Husrum Fastighetsmäkleri

Husrum Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hammarby Lyckebo, Hammarby, Eskilstuna kommun
Hammarby Lyckebo, Hammarby, Eskilstuna kommun, bild 2
Hammarby Lyckebo, Hammarby, Eskilstuna kommun, bild 3

Hammarby Lyckebo

Villa
Hammarby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
157 + 19 m²
4 rum
1 185 m² tomt

Varmt välkommen till Hammarby Lyckebo! Nu ges möjligheten att förvärva detta drömboende, ett idealt 1,5-planhus för er som söker efter komfort och charm. Med en generös tomt om 1185 kvm erbjuder detta hem utrymme för hela familjen Här finns utrymme för lek, avkoppling och socialt umgänge, allt i en fridfull och trygg miljö som omges av grönska och harmoni. Ett av husets främsta kännetecken är dess genomtänkta design och fantastiska ljusinsläpp. Här har man stora fönsterpartier och generös takhöjd som ger en ljus och luftig atmosfär. Den rymliga uterummet och uteplatsen erbjuder en perfekt plats för avkoppling och utomhusmiddagar under varma sommarkvällar och för de dagar då man vill koppla av lite extra finns ett härligt spabad. Huset har ett rymligt kök med goda arbetsytor och bra förvaringsutrymmen. Här har man ett fantastiskt ljusinsläpp, plats för matgrupp och en köksö som skapar en trevlig atmosfär för matlagning. Här finns också möjlighet att njuta av den härliga braskaminen under kyliga kvällar, vilket ger en extra dimension av komfort och hemtrevnad. Genom köket tar man sig till det rymliga vardagsrummet som präglas av charmiga träbjälkar med integrerade spotlights. I vardagsrummet finns det potential att göra om planlösningen och bygga till en eller två sovrum. På entréplan finner man ett rymligt sovrum utrustat med garderob med skjutdörrar. Vidare har man ett helkaklat badrum, tvättstuga och en övervåning med goda möjligheter för möblemang. Fastigheten är belägen mittemellan Sundbyholm och Eskilstuna centrum. I Sundbyholm kan man njuta av den härliga badplatser, restauranger och andra sevärdheter. I huset har man fiber indraget vilket gör det smidigt för er som behöver kunna jobba hemifrån. På denna fantastiska fastighet finns också ett fristående garage och vid infarten får man plats med tre bilar. Vidare har man en gäststuga med uppvärmning, vilket ger extra utrymme och flexibilitet för olika behov och önskemål. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Stenmansgatan 13B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Stenmansgatan 13B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenmansgatan 13B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenmansgatan 13B

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2/2
4 339 kr/mån
24 415 kr/m²

Sekelskifteslägenhet vid populära Rinmansparken! Varmt välkommen till Stenmansgatan 13B och denna fantastiska bostad med tidstypiska detaljer såsom stora fönster, trägolv och generös takhöjd. Bostadens 94 kvm är fördelat på 3 rum och kök och erbjuder en härlig planlösning och genomgående ljusa, fina ytskikt. Här erbjuds ett smakfullt kök, stort vardagsrum i anslutning till matsalsrum. Tre sovrum och ett helkaklat badrum. Här bor du intill Rinmansparken i ett attraktivt och trivsamt område med närhet till det mesta. Gång- och cykelavstånd till såväl matbutiker, restauranger, gym, tågstation och universitet. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Fahlstedts väg 2, Mälarbaden, Eskilstuna kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Fahlstedts väg 2, Mälarbaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Fahlstedts väg 2, Mälarbaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Fahlstedts väg 2

Villa
Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
163 + 97 m²
5 rum
1 114 m² tomt

