HusmanHagberg Värmdö

HusmanHagberg Värmdö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stig Lindbergs gata 21, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
 • Kommande
Stig Lindbergs gata 21, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun, bild 2
Stig Lindbergs gata 21, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun, bild 3

Stig Lindbergs gata 21

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 850 000 kr
64 + 15 m²
2 rum
vån 1/6
5 645 kr/mån
44 531 kr/m²

På gaveln i magiskt sydvästläge med stora fönsterpartier och enorm solterrass på taket finns nu unik lägenhet till salu. Välkomna till Fabrikshuset - Porslinkvarterens flaggskepp! Coolaste playground lägenheten ligger en trappa upp i huset med högt i tak, ca 3,5m. Utrustad med mysig stort sovloft om ca 15kvm och en fransk balkong i söderläge. Bevarade industridetaljer ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. Nästan helt insynsskyddat läge och med stora fönsterpartier ut mot grönska. Lägenheten utstrålar ljus, rymd och bjuder på ett välutrustat stilsäkert kök i öppen planlösning där det finns plats för både soffgrupp, kontor och matbord. Ett måste att besöka! Kontakta mäklare för visningar utanför utsatta tider.

 • Premium
 • Hiss
Skogsbovägen 24, Gustavsberg Ösby Sjö, Värmdö kommun
 • Kommande

Skogsbovägen 24

Lägenhet
Gustavsberg Ösby Sjö, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 6/8
4 344 kr/mån
66 556 kr/m²

Magisk hörnlägenhet på våningsplan 6, granne med skogen och med strålande vacker sjöutsikt. Underbar fin lägenhet med en balkong på hela 32 kvm något utöver det vanliga och under tak. Här kan man njuta nästan året om! Det är inte för inte som detta är ett av föreningens absolut bästa lägen med morgon och kvällssol samt vy över Ösby sjö! Det öppna och fria läge ger verkligen lugn och ro åt själen. Ösby Sjöpark är centralt belägen med gångavstånd till köpcentrum, service, buss, natur och sportmöjligheter. I föreningen finns gym både inne som ute och fantastiska badmöjligheter i sjön. Denna lägenhet är ett måste att besöka för dig som söker ett unikt boende i Gustavsberg. Mer info och bilder kommer under majmånad. Anmäl er under objektet för ev förhandsvisning.

 • Balkong
 • Hiss
Tallkobbsvägen 6, Värmdö Evlinge, Värmdö kommun
 • Kommande

Tallkobbsvägen 6

Villa
Värmdö Evlinge, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
5 300 000 kr
129 + 85 m²
5 rum
2 584 m² tomt

Välkomna att visa intresse för denna stora lummiga tomt med trevliga villa på 165 kvm. Huset är ombyggd 2006 och snyggt ytskikts renoverat 2023. Tomten söker någon med riktigt gröna fingrar och stort odlingsintresse. Det finns ett ljuvligt unikt gammalt växthus, om 15 kvm, två gästhus om 25 respektive 20 kvm med loft. Det finns även hönshus, förråd om 8 kvm. Fastigheten ligger helt insynsskyddad där större delen av trädgården är inhängnad som för skydd mot rådjur. I Evlinge bor man nära naturen med stall, badvik och fina svampskogar in på knuten. En oas som inom snar framtid kommer exploateras genom att kommunalt vatten och avlopp installeras. Finner ni detta intressant hör av er till mäklaren för mer information. Tillträde kan bli aktuellt under sommaren.

Barlows väg 8, Gustavsberg Farsta Slottsvik, Värmdö kommun
 • Kommande

Barlows väg 8

Radhus
Gustavsberg Farsta Slottsvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
6 875 000 kr
98 m²
4 rum
232 m² tomt

Härmed förmedlas ett mycket smakfullt moderniserat friköpt radhus beläget i populära Farsta Slottsvik. Njut av en generös takhöjd, ett högt och fint läge i området som ger bostaden ett extra fint ljusinsläpp. Mycket bra investeringar i form av fiskbensparkett, elstyrda markiser, utplaning av tomt, altaner mm. Huset är otroligt väl disponerat med fina sociala ytor på entréplan och sovrum på övre plan. Njut dessutom av två badrum varav det ena är alldeles nyrenoverat. Stilsäkert kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum med stora fönsterpartier åt trädgården. Mysig altan i soligt söderläge samt trevlig trädgårdsdel med planteringar och gräsmatta. Förråd, carport och altan på framsidan. Gångavstånd till stora delar av Gustavsberg, buss, hav, natur mm. Ett underbart boende! Med friköpt menas att radhusinnehavaren äger sin tomt, fastighet och att huset inte tillhör någon bostadsrättsförening som tar ut månatliga avgifter. Huset kommer att vara besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Björnskogsvägen 84, Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
 • Kommande

Björnskogsvägen 84

Lägenhet
Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 750 000 kr
86,2 m²
3 rum
vån 1/2
4 922 kr/mån
31 903 kr/m²

Välkommen att förvärva en av de populära större trerumslägenheterna i BRF styrmannen. Här bor man billigt och allt är mycket välordnat i en ytterst välskött förening utan lån. Denna insynsskyddade trea är mycket fin med snygga materialval. Den ligga på första våningen och har fin utsikt över innegård med mjuka skärgårdshällar och lekplats. Baksidan vetter mot svala norr med utsikt över vacker grönska och kolonilotter. Lägenheten är nyligen mycket snyggt ytskiktsrenoverad i sober skandinavisk ljus färgsättning med alla väggar målade i ljus matt kalkfärgad ton. Familjen har genomgående valt snygga materialval i allt från golv, dörrar, kök med rostfria vitvaror. Dessutom har uppfräschning av balkong, badrum gjorts vilket ger känslan ”som nytt”. Lilla tvättutrymmet finns kvar att ex byggas om till extra wc, tvättstuga eller kanske skafferi. På Björnskogsvägen bor man invid vacker natur och nära busskomunikation i en mycket stabil förening med låga månadsavgifter där allt utom brukselen ingår. Varje lägenhet har i avgiften en parkeringsplats samt ett extra kort för besökare. Elavgiften är även inkluderad i månadsavgiften endast förbrukningen som tillkommer. Vill du veta mer om lägenheten kontakta mäklaren. Snabbt tillträde kan vara möjligt.

 • Balkong
Grindstugärde 50, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun
 • Kommande
Grindstugärde 50, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun, bild 2
Grindstugärde 50, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun, bild 3

Grindstugärde 50

Radhus
Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
5 290 000 kr
63 + 59 m²
4 rum
325 m² tomt

Välkommen till Grindstugärde och Thunströms vackra funkisradhus (totalarea 122 kvm) med enskild insynsskyddad trädgård. Dessutom vacker interiör moderniserad för ca 10 år sedan med bevarade plankgolv, helkaklat badrum, kök samt stor användbar källare. Mycket bra läge inbäddat i grönska med sol från morgon till kväll. Försäljningsprocessen: Kommer att kunna visas från början av juni. Besiktning och energideklaration kommer att göras i slutet av maj. Tillträdet möjligt från sommaren 2024 och framåt. Säljaren har tecknat en dolda-fel försäkring.

 • Premium
Apelvägen 5, Gustavsberg Ösby Grind, Värmdö kommun
 • Kommande
Apelvägen 5, Gustavsberg Ösby Grind, Värmdö kommun, bild 2
Apelvägen 5, Gustavsberg Ösby Grind, Värmdö kommun, bild 3

Apelvägen 5

Radhus
Gustavsberg Ösby Grind, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
5 495 000 kr
110 m²
5 rum
349 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma parhus i natursköna Ösby Grind. På övre plan finns fyra utmärkta sovrum och helkaklat badrum och på entréplan finner vi vardagsrum med braskamin, rymligt kök samt helkaklat badrum med tvättstuga. I både kök och vardagsrum finns burspråk som ger extra ljusinsläpp och större möblerbar yta. Färgskalan i huset är harmonisk och ytorna är väl disponerade. Trädgården består av nya altandäck (ca 90 kvm), äppelträd och gräsmatta med plats för studsmatta och odlingar. Altanen på baksidan ligger i högt och soligt sydvästläge och det finns isolerat garage och förråd på framsidan. I detta idylliska område präglat av härlig grannsämja och vacker natur finns möjligheter till fina vandringsleder i skogen och runt Ösby Träsk, där soliga klippor lockar till avkoppling och dopp. Det är ett mycket barnvänligt boende med flera lekplatser och stora grönområden i kvarteret, perfekt för familjer med småttingar. Här finns också en mycket omtyckt förskola och närområdet erbjuder skola för de yngre barnen. Med kort promenadavstånd får man tillgång till konstgräsplan för bollspel, naturlekpark i skogen, skatepark, Gustavsbergsbadet, Ekvallens idrottsanläggning och Kulturskolan. Det finns flera busslinjer som trafikerar i närheten och all tänkbar service finns i Gustavsbergs centrum och hamnområde. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning!

 • Premium
Grindstugärde 49, Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun
 • Kommande

Grindstugärde 49

Radhus
Gustavsberg Norra Bruksgatorna, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
5 800 000 kr
63 + 59 m²
5 rum
382 m² tomt

Äntligen något till salu på Grindstugärde igen, och inte vilket radhus som helst utan områdets absolut bästa gavelläge! Olof Thunströms klassiska funkisradhus med extra stor enskilt belägen trädgård och uteplats. Harmonisk balans mellan gammeldags och nytänk. Njut av bra planlösning med upp till fyra sovrum, två toaletter, utomhusförråd, kontor mm. Södergavel, totalyta på 122 kvm samt centralt belägen i den vackra anrika delen av Gustavsberg. Nära till buss, skola, service och natur. I dessa tider är det svårt att hitta ett mer prisvärt boende. Huset är friköpt, dvs inga månadsavgifter eller gemensamma lån till en bostadsrättsförening. Istället betalar husägaren en samfällighetsavgift på 2800 kr i månaden som täcker uppvärmning genom fjärrvärme, sophantering, parkeringsplatser (flera om så behövs), snöröjning och obegränsat varmvatten. Grindstugärde är unikt i sitt slag. En del av Sveriges kulturhistoria och en av de tidigaste funkisradhusen byggda till fabriksarbetare på 40-talet. Läs mer under dokument. Besiktningsprotokoll finns. Säljaren kommer att teckna en dolda-fel försäkring. Visning den 28 maj.

Stig Lindbergs gata 21, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
 • Kommande

Stig Lindbergs gata 21

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 350 000 kr
127 m²
5 rum
vån 2/6
10 391 kr/mån
34 252 kr/m²

Här serveras ett boende utöver det vanliga! Välkommen till Fabrikshuset och den här underbart spatiala lägenheten. Interiörmässigt är det en särskilt vacker lägenhet med karaktär och atmosfär som inspirerar. Stora glasade partier skapar ljus, rymd och en cool kontinental känsla. Välutrustat stilsäkert kök med rymlig matplats, tre sovrum, två snygga badrum. Högt i tak som skapar olika möjligheter! Kom och upplev!

 • Balkong
 • Hiss
Wilhelm Kåges gata 40A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
 • Kommande

Wilhelm Kåges gata 40A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
4 470 kr/mån
55 444 kr/m²

Brf Trädgården är en avskild oas mitt i Porslinskvarteren. Här har ett idylliskt trädgårdskvarter växt fram med en blandning av moderna stadsradhus och lägenheter. Här finns utrymme för lek, odling, grillning och avslappnat häng med grannar. Med ett av de bästa lägena i föreningen finner vi denna ytterst välplanerade 2:a med egen ingång från gaveln och två härliga uteplatser som ger skön radhuskänsla. Uteplatsen utanför sovrummet bjuder på morgonsol, här kan du njuta av morgonkaffet. På andra sidan lyser eftermiddagssolen. Interiören går i ljusa, sobra färger och det är behaglig golvvärme i hela lägenheten. Stilsäkert kök från Marbodal och härliga sociala ytor. Sovrummet är väl tilltaget med gott om smart förvaring och badrummet är väldisponerat med klädvårdsdel. Gavelläget och den genomgående planlösningen ger bostaden en härligt luftig känsla. Garageplats går att hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården. Ett trendigt område med grönskande promenadstråk ett stenkast från de anrika och kulturintressanta porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn och strandpromenaden längs Farstaviken. Här har du all tänkbar service på gångavstånd och bra kommunikationer in till stan. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort och bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Uteplats

Visar alla 10