Mäklare Sofia Mynttinen

Sofia Mynttinen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunavallsgränden 4, Tunavallen, Eskilstuna kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Tunavallsgränden 4, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Tunavallsgränden 4, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Tunavallsgränden 4

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
114 m²
4 rum
vån 8/17
6 090 kr/mån
21 886 kr/m²

Carport/p-plats finns! Utmärkt genomgångslägenhet på våning 8 med dubbla balkonger! Varmt välkommen till Tunavallsgränden 4 och denna trevliga lägenhet om 114 kvm fördelat på 4 rum och kök. Bostaden präglas av fina ytskikt med enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Fint ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck. Här erbjuds en härlig och familjär känsla med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre trivsamma sovrum, helkaklad gästtoalett i anslutning till hallen och ett stort helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver det finns två inglasade balkongen med en slående utsikt. Här bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Bostaden har ett utmärkt läge i de attraktiva tornhusen, med närhet till såväl matbutiker, barnomsorg, gymnasieskolor, universitet, gym och shopping. I närområdet finns även Kronskogen som erbjuder vacker natur och fina motionsspår. Gångavstånd till centrum och tågstationen samt bra kommunikation med busshållsplats med täta avgångar i omedelbar anslutning till fastigheten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brädgårdsgatan 3, Munktellstaden, Eskilstuna kommun
 • Imorgon kl 17:00
Brädgårdsgatan 3, Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Brädgårdsgatan 3, Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Brädgårdsgatan 3

Lägenhet
Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
3 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 205 kr/mån
39 226 kr/m²

Exklusiv trea i Munktellstaden! Garageplats, förråd och tvättstuga finns! Varmt välkommen till Brädgårdsgatan 3 och denna trevliga bostad om 84 kvm fördelat på tre rum och kök. Här erbjuds en enastående takhöjd om 3,20 m, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck och två trevliga uteplatser med utsikt mot Eskilstunaån. Vi välkomnas in i en ljus och trevlig hall med grå slipad ölandssten och tapetserade väggar. Helkaklat badrum med påkostat kakel och klinker från Höganäs. Fullutrustat kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet samt två trivsamma sovrum. Bostaden präglas av fint, mattlackat parkettgolv, stilrena väggar och stora fönsterpartier. Här bor du i ett lugnt men centralt område med Eskilstunaån runt husknuten. Här erbjuds vackra promenadstråk och endast en kort promenad till centrum och dess utbud. På kort avstånd finns Mälardalens Universitet, förskola, Munktellskolan, badhus, Volvo CE Arena, restauranger och mycket mer. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Vallbygatan 10, Valhalla, Eskilstuna kommun
Vallbygatan 10, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 2
Vallbygatan 10, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 3

Vallbygatan 10

Villa
Valhalla, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 895 000 kr
162 + 54 m²
5 rum
912 m² tomt

Stor villa om 162 kvm med uthyrningsdel i källaren! Bostaden erbjuder fin putsad fasad, nya fönster och stilrena ytskikt. Huset har byggts ut och renoverats sedan 2010 och erbjuder bland annat ett väl tilltaget kök och ett stort vardagsrum med vackert parkettgolv. Här finns även tre sovrum, ett mindre allrum, badrum och tvättstuga. I källaren finns en inredd bostad som kan användas som uthyrningsdel alternativt tonårsbostad. Här finns eget badrum och kokvrå. Trevlig altan under tak med utgång ifrån bostadens kök, utsikt över den familjevänliga trädgården. I Valhalla bor du i ett centrumnära område med lugna och trevliga gator där barnen kan cykla och leka. I närområdet Slagsta finns det en populär grundskola F-6 och ca 5 minuter med bil till matbutik med postombud. Goda bussförbindelser till Eskilstuna centrum och närhet till E20 för pendlaren. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Eskilstunavägen 75, Hällby, Eskilstuna kommun
Eskilstunavägen 75, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Eskilstunavägen 75, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Eskilstunavägen 75