Upptäck denna extraordinära möjlighet att bo i det natursköna och sjönära Mälarbaden! Ett välplanerat Hjältevadshus om ca 163 + 97 kvm i 1-plan från 2005 står nu till ditt förfogande. -Rostfri pool -Solceller -Bergvärme -2 st eldstäder -Fiber -Dubbelgarage -Genomgående golvvärme -2 st helkaklade badrum -3 - 4 st sovrum Beläget i ett barnvänligt område på en fridfull återvändsgata med Mälaren bara en kort promenad bort, mysiga Wäsby Magasin runt hörnet och närhet till busshållsplats, erbjuder detta hem den perfekta balansen mellan lugn och närhet till bekvämligheter. Tomten om 1 114 kvm är friköpt och ger dig möjlighet till gemenskap framåt mot villagatan och privatliv bakåt, med en insynsskyddad oas där man har tillgång till en elegant påkostad pool i rostfritt utförande. Bostaden välkomnar med ett stort och fullt utrustat kök från Ballingslöv med gott om plats för matbord intill ett brett fönsterparti med fint ljusinsläpp. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot poolområdet. Här finns möjlighet att enkelt dela av vardagsrummet för den som önskar ett fjärde sovrum. Idag 3 st sovrum varav ett i en avskild del av huset. 2 st helkaklade badrum och separat tvättstuga. Dessutom finns ett lyxigt dubbelgarage om ca 65 kvm med fjärrstyrda portar och klinkergolv. Dubbla laddboxar för elbil finns installerade Denna villa präglas av modernitet och bekvämlighet med internet via fiber och ekonomisk uppvärmning genom bergvärme, vilket är kopplat till vattenburen golvvärme för hög komfort. Dessutom är huset utrustat med solceller som, i kombination med bergvärmen, bidrar till låga driftskostnader. Två charmiga braskaminer bidrar till en extra mysig atmosfär. En inglasad veranda på entrésidan välkomnar dig till hemmet, medan den insynsskyddade baksidan bjuder på en stor stenlagd uteplats i anslutning till poolen. Denna villa är i utmärkt skick och en dröm både i vardagen och för semestern! Missa inte chansen att bo i detta omsorgsfullt underhållna och välutrustade boende i ett av Eskilstunas mest attraktiva områden! Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Robert Almgren - 0704-509506.

  • Premium
Rödhakevägen 18, Odlaren, Eskilstuna kommun
Rödhakevägen 18, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Rödhakevägen 18, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Rödhakevägen 18

Villa
Odlaren, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
117 m²
3 rum
1 310 m² tomt

Välkommen till Rödhakevägen 18 i det mycket omtyckta villaområdet Odlaren i Eskilstuna! Denna välvårdade bostad är en pärla som inte får missas. Med sin rymliga 1,5-plans layout och en yta på 117 kvm erbjuder den ett bekvämt och trivsamt boende för hela familjen. Idag erbjuder bostaden 3 rum och kök, men med möjlighet till en flexibel planlösning kan du anpassa utrymmena efter dina behov och önskemål, så att fler sovrum kan skapas om så önskas. Huset är mycket välvårdat och passar perfekt in i det lugna och trivsamma området. Entréplan med hall, badrum, 2 st sovrum, rymligt kök och tvättstuga. Övervåningen bjuder på ett stort vardagsrum om hela ca 40 kvm! För den som värdesätter både praktiskt och bekvämt boende finns ett garage med ett vidbyggt tonårsrum eller förråd, perfekt för extra förvaringsutrymme eller som en plats för tonåringen att ha som sin egen oas. Den plana trädgårdstomten omges av grönska och erbjuder fina gräsytor, perfekta för lek och avkoppling. Med flera uteplatser och ett charmigt lusthus kan du njuta av solen och naturen varje dag, oavsett om du föredrar en kopp kaffe på morgonen eller en grillkväll med vänner och familj. Beläget på en lugn återvändsgata är detta det perfekta hemmet för den som söker rofylldhet och harmoni samtidigt som närheten till stadens bekvämligheter bibehålls. ODLAREN Välkommen till Odlaren, det perfekta området för den som söker en harmonisk livsstil med närhet till både stadens puls och naturens lugn! Odlaren kännetecknas av sin närhet till Eskilstuna Golfklubb, där nybyggda faciliteter och flera restauranger lockar till både rekreation och sociala sammanhang. Här kan du njuta av golfens glädje och samtidigt ta del av en gastronomisk upplevelse i trevlig atmosfär. För den som älskar att vara utomhus och njuta av naturen finns det elbelysta motionsspår i närområdet, perfekta för kvällspromenader eller löpturer. Med närheten till grönområden och parker är det enkelt att hitta rofyllda platser för avkoppling och rekreation. Dessutom nära till idrottsanläggningar, fotbollsplaner och skridskobana för den som vill hålla sig aktiv. I närheten finns också en välsorterad matbutik, vilket gör det smidigt att handla de dagliga förnödenheterna utan att behöva åka långt. Dessutom bekvämt gångavstånd till barnomsorg och skolor fsk - åk 9 samt Mälarsjukhuset. För de som föredrar att ta sig runt på två hjul ligger centrum inom bekvämt cykelavstånd. Med närhet till busshållsplatsen är det också enkelt att ta sig till andra delar av staden eller runt i regionen utan att behöva förlita sig på bilen. Odlaren är helt enkelt det perfekta valet för den som söker en balanserad livsstil med allt inom räckhåll. Missa inte chansen att göra Rödhakevägen 18 till ditt nya hem!

  • Premium
Tummelsta 97, Tummelsta, Eskilstuna kommun

Tummelsta 97

Tomt
Tummelsta, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
650 000 kr
1 948 m² tomt

Stor tomt med lantligt läge i populära Tummelsta! Friköpt tomt om 1948 kvm med enskilt vatten (borradbrunn) finns redo att kopplas på. Här kan du bygga ditt drömhus efter egna önskemål då området inte är detaljplanerat eller har områdesbestämmelser. Bo med naturen som granne och närhet till bad och båtplats. Välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

Södra Bangårdsgatan 4A, Söder, Eskilstuna kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Södra Bangårdsgatan 4A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 4A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 4A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 375 000 kr
101 m²
3 rum
vån 2/4
7 250 kr/mån
23 515 kr/m²

Välkommen till en omsorgsfullt renoverad pärla som fångar essensen av tidlös elegans och modern komfort. Belägen på pittoreska och omtyckta Söder, erbjuder denna exklusiva lägenhet en harmonisk fusion av historisk charm och modern livsstil. DETALJER Generös bostad om 101 kvm, lägenhet imponerar med sina rymliga 3 rum och kök. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, med stora fönster som släpper in naturligt solljus och framhäver de tidstypiska detaljerna som fönsterbänkar i sten, vackra trägolv och höga socklar. KÖK OCH BADRUM Det påkostade köket och badrummet är designade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Badrummmet genomsyras av högkvalitativa materialval som bidrar till guldkant på tillvaron, därtill ett välplanerat kök med moderna apparater som erbjuder en inspirerande plats för matlagning och samvaro. Dessutom finns ett separat tvättrum med egen tvättmaskin och förberett för torktumlare. 2 ST SOVRUM Lyxigt stort master bedroom som erbjuder ett avkopplande sovrum med möjlighet till flexibel möblering. Tillhörande klädkammare och genomgående fina detaljer. Dessutom finns ett extra sovrum med klädkammare, perfekt för gäster, som arbetsplats eller barn-/tonårsrum. BALKONG OCH UMGÄNGESYTOR De generösa umgängesytorna i vardagsrummet är idealiska för sociala tillställningar och avkoppling med balkongen som en naturlig förlängning. Njut av den rymliga balkongen, med utsikt över det vackra området Söder, ner mot Eskiltunaån och över takåsarna. FÖRVARING Mycket bra förvaringsutrymmen i det stora vindsförrådet som rymmer allt som önskas kan. Därtill ett praktiskt matkällarförråd. FÖRENINGEN Stabil förening med välskötta faciliteter och nyligen uppdaterade fönster och säkerhetsdörrar som ger en trygg och bekväm boendemiljö. SÖDER Söder är känt för sin pittoreska atmosfär och historiska charm. Med sina mysiga kullerstensgator, grönskande parker och närhet till lokala bekvämligheter som butiker, restauranger och kommunikationer, erbjuder Söder en livsstil av bekvämlighet och närhet till allt man önskar. SAMMANFATTNING Denna totalrenoverade 30-tals lägenhet på Södra Bangårdsgatan 4A kombinerar lyxigt boende med en bekväm och charmig livsstil. Upplev det bästa av både historia och modernitet i denna enastående bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Vallbygatan 10, Valhalla, Eskilstuna kommun
Vallbygatan 10, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 2
Vallbygatan 10, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 3

Vallbygatan 10

Villa
Valhalla, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 895 000 kr
162 + 54 m²
5 rum
912 m² tomt

