Mäklare Charlotte Balcker

Charlotte Balcker

Om mig

Hej, Vill du ha din bostad såld eller bara till salu? Jag har ett personligt engagemang i allt jag gör och tummar inte på detaljer! För mig är mötet med kunden det jag värderar allra högst. Jag har ett sinne för inredning och design och är lyhörd för era behov vilket jag tycker är den centrala faktorn för att nå framgång. Jag är inte nöjd förrän både köpare och säljare är nöjda, vilket syns på mina höga betyg på Reco.se Hör av er, jag tål att jämföras!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stig Lindbergs gata 17A, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 11:45

Stig Lindbergs gata 17A

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 395 000 kr
50 + 20 m²
2 rum
vån 3/6
4 661 kr/mån
47 900 kr/m²

Äntligen en lägenhet på svala sidan med ett användbart loft! I populära Fabrikshuset finner vi denna väldisponerade 2:a om 50 kvm med loft om ca 20 kvm golvyta och takhöjd om 145cm. Den ursprungliga byggnaden (gamla Porslinsfabriken) uppfördes 1939 och är ritad av den välkända arkitekten Olof Thunström. Grundkonstruktionen är bevarad och 2016 byggdes huset om till moderna lägenheter med industrikänslan i behåll. Här bjuds på unika detaljer, stora fönsterpartier och fantastisk takhöjd (350cm) som skapar rymd och karaktär. Den här svala bostaden består av vardagsrum och kök med öppen planlösning, helkaklat badrum med tvättpelare, rymligt sovrum med bra förvaring och en liten balkong med kvällssol. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en fantastisk takterrass som bjuder på sol hela dagen med underbar utsikt över Farstaviken. Lägenheten är belägen i trendiga Porslinskvarteren ett stenkast från Gustavsbergs Hamn. Ett mysigt område med småbåtsliv, butiker, caféer, restauranger, gym och mycket mer. Bra kommunikationer in till stan. Välkommen att trivas i Gustavsbergs hamn!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stig Lindbergs gata 19A, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 12:30

Stig Lindbergs gata 19A

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 495 000 kr
54 + 13 m²
2 rum
vån 1/6
4 901 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen att boka privata visningar utanför utsatta tider till denna ytterst välplanerade lägenhet om 54 m² med loft. En trappa upp från entrén finner ni en riktigt snygg lägenhet med cool utsikt alla Brooklyn New York känsla med knappt någon insyn! Det är högt i tak cirka 3,50 m, mindre balkong och bevarade industriella detaljer som ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. Två mycket välplanerade rum, stilsäker kök med granitskiva och snygga detaljer. God plats för matplats och rymligt sovloft om 13 m². Snyggt och praktiskt badrum med tvättpelare och övrigt gott om förvaring. Lägenheten utstrålar ljus, rymd och bjuder på en industriell känsla som man även slås av redan när man kliver in i trapphuset. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Annelundsstigen 5, Mörtnäs Hagar, Värmdö kommun
  • Imorgon

Annelundsstigen 5

Lägenhet
Mörtnäs Hagar, Värmdö kommun
HusmanHagberg Värmdö
2 150 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/5
3 929 kr/mån
52 439 kr/m²

Till salu- snabbt tillträde kan bli möjligt! En trappa upp ligger denna trevliga gaveltvåa i bästa solläget. Utrustad med 11 kvm härlig balkong för maximal boendekomfort. Här kan man sola, koppla av, odla växter och ha vänner över på härlig grillkväll. Bostadsytan är optimalt planerad med öppen sällskapsyta, bra förvaring och badrum med tvättpelare. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2014 med hiss från markplan. I huset finns gemensam bastu, gästlägenhet och stora förråd. Annelundsstigen ligger i Mörtnäs Hagar ett stenkast från Mölnvik och Grisslinge havsbad där man badar från sandstrand och njuter av fika i bageriet. Ett stort plus är att man bor mycket lugnt och naturnära trots ett ytterst centralt läge till kommunikationen mot city. Välkommen att trivas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3