Mäklare Charlotte Balcker

Charlotte Balcker

Om mig

Hej, Vill du ha din bostad såld eller bara till salu? Jag har ett personligt engagemang i allt jag gör och tummar inte på detaljer! För mig är mötet med kunden det jag värderar allra högst. Jag har ett sinne för inredning och design och är lyhörd för era behov vilket jag tycker är den centrala faktorn för att nå framgång. Jag är inte nöjd förrän både köpare och säljare är nöjda, vilket syns på mina höga betyg på Reco.se Hör av er, jag tål att jämföras!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Djurdalsvägen 8, Barnvik, Värmdö kommun

Djurdalsvägen 8

Villa
Barnvik, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
4 350 000 kr
92 + 29 m²
5 rum
3 989 m² tomt

Kontakta mäklare för visning utanför utsatta tider. I populära Barnvik ligger denna välplanerade enplansvilla. Genom åren har huset genomgått en omfattande utbyggnad och renovering och fungerar fint så väl som fritidshus som permanentboende. Vid renoveringen har inget lämnats åt slumpen utan familjen har tänkt till in i minsta detalj. Huset har modern sober färgsättning och snygga detaljer så som platsbyggda sängar och förvaring. Här bjuds trevliga öppna ytor och mysfaktor som öppen spis. Gäststuga / förråd finns och gott om avställningsyta för bilar och båtar. Tomten ligger upphöjt och insynsskyddat med en soldränkt terrass. Ett idealiskt läge för solpaneler på taket. Man bor nära till hav, badsjö och egen båtplats. Bra kommunikationer till stan. Besiktningsprotokoll kommer under v 47. Kontakta mäklare vid frågor. Välkomna på visning!

  • Plus
Kastanjevägen 3, Djurö, Värmdö kommun

Kastanjevägen 3

Villa
Djurö, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
3 795 000 kr
219 + 43 m²
9 rum
973 m² tomt

Ring mäklare för visningstider utanför utsatta tider. Välkomna till denna väl tilltagna fastighet om 219 kvm + 43 kvm biyta i vackra Djurö by. Insynsskyddat och njutningsfullt bor man här på tre rejäla våningsplan och med stor uppställningsplats för både bilar och båtar. Utöver finns även ett mindre garage med förvaringsutrymme. Delar av huset har ett moderniserings behov. Huset genomsyras av rymd och här har man satsat på öppna ytor för sociala sammankomsten. Trädgården är lättskött och är utrustat med ett gigantiskt nylagt tralldäck på baksidan. Fastigheten ligger på en barnvänlig återvändsgata som är nästan helt bilfri. Det är badrocksavstånd till badplats och bryggor och endast ett par minuters promenad till skola, matbutik och kommunikation mot stan.

  • Plus
Spantvägen 1, Norra Kopparmora, Värmdö kommun

Spantvägen 1

Fritidshus
Norra Kopparmora, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 995 000 kr
52 + 8 m²
3 rum
2 130 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning utanför utsatta tider. Centralt läge mot kommunikation och havsbad. Här hittar vi en ytters charmig släkt klenod med endast familjen Lundgren som ägare sedan mitten på 1969-talet. Nu bjuds en original sportstuga, ett härligt enplanshus inbäddat i grönska med en tomt som är en dröm för den stora familjen. Med sol hela dagen och som bjuder in till lek och spel för både stora och små i insynsskyddad miljö. Husets har all 60-tals charm kvar. Boendet har endast nyttjats som fritidshus och allt är orört och kan tilläggsisoleras för permanent bosättning. Det finns kommunalt vatten och avlopp in kopplat i huset. Byggrätterna är i området generösa. Huvudbyggnad får inte uppta större byggnadsarea (BYA) än 160 kvm och därutöver förses uteplats under tak om högst 20 kvm. Kontakta alltid kommunen vid frågor om ev större byggrätt. Åk gärna förbi och bekanta er med tomt och boendemiljön. Välkommen att kontakta mäklare för mer info

Visar alla 3