Mäklare Hase Muratovic

Hase Muratovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tummelsta 97, Tummelsta, Eskilstuna kommun

Tummelsta 97

Tomt
Tummelsta, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
650 000 kr
1 948 m² tomt

Stor tomt med lantligt läge i populära Tummelsta! Friköpt tomt om 1948 kvm med enskilt vatten (borradbrunn) finns redo att kopplas på. Här kan du bygga ditt drömhus efter egna önskemål då området inte är detaljplanerat eller har områdesbestämmelser. Bo med naturen som granne och närhet till bad och båtplats. Välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

Källgatan 6, Nyfors, Eskilstuna kommun
Källgatan 6, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Källgatan 6, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Källgatan 6

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 275 000 kr
57,1 m²
2 rum
vån 2/7
3 426 kr/mån
22 329 kr/m²

Stilren lägenhet med fina färgval, praktsik planlösning och inglasad balkong! Varmt välkommen till Källgatan 6 denna trevliga bostad som erbjuder 57 kvm fördelat över två rum och kök. Här finns ett stort vardagsrum, härligt kök, tilltaget sovrum och badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i garderober. Härlig inglasad balkong med fin utsikt. Stabil och omtyckt förening med god ekonomi. Här bor du med närhet till tågstation, gym, restauranger, centrum och universitet. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torshälla Sövsta, Hällby, Eskilstuna kommun
Torshälla Sövsta, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshälla Sövsta, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshälla Sövsta

Tomt
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
750 000 kr
1 350 m² tomt

Din dröm om det perfekta huset kan nu bli verklighet med denna fantastiska hörntomt som ligger på Torshälla-Slövsta. Med en generös yta på 1350 kvm och belägen utanför detaljplanen, öppnar denna plats upp för en värld av möjligheter för att skapa ett boende som är precis så som du alltid velat ha det. Fastigheten är belägen i ett familjevänligt område och i närområdet finner man både idrottsplatser, förskolor och en grundskola. På bekväm gångavstånd finner man allmän kommunikation i form av bussar som tar en hela vägen till Eskilstuna centrum. Vid tomtegränsen finns det kommunalt vatten och avlopp och anslutningskostnaden är ca 198 222 kr, enligt VA-taxa för 2024. Säljaren har fått tidigare ett förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus. Möjlighet finns att via Eskilstuna Energi & Miljö ansluta sig till fiber, anslutningskostnad tillkommer om 24 900kr. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Premium

Visar alla 3