Husrum Fastighetsmäkleri

Husrum Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenkvistavägen 5, Söder, Eskilstuna kommun
 • Imorgon kl 17:30
Stenkvistavägen 5, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkvistavägen 5, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkvistavägen 5

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
675 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 5/9
1 551 kr/mån
26 471 kr/m²

Utmärkt tillfälle att förvärva fint renoverad etta med balkong och fantastiskt fin utsikt över Eskilstuna! Här finns snyggt enhetligt golv, stilfullt kök och helkaklat badrum. Här är det bara att flytta in för dig som söker en smakfull bostad med låga boendekostnader! Lägenheten öppnar upp till ett rymligt och ljust rum med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här finns plats för både soffa, matbord och säng. Det smart utformade köket erbjuder bra arbetsytor och moderna apparater. Höjdpunkten med denna bostad är tillgången till balkong, perfekt för att njuta av morgonkaffet med en spektakulär vy över staden och närliggande grönområde. Låg månadsavgift som inkluderar bredband, kabel-tv, värme, vatten och bostadsrättstillägg! Stabil och välskött HSB-förening med fräscha gemensamma ytrymmen och hiss. Belägen på populära söder med gångavstånd till centrum, universitet och centralstation med bra buss- och tågförbindelser. Följ kanten längst Eskilstuna-ån för fina promenadstråk mot omtyckta Vilsta friluftsområde som erbjuder elljusspår, badplats, utegym, skidbacke, längdskidspår m.m. Åt andra hållet nås pittoreska Gamla stan med caféer, restauranger och butiker. Här bor man med närhet till det mesta!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järntorget 6, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
 • Sön 1 okt kl 11:00
Järntorget 6, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Järntorget 6, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Järntorget 6

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 481 kr/mån
22 762 kr/m²

Nästintill obelånad förening! Smakfull genomgångslägenhet med låg månadsavgift! Välkommen till Järntorget 6 och denna härliga 2:a om 53kvm. Här erbjuds stilrena ytskikt, praktisk planlösning och utmärkta förvaringsmöjligheter. Snyggt kök med goda arbetsytor och bra skåpsförvaring bakom vita köksluckor och mörk köksbänk. Trevligt vardagsrum som leder ut till lägenhetens balkong med utsikt över den grönskande innegården. Tilltaget sovrum och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Här bor du i en bra förening med god ekonomi och exceptionellt låga avgifter där värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Bra läge med närhet till det mesta. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lundbladsvägen 13C, Sveaplan, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lundbladsvägen 13C, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Lundbladsvägen 13C, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Lundbladsvägen 13C

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 350 000 kr
62,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 576 kr/mån
21 635 kr/m²

Totalrenoverad tvåa med stor inglasad balkong! Varmt välkommen till Lundbladsvägen 13C och denna smakfulla bostad om 62,4 kvm fördelat på 2 rum och kök (kan med enkelhet göras om till en trea). Bekvämt belägen en halv trappa upp. Bostaden präglas av stilrena ytskikt och fina materialval. Golvet är belagt med genomgående parkett och väggarna är målade/tapetserade i fina toner. Köket erbjuder en luftig och öppen känsla med ljusinsläpp från två riktningar, köksö och plats för matbord. Härligt vardagsrum med utgång till den fantastiska inglasade balkongen som förlänger sommaren. Sovrum med klädkammare och helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Stabil och omtyckt förening låg belåningsgrad. Här bor du med ett centralt läge, ett stenkast från det mesta. Närhet till matbutiker, gym, apotek, restauranger och grönområden. Kort promenad till centrum, tågstation och universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Stenkolsgatan 13A, Stenby, Eskilstuna kommun
Stenkolsgatan 13A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 13A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 13A

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 680 000 kr
65 m²
3 rum
3 972 kr/mån
25 846 kr/m²

Nyproducerat radhus med hög standard och möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Genomgående vattenburen golvvärme med 1-stavigt parkettgolv och smakfulla färgval på väggarna. Härlig planlösning med öppna sociala ytor på entréplan som smälter ihop med den trivsamma utemiljön som ger guldkant till bostaden. Därutöver ett riktigt snyggt badrum i dova färger samt ett påkostat kök med ett modernt uttryck. Övre plan bjuder på 2 st rymliga rum som kan disponeras antingen som vardagsrum och sovrum eller som dubbla sovrum efter det egna behovet. Hög komfort med låga driftskostnader, välisolerat, golvvärme, bredband via fiber, parkeringsplats ingår, påkostade materialval med stenskivor i köket, exklusivt kakel/klinker i badrummet, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och moderna vitvaror i köket. Det här är bostaden för dig som söker ett toppmodernt boende med det lilla extra samt egen uteplats för de ljumma sommarkvällarna! Här bor du i ett trivsamt bostadsområde som präglas av nyproducerade bostäder och sitt natursköna läge med fridfulla Kronskogen som granne. Här finns uppskattade motionsspår med många rastplatser i en naturskön miljö. Därutöver närhet till centrum, shoppingcenter, matbutik, skola, förskola och bra kommunikationer. Kort avstånd till E20-påfarten för smidig pendling mot Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Billjergatan 13B, Söder, Eskilstuna kommun
Billjergatan 13B, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Billjergatan 13B, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Billjergatan 13B

