Mäklare Jenny Kangärde

Jenny Kangärde

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Skiffervägen 86, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 86

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
7 195 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/2
4 650 kr/mån
66 009 kr/m²

Prissänkt radhus – bo avgiftsfritt första året. 💚 Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från 1 juni fram till den 30 juni. Här får du en entrévåning som ger gott om plats för familj och vänner. Kökets öppna planlösning rymmer både matplats och vardagsrum som leder ut mot altanen och trädgården. När du vill koppla av går du upp till övervåningen, med ett allrum och tre fina sovrum med bra förvaring. Badrummet på övre plan är i en sober färgskala och har badkar, wc, och kommod. Ute i trädgården får du ett naturnära och soligt läge. Från altanen ser du ut över grannarnas gröna gårdar och barnen kan springa fritt. Ältadalen är populärt bland många och det är inte svårt att förstå varför. Här har du nära skogar, natur och även till förskolor och skolor. Här finns stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan, både med buss och bil. Det här är ett radhus du inte vill missa. Kom på visning så berättar vi mer!

  • Nyproduktion
Skiffervägen 72, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 72

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 995 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/2
4 650 kr/mån
64 174 kr/m²

Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från den 1 juni till den 30 juni. På entrévåningen får du vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora sällskapsytor. När jobb- och skoldagen är slut är det här din familj samlas och umgås på kvällarna. På övervåningen finns husets sovrum och ett mysigt allrum. En bra plats att smyga upp till och koppla av med lite egentid när det behövs. Radhuset ligger i ett naturnära läge med sol i trädgården från morgon till sen eftermiddag. Här bor du tryggt i skyddat och lugnt läge, med områdets lekplats som granne. I Ältadalen får du nära till allt från nya lekparker till förskolor och skolor. Här finns stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan. Kom på visning så berättar vi mer!

  • Nyproduktion
Skiffervägen 98, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 98

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 595 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/2
4 650 kr/mån
60 505 kr/m²

Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från den 1 juni till den 30 juni. Välplanerat radhus nära stan! Här kan du njuta av en entrévåning med plats för hela vardagen – från köket, vardagsrummet och de stora glaspartierna som släpper ljus från trädäcket och trädgården. När du vill koppla av går du upp till övervåningen, med ett allrum och tre fina sovrum med bra förvaring. Här ligger ett av husets två badrum med badkar, wc och kommod. Ute i trädgården får du ett naturnära läge med sol stora delar av dagen. Från altanen blickar du ut över grannarnas gröna gårdar och barnen kan springa fritt, I Ältadalen har du nära till allt från nya lekparker och en stor aktivitetspark, till förskolor och skolor. Här finns stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan. Det här är ett radhus du inte vill missa. Kom på visning så berättar vi mer!

  • Nyproduktion
Brf Strosa, Ältadalen, Nacka kommun
  • 16 lediga bostäder

Brf Strosa

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 6 595 000 kr
109-122 m²
5-6 rum
4 650 kr/mån

Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från den 1 juni till den 30 juni. Lämna stadspulsen bakom dig – hitta tryggheten och lugnet i din egen idyll. Här möter våra nybyggda hus vacker natur i trivsam familjemiljö – modernt och kvadratsmart mitt bland grönområdena i Nacka. Radhusen är noga genomtänkta och byggs enligt Svanen med omtanke om både människa och miljö. I Ältadalen får du nära till allt från nya lekparker och en stor aktivitetspark, till förskolor och skolor. Dessutom finns här stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan för en dagsutflykt eller för dig som pendlar.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4