Mäklare Agnes Szabo

Agnes Szabo

Om mig

Personlig, lyhörd och lösningsorienterad! Agnes har varit aktiv i fastighetsmäklarbranschen sedan 2016 och har en gedigen erfarenhet i bagaget och fått flertalet utmärkelser under åren. Vi är så glada över att hon, sedan 2024, valt att stärka vårt team med hennes energi och välanalyserade idéer. Hennes ödmjuka och framåtsträvande arbetssätt gör henne till en både inlyssnande och målinriktad mäklare. Genom sitt professionella bemötande skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästhagsterrassen 18, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår
Hästhagsterrassen 18, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun, bild 2
Hästhagsterrassen 18, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun, bild 3

Hästhagsterrassen 18

Radhus
Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 595 000 kr
141 + 20 m²
5 rum
10 481 kr/mån
32 589 kr/m²

Unikt tillfälle förvärva brf radhus med en fantastisk parkliknande trädgård. Dessa hus blir sällan till salu! 161 kvm (141+20) ett eget radhus där värme, vatten, både kallt och varmt, parkering, sophantering. Välkomna till detta fantastiska område och fina yteffektiva brf-radhus som ligger idyllisk och centralt i Gustavsberg. Gediget 50-tals radhus i två plan ritat av den kända funkisarkitekten Olof Thunström. Huset har bevarade tidstypiska 50-tals detaljer som tex, köket, fönsterbrädor i sten, stentrappor, trappräcken m.m. Interiörmässigt håller bostaden en bra klass med ljus klassik stil med snygga golv och målade väggar. Här bor man granne med grönska i en ljust och insynsskyddad bostad med stor plan, parkliknande trädgård på baksida och fin potential till trevlig framsida. Det är badrocksavstånd till badklippa i Kvarnsjön och underbar balkong i sydväst med utgång via glasdörr från vardagsrummet. På balkongen kan man njuta av sol från lunch till sena kvällen. I grundutförandet av dessa hus bodde tre familjer i varje hus, en familj på övre plan och två på nedre. I detta hus har man en lägenhet kvar på nedre plan. En optimal möjlighet till generationsboende eller en uthyrningsdel. Från köket på nedre plan kommer man ut till mycket trevlig stenbelagd terrass omgiven av parkliknande grönska. För den med gröna fingrar som önskar odla sina egna nyttoväxter finns det de bästa förutsättningarna. Hästhagsterrassen är ett ytterst charmigt område som ligger nära till skola, förskola, buss, flertalet köpcentrum. Det ligger dessutom nära, fina promenadstråk som snabbt tar en till varma insjöbad. Modernisering av föreningen pågår, stambyte/ relining av avloppsrör är klara. Mer info finns hos mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stig Lindbergs gata 19A, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 19A

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
Pris saknas
54 + 13 m²
2 rum
vån 1/6
4 901 kr/mån

Prissänkt och ett måste att besöka- fantastisk lägenhet. Välkommen att boka privata visningar utanför utsatta tider till denna ytterst välplanerade lägenhet om 54 m² med loft. En trappa upp från entrén finner ni en riktigt snygg lägenhet med cool utsikt alla Brooklyn New York känsla med knappt någon insyn! Det är högt i tak cirka 3,50 m, mindre balkong och bevarade industriella detaljer som ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. Två mycket välplanerade rum, stilsäker kök med granitskiva och snygga detaljer. God plats för matplats och rymligt sovloft om 13 m². Snyggt och praktiskt badrum med tvättpelare och övrigt gott om förvaring. Lägenheten utstrålar ljus, rymd och bjuder på en industriell känsla som man även slås av redan när man kliver in i trapphuset. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2