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
4 437 kr/mån
27 099 kr/m²

Nyrenoverad lägenhet med smakfulla och dekorativa detaljer på Söder! Bekvämt belägen en halv trappa upp finner vi Billjergatan 13B och denna smakfulla 3:a om 81 kvm. Bostaden erbjuder fantastiska trägolv, härliga kulörer, charmiga socklar och generöst ljusinsläpp. Här finns en öppen och social planlösning där vardagsrum och matsalsrum vävs samman genom vackra dubbeldörrar och en röd tråd i färgvalen. Fönsterpartierna är utrustade med bullerskydd och skapar ett lugn i bostaden. Bostadens kök är inrett i vackra toner med vita skåpsluckor, ljus bänkskiva, grönt kakel och svarta detaljer som skapar en modern känsla. Harmoniskt sovrum, praktiskt allrum, klädkammare och 2 badrum. Här bor du i en omtyckt förening med ett utmärkt läge nära till vackra grönområden, matbutik, restauranger och centrum. P-plats finns för övertagande. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
Ruddammsgatan 23B, Gamla stan, Eskilstuna kommun
Ruddammsgatan 23B, Gamla stan, Eskilstuna kommun, bild 2
Ruddammsgatan 23B, Gamla stan, Eskilstuna kommun, bild 3

Ruddammsgatan 23B

Lägenhet
Gamla stan, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 350 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
3 329 kr/mån
34 559 kr/m²

En bostad för den mest kräsne! P-plats finns. Bredband ingår i avgiften. Låga elkostnader tack vara solceller. Varmt välkommen till Ruddammsgatan 23B och denna stilrena 2:a med ett perfekt läge. Påkostade materialval som ljusa trägolv, målade väggar i härliga färger, stilrent kök med fina bänkskivor och ett snyggt, helkaklat badrum. Stort sovrum med harmoniska kulörer och praktisk klädkammare. Bostadens 68 kvm erbjuder en perfekt planlösning där vardagsrum rymmer både soffgrupp och matgrupp. Tilltagen inglasade balkong med utsikt över Gamla stadens takåsar och föreningens välskötta innegård. Här bor du i en stabil och omtyckt förening med bastu, tvättstuga, gym och föreningslokal. Solceller har installerats som gör att elkostnaden har minskat för varje bostadsrättsinnehavare. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Knoopgatan 1C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
 • Sön 8 okt kl 11:30

Södra Knoopgatan 1C

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 795 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2/3
7 650 kr/mån
14 246 kr/m²

Låg boendekostnad! Parkering ingår! Totalrenoverad bostad med radhuskänsla i suterräng belägen på en lugn återvändsgata! Varmt välkommen till Södra Knoopgatan 1C som erbjuder ett lättskött och familjärt boende med allt man kan önska. Här finns en modern känsla med genomgående fina ytskikt i stilrena färger och materialval. Bostadens 126kvm är fördelat på två våningsplan och erbjuder ett stilrent kök, trivsamt vardagsrum, tre sovrum + ytterligare ett rum som kan användas som sovrum, kontor eller walk-in-closet. Två helkaklade badrum varav ett är bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Utöver det finns en balkong som nås från ett av sovrummen samt en uteplats under tak med utgång till en härlig trädgård omringad av vacker växtlighet. Bekväm tillgång till parkeringsplats samt möjlighet till en extra p-plats för 150 kr/mån. Här finns förråd, cykelförråd och ett gemensamt garage. I Övre Nyfors bor du i ett trivsamt och centralt område med närhet till det mesta. Bekvämt avstånd till Eskilstuna Centrum som erbjuder såväl tågstation, Universitet, gym, restauranger och matbutik. I närområdet finns även förskola, grundskola och gymnasium. Ett stenkast ifrån bostaden finns vackra Kronskogen för den som gillar natur och bekväma motionsspår. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ryningsbergsvägen 28, Hållsta, Eskilstuna kommun

Ryningsbergsvägen 28

Villa
Hållsta, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
104 + 95 m²
5 rum
1 141 m² tomt

