platsbyggt med solid gjuten betongplatta, uppmurad helt från grunden och stod nyuppförd 1999. En stabil och påkostad pjäs med tilltalande planlösning, yta, och ett läge som attraherar - kvalar Far Anders väg 24 in som ett hus med stjärnor i kanten. Ett soldäck fri från insyn på husets sydvästvända trädgård fångar in den åtråvärda solen från förmiddag till sen eftermiddag och inbjuder till en rofylld privat oas där barnen kan leka tryggt och fritt. Området präglas av lugna återvändsgator som gör det möjligt att hålla god uppsikt. Traska ut med en kopp kaffe på soldäcket och njut av en plan och lättskött trädgård och den fina naturen som angränsar till tomten. Närheten till skogen erbjuder dessutom mer att utforska och en ännu större lekplats precis utanför tomtgränsen. Interiören erbjuder en väl genomtänkt planlösning med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra som knyter samman den sociala delen. Den öppna ytan gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. Här är det inga problem att duka upp långbord när det vankas kalas och hela släkten skall rymmas inomhus. Inredningen gör heller ingen besviken med ljusa väggar och enhetliga kvalitetsmaterial. Här kan man finna sig tillrätta och leva hemmalivet med glans i vardagen. Detta är hemmet för den stora familjen eller paret som endast önskar gott om utrymme att trona in sig på. Noga planerad planlösning från grunden ger dessutom möjlighet till kontor på hemmaplan eller företagarverksamhet med ett stort rum med intilliggande duschrum i husets ena gavel. Denna del kan med fördel också användas som gästdel eller tonårsum. Smidigt uppvärmningssystem via jordvärme med komfortabel vattenburen golvvärme i alla rum och braskamin bidrar till både trivselfaktor och en attraktiv boendekalkyl som är värdefull vintertid. Då hela huset är uppmurat från grunden isolerar lättbetongen bra från värme sommartid och håller huset varmt vintertid samtidigt som lättbetong är ett material som andas och bidrar till bra inomhusklimat. Tillsammans med prydliga stensättningar och en väl tilltagen trädgård som erbjuder ypperliga möjligheter till både odling, lek och trädgårdsaktiviteter, passar detta hus fint för familjen som önskar ett bekvämt boende med allt på ett plan. Bilarna ställer du smidigt i dubbelgaraget eller på den stora stenlagda uppfarten. Från garaget finns praktisk groventré in till huset, med avdelning för placerad. Sammantaget ett hus i fint skick på lugn och etablerat villaområde, redo för nästa familj att trivas i. Området är ett paradis för barnfamiljer med grönska, lekplats och barnomsorg inom behändigt gång- och cykelavstånd vilket underlättar vardagens logistik. Här bor man bland goda grannar och med närhet till friluftsområdet Grönelund utan att för den delen komma för långt ifrån centrums service och utbud. Skillingaryd som ort har ett trivsamt levande samhälle med bland annat butiker, apotek, vårdcentral, konditori, Systembolaget, skolor och omsorg. Förutom servicen som finns i samhället erbjuds även ett naturnära läge med friluftsområde och skogsområden. I kommunen finns en framtidsanda och en företagskultur vilket ökar möjligheterna

  • Plus
Sjögatan 7, Vaggeryd - Hjortsjön södra, Vaggeryds kommun
  • Budgivning pågår

Sjögatan 7

Villa
Vaggeryd - Hjortsjön södra, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 075 000 kr

106 m²

4 rum

718 m² tomt

Varmt välkomna till Sjögatan 7 - en lugn och trivsam gata ner mot Hjortsjön, där vi nu saluför en rymlig enplansvilla om ca 106 + 131 kvadrdatmeter på en hörntomt. Huset erbjuder stora öppna sällskapsytor som kan anpassas både för den lilla och stora familjen utifrån behov och önskemål. Planlösningen idag erbjuder två sovrum som kan utökas till fler. Utöver luftiga och generösa kvadratmetrar ges också ett unikt läge, endast ett stenkast från Hjortsjöns fina promenadstråk och badplatser. Stort garage, uppvuxen trädgård, dubbla wc och duschmöjligheter och suveräna förvaringsytor i källarplan. Sjögatan 7 är adressen, som namnet antyder, endast ett stenkast från Hjortsjöns natursköna omgivningar. Från bostaden krävs endast enkla sandaler och en badrock för att ta sig till närmsta dopp i sjön. Omgivningen har en familjär stämning och i närområdet finns bl.a. skola/förskola. Vaggeryd är en populär ort som präglas av starkt föreningsliv och ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder, omsorg och all tänkbar service på bekvämt promenadavstånd. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns något för alla. Närheten till både Jönköping, Värnamo och Torsviksområdet samt de goda pendlingsmöjligheterna bidrar också till Vaggeryds popularitet. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Lundavägen 5, Vaggeryd - Centrum, Vaggeryds kommun

