Innerstadsspecialisten Stockholm AB

Innerstadsspecialisten Stockholm AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagagatan 1, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 11:30
Hagagatan 1, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hagagatan 1, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hagagatan 1, 5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/7
2 248 kr/mån
83 250 kr/m²

Välkommen till ett framtida drömhem med allt det bästa Vasastan har att erbjuda bokstavligt talat precis utanför porten. Här bor ni insynsskyddat, högt och ljust, med allt från Stockholms bästa restauranger, populära barer, matbutiker, gym, systembolag och både pendeltåg och tunnelbana bara 2minuter från porten. Förutom den fantastiska utsikten mot Stadsbiblioteket och Observatorielunden bjuder hemmet på en öppen social planlösning, rofyllt sovrum mot innergård, balkonggång med kvällssol (perfekt för fredagsölen på sommaren). Denna lägenhets andel i föreningen är skuldfri; föreningens banklån per kvm för lägenheten är 0kr/kvm och nettoskuldsättningen är 0kr.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hantverkargatan 28, 5 tr vind, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 12:15
Hantverkargatan 28, 5 tr vind, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Hantverkargatan 28, 5 tr vind, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Hantverkargatan 28, 5 tr vind

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 495 000 kr
29 + 4 m²
1 rum
vån 5/5
1 353 kr/mån
120 517 kr/m²

Precis invid Kungsholmstorg och Kungsholmens bästa kvarter finner ni här ett magiskt hem, högt över staden med fri utsikt mot Rådhustornet och takåsar. Om man någon gång ska använda klyschan ”pariskänsla” så är det för denna vindsvåning som har en fantastiskt terrass med utsikt över takåsar, takbleck, skorstenar och trädtoppar, