Mäklare Agnes Szabo

Agnes Szabo

Om mig

Personlig, lyhörd och lösningsorienterad! Agnes har varit aktiv i fastighetsmäklarbranschen sedan 2016 och har en gedigen erfarenhet i bagaget och fått flertalet utmärkelser under åren. Vi är så glada över att hon, sedan 2024, valt att stärka vårt team med hennes energi och välanalyserade idéer. Hennes ödmjuka och framåtsträvande arbetssätt gör henne till en både inlyssnande och målinriktad mäklare. Genom sitt professionella bemötande skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Renmossevägen 25, Älvsala, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår

Renmossevägen 25

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 550 000 kr
54,9 m²
3 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i en vacker skärgårdsmiljö, perfekt för den som söker lugn och ro samt naturskön omgivning. Här njuter du av sol större delen av dagen, tack vare husets höga och soliga läge. Njut av den stora inglasade altanen med värmare, där de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär. På gaveln finns en uteplats där du kan avnjuta frukost i morgonsolen och senare på dagen njuta av kvällssolen. Den stora gräsmattan bjuder på sol hela dagen och erbjuder gott om plats för lek och trevliga midsommarfiranden. För grillentusiasten finns en platsbyggd grill, idealisk för sommarens alla grillfester. En grusväg leder upp till huset, vilket gör det enkelt att köra upp med bilen och parkera nära bostaden om så önskas. Parkeringsplats även vid vägen. På fastigheten finns även flera andra byggnader som kompletterar huvudhuset: En gäststuga med två sovrum, perfekt för besökande familj och vänner. Ett trädgårdsförråd med goda förvaringsmöjligheter, beläget nära huvudbyggnaden. En snickerbod för den händige. Ny detaljplan B5 är under handläggning och kommer att antas i höst 2024. Detta innefattar de generösa byggrätterna med största tillåtna byggyta (BYA) för huvudbyggnad är på180 kvm. Största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 240 kvm samt 60kvm för gemensamma komplementbyggnader. VA-utbyggnaden är planerad att påbörjas under hösten 2024 enligt Värmdö kommun. Vänligen kontakta Värmdö kommun för mer information. Fastighet ingår i tre föreningar, Älvsala Nya Tomtägareförening (avgiften går till den gemensamma sommarvattenanläggningen, drift och underhåll av badplats, fotbollsplan och andra gemensamma ytor, planerad och akut skogsvård), Älvsala Vägförening och Bullandövägens samfällighetsförening. Möjlighet att bli medlem i Älvsala Bastuförening, bildad i juni 2011 av några boende i Älvsala som tillsammans byggde en vedeldad bastu 2013. I området arrangeras bl.a. trevliga gemensamma midsommarfirande. Lättskött, uppvuxen trädgård med bl. a. rhododendron buskar. Detta är en idealisk plats för att koppla av och njuta av livet i en naturskön och fridfull skärgårdsmiljö. Välkommen på visning och upplev detta fina fritidshus!

Hästhagsterrassen 18, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
Hästhagsterrassen 18, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun, bild 2
Hästhagsterrassen 18, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun, bild 3

Hästhagsterrassen 18

Radhus
Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 595 000 kr
141 + 20 m²
5 rum
10 481 kr/mån
32 589 kr/m²