Lundavägen 5

Villa
Vaggeryd - Centrum, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 595 000 kr

105 m²

5 rum

1 131 m² tomt

Här ges möjligheten till ett stort välskött och centralt beläget hus som omsorgsfullt tagits omhand och utvecklats. På Lundavägen 5 bor man energismart med både jordvärme kombinerat med solceller som bidrar till en attraktiv och trivsam boendekalkyl. Med solceller utvinns inte bara energi till det egna boendet utan även till andra då överskottsenergin kan säljas vidare. Här möts moderna bekvämligheter såsom två uppdaterade duschrum och renoverat kök med tidstypiska detaljer såsom parkettgolv, detaljer i marmor, ledstång i 50-tals stil som pricken över i. Ett stort fint sällskaprum i sin tur, bjuder på stämning och värme med braskamin som sprakar hemtrevligt och stora dörrar i glas ut mot husets stora trädgård som skapar en osynlig linje mellan insida och utsida. Huset inrymmer totalt fem rum och kök fördelat på två plan och källare med wc och duschmöljlighet på vardera plan. Utvändigt erbjuds en stor och barnvänlig trädgård som ger plats för lek och rörelse - rutschkana, gungor och sandlåda följer huset för den som önskar. Stor carport och uppställningsplats för flera bilar i kombination med förråd underlättar vardagens logistik. På området kring Lundavägen 5 kombineras både närhet till centrum och vackra promenadstråk längs med Lagan eller Hjortsjön. Det är inte svårt att förstå att många fastnar för denna kombination som Vaggeryd kan erbjuda. Med bekvämt promenadavstånd till en av kommunens nybyggda förskolor, närhet till grundskola, kommunikationer, familjecentral, sim- och sporthall och centrums utbud finns allt i närheten i vardagen i en småstad. Attraktiva Vaggeryd som kommun och ort ökar allt mer i popularitet. Goda kommunikationsmöjligheter, investeringar i skola barn- och omsorg samt ett levande samhälle med allt tänkbar service utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget gör att allt fler söker sig till denna barnvänliga kommun. Varmt välkomna hem!

Landsvägen 41, Klevshult, Vaggeryds kommun

Landsvägen 41

Villa
Klevshult, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

1 450 000 kr

144 m²

6 rum

2 898 m² tomt

Varmt välkomna till Landsvägen 41 i Klevhult! Nu finns en rymlig familjevilla om 144+72 kvadratmeter till försäljning. Bostaden erbjuder 6 rum och kök fördelade på två våningar. Här finns flera tidstypiska detaljer bevarade såsom fina trägolv och pardörrar. På entréplan finns ett rymligt kök, allrum, vardagsrum med utgång till uterum i fint söderläge. Vidare finns en nyrenoverad wc i stilrent utförande. En trappa upp finns den privata sfären i form av tre sovrum, nyare duschrum samt ett vardagsrum med fint ljusflöde från fönster i två väderstreck. I källarplan återfinns bra förvaringsutrymmen, matkällare, pannrum samt garage. Uppvärmningen sker via jordvärmepump och samtliga fönster är uppdaterade, här finns även indragen fiber. Huset står placerat på en plan och lättskött västervänd trädgårdstomt med många soltimmar som är förberedd för vilka trädgårdsdrömmar du än har. Här ges gott om plats för både lek, aktiviteter och odling om så önskas. Endast en kort promenad bort finns Klevshults förskola med en stor fin naturskolgård med lekplatser, hinderbanor och grillplats. Klevshult är samhället nära landsbygd, natur och sjöar utan att för den delen ligga avsides. Här finns hotell, bensinmack och barnomsorg. E4:an nås med enkelhet från bostaden och därmed även en smidig transport både norrut mot Jönköping och söderut mot Värnamo. Klevshult har även förmånen att vara granne med nationalparken Store Mosse som är Sydsveriges största myrområde med storslagna vidder och rikt fågelliv. Knappa tio minuter från huset ligger Skillingaryds centrum med bland annat mataffärer, butiker, apotek, vårdcentral, konditori, Systembolaget, skolor och omsorg. Förutom servicen som finns i samhället erbjuds även ett naturnära läge med friluftsområde och skogsområden. I kommunen finns en framtidsanda och en företagskultur vilket ökar möjligheterna till en arbetsplats nära bostaden. Utöver detta erbjuds det också goda pendlingsmöjligheter till både Värnamo och Jönköping med buss och tåg. Varmt välkomna att boka Er visningstid!!