Tomt
Hällby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
1 236 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva två fina tomter i populära Hällby! Tomterna är byggklara och omfattar 1236 kvm respektive 1216 kvm. Kommunalt V/A, el och fiber finns vid tomtgräns. I samarbete med J2Bygg kommer dessa exklusiva laduhus att uppföras och beräknad boyta är ca 145 kvm. Se visionsbilder och ungefärligt pris under fliken bilder eller mejla [email protected] Fastigheterna säljs separat med tillhörande entreprenadavtal. Kostanden för V/A, el och fiber beräknas uppgå till 230,000kr. Fastigheterna har fin utsikt över åkermark, bra solläge och plan trädgårdstomt. Närhet till busshållsplats, skola/förskola och enkelt att ta sig ut till E20 för den som pendlar. Fastighet Torlunda 1:299 (markerad som nr 2 på Lantmäteriets karta) är 1236 kvm stor. Pris 1 295 000kr Fastighet Torlunda 1:300 (markerad som nr 3 på Lantmäteriets karta) är 1216 kvm stor. Pris 1 195 000kr Tomterna säljs med entreprenadavtal med J2Bygg AB. Detta innebär att köparen först kommer att tillträda tomten och därefter startar husbyggnationen med J2Bygg AB. Anslutningskostnaderna för respektive tomt: V/A: 176,000kr El: 35,000kr Fiber: 19,000kr Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 2B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/6
1 936 kr/mån
25 571 kr/m²

Utmärkt planerad etta med sovalkov på attraktiv adress invid stadsparken! Varmt välkommen till Törnerosgatan 2B och denna optimalt planerade etta med ljusa ytskikt och balkong. Här erbjuds ett praktiskt kök, trivsamt vardagsrum med utgång till mysig balkong. Separat sovalkov med tillgång till klädkammare samt ett badrum. En perfekt bostad för dig som vill bo billigt i en populär förening med god ekonomi på en av stans bästa adresser. Här bor du strax intill Eskilstunaån, stadsparken och gångavstånd till Eskilstuna centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tegelbruksgatan 32B, Nyfors, Eskilstuna kommun
Tegelbruksgatan 32B, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 32B, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 32B

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/2
3 357 kr/mån
23 644 kr/m²

OBS parkeringsplats finns! Fantastisk gavellägenhet med högt i tak, fiskbensparkett, fungerande öppen spis och stor inglasad balkong! Varmt välkommen till Tegelbruksgatan 32B och denna härliga bostad om 59 kvm fördelat över två rum och kök. Bostaden präglas av fina ytskikt, bevarade originaldetaljer och en öppen planlösning. Här erbjuds ett trevligt kök med bra skåpsförvaring bakom vita luckor, god arbetsyta på massiv bänkskiva och plats för matbord. Tilltaget vardagsrum med en fungerande öppen spis, vacker fiskbensparkett, fint ljusinsläpp och utgång till balkong. Stort sovrum med dubbla klädkammare och ett helkaklat badrum. Här bor du i en stabil förening med ett bra läge. Närhet till matbutiker, Eskilstuna centrum, tågstation och universitetet. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 2B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
130 m²
5 rum
vån 3/4
6 338 kr/mån
17 654 kr/m²

Fantastisk lägenhet om hela 130 kvm med en takhöjd om 2,65m och perfekta sällskapsytor! Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna 5-rummare med dubbla balkonger. Här erbjuds gedigna trägolv, fina ytskikt och en utmärkt planlösning. Härligt kök med god skåpsförvaring och bra arbetsytor på slitstark granitskiva samt en tilltagen matsal utmärkt för stora tillställningar. Stort vardagsrum, tre sovrum varav två med utgång till balkong och två kaklade badrum. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och externa garderober. Här bor du i en välskött förening med ett utmärkt läge. I närområdet finns Tunavallen, Parken Zoo och Kronskogen som erbjuder vacker natur och fina motionsspår. Gångavstånd till centrum och tågstationen samt bra kommunikation med busshållsplats med täta avgångar i nära anslutning till fastigheten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Anells väg 3, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Anells väg 3, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Anells väg 3, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Anells väg 3

