Mäklare Henric Mattsson

Henric Mattsson

Om mig

Jag är en lugn och social kille, född och uppvuxen i Dalarna, vilket jag älskar, men trivs minst lika bra här i Stockholm. Med många år som fotbollsspelare sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis, utan det är ett hårt jobb som ligger bakom med personligt engagemang, fokus och ett positivt driv som skapar de bästa resultaten. Mitt mål och fokus är att alla berörda parter ska känna sig nöjda, såväl genom hela processen till det slutgiltiga priset.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alströmergatan 32G, 2tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Alströmergatan 32G, 2tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Alströmergatan 32G, 2tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Alströmergatan 32G, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/5
2 854 kr/mån
97 813 kr/m²

Välkomna till Alströmergatan 32G, med sina välplanerade 48 kvadratmeter erbjuds ett harmoniskt och unikt boende för den kräsna köparen. I högt och lugnt läge kan du njuta av det bästa av utsikt mot Vasastans takåsar, sol och middagar från den stora och unika gavelbalkongen! Stig in i en ljus och luftig bostad i gott skick, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Köket integreras smidigt med det generösa vardagsrummet i en delvis öppen planlösning och skapar en inbjudande atmosfär för middagar med nära och kära. Här erbjuds stora fina fönster som karaktäriseras från sitt byggår, gott om ljusinsläpp, ljusmålade väggar, fint genomgående trägolv och fräscht badrum med badkar. Oavsett om du njuter av solnedgången över stadens takåsar från den stora gavelbalkongen eller tar en promenad till närliggande butiker och restauranger, kommer denna lägenhet att erbjuda dig den ultimata livsstilen. Läget är oslagbart i lugna och färgglada 30-talskvarter alldeles invid Fridhemsplan men med ett charmigt lugn i det egna kvarteret. Härifrån nås strandpromenaden längs Kungsholms Strandstig, Fridhemsplans tunnelbana med både grön och blå linje. Här bor du i en av Stockholms populäraste föreningar som är stabil och har mycket god ekonomi, med en låg belåningsgrad om 2 872 kr/kvm (ÅR 2022). Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett stort vindsförråd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning eller mer information kring processen på 073-688 52 26.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 42D, 4tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
11 500 000 kr
103 m²
4 rum
vån 4/5
8 072 kr/mån
111 650 kr/m²

Vackert sekelskifteshus anno 1885 med gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Lägenhet ligger på fjärde våningen med ett högt läge mot fin innegård med balkong i härligt solläge! Trevlig planlösning med många fönster som skapar en härlig atmosfär och ljusinsläpp, en gäst WC och badrum som håller hög standard med förberett för tvättmaskin, WC, dusch och kommod. Stilrent och nyrenoverat kök med gott om plats för matbord om så önskas. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sidobord och en platsbyggd garderob med gott om förvaringsmöjligheter. Högt i tak och massvis av sekelskiftescharm såsom trägolv i vardagsrum, speglade fönsternischer, stuckaturer och takrosetter. Föreningen har sålt av sina hyresrätter och kommer från och med juni 2024 att ha en belåningsgrad om 7 048kr/m2 (kontrollerat med föreningen 2024-04-05). Enligt säljarens information finns eventuell möjlighet att köpa loss vindsyta ovan lägenheten, ännu ej godkänt av föreningen. Ett oerhört populärt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Härifrån har du promenadavstånd till såväl Stureplan som Odenplan, ett närområde som erbjuder all tänkbar service och utbud såsom restauranger, caféer och barer. Här bor du i en stabil och välskött förening. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning på 073-688 52 26.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 104I, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 11:45
Birger Jarlsgatan 104I, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Birger Jarlsgatan 104I, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Birger Jarlsgatan 104I

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 0,5/4
3 386 kr/mån
104 535 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och optimalt planerade hörnlägenhet belägen på ett centralt och eftertraktat läge i gränslandet mellan Östermalm - Vasastan! Här bor du i en lägenhet som har bevarat sin tidstypiska charm med vackra detaljer och högt i tak. Den välplanerade planlösningen gör att lägenheten upplevs rymlig och lättmöblerad. Vackert ljusinsläpp från bostadens fönster och gott om plats för soffgrupp, mediahörna, större matbord eller annat önskat möblemang. Detta är en bostad som erbjuder kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar socialt häng, rymligt badrum och gott om förvaring i garderober. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Härifrån har du promenadavstånd till såväl Stureplan som Odenplan, ett närområde som erbjuder all tänkbar service och utbud såsom restauranger, caféer, barer och matvarubutiker. För promenader och naturupplevelser finns Lill-Janskogen, Brunnsviken eller Hagaparken att tillgå. Med direkt närhet till KTH, Handels och SU är detta den perfekta lägenheten för dig som ska börja plugga, men även för dig som förstagångsköpare. Belägen i en stark förening. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning på 073-688 52 26.