Drömmer du om ett rofyllt hem omgivet av natursköna omgivningar samtidigt som du vill ha närhet till staden? Då är Ryningsbergsvägen 28 i Hållsta den perfekta bostaden för dig! Detta hem har under det senaste året försetts med nytt tak, ny dränering och nyrenoverad källare med allrum och rymlig tvättstuga! Tegelfasad och smidig uppvärmning med bergvärme (ny värmepump från 2022). 5 rum och kök varav 3 sovrum och 2 moderna helkaklade badrum (totalrenoverade 2021 och 2022). Ett utmärkt hem med komfort och plats för hela familjen! Med en total yta om 104 + 95 kvadratmeter har du gott om utrymme att förverkliga dina drömmar om ett bekvämt boende. Bostaden har ett högt läge med fin utsikt över den egna grönskande tomten (friköpt om 1141 kvm). Den vackra utemiljön är perfekt för familjens utomhusaktiviteter, avkoppling eller trädgårdsarbete. På den stora tomten finns gott om plats för barnen att leka fritt och för de gröna fingrarna att frodas. Hållsta är ett populärt och naturskönt område, beläget nära naturen samtidigt som du har enkel tillgång till bekvämligheter. Här är det lugnt och stillsamt med en lantlig känsla där närheten till skog och ängar är påtaglig. Närhet till badplats och bra kommunikationer med buss till Eskilstuna. I samhället finns barnomsorg fsk - åk 6 och närliggande Skogstorpskolan med fsk - åk 9.

Hällby Sandstugan, Hällby, Eskilstuna kommun

Hällby Sandstugan

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
4 595 000 kr
120 + 40 m²
5 rum
2 774 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna herrgårdsliknande fastighet!! Mitt i det lugna bostadsområdet finns "Hällby Sandstugan" som erbjuder ett lantligt och skyddat läge. Här erbjuds en huvudbyggnad om ca 120 kvm samt ett påkostat gästhus om ca 40 kvm. Därtill finns ytterligare två komplementbyggnader varav det ena är ett av Hällbys äldsta hus, båda används som förråd/redskapsförvaring. Stort altandäck med pool och rymmer olika sittgrupper. Fiber finns. Fastighet är besiktigad. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

 • Plus
Sågverksgatan 5, Norr, Eskilstuna kommun
 • Tor 28 sep kl 17:30

Sågverksgatan 5

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
4 820 kr/mån
30 600 kr/m²

Välplanerad trea med dubbla balkonger (möjlighet till inglasning) belägen i expansiva och populära kvarter på Norr. Bostaden erbjuder en hög nyproduktionsstandard och ett boende utöver det vanliga! Ledig p-plats finns för köparen i föreningens rymliga garage. Påkostat och fullutrustat Vedumkök med moderna vitvaror, rikligt med förvaringsutrymme och praktiskt arbetsbänk. Utgång från kök till stor balkong med sol från morgon till eftermiddag mot föreningens lugna och grönskande innergård. Luftig planlösning mot bostadens rymliga vardagsrum som också erbjuder utgång till stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Modernt helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober i hallen och det stora sovrummet. Två ljusa sovrum, varav det ena idag används som allrum. Ljus och rymlig bostad med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten. Välskött Riksbyggenförening med modern arkitektritad byggnad uppförd 2020. Hiss från entréplan och automatiska dörröppnare! Bredband, basutbud av TV-kanaler via Tele2, bostadsrättstilläggsförsäkring samt värme och vatten ingår i avgiften! Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren. Centralgarage finns under huset, ledig plats finns! I Munktellstaden bor du med närhet till det mesta. Barnomsorg och skola finns i området. Här bor du granne med Eskilstunaån som erbjuder ett trevligt promenadstråk runt och kring Eskilstuna med pittorekska gamla stan och centrum på behagligt gångavstånd med ett utbud av restauranger, shopping, nöjesliv samt universitet och tågstation. Upplev även en av Sveriges bästa och modernaste biografer samt tillgång till välsorterad matbutik, apotek och vårdcentral. Gott utbud för motion och rörelse i närområdet med ett brett utbud av träningsanordningar som gym, padel, sporthall, friidrottsanläggning och badhus m.m. För den kulturintresserade finns Scenkonst Sörmland, Lokomotivet och Stiga Sportarena som varje år erbjuder ett rikt utbud av olika evenemang.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sveavägen 8A, Sveaplan, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sveavägen 8A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 150 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 145 kr/mån
24 731 kr/m²

P-PLATS INGÅR I AVGIFTEN! Accepterat pris: 1 150,000kr. Varmt välkommen till denna härliga bostad som erbjuder högt i tak, inglasad balkong, stort vardagsrum och stilrent kök. Badrummet är helkaklat och renoverat av fackman. Tilltaget sovrum som rymmer större säng och skrivbord. Genomgående fina ytskikt och stilrena materialval. Stabil och omtyckt HSB- förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Beroniusgatan 5B, Norr, Eskilstuna kommun
 • Sön 8 okt kl 10:30

Beroniusgatan 5B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
750 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/5
3 062 kr/mån
19 737 kr/m²

Väldisponerad minitvåa i mycket fint skick på Norr! Välkommen till Beroniusgatan 5B och denna trivsamma bostad om 38 kvm belägen på våning 2. Bostaden präglas av enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds en funktionell och stilren kokvrå med öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum, tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till praktisk klädkammare. Här bor du i en stabil HSB-förening med ett populärt läge på Norr med närhet till Munktellstaden, Centrum, tågstation och Universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 12