Mäklare Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på HusmanHagberg sedan 2003 och stormtrivs med det. Sedan 2019 är jag även franchisetagare för kontoret. Jag erbjuder alltid mina kunder ett genuint engagemang och levererar en hög kvalitet genom hela processen. Hög kundnöjdhet är viktigt för mig och jag har fått ett flertal utmärkelser från Reco genom åren. Vill du läsa omdömen från mina kunder får du gärna ta en titt på min Recoprofil. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeviksstrandsvägen 24, Skeviksstrand, Värmdö kommun
  • Kommande

Skeviksstrandsvägen 24

Fritidshus
Skeviksstrand, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
6 950 000 kr
45 m²
2 rum
1 570 m² tomt

I idylliska Skeviksstrand finner vi denna fint belägna fastighet med havsutsikt. På tomten finns ett nyare Attefallshus med kommunalt VA indraget och ett äldre fritidshus. Det finns fina till-/nybyggnadsmöjligheter tack vare detaljplan med generösa byggrätter. Skeviksstrand är ett mycket populärt och expansivt område som erbjuder fantastisk skärgårdsnatur i kombination med närhet till stadens puls. Med bil tar det ca 20 min till Slussen och 5 min till Gustavsbergs centrum. Det går båttrafik från Koviksudde till Nacka Strand, Slussen och Strömkajen under säsong (Waxholmsbolaget) och till våren 2024 kommer pendlarbåtar att gå från Koviksudde till Slussen och Strömkajen. I området finns flera båtklubbar, bastu, sandstrand med grillplats och lekplats. För den hästintresserade finns ridhus och vackra ridstigar och den golfintresserade tar sig snabbt och lätt till Nacka Golfklubb. Vid vackra Skeviks Gård finns förutom hotell och konferensanläggning också nya padel- och tennisbanor. Fastighetens byggrätt enligt detaljplanen: - Största bruttoarea för huvudbyggnad är 220 kvm per fastighet. - Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 160 kvm per fastighet. - Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader med sammanlagd yta om max 50 kvm byggnadsarea per fastighet uppföras. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Plus
Magnus Isaeus gata 1, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Kommande

Magnus Isaeus gata 1

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/5
4 587 kr/mån
48 542 kr/m²

Högst upp i huset finner vi denna ljusa och trivsamma 3:a med öppna sociala ytor och genomgående planlösning. Bostaden är optimalt planerad och materialvalen är stilrena. Fin balkong i västläge med underbar vy över takåsarna. Här kan du njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Belägen i trendiga Porslinskvarteren ett stenkast från Gustavsbergs Hamn. Ett mysigt område med småbåtsliv, butiker, caféer, restauranger, gym och mycket mer. Mycket bra kommunikationer in till stan. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Kedjebacken 4B, Gustavsberg Kedjebacken, Värmdö kommun
  • Kommande

Kedjebacken 4B

Lägenhet
Gustavsberg Kedjebacken, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 250 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/7
2 890 kr/mån
51 136 kr/m²

I populära Brf Kedjebacken finner vi denna ljusa och trivsamma lägenhet med balkong i bästa sydvästläge. Njut av härligt ljusinsläpp och insynsskyddat läge mot naturmark. Trevlig öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum ger en luftig känsla. Både badrum och sovrum är rymliga. Mycket välskött och solid förening med fina gemensamma utrymmen. Här finns bl a övernattningslägenhet, festlokal och en välutrustad tvättstuga på entréplan i varje hus. Parkeringsplats går att hyra för en rimlig peng. Här bor du centralt och naturskönt med närhet till fina promenadstråk i de gamla brukskvarteren i Höjdhagen, Ekedalsspåret och Ösbysjön. Ett par minuters promenad till Gustavsbergs centrum med service och bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Wilhelm Kåges gata 40A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Kommande

Wilhelm Kåges gata 40A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
4 470 kr/mån
55 444 kr/m²

Brf Trädgården är en avskild oas mitt i Porslinskvarteren. Här har ett idylliskt trädgårdskvarter växt fram med en blandning av moderna stadsradhus och lägenheter. Här finns utrymme för lek, odling, grillning och avslappnat häng med grannar. Med ett av de bästa lägena i föreningen finner vi denna ytterst välplanerade 2:a med egen ingång från gaveln och två härliga uteplatser som ger skön radhuskänsla. Uteplatsen utanför sovrummet bjuder på morgonsol, här kan du njuta av morgonkaffet. På andra sidan lyser eftermiddagssolen. Interiören går i ljusa, sobra färger och det är behaglig golvvärme i hela lägenheten. Stilsäkert kök från Marbodal och härliga sociala ytor. Sovrummet är väl tilltaget med gott om smart förvaring och badrummet är väldisponerat med klädvårdsdel. Gavelläget och den genomgående planlösningen ger bostaden en härligt luftig känsla. Garageplats går att hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården. Ett trendigt område med grönskande promenadstråk ett stenkast från de anrika och kulturintressanta porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn och strandpromenaden längs Farstaviken. Här har du all tänkbar service på gångavstånd och bra kommunikationer in till stan. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort och bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Uteplats

Visar alla 4