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
3 295 000 kr
101 + 101 m²
5 rum
905 m² tomt

Stort enplanshus med källare i familjevänliga Skogstorp där stora renoveringar har utförts! Varmt välkommen till Anells väg 3 och denna välskötta villa med ett fint läge och stor tomt. Bostaden erbjuder 101 + 101 kvm och är fördelat över minst 3 sovrum, stort vardagsrum med öppen känsla mot köket som skapar sociala sällskapsytor. Källarplanet erbjuder en trevlig gillestuga, tvättstuga, badrum, toalett samt ytterligare två rum som kan användas som sovrum. Bergvärme och fiber finns! I övrigt finns ett härligt uterum, altan och en lekvänlig trädgård. Här bor du i ett lugnt område med närhet till förskola/skola, fotbollsplan, matbutik och mycket mer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Knut Hellbergsgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun

Knut Hellbergsgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/2
2 432 kr/mån
27 639 kr/m²

Stilren minitvåa med låg månadsavgift på Norr! Varmt välkommen till Knut Hellbergsgatan 12 och denna trivsamma bostad om 36 kvm bekvämt belägen en halv trappa upp. Bostaden präglas av enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds ett fantastiskt fint kök kombinerat med vardagsrum som skapar en trevlig känsla. Bra köksförvaring bakom vita skåpsluckor och stilstark bänkskiva med vitt kakel ovan. Naturligt ljusinsläpp från fönster samt utgång till den härliga balkongen. Helkaklat badrum, klädkammare med tvättmaskin och ett trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och garderob. Här bor du i en stabil förening med ett populärt läge på Norr. Närhet till Munktellstaden, centrum, tågstation, Universitet och trevliga promenadstråk runt Eskilstunaån. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Roparuddsvägen 4, Kvicksund, Västerås kommun

Roparuddsvägen 4

Tomt
Kvicksund, Västerås kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
1 784 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna tomt som erbjuder generös byggrätt och betalda anslutningsavgifter för V/A. Förverkliga ditt drömhus efter egna ritningar och ideer, denna fastighet är inte bunden till någon husleverantör. Här finns även möjlighet att köpa intilliggande tomt med beteckning Nyckelön 1:414. Enligt gällande detaljplan får du bygga upp till 300 kvm byggnadsyta och takhöjd om 8m. Bifogad detaljplan finns under dokument. I närheten av tomterna finns bad och båtplatser, populär förskola/skola samt ny padelbana, gym och golfbana. Kvicksund har även flera restauranger, matbutik och goda förbindelser med både bil och tåg. Varmt välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

Roparuddsvägen 2, Kvicksund, Västerås kommun

Roparuddsvägen 2

Tomt
Kvicksund, Västerås kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
1 677 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna hörntomt som erbjuder generös byggrätt och betalda anslutningsavgifter för V/A. Förverkliga ditt drömhus efter egna ritningar och ideer, denna fastighet är inte bunden till någon husleverantör. Här finns även möjlighet att köpa intilliggande tomt med beteckning Nyckelön 1:415. Enligt gällande detaljplan får du bygga upp till 300 kvm byggnadsyta och takhöjd om 8m. Bifogad detaljplan finns under dokument. I närheten av tomterna finns bad och båtplatser, populär förskola/skola samt ny padelbana, gym och golfbana. Kvicksund har även flera restauranger, matbutik och goda förbindelser med både bil och tåg. Varmt välkommen att visa ditt intresse: [email protected]

Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun

Törnerosgatan 2B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 195 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/5
5 693 kr/mån
22 398 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna 4:a belägen på attraktiv adress högst upp i huset! Bostaden är 98 kvm och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum och separat WC. Bra förvaringsmöjligheter i garderober. Fina och ljusa ytskikt. Balkong med utsikt över stadsparken samt ny markis som installerades förra året. Delvist renoveringsbehov föreligger. Populär förening med god ekonomi. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12