HusmanHagberg Värmdö

HusmanHagberg Värmdö

Mäklare

Tegelstigen 13, Kolvik, Värmdö kommun

Tegelstigen 13

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

5 795 000 kr

120 m²

4 rum

1 740 m² tomt

I populära och natursköna Kolvik ligger detta hus som har ursprung från 1960 talet. 2014 byggdes huset ut till 120 kvm som fördelas på 2 plan. Vi har ett stort kök utöver det vanliga med en gigantisk köksö, charmigt vardagsrum med öppen spis, 2 sovrum, läcker spaavdelning med bastu samt 2 wc utrymmen. Separat friggebod. Tack vare skafttomten som ligger på en återvändsgata ligger huset i väldigt lugnt läge. Från övervåningen kan du blicka ut över Torsbyfjäden och se en underbart vacker solnedgång. Bor du i Kolvik så omringas du av grönskande omgivningar och du har havet runt knuten. Kolviks samfällighetsförening har badplats med sandstrand och båtbryggor med tillhörande båtplatser som kan hyras. I närområdet finner du Hemmesta centrum med matvarubutik, restauranger och gym. Det finns även skolor, flera förskolor och idrottsanläggning på gångavstånd. Kommunikationerna mot slussen är mycket bra och tar ca 35 min.

Muskotvägen 4, Älvsala, Värmdö kommun

Muskotvägen 4

Villa
Älvsala, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

4 950 000 kr

77 m²

5 rum

2 473 m² tomt

Välkomna till detta ytterst spännande permanent hus för exempelvis den växande familjen eller den som söker det optimala sommarhuset i skärgården. Fastigheten ligger ett stenkast från direkt bussen mot slussen och invid ängar och havsbad. Detta välgenomtänkta boende är för familjer som önskar det lilla extra som fiber, laddstolppar för el bilen, generösa sociala utrymmen, plana gräsmattor för lek och bus. Vidare ett stort poolområde på en solbelyst tomt. Detta är ett utmärkt boende för de med barn i olika åldrar eller med mor-/ farföräldrar som gärna kommer på besök. Det finns rum för alla tack vare sovstugorna på tomten. Huset är i två plan och inrymmer stora sociala umgängesytor med öppen spis, trevligt barkök, två badrum och 2-3 sovrum. Bostadsområdet är mycket trivsamt med härliga vackra omgivningar med närhet till flertalet badplatser och områdets brygganläggningar samt Bullandö Marina med dess faciliteter. Kommunalt vatten och avlopp är på gång med start nu i februari med nya planbestämmelser större byggrätter 180 kvm + 60 kvm. Se vidare länk eller på kommunens hemsida. Tillträde kan ske under våren.

 • Plus
Södergårdsslingan 7, Ingarö Långvik, Värmdö kommun

Södergårdsslingan 7

Villa
Ingarö Långvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

5 750 000 kr

143 m²

5 rum

2 071 m² tomt

Med attraktivt läge i Långvik och endast 600 meter till områdets hamnanläggning och badplats vid Björnöfjärd ligger detta rymliga enplanshus som genomgått en total renovering och tillbyggnad under åren 2017-2020. Hus och komplementbyggnad byggdes samman 2018 och huset fick därigenom en stor (ca 75 kvm) öppen härlig planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Köket är i modernt utförande (Ballingslöv) med stora generösa bänkytor i Italiensk marmor. Fyra sovrum samt två kaklade duschrum med toaletter. Separat tvättrum. Gråmålade trägolv i hela huset samt vitmålade väggar. Altandäck i insynsskyddat sydväst-läge delvis under tak. Två grusade infarter med plats för flera bilar, varav en med laddbox. 200 meter promenad till bussen som tar 45 minuter till Slussen. Långviks förskola finns i området. På andra sidan vägen ligger områdets trevliga hamnanläggning där du har rätt till båtplats. Se närmare samfällighetens hemsida. Här ligger också områdets badstrand. Alldeles intill Långvik ligger Björkvik med dess härliga stränder med både klippbad och sandstränder. Här ligger även Bistro Björkvik och Björnö naturreservat med härligt vackra strövområden.

