Mäklare Sofia Mynttinen

Sofia Mynttinen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vadmansgatan 14A, Gredby, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 14A

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

1 095 000 kr

54 m²

2 rum

3 467 kr/mån

20 278 kr/m²

Smakfull tvåa i trivsamma Gredby! Varmt välkommen till Vadmansgatan 14A och denna trevliga lägenhet om 54 kvm fördelat på två rum och kök. Bostaden erbjuder sociala umgängesytor i stort vardagsrum med utrymme för soffgrupp såväl som matsalsbord. Utgång till stor inglasad balkong. Stilrent kök, rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin och luftig hall. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till shoppingcenter, Parken Zoo och trevliga promenadstråk. Gångavstånd till Eskilstuna Centrum som erbjuder tågstation, universitet, butiker och restauranger. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Sveavägen 8A, Sveaplan, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 8 jun kl 17:00

Sveavägen 8A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

1 295 000 kr

46,5 m²

2 rum

3 145 kr/mån

27 849 kr/m²

P-PLATS INGÅR I AVGIFTEN! Varmt välkommen till denna härliga bostad som erbjuder högt i tak, inglasad balkong, stort vardagsrum och stilrent kök. Badrummet är helkaklat och renoverat av fackman. Tilltaget sovrum som rymmer större säng och skrivbord. Genomgående fina ytskikt och stilrena materialval. Stabil och omtyckt HSB- förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun
 • Ons 7 jun kl 18:00
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 2B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

1 150 000 kr

35 m²

1.5 rum

1 936 kr/mån

32 857 kr/m²

Utmärkt planerad etta med sovalkov på attraktiv adress invid stadsparken! Varmt välkommen till Törnerosgatan 2B och denna optimalt planerade etta med renoverade ytskikt och balkong. Här erbjuds ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till mysiga balkong. Separat sovalkov med tillgång till klädkammare samt ett helkaklat badrum. En perfekt bostad för dig som vill bo billigt i en populär förening med god ekonomi på en av stans bästa adresser. Här bor du strax intill Eskilstunaån, stadsparken och gångavstånd till Eskilstuna centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Beroniusgatan 5B, Norr, Eskilstuna kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00

Beroniusgatan 5B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

795 000 kr

38 m²

2 rum

3 062 kr/mån

20 921 kr/m²

Väldisponerad minitvåa i mycket fint skick på Norr! Välkommen till Beroniusgatan 5B och denna trivsamma bostad om 38 kvm belägen på våning 2. Bostaden präglas av enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds en funktionell och stilren kokvrå med öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum, tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till praktisk klädkammare. Här bor du i en stabil HSB-förening med ett populärt läge på Norr med närhet till Munktellstaden, Centrum, tågstation och Universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Hiss
Ruddammsgatan 21A, Gamla stan, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 8 jun kl 17:00

Ruddammsgatan 21A

Lägenhet
Gamla stan, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

2 450 000 kr

105 m²

4 rum

4 548 kr/mån

23 333 kr/m²

Härlig genomgångslägenhet om 104 kvm med ett attraktivt läge! Varmt välkommen till Ruddammsgatan 21A och denna trivsamma bostad som erbjuder stilrena ytskikt och en optimal planlösning. Bekvämt belägen på första våningen med hiss från markplan. Ljusinsläpp via stora fönster i två väderstreck. Trivsamt kök med bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Två badrum, tre sovrum och en praktisk klädkammare. Fantastisk balkong med utsikt mot innegården. Här bor du med ett centralt läge i en stabil och omtyckt förening. Här finns bastu, tvättstuga, gym, föreningslokal och en mycket trevlig innegård. Föreningen har installerat solceller och parkering finns att hyra. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vadmansgatan 16B, Gredby, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 16B

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

1 250 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 535 kr/mån

22 523 kr/m²

Smakfull tvåa med stor inglasad balkong högst upp i huset! Välkommen till Vadmansgatan 16B och denna trivsamma bostad om 55.5 kvm disponerad på två rum och kök. Här erbjuds stilrena ytskikt, enhetliga parkettgolv och fina materialval. Trivsamt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, badrum med egen tvättmaskin och ett stort sovrum med utgång till den härliga balkongen. Här bor du i en omtyckt HSB-förening med stabil ekonomi i ett mycket populärt område. Här har man närhet till både shoppingcenter, Parken Zoo och trevliga promenadstråk samt gångavstånd till Eskilstuna centrum som erbjuder tågstation, Universitet, butiker och restauranger. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Stora Tidö 13, Stora Tidö, Eskilstuna kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 5 jun kl 17:00

Stora Tidö 13

Villa
Stora Tidö, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri

5 395 000 kr

185 m²

5 rum

1 682 m² tomt

Pampig och stilren enplansvilla om hela 185 kvm med otroligt låga driftkostnader!! Bostaden erbjuder ryggåstak, stora fönsterpartier med vikbara skjutdörrar som öppnas upp mot altanen samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även två badrum, bastu och väl tilltagna sovrum. Här bor du i ett lugnt område som erbjuder en attraktiv bostadsmiljö med trevliga promenadstråk, fin natur, cykelavstånd till Sundbyholms slott och gästhamn, närhet till ICA Maxi och ett flertal restauranger och butiker. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus

Visar alla 7