Stor villa om 162 kvm med uthyrningsdel i källaren! Bostaden erbjuder fin putsad fasad, nya fönster och stilrena ytskikt. Huset har byggts ut och renoverats sedan 2010 och erbjuder bland annat ett väl tilltaget kök och ett stort vardagsrum med vackert parkettgolv. Här finns även tre sovrum, ett mindre allrum, badrum och tvättstuga. I källaren finns en inredd bostad som kan användas som uthyrningsdel alternativt tonårsbostad. Här finns eget badrum och kokvrå. Trevlig altan under tak med utgång ifrån bostadens kök, utsikt över den familjevänliga trädgården. I Valhalla bor du i ett centrumnära område med lugna och trevliga gator där barnen kan cykla och leka. I närområdet Slagsta finns det en populär grundskola F-6 och ca 5 minuter med bil till matbutik med postombud. Goda bussförbindelser till Eskilstuna centrum och närhet till E20 för pendlaren. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Källgatan 6, Nyfors, Eskilstuna kommun
Källgatan 6, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Källgatan 6, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Källgatan 6

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 275 000 kr
57,1 m²
2 rum
vån 2/7
3 426 kr/mån
22 329 kr/m²

Stilren lägenhet med fina färgval, praktsik planlösning och inglasad balkong! Varmt välkommen till Källgatan 6 denna trevliga bostad som erbjuder 57 kvm fördelat över två rum och kök. Här finns ett stort vardagsrum, härligt kök, tilltaget sovrum och badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i garderober. Härlig inglasad balkong med fin utsikt. Stabil och omtyckt förening med god ekonomi. Här bor du med närhet till tågstation, gym, restauranger, centrum och universitet. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Öknavägen 83B, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Öknavägen 83B, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Öknavägen 83B, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Öknavägen 83B

Lägenhet
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 350 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 346 kr/mån
19 565 kr/m²

Välskött bostad med radhuskänsla i populära Hällby! Varmt välkommen till Öknavägen 83B och denna välplanerade tvårumslägenhet om 69 kvm. Bekvämt belägen på våning 1 med ett härligt gavelläge, gräsmatta och fantastiskt inglasat uterum. Här finns ett trevligt kök, stort sovrum, helkaklat badrum och trevligt vardagsrum med utgång till uterummet. Utöver det finns en ljus och välkomnande hall med anslutning till en praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående fina ytskikt, naturligt ljusinsläpp från stora fönster och en trevlig känsla. Stabil förening med god ekonomi. Varmt välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Kamhagsvägen 65, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 17:30
Kamhagsvägen 65, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Kamhagsvägen 65, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Kamhagsvägen 65

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
129 + 70 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Rymlig villa, perfekt placerad på en lugn återvändsgata i omtyckta Hällby! Med en generös boyta på 129 kvm och ytterligare 70 kvm i biyta, erbjuder detta hem utrymme för hela familjen. 5 rum och kök varav 3-4 sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Flera stora renoveringar är gjorda som nytt tak (-09), dränering (-16) och nya 3-glasfönster (-20). Lågt underhåll med tegelfasad, smidig uppvärmning med fjärrvärme och snabbt bredband via fiber. På entréplanet finner du en stor hall, gästtoalett, ett rymligt sovrum, ett trivsamt allrum som bjuder in till avkopplande stunder, tvättstuga, duschrum med bastu och generösa förrådsytor. Det övre planet presenterar ett rymligt vardagsrum som flödar elegant in i en härlig matsal, perfekt för middagar och sociala sammankomster. Utanför väntar en stor altan som bjuder in till soliga dagar och mysiga kvällar, med det bästa solläget och utsikten från ovanpå det tillhörande garaget. Vidare finns ett välplanerat kök med gott om utrymme för matplats, 2 st rymliga sovrum och en fint renoverad toalett. Friköpt tomt om 1101 kvm med plana fina gräsytor som lockar till spring, lek och umgänge. Goda odlingsmöjligheter i växthus och en insynsskyddad atmosfär via grönskande buskar som ramar in tomten. Uppfart med utrymme för 2-3 bilar + garage. Denna plats erbjuder inte bara en utmärkt bostad utan även närhet till viktiga bekvämligheter. Förskolor, fotbollsplaner och Hällby skola (F-6) ligger alla inom bekvämt avstånd. För barnens lek och nöje finns en lekplats i närområdet. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, med täta bussförbindelser till centrum och en cykelbana som sträcker sig genom hela området. För pendlare är läget idealiskt med endast 7 minuters bilresa till Tuna Park och en snabb åtkomst till E20, vilket gör resan till och från arbete enkel och smidig. Upplev harmoni och bekvämlighet – välkommen hem!

