Mäklare Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på HusmanHagberg sedan 2003 och stormtrivs med det. Sedan 2019 är jag även franchisetagare för kontoret. Jag erbjuder alltid mina kunder ett genuint engagemang och levererar en hög kvalitet genom hela processen. Hög kundnöjdhet är viktigt för mig och jag har fått ett flertal utmärkelser från Reco genom åren. Vill du läsa omdömen från mina kunder får du gärna ta en titt på min Recoprofil. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Farledsbacken 5, Skeviksstrand, Värmdö kommun
Farledsbacken 5, Skeviksstrand, Värmdö kommun, bild 2
Farledsbacken 5, Skeviksstrand, Värmdö kommun, bild 3

Farledsbacken 5

Villa
Skeviksstrand, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
7 995 000 kr
52 m²
3 rum
1 570 m² tomt

På attraktiva Farledsbacken finner vi denna vackert belägna fastighet med havsnära läge, magnifik utsikt över farleden och sol från morgon till sen kväll. Huset ligger ståtligt högst upp på tomten med altan med havsutsikt. Variationsrik och kuperad tomt med både naturmark och plana gräsytor. På nedre delen av tomten finns en friggebod och en äldre stuga. Det finns fina till-/nybyggnadsmöjligheter tack vare detaljplan med generösa byggrätter (bygglov för en ny tillbyggnad finns). Kommunalt VA och fiber finns installerat i fastigheten. Lugnt belägen på återvändsgata. Skeviksstrand är ett mycket populärt och expansivt område som erbjuder fantastisk skärgårdsnatur i kombination med närhet till stadens puls. Med bil tar det ca 20 min till Slussen och ca 10 min till Gustavsbergs centrum. Det går båttrafik från Koviksudde till Nacka Strand, Slussen och Strömkajen under säsong (Waxholmsbolaget) och till våren 2024 kommer pendlarbåtar att gå från Koviksudde till Slussen och Strömkajen. Pendlarbåtarna planeras gå 6 turer/dag på vardagar och beräknas ta ca 30 min till stan. I området finns flera båtklubbar, bastu, sandstrand med grillplats och lekplats. För den hästintresserade finns ridhus och vackra ridstigar och den golfintresserade tar sig snabbt och lätt till Nacka Golfklubb. Vid vackra Skeviks Gård finns förutom hotell och konferensanläggning också nya padel- och tennisbanor. Fastighetens byggrätt enligt detaljplanen: - Största bruttoarea för huvudbyggnad är 220 kvm per fastighet. - Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 160 kvm per fastighet. - Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader med sammanlagd yta om max 50 kvm byggnadsarea per fastighet uppföras. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Premium
Ängsviksvägen 10A, Ängsvik, Värmdö kommun

Ängsviksvägen 10A

Lägenhet
Ängsvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 500 000 kr
66 m²
3.5 rum
vån 1/3
4 818 kr/mån
37 879 kr/m²

Ta chansen och bli en del av gemenskapen på underbara Ängsviksgården - ett kollektivhus med hjärta! Bostadsrättsföreningen äger en drygt 7 000 kvm tomt berikad med en äldre uppväxt fruktträdgård, skogsdunge, härliga lekytor för barnen och fina odlingsmöjligheter. Här kan du vara en del av gemenskapen där man hjälps åt för en smidigare och roligare vardag. Det finns ett matlag där man turas om att laga middagar på vardagar under skolterminerna. Det blir både ett trevligt sätt att umgås och ett sätt att spara pengar och tid i vardagen. Många hjälps åt med hämtning/lämning av barn och barnen har alltid lekkamrater nära till hands. På gården finns bland annat hönshus, verkstad, förråd och en enklare festlokal. I huvudbyggnaden finns det stora gemensamma köket, matsal och tvättstuga. Det här är verkligen ett boende utöver det vanliga, tryggt beläget på Värmdölandet med gångavstånd till bad, båtbryggor, fina skogsområden, förskola och skola med Bullerbykänsla. Bussen stannar bara ett stenkast bort och det tar ca 10 minuter till Hemmesta centrum och ca 45-50 minuter till Slussen med hygglig turtäthet. Den här bostaden bjuder på gammaldags charm med vitmålade träplankgolv, djupa fönsternischer, spegeldörrar och generös takhöjd (närmare 3 meter). Från början en 3:a som gjorts om till en 4:a, då man delat av ett av sovrummen. I två av sovrummen finns platsbyggda loftsängar som gör att ytan kan nyttjas maximalt. Härlig öppen planlösning med lantligt kök och vardagsrum med öppen spis som skapar en extra mysig atmosfär. Helkaklat badrum med badkar och hall med platsbyggd förvaring. Det finns möjlighet att bygga balkong från vardagsrummet. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

Wilhelm Kåges gata 50B, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 50B

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
6 568 kr/mån
47 722 kr/m²

Brf Trädgården är en avskild oas mitt i Porslinskvarteren. Här har ett idylliskt trädgårdskvarter växt fram med en blandning av moderna stadsradhus och lägenheter. Här finns utrymme för lek, odling, grillning och avslappnat häng med grannar. Här finner vi denna stilsäkra etagelägenhet med egen ingång en trappa upp. Balkongen bjuder på fint sydvästläge och interiören går i ljusa, sobra färger. På plan 2 finner vi förutom hall och badrum ett snyggt kök från Marbodal och härliga sociala ytor. På plan 3 finns tre sovrum, allrum och badrum. Gavelläget och den genomgående planlösningen ger bostaden en härligt luftig känsla. Garageplats går att hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården. Ett trendigt område med grönskande promenadstråk ett stenkast från de anrika och kulturintressanta porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn och strandpromenaden längs Farstaviken. Här har du all tänkbar service på gångavstånd och bra kommunikationer in till stan. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort och bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Balkong
Näsdalsvägen 24, Ingarö Mörtviken, Värmdö kommun

Näsdalsvägen 24

Villa
Ingarö Mörtviken, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
6 495 000 kr
90 + 50 m²
5 rum
3 701 m² tomt

Längst in på en återvändsgata finner vi denna trevliga fastighet bestående av ett tillbyggt hus med inredd källare (totalt 115 kvm) och ett Attefallshus som kan nyttjas som generationsboende eller för uthyrning. Det finns även ett garage som gjorts om till stall (kan återställas om så önskas). Nuvarande ägare har tillstånd att ha hästar på fastigheten (har inga hästar där nu). Tomten bjuder på odlingsmöjligheter, hage, gräsytor och en stor, solig altan med spabad och pizzaugn. Fridfullt och insynsskyddat läge som gränsar till allmänning och med kort promenadavstånd ner till fina Mörtviken med bryggor och strand. Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

  • Plus

Visar alla 4