Mäklare Jenny Svensk

Jenny Svensk

Om mig

Professionell, personlig och höga slutpriser! Jag har verkligen hittat rätt yrke! Med stor glädje förmedlar jag allt från den lilla lägenheten till det stora sjöstället. Ingen dag är den andra lik och jag får jobba med det jag brinner allra mest för; hjälpa människor till en lyckad affär! Min bästa indikation på att jag hamnat rätt är de återkommande höga kundbetygen. Det jag prioriterar mest i mitt arbete är hög kvalité, återkoppling samt ett genuint kundengagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Edla Sofias gata 14, 8 tr, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Edla Sofias gata 14, 8 tr

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
3 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 8/13
5 096 kr/mån
53 769 kr/m²

Lägenhet högt upp i huset (våning 8) som bjuder på underbar sol och utsikt över hamnområdet och viken. Välplanerad, ljus och dessutom helt insynsskyddad. Ljusa ytskikt, ekparkett samt helkaklat duschrum. Möjlighet finns att glasa in balkongen. På sommaren är det sol från eftermiddag till sen kväll på balkongen. Tillhörande förråd.

  • Balkong
  • Hiss
Skeviksgatan 4B, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun
Skeviksgatan 4B, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun, bild 2
Skeviksgatan 4B, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun, bild 3

Skeviksgatan 4B

Lägenhet
Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
3 995 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 680 kr/mån
63 413 kr/m²

Extraordinärt vackert moderniserad lägenhet med egen trädgårdstäppa. Inget är lämnat åt slumpen när det gäller stil, funktion och kvalité! Öppen planlösning, högt i tak samt inrett loft (1,8m som högst) med två takfönster för bästa ljusinsläpp. Välkommen till Skeviksgatan, en av Gustavsbergs fina bostadsgator från tidigt sekelskifte! Brf Kvarteret Skeviksgatan är en förening med mycket god ekonomi, låg belåningsgrad samt dolda tillgångar i form av osålda hyresrätter. Dessutom beläget i vackra omgivningar med gångavstånd till natur med elljusspår, buss, skola och service.

  • Premium
  • Uteplats
Formarstigen 14, Gustavsberg Höjdhagen, Värmdö kommun

Formarstigen 14

Lägenhet
Gustavsberg Höjdhagen, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 795 000 kr
44 + 3 m²
2 rum
2 699 kr/mån
63 523 kr/m²

Kom och bli en del av det här fantastiska bostadsprojektet som utgår från ortens befintliga industriella kulturhistoria, funkisarkitektur och skärgårdsnatur och i befintlig bebyggelse skapar nya moderna lägenheter med stil, harmoni, bra planlösning och med tillgång till egna stora markaltaner. Det s k Tvätteriet ägs av bostadsrättsföreningen Höjden och ligger på finaste Formarstigen i populära Höjdhagen. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåningsgrad (3493 kr per kvm) och kommer i och med försäljningen av de här lägenheterna få in likviditet till den gemensamma kassan. Tvätteriet ritades av Olof Thunström, arkitekt KF, och byggdes 1952. Det är i likhet med övrig bebyggelse i Höjdhagen väl anpassat till områdets kuperade topografi. Arkitekturen kännetecknas av det röda fasadteglet, den speciella fönstersättningen och sadeltaket med tvåkupigt tegel. På den södra och den östra sidan har altaner byggts som kommer att tillhöra lägenhetsinnehavarna. De nya lägenheterna har också ritats av en lokal arkitekt, Andreas Engberg, som själv bor och verkar i närområdet. Interiörmässigt har mycket tid och fokus lagts ner på att få till en praktisk planlösning, harmonisk känsla och en snygg funkistouch. Väl genomarbetade materialval och färger som skapar rätt karaktär och lierar fint med ljuset från skjutdörrsfönster. Genomgående vit mattlackad ekparkett, varmgrå väggfärg, ljusgrå klinkers, vitt kakel samt bänkskiva av marmor. Badrumsinredning, vitvaror och andra detaljer är valda med fokus på hög kvalité och en till byggnaden passande stil. Visas privat!

  • Uteplats
Tegelstigen 5, Kolvik, Värmdö kommun

Tegelstigen 5

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
5 370 000 kr
40 m²
2 rum
2 995 m² tomt

En av områdets stora fastigheter (2995 kvm) med mycket generös byggrätt. Dessutom högt och ljust belägen med sol från morgon till kväll samt indraget och betalt kommunalt V/A. Byggrätt som medger upp till hela 280 kvm boarea i två plan. Största byggnadsarea i ett plan 200 kvm. Bygg på höjden och njut då av utsikt mot Torsbyfjärden och njut av endast 250 m till strand och båtplatser. Detaljplanerat område vilket underlättar bygglovsprocessen. Belägen i attraktiva Kolvik med närhet till skolor, buss och service. Idag består fastigheten av ett permanent fritidshus som går att bo i året runt i. Bygg nytt eller bygg till på den här mycket attraktiva adressen.

  • Plus
Renvägen 17, Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun

Renvägen 17

Radhus
Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 750 000 kr
125 m²
5 rum
232 m² tomt

Underbart välskött friköpt radhus med många fina detaljer. Bra planlösning, trädgård, uteplats och dessutom en mycket fin känsla! Idealiskt belägen med trädgård åt sydväst och vy ut mot skogsdunge. Lugnt och behagligt område med bra kommunikationer, skola, förskolor i närheten. Parkering i garage, extra kallförråd samt stora gemensamma ytor i form av lekplats mm i samfälligheten. Mycket god grannsämja! Många har bott här väldigt länge. Kontakta fastighetsmäklaren för visning!

  • Plus

Visar alla 5