Unikt tillfälle förvärva brf radhus med en fantastisk parkliknande trädgård. Dessa hus blir sällan till salu! 161 kvm (141+20) ett eget radhus där värme, vatten, både kallt och varmt, parkering, underhåll, sophantering och snart även fibrer ingår i avgiften för under 30 000kr/ kvm! Välkomna till detta fantastiska område och fina yteffektiva brf-radhus som ligger idyllisk och centralt i Gustavsberg. Gediget 50-tals radhus i två plan ritat av den kända funkisarkitekten Olof Thunström. Huset har bevarade tidstypiska 50-tals detaljer som tex, köket, fönsterbrädor i sten, stentrappor, trappräcken m.m. Interiörmässigt håller bostaden en bra klass med ljus klassik stil med snygga golv och målade väggar. Här bor man granne med grönska i en ljust och insynsskyddat bostad med stor plan parkliknande trädgård på baksida och fin potential till trevlig framsida. Det är badrocksavstånd till badklippa i kvarnsjön och underbar balkong i sydväst med utgång via glasdörr från vardagsrummet. På balkongen kan man njuta av sol från lunch till sena kvällen. I grundutförandet av dessa hus bodde tre familjer i varje hus, en familj på övre plan och två på nedre. I detta hus har man en lägenhet kvar på nedre plan. En optimal möjlighet till generationsboende eller en uthyrningsdel. Från köket på nedre plan kommer man ut till mycket trevlig stenbelagd terrass omgiven av parkliknande grönska. För den med gröna fingrar som önskar odla sina egna nyttoväxter finns det de bästa förutsättningarna. Hästhagsterrassen är ett ytterst charmigt område som ligger nära till skola, förskola, buss, flertalet köpcentrum. Det ligger dessutom nära, fina promenadstråk som snabbt tar en till varma insjöbad. Modernisering av föreningen pågår, stambyte/ relining av avloppsrör är klara. Mer info finns hos mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Koviksuddsvägen 59, Skeviksstrand, Värmdö kommun
Koviksuddsvägen 59, Skeviksstrand, Värmdö kommun, bild 2
Koviksuddsvägen 59, Skeviksstrand, Värmdö kommun, bild 3

Koviksuddsvägen 59

Villa
Skeviksstrand, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
8 495 000 kr
190 + 30 m²
5 rum
2 800 m² tomt

På Koviksuddsvägen får du en känsla av den perfekta balansen mellan stadsliv och avslappnad skärgårdsmiljö. Efter en arbetsdag i staden kan du låta vågornas lugnande rörelser vagga dig till ro på väg hem på pendelbåten. Båten tar du dig hem på endast 43 minuter, och så fort du stiger av kan du njuta av några minuters promenad upp från båtbryggan. Väl vid grinden möts du av en rymlig trädgård med varierande terräng, perfekt för lek och rekreation. Parkeringen rymmer bekvämt tre -fyra bilar. Den plana gräsmattan har gott om utrymme för lek och kanske till och med en framtida pool. För den trädgårdsintresserade finns det också fantastiska möjligheter att odla och skapa en grönskande oas. Den välkomnande grusgången leder dig elegant in till huset och vidare uppför trätrappan. Inne i huset välkomnas du av en ljus och rymlig hall med avhängningsmöjlighet och utrymme för praktisk förvaring. Blicken dras genast mot det ljusa köket och den soliga matplatsen vid altandörren. Låt dig förtrollas av den sömlösa övergången mellan inne och ute när naturens färger utanför blir en del av interiören. Takfönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här finns gott om utrymme för familjen att växa och trivas, med möjligheter till både lek och avkoppling både inne och ute. På baksidan av huset, i ett privat och soligt läge, sträcker sig altanen ut mot en vacker trädgård med fruktträd, blomstrande buskar och en pittoresk skärgårdsklippa.

  • Premium
Stig Lindbergs gata 19A, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 19A

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 350 000 kr
54 + 13 m²
2 rum
vån 1/6
4 901 kr/mån
43 519 kr/m²

Prissänkt och ett måste att besöka- fantastisk lägenhet. Välkommen att boka privata visningar utanför utsatta tider till denna ytterst välplanerade lägenhet om 54 m² med loft. En trappa upp från entrén finner ni en riktigt snygg lägenhet med cool utsikt alla Brooklyn New York känsla med knappt någon insyn! Det är högt i tak cirka 3,50 m, mindre balkong och bevarade industriella detaljer som ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. Två mycket välplanerade rum, stilsäker kök med granitskiva och snygga detaljer. God plats för matplats och rymligt sovloft om 13 m². Snyggt och praktiskt badrum med tvättpelare och övrigt gott om förvaring. Lägenheten utstrålar ljus, rymd och bjuder på en industriell känsla som man även slås av redan när man kliver in i trapphuset. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4