Snösundsvägen 2, Ingarö Långvik, Värmdö kommun

Snösundsvägen 2

Villa
Ingarö Långvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

8 000 000 kr

162 m²

7 rum

4 485 m² tomt

Högt, majestätiskt läge med sol hela dagen ligger denna ogenerade tomt med vackert läge och utsikt över Långvik. Huset är en timmervilla i ett plan med stora generösa sällskapsytor. 7 rok varav 2-3 sovrum. Boyta ca 162 kvm. Garagedel med förråd i källaren. Fristående garage om ca 40 kvm. byggt 2009. Fastighetens areal är på 4 485 kvm och enligt detaljplanen för området är minsta tomtstorlek 2 000 kvm vilket gör att tomten enligt detaljplanen är delningsbar. Prövning av detta har inte skett. Huset byggår är 1980 där två huskroppar byggdes och sammanbyggdes med tak och vägg. 1996 byggdes huset ut i väster med kök, matrum och sovrum samt källardel. Insynsskyddat altandäck med spabad ligger i soligt söderläge. Huset har en trivsam planlösning där man i entrén möts av en en större hall med garderober. Vidare åt vänster ligger vinterrummet med glasvägg med skjutdörrar samt braskamin. Därefter kliver man in i stora sovrummet samt duschrum med toalett och bastu samt tvättrum. Åt höger från entrén finns badrum, matrum, kök, matsal, sovrum, vardagsrum samt TV-rum/sovrum. Fastigheten ligger högst upp på berget och dit slingrar sig en vacker skogsväg upp på toppen där man möts av en stor plan gårdsplan. Läckert läge med närhet till områdets bad, båtplatser och daghem. Direktbussar till Slussen.

Gustavsbergs allé 32, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Gustavsbergs allé 32

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

3 545 000 kr

76 m²

3 rum

4 716 kr/mån

46 645 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad trerummare i bästa skick. Alla ytskikt renoverades förra året och hela parkettgolvet byttes 2019. Njut av stort vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning mot ett väl tilltaget kök, rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning, skjutdörrsgarderober och klädkammare i hall samt två bra sovrum. Balkongen har em/kvällssol. JM byggde föreningen 2015 och flertalet tillval har lagts till vid produktionen. Belägen mitt i centrala Gustavsberg med närhet till havsvik, buss, service, natur, skolor och förskolor. Välskött förening med barnvänlig innergård, garage under fastigheten som nås via hissen. Separat källarförråd. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Ängsviksvägen 10A, Ängsvik, Värmdö kommun

Ängsviksvägen 10A

Lägenhet
Ängsvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

1 375 000 kr

38 m²

1 rum

2 957 kr/mån

36 184 kr/m²

Föreningen äger en över 7000 kvm stor fastighet berikad med en äldre uppväxt fruktträdgård, härliga lekytor för barnen, odlingsmöjligheter samt skogsdunge för svalka. Dessutom bjuder den på många bra lokaler och tillgångar som gemensamma matlag som ger billiga middagar till de boende. Den här lägenheten är väldigt ljus och fin med en takhöjd över det normala, har breda fönster med djupa fönsternischer för blomkrukor samt en bra planering med sovalkov med ett extra loft ovanför. Läs gärna mer om vad föreningen har att erbjuda och vad det innebär att bo på det här fantastiska stället! Slutligen, det här är ett boende utöver det vanliga, beläget långt i från stadens sus och dus, och med en direkt närhet till hav, skog, kyrka och byskola. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Björnskogsvägen 38, Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 13:50

Björnskogsvägen 38

Lägenhet
Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

1 695 000 kr

40,6 m²

1.5 rum

2 430 kr/mån

41 749 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad 1;5:a. Här får du rymligt vardagsrum, separat sovdel som har plats för en dubbelsäng, kök med plats för ett större matbord, badrum med dusch och en hall med förvaringsmöjligheter. Högst upp i huset är bostaden belägen och den inglasade balkongen har ett högt och fint läge. Här ligger solen på redan från morgon tills dess att solen går ner. Mysig innergård med stora plana gräsytor för lek och grillplats. Lugnt och populärt område med härliga omgivningar och fina strövområden. Nära buss. Välskött äldre förening med låg belåning.