  • Premium
Torshälla Sövsta, Hällby, Eskilstuna kommun
Torshälla Sövsta, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshälla Sövsta, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshälla Sövsta

Tomt
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
750 000 kr
1 350 m² tomt

Din dröm om det perfekta huset kan nu bli verklighet med denna fantastiska hörntomt som ligger på Torshälla-Slövsta. Med en generös yta på 1350 kvm och belägen utanför detaljplanen, öppnar denna plats upp för en värld av möjligheter för att skapa ett boende som är precis så som du alltid velat ha det. Fastigheten är belägen i ett familjevänligt område och i närområdet finner man både idrottsplatser, förskolor och en grundskola. På bekväm gångavstånd finner man allmän kommunikation i form av bussar som tar en hela vägen till Eskilstuna centrum. Vid tomtegränsen finns det kommunalt vatten och avlopp och anslutningskostnaden är ca 198 222 kr, enligt VA-taxa för 2024. Säljaren har fått tidigare ett förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus. Möjlighet finns att via Eskilstuna Energi & Miljö ansluta sig till fiber, anslutningskostnad tillkommer om 24 900kr. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Premium
Anells väg 3, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Anells väg 3, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Anells väg 3, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Anells väg 3

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
101 + 101 m²
5 rum
905 m² tomt

Stort enplanshus med källare i familjevänliga Skogstorp där stora renoveringar har utförts! Varmt välkommen till Anells väg 3 och denna välskötta villa med ett fint läge och stor tomt. Bostaden erbjuder 101 + 101 kvm och är fördelat över minst 3 sovrum, stort vardagsrum med öppen känsla mot köket som skapar sociala sällskapsytor. Källarplanet erbjuder en trevlig gillestuga, tvättstuga, badrum, toalett samt ytterligare två rum som kan användas som sovrum. Bergvärme och fiber finns! I övrigt finns ett härligt uterum, altan och en lekvänlig trädgård. Här bor du i ett lugnt område med närhet till förskola/skola, fotbollsplan, matbutik och mycket mer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Roparuddsvägen 4, Kvicksund, Västerås kommun

Roparuddsvägen 4

Tomt
Kvicksund, Västerås kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
1 784 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna tomt som erbjuder generös byggrätt och betalda anslutningsavgifter för V/A. Förverkliga ditt drömhus efter egna ritningar och ideer, denna fastighet är inte bunden till någon husleverantör. Här finns även möjlighet att köpa intilliggande tomt med beteckning Nyckelön 1:414. Enligt gällande detaljplan får du bygga upp till 300 kvm byggnadsyta och takhöjd om 8m. Bifogad detaljplan finns under dokument. I närheten av tomterna finns bad och båtplatser, populär förskola/skola samt ny padelbana, gym och golfbana. Kvicksund har även flera restauranger, matbutik och goda förbindelser med både bil och tåg. Varmt välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

Roparuddsvägen 2, Kvicksund, Västerås kommun

Roparuddsvägen 2

Tomt
Kvicksund, Västerås kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
1 677 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna hörntomt som erbjuder generös byggrätt och betalda anslutningsavgifter för V/A. Förverkliga ditt drömhus efter egna ritningar och ideer, denna fastighet är inte bunden till någon husleverantör. Här finns även möjlighet att köpa intilliggande tomt med beteckning Nyckelön 1:415. Enligt gällande detaljplan får du bygga upp till 300 kvm byggnadsyta och takhöjd om 8m. Bifogad detaljplan finns under dokument. I närheten av tomterna finns bad och båtplatser, populär förskola/skola samt ny padelbana, gym och golfbana. Kvicksund har även flera restauranger, matbutik och goda förbindelser med både bil och tåg. Varmt välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun

Törnerosgatan 2B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 195 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/5
5 693 kr/mån
22 398 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna 4:a belägen på attraktiv adress högst upp i huset! Bostaden är 98 kvm och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum och separat WC. Bra förvaringsmöjligheter i garderober. Fina och ljusa ytskikt. Balkong med utsikt över stadsparken samt ny markis som installerades förra året. Delvist renoveringsbehov föreligger. Populär förening med god ekonomi. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 2B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
930 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/6
1 936 kr/mån
26 571 kr/m²