Gliets gata 5, Vaggeryd - Centrum, Vaggeryds kommun

Gliets gata 5

Villa
Vaggeryd - Centrum, Vaggeryds kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

2 650 000 kr

160 m²

7 rum

1 238 m² tomt

Välkomna till Gliets gata 5, här erbjuds en villa fylld av möjligheter att anpassa sig till ägarens behov och önskemål. Huset som byggdes 1923 erbjuder med sina 160 kvadratmeter gott om plats för den stora familjen, alternativt generationsboende eller varför inte hyra ut lägenheten på övre plan? På entréplan finns kök, rymligt vardagsrum och matsal med fina golv av ekparkett, vidare finns tre sovrum, helkaklat duschrum och en wc. Därtill finns två entrédörrar för att underlätta uthyrning. En våning upp ryms vardagsrum med pentry, sovrum med balkong och en wc. En trappa ner finns källarvåning med tvättutrymme, inredda rum, duschrum, bastu och WC. Nyare tak, modernt kök samt en nyare jordvärmepump skapar förutsättningar för ett avslappnat husägande. Villan är också utrustad med en braskamin som är strategiskt placerad i entréplanets vardagsrum och som sprider effektiv värme och förhöjer mysfaktorn. Huset står trevligt beläget på en stor tomt där trädgården lämnar gott om plats för både samvaro, lek och odling. Ett inglasat uterum för sköna fikastunder och härliga sommarkvällar är ännu en fördel med detta boende. På tomten finns även ett garage med förrådsdel samt trädäck. Här kan man finna sig väl tillrätta och leva hemmalivet med all tänkbar service på bekvämt promenadavstånd och tvärs över gatan ligger Hjortsjöskolan. Rofyllda promenader längs med sjön, en promenad till centrum för ett besök på konditori, smidig hämtning av barn på närliggande barnomsorg/skola eller närheten till smidig kommunikation för färd till Jönköping och Värnamo är något av det som gör placeringen av villan unik. Allt detta och mer därtill finns nämligen inom gångavstånd. Vaggeryd som kommun och ort ökar alltmer i popularitet. De goda kommunikationsmöjligheterna till Jönköping och Värnamo samt ett levande samhälle utan att göra avkall på det naturnära läget sägs bidra till denna effekt. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns något för alla. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

MinaLokaler - Gnejsen, null, Värnamo kommun

MinaLokaler - Gnejsen

Lägenhet
Värnamo kommun
HusmanHagberg Vaggeryd

fr. 1 475 000 kr

116 m²

MinaLokaler presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. På Gnejsen, Värnamo, på en av de sista lediga tomterna i området, är dessa nu under uppförande med ett mycket strategiskt läge nära centrum och med närhet till E4an. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter. Projektet är inte beroende av att få ett visst antal lokaler uppbokade innan byggstart utan byggnation är redan igång och förväntat tillträde beräknas till Q4 - 2022. Varje fastighet är hela 116 kvm i ett plan och entresol med trappa och räcke finns som tillval. Varje enhet har en vikport om 4 x 4,5 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen. Här behöver man inte fundera på många tillval då flera av tillvalen såsom värmepump + installation, belysning 6st led 200W, 3-fas uttag samt 230-uttag och 6 kvm kabel som redan ingår i priset! Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare ombesörjs av samfälligheten. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet. Varje lokal är förberedd med uppstick för vatten och avlopp vilket möjliggör bland annat installation av t.ex. handfat, pentry, WC och dusch. El finns framdraget till varje lokal. Varje lokal har en elcentral som är uppsäkrad till 25 Ampere där varje lagfaren ägare ansvarar själv för att beställa ett säkringsabonnemang på 25 Ampere från den lokala nätägaren. Möjlighet till lägre huvudsäkring finns också för den som önskar. Fiberanslutning är betald och anslutning finns förberedd i det gemensamma teknikrummet. Kontakta fiberleverantör för installation, tomma rör finns förberett i plattan. I varje lokal kommer det finnas en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Om du som lokalköpare önskar köpa flera lokaler måste brandcellsgränserna hållas intakta. I det fall din verksamhet/företag är momsregistrerad kan du ha möjlighet att lyfta tillbaka moms på den del som innefattar byggnadskostnaden. Viktigt att kontrollera vad som gäller för just ditt företag/verksamhet. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. I grundutförandet är MinaLokaler's lokaler avsedda att användas som kallställda förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos Värnamo kommun. Varmt välkomna med förhandsanmälan till visning, kontakta fastighetsmäklaren för bokning alternativt välj bokningstid via fastighetsmäklarens hemsida. Visning kommer ske på plats på befintlig byggnation som är under uppförande! BYGGNADSBESKRIVNING: Varje fastighet är ca 116 kvm (17,15x6,75m). Den generösa takhöjden på 8,8 me

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20