 • Plus
 • Balkong
Blå Blomvägen 1A, Gustavsberg Charlottendal, Värmdö kommun

Blå Blomvägen 1A

Lägenhet
Gustavsberg Charlottendal, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

2 495 000 kr

57 m²

2 rum

3 840 kr/mån

43 772 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade 2:a med ljuvlig uteplats i vinkel. Den stora uteplatsen är delvis inglasad och bjuder på sol från förmiddag till solnedgång sommartid. Det finns gott om plats för utemöbler, grill och odlingar. Bostadsytan är optimalt nyttjad med rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin och kök/vardagsrum i öppen planlösning. Trevlig och välskött bostadsrättförening med fin gård med sittgrupper, grillplats och boulebana. Här bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till Kvarnsjön och andra fina naturområden. Ett stenkast bort finns Värmdö Marknads stora serviceutbud och smidiga busskommunikationer in till stan. Kort promenad till Gustavsbergs Hamn med strandpromenad, bryggor, butiker, caféer och restauranger. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Skogsbovägen 24, Gustavsberg Ösby Sjö, Värmdö kommun
 • Sön 19 feb

Skogsbovägen 24

Lägenhet
Gustavsberg Ösby Sjö, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

3 100 000 kr

45 m²

2 rum

3 434 kr/mån

68 889 kr/m²

Privata visningar kan ordnas! Välkomna till ett av de bästa lägena på Skogsbovägen. En magisk hörnlägenhet granne med skogen och med strålande vacker sjöutsikt. Underbar fin lägenhet högt upp i huset med en balkong under tak på hela 31 kvm. Öppet och fritt läge som ger lugn och ro åt själen. På balkongen har man sol från tidig morgon som försvinner när det är som varmast och kommer åter på eftermiddagen. Här bor man mao vid ett av föreningens absolut bästa lägen med vy över Ösby sjö! Lägenheterna är ytterst centralt belägna i Ösby Sjöpark med gångavstånd till köpcentrum, service, buss, natur och sportmöjligheter. Ingen månadsavgift höjning planerad för 2023! Denna lägenhet är ett måste att besöka för dig som söker ett unikt boende i Gustavsberg.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustavsbergs Allé 30, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Gustavsbergs Allé 30

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

2 595 000 kr

55 m²

2 rum

3 760 kr/mån

47 182 kr/m²

Mycket bra planerad lägenhet med balkong i väst med sol hela dagen! Belägen högst upp i huset. Föreningens lägenheter byggdes av JM år 2017 och är präglade av gedigna materialval, ljusa harmoniska ytskikt samt bra utrymmen som förråd, övernattningslägenhet samt garage. Fin innergård med gräsmatta, lekplats och sittplatser. Kontakta fastighetsmäklaren för visning och mer information om den här försäljningen!

 • Balkong
 • Hiss
Annelundsstigen 5, Mörtnäs Hagar, Värmdö kommun

Annelundsstigen 5

Lägenhet
Mörtnäs Hagar, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

2 250 000 kr

41 m²

2 rum

3 271 kr/mån

54 878 kr/m²

Välkomna kontakta mäklare för visning utanför utsatta tider. Nu bjuds en snygg gaveltvåa ut i bästa solläget, utrustad med 11 kvm härlig balkong för maximal boendekomfort. Här kan man sola, koppla av, odla växter och ha vänner över på härlig grillkväll. Bostadsytan är optimalt planerad med öppen sällskapsyta, bra förvaring och badrum med tvättpelare. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2014 med hiss från markplan. I huset finns gemensam bastu, gästlägenhet och stora förråd. Annelundsstigen ligger i Mörtnäs Hagar ett stenkast från Mölnvik och Grisslinge havsbad där man badar från sandstrand och njuter av fika i bageriet. Ett stort plus är att man bor mycket lugnt och naturnära trots ett ytterst centralt läge till kommunikationen mot city, du når Slussen på 25 min genom att ta en utav de flertal bussar som går med 5 minut I området finns förskolan Snickarbarnen och Mölnvik Köpcentrum, med affärer som t.ex. Systemet, Apoteket, ICA Maxi, SATS mm. Välkommen att trivas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fågelviksvägen 176, Norra Ingaröstrand, Värmdö kommun

Fågelviksvägen 176

Villa
Norra Ingaröstrand, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

4 350 000 kr

56 m²

3 rum

2 724 m² tomt

Indraget och betalt kommunalt V/A och generös byggrätt (250 kvm + 60 kvm bruttoarea) som ger möjligheter till utbyggnation eller nybyggnation. Idag består fastigheten av en permanent bebodd minivilla. Fastigheten är belägen i ett naturskönt område, Norra Ingaröstrand, med närhet till skog, hav, insjö samt även service och kommunikation. Dessutom ingår en mycket bra belägen båtplats vid samfällighetsföreningens badplats. En fantastiskt fin och särskild fastighet!

Näsdalsvägen 24, Ingarö Mörtviken, Värmdö kommun

Näsdalsvägen 24

Villa
Ingarö Mörtviken, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

6 995 000 kr

90 m²

5 rum

3 701 m² tomt

Längst in på en återvändsgata finner vi denna trevliga fastighet bestående av ett tillbyggt hus med inredd källare (totalt 115 kvm) och ett Attefallshus som kan nyttjas som generationsboende eller för uthyrning. Det finns även ett garage som gjorts om till stall (kan återställas om så önskas). Nuvarande ägare har tillstånd att ha hästar på fastigheten. Tomten bjuder på odlingsmöjligheter, hästhagar, gräsytor och en stor, solig altan med spabad och pizzaugn. Fridfullt och insynsskyddat läge som gränsar till allmänning och med kort promenadavstånd ner till fina Mörtviken med bryggor och strand. Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

 • Plus
Väsbyströmsvägen 8, Ängsvik - Oxön, Värmdö kommun

Väsbyströmsvägen 8

Fritidshus
Ängsvik - Oxön, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

7 975 000 kr

55 m²

3 rum

3 770 m² tomt

Tillfälle för er som vill bygga ert framtida drömboende i denna vackra unika skärgårdsmiljö. Fastigheten har ett sjöläge på en udde med ett mycket tilltalande västerläge. Högt, soligt med sjöutsikt över vackra Prästfjärden. Oxön är ett naturskönt område som kännetecknas av gammal vacker natur med böljande ängar, ekar, vikar i genuin orörd skärgårdsmiljö. Vid infarten till området ligger Kyrkskolan som med sina röda hus med vita knutar för tankarna till Bullerbyn. Här finns idag ett fritidshus med gästhus. Båtplats följer fastigheten genom samfällighetsföreningen. Värmdö kommun håller just nu på att planera för utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp (VA) i området. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör fri ansökan om bygglov. I området är det redan nu över 50% permanentboende. Med båt tar man sig enkelt ut mot Vindö Ström och vidare ut i skärgården. Med bil tar det ca 40 minuter till stan. Busskommunikationerna är goda med 3 olika busslinjer. Nära även till Siggesta Gård med stall, diverse aktiviteter och restaurang mm. Här bor ni i harmoni med naturen och med båten förtöjd bara ett stenkast bort vilket gör det här till det perfekta boendet för alla livsnjutare.

 • Plus
Gamla Herrviksnäsvägen 83, null, Värmdö kommun

Gamla Herrviksnäsvägen 83

Tomt
Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö

3 850 000 kr

3 048 m² tomt

Tillfälle att bygga ert framtida drömboende på sjönära tomt i vacker skärgårdsmiljö. Tomten består både av plana gräsytor och fin naturmark med träd och blåbärsris. Här finns gott om plats för större villa och komplementbyggnader. Herrviksnäs är ett mycket populärt och expansivt område med slingrande vägar och stora tomter med varierad bebyggelse. En riktig idyll med flera badplatser på bara några hundra meters avstånd från tomten. Det finns en ny detaljplan för området med generösa byggrätter och kommunalt VA. Nära till både Fågelbro Golf och Wermdö Golf. Täta bussturer mot stan. Välkommen att besöka tomten på egen hand. För mer information om fastigheten välkommen att kontakta mäklaren.

Visar alla 15