  • Premium
  • Hiss
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Odengatan 18A

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
59 m²
2 rum
1 800 kr/mån
101 610 kr/m²

Varmt välkomna till denna vackra sekelskiftesdröm anno 1897 belägen på attraktiv gata i gränslandet Östermalm - Vasastan! I lägenheten har man bevarat de tidstypiska detaljerna från byggåret såväl ut- som invändigt. Här bor du i en bostad som bjuder på en otrolig takhöjd, takrosetter, fint golv och stora djupa fönster som ger ett fint ljusinsläpp i lägenhetens rum. Bostaden bjuder på en välkomnande hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, samt extra förvaring i garderob. Stilrent och fullutrustat kök med plats för matbord och gott om arbetsyta. Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från bostadens stora vackra fönster. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv, matbord eller annat önskat möblemang. Bostadens omedelbara tillgång till innegård med grönska, uteplats, gräsmatta och grill ger nästan känslan av att bo i ett radhus mitt i stan. Detta är en bostad att längta hem till! I ett av stans mest eftertraktade läge endast några kvarter från såväl Odenplan, Stureplan som City och naturområden ligger denna fantastiska 2a. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi!

  • Premium
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 22C, 2 tr

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 950 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/6
2 735 kr/mån
109 722 kr/m²

Välkomna till Valhallavägen 22C, ett perfekt planerat sekelskifteshem som kombineras av moderna lösningar och bevarade originaldetaljer från 1911. Här finns välbevarade detaljer från byggåret såsom vackra snickerier, höga golvsocklar, bevarad äldre dörrstuckaturer och takrosett. Hemmet stoltserar med vacker fiskbensparkett på golvet, fantastisk takhöjd och flödande ljus från två fönster i vardagsrummet med vackra speglar. Rymligt och socialt sällskapsrum med plats för större soffgrupp och matplats. Stilrent, funktionellt kök med god förvaring. Helkaklat badrum med plats och förberett för att sätta in tvättmaskin. Rofyllt sovrum med fönster mot mysig innergård. Sovrummet rymmer en större säng, gott om förvaring av kläder och har även det ett vackert fönster i sann sekelskiftesstil. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen till Valhallavägen 22C och en tvåa i en klass för sig! På Valhallavägen 22 bor man i gränslandet mellan folkkära Östermalm och ljuva Vasastan. Det bästa av två världar-stadens puls, parkliv, butik och restaurangutbud samt mycket goda kommunikationer.

  • Premium
  • Hiss
Karlsviksgatan 14, 1,5tr, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Karlsviksgatan 14, 1,5tr

Lägenhet
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 895 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1,5
1 210 kr/mån
99 872 kr/m²

I stabil förening på lugna enkelriktade Karlsviksgatan i vacker sekelskiftesfastighet från 1912 ges nu chansen att förvärva en optimalt planerad etta (möjlig 2rok). Här bor du i en charmig, väldisponerad, ljus och luftig bostad med rymligt kök och helkaklat badrum. Bostaden bjuder på gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Högt i tak och sekelskiftescharm såsom vackra stora fönster och takrosett. Välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Kök i öppen planlösning mot allrummet och som erbjuder gott om yta för de möblemang som önskas. I allrummet ges en smart lösning i form av ett sängskåp och platsbyggda garderober för maximal förvaring. Detta är en bostad att längta hem till! På slutet av gatan når ni Norr Mälarstrands Strandpromenad med Smedsuddsbadet, Rålambshovsparken samt flertalet populära restauranger bl.a. Mälarpaviljongen och Trattorian. Café Petit France i närområdet. Bara runt hörnet nås Fridhemsplans puls med buss/T-bane kommunikationer och flertalet mataffärer några meter bort. Kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning eller mer information om processen på 073-688 52 26.

  • Plus
  • Hiss
Norrbackagatan 25A, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 25A, 2tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
6 450 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/5
4 415 kr/mån
99 231 kr/m²

Välkomna till Norrbackagatan 25A, en väldisponerad 3a med fina materialval i lugnt område! Detta är en bostad som erbjuder en social planlösning med fint ljusinsläpp från de stora fina fönstren som ligger i fil, god förvaring och två ordentliga sovrum. Lättmöblerade ytor och en bostad som bjuder på gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Här möts du av högt i tak och massvis av charm såsom trägolv, stora djupa fönster, höga golvsocklar och takrosetter. Fantastisk fint och fullutrustat kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och ett rymligt badrum där det är förberett för tvättmaskin. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information på 073-688 52 26.

  • Plus
  • Hiss
Kungsklippan 12, 7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 12, 7 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 350 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/9
3 446 kr/mån
104 688 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING PÅ 073-688 52 26! Varmt välkomna till en fantastisk 1a i hjärtat av Kungsholmen! Här bor du med en oslagbar utsikt och i en toppfräsch lägenhet där varje kvadratmeter är väl nyttjad. Bostaden bjuder på en välkomnande hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter, social planlösning mellan kök och allrum som bjuder in till härligt häng! Fullgott kök som är utrustat med bekvämligheter såsom diskmaskin, gott om arbetsyta för den matlagningsintresserade, rymligt allrum med plats för säng, soffa, soffbord, eller annat önskat möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Här bor du i en av Stockholms största föreningar med ett fantastiskt läge invid Rådhuset och med närhet till Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. I populära Brf Kungsklippan erbjuds man flera gemensamma takterrasser med hissnande utsikt, grillplatser, övernattningsrum samt bilparkering. Precis utanför porten nås tunnelbanans blå linje som tar dig från Rådhuset till T-centralen på endast 2 minuter om man inte hellre tar den korta promenaden över Klarabergsviadukten som tar dig till citykärnan på endast cirka 10 minuter. Tunnelbanan har man direkt utanför porten vilket gör din tillvaro ytterst bekväm. Ett rent drömläge i hjärtat av Stockholm!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 8