Utmärkt planerad etta med sovalkov på attraktiv adress invid stadsparken! Varmt välkommen till Törnerosgatan 2B och denna optimalt planerade etta med ljusa ytskikt och balkong. Här erbjuds ett praktiskt kök, trivsamt vardagsrum med utgång till mysig balkong. Separat sovalkov med tillgång till klädkammare samt ett badrum. En perfekt bostad för dig som vill bo billigt i en populär förening med god ekonomi på en av stans bästa adresser. Här bor du strax intill Eskilstunaån, stadsparken och gångavstånd till Eskilstuna centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eskilstunavägen 75, Hällby, Eskilstuna kommun
Eskilstunavägen 75, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Eskilstunavägen 75, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Eskilstunavägen 75

Tomt
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
1 236 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva två fina tomter i populära Hällby! Tomterna är byggklara och omfattar 1236 kvm respektive 1216 kvm. Kommunalt V/A, el och fiber finns vid tomtgräns. I samarbete med J2Bygg kommer dessa exklusiva laduhus att uppföras och beräknad boyta är ca 145 kvm. Se visionsbilder och ungefärligt pris under fliken bilder eller mejla [email protected] Fastigheterna säljs separat med tillhörande entreprenadavtal. Kostanden för V/A, el och fiber beräknas uppgå till 230,000kr. Fastigheterna har fin utsikt över åkermark, bra solläge och plan trädgårdstomt. Närhet till busshållsplats, skola/förskola och enkelt att ta sig ut till E20 för den som pendlar. Fastighet Torlunda 1:299 (markerad som nr 2 på Lantmäteriets karta) är 1236 kvm stor. Pris 1 295 000kr Fastighet Torlunda 1:300 (markerad som nr 3 på Lantmäteriets karta) är 1216 kvm stor. Pris 1 195 000kr Tomterna säljs med entreprenadavtal med J2Bygg AB. Detta innebär att köparen först kommer att tillträda tomten och därefter startar husbyggnationen med J2Bygg AB. Anslutningskostnaderna för respektive tomt: V/A: 176,000kr El: 35,000kr Fiber: 19,000kr Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 2B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
130 m²
5 rum
vån 3/4
6 338 kr/mån
17 654 kr/m²

Fantastisk lägenhet om hela 130 kvm med en takhöjd om 2,65m och perfekta sällskapsytor! Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna 5-rummare med dubbla balkonger. Här erbjuds gedigna trägolv, fina ytskikt och en utmärkt planlösning. Härligt kök med god skåpsförvaring och bra arbetsytor på slitstark granitskiva samt en tilltagen matsal utmärkt för stora tillställningar. Stort vardagsrum, tre sovrum varav två med utgång till balkong och två kaklade badrum. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och externa garderober. Här bor du i en välskött förening med ett utmärkt läge. I närområdet finns Tunavallen, Parken Zoo och Kronskogen som erbjuder vacker natur och fina motionsspår. Gångavstånd till centrum och tågstationen samt bra kommunikation med busshållsplats med täta avgångar i nära anslutning till fastigheten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Västra Storgatan 4B, Norr, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 17:00

Västra Storgatan 4B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 795 000 kr
72,9 m²
2 rum
vån 2/3
4 599 kr/mån
24 623 kr/m²

Sekelskiftespärla i ett av områdets finaste hus! Varmt välkomna till Västra Storgatan 4B och denna charmiga bostad om 72,9 kvadratmeter disponerad på två rum och kök. Tidstypiska detaljer så som högt i tak, fiskbensparkett, stuckaturer i tak och höga socklar. Ett härligt ljusflöde återfinns i hela bostaden med stora fönster i två väderstreck, både mot gatan och den omtyckta innegården. Denna genomgångslägenhet har en optimal planlösning som erbjuder ett ljust och fint kök med köksluckor, bänkskiva och kakel i vitt samt ett charmigt retro golv i svart/vitt schackmönster. Generöst vardagsrum med vackra detaljer. Rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter i stora garderober med skjutdörrar samt ett helkaklat badrum. Bostaden är belägen i en välskött förening med en trevlig innergård. Här bor du i ett lugnt och mycket omtyckt läge på Norr intill Munktellstaden och Eskilstuna Centrum. Närhet till vackra promenadstråk runt Eskilstuna ån, restauranger, gym och Universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 19