Mäklare Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på HusmanHagberg sedan 2003 och stormtrivs med det. Sedan 2019 är jag även franchisetagare för kontoret. Jag erbjuder alltid mina kunder ett genuint engagemang och levererar en hög kvalitet genom hela processen. Hög kundnöjdhet är viktigt för mig och jag har fått ett flertal utmärkelser från Reco genom åren. Vill du läsa omdömen från mina kunder får du gärna ta en titt på min Recoprofil. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergmossevägen 22, Gustavsberg Holmviksskogen, Värmdö kommun
  • Borttagen före visning

Bergmossevägen 22

Lägenhet
Gustavsberg Holmviksskogen, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 250 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 2/4
5 437 kr/mån
30 201 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Stig Lindbergs gata 19B, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 19B

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 275 000 kr
50 + 21 m²
2 rum
vån 2/6
4 151 kr/mån
45 500 kr/m²

I populära Fabrikshuset finner vi denna väldisponerade 2:a om 50 kvm med loft om ca 21 kvm golvyta. Den ursprungliga byggnaden (gamla Porslinsfabriken) uppfördes 1939 och är ritad av den välkända arkitekten Olof Thunström. Grundkonstruktionen är bevarad och 2016 byggdes huset om till moderna lägenheter med industrikänslan i behåll. Här bjuds på unika detaljer, stora fönsterpartier och fantastisk takhöjd som skapar rymd och karaktär. Den här bostaden består av vardagsrum och kök med öppen planlösning, helkaklat badrum med tvättpelare, rymligt sovrum med bra förvaring och en liten balkong med fin kvällssol. Föreningens medlemmar har tillgång till en fantastisk takterrass som bjuder på sol hela dagen och kvällen och underbar utsikt över Farstaviken. Belägen i trendiga Porslinskvarteren ett stenkast från Gustavsbergs Hamn. Ett mysigt område med småbåtsliv, butiker, caféer, restauranger, gym och mycket mer. Bra kommunikationer in till stan.

  • Balkong
  • Hiss
Koviksuddsvägen 32, Skeviksstrand, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår

Koviksuddsvägen 32

Fritidshus
Skeviksstrand, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 250 000 kr
59 m²
4 rum
2 220 m² tomt

Enkelt fritidshus med naturskönt läge i idylliska Skeviksstrand. Huset är högt beläget med utsikt över vacker natur och den kuperade tomten är variationsrik med fint solläge. Här finns både naturmark och plana gräsytor och i sluttningen nedanför huset finns en gäststuga. Det finns fina nybyggnadsmöjligheter tack vare detaljplan med generösa byggrätter. Kommunalt VA och fiber finns installerat i fastigheten. Skeviksstrand är ett mycket populärt och expansivt område som erbjuder fantastisk skärgårdsnatur i kombination med närhet till stadens puls. Med bil tar det ca 20 min till Slussen och 5 min till Gustavsbergs centrum. Det går båttrafik från Koviksudde till Nybrokajen under våren, sommaren och hösten. I området finns flera båtklubbar, bastu, sandstrand med grillplats och lekplats. För den hästintresserade finns ridhus och vackra ridstigar och den golfintresserade tar sig snabbt och lätt till Nacka Golfklubb. Vid vackra Skeviks Gård finns förutom hotell och konferensanläggning också nya padel- och tennisbanor. Fastighetens byggrätt enligt detaljplanen: - Största bruttoarea för huvudbyggnad är 220 kvm per fastighet. - Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 160 kvm per fastighet. - Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader med sammanlagd yta om max 50 kvm byggnadsarea per fastighet uppföras. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

Wilhelm Kåges gata 40A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 40A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
4 470 kr/mån
55 444 kr/m²

Brf Trädgården är en avskild oas mitt i Porslinskvarteren. Här har ett idylliskt trädgårdskvarter växt fram med en blandning av moderna stadsradhus och lägenheter. Här finns utrymme för lek, odling, grillning och avslappnat häng med grannar. Med ett av de bästa lägena i föreningen finner vi denna ytterst välplanerade 2:a med egen ingång från gaveln och två härliga uteplatser som ger skön radhuskänsla. Uteplatsen utanför sovrummet bjuder på morgonsol, här kan du njuta av morgonkaffet. På andra sidan lyser eftermiddagssolen. Interiören går i ljusa, sobra färger och det är behaglig golvvärme i hela lägenheten. Stilsäkert kök från Marbodal och härliga sociala ytor. Sovrummet är väl tilltaget med gott om smart förvaring och badrummet är väldisponerat med klädvårdsdel. Gavelläget och den genomgående planlösningen ger bostaden en härligt luftig känsla. Garageplats går att hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården. Ett trendigt område med grönskande promenadstråk ett stenkast från de anrika och kulturintressanta porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn och strandpromenaden längs Farstaviken. Här har du all tänkbar service på gångavstånd och bra kommunikationer in till stan. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort och bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
De la Gardies väg 1, Gustavsberg Farsta Slottsvik, Värmdö kommun

De la Gardies väg 1

Lägenhet
Gustavsberg Farsta Slottsvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 500 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 450 kr/mån
49 505 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade tvårummare med fint gavelläge. Här bjuds på en härlig atmosfär och den lummiga uteplatsen ger radhuskänsla. Uteplatsen består av två altaner som omgärdas av gräsytor, buskar och päronträd. Lugnt och naturskönt läge på populära De la Gardies väg som ligger intill Engelska Parken. Här finns naturstigar, ängar och vacker slottsmiljö runt knuten. Populära vandringsleder och badbrygga finns också i området runt Farstaviken som bara ligger några hundra meter bort. Strandpromenaden leder bort till Gustavsbergs Hamn och anrika kvarter med trevliga butiker, caféer, restauranger och diverse service.

  • Uteplats
  • Hiss
Näsvägen 21, Kolvik, Värmdö kommun

Näsvägen 21

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
10 500 000 kr
195 + 50 m²
6 rum
1 570 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus som ligger högt och insynsskyddat i en sluttning med soldäck, pool och bastuhus i soligt sydvästläge. Huset har byggts ut löpande och här har man skapat ett boende med rikligt ljusinsläpp, härliga sociala ytor och rymd. En spännande planlösning i tre plan med glaspartier inomhus istället för traditionella tavelväggar. Kök med moderna släta ekluckor, vedspis från originalhuset och en öppen spis som är belägen i delen som öppnar upp mot nock på övre planet. På övre planet finns tre rymliga sovrum och en takterrass. Det finns även ett mindre sovrum på entréplan och möjlighet till fler genom att disponera om planlösningen. Det finns två stora fina badrum och en extra toa. En härlig, variationsrik tomt med fina lekytor och gott om uppställningsplatser för bilar och båt. Här finns också ett stort garage med isolerat rum som kan nyttjas som gym. Ett riktigt drömboende! Bor du i Kolvik så omringas du av grönskande omgivningar och du har havet runt knuten. Kolviks samfällighetsförening har badplats med sandstrand och båtbryggor med tillhörande båtplatser som kan hyras. I närområdet finns flera förskolor, skolor och idrottsanläggningar. Busskommunikationerna in till stan är goda och i närliggande Hemmesta centrum finns restauranger och matbutik. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

Näsdalsvägen 24, Ingarö Mörtviken, Värmdö kommun

Näsdalsvägen 24

Villa
Ingarö Mörtviken, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
6 495 000 kr
90 + 50 m²
5 rum
3 701 m² tomt

Längst in på en återvändsgata finner vi denna trevliga fastighet bestående av ett tillbyggt hus med inredd källare (totalt 115 kvm) och ett Attefallshus som kan nyttjas som generationsboende eller för uthyrning. Det finns även ett garage som gjorts om till stall (kan återställas om så önskas). Nuvarande ägare har tillstånd att ha hästar på fastigheten (har inga hästar där nu). Tomten bjuder på odlingsmöjligheter, hage, gräsytor och en stor, solig altan med spabad och pizzaugn. Fridfullt och insynsskyddat läge som gränsar till allmänning och med kort promenadavstånd ner till fina Mörtviken med bryggor och strand. Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

  • Plus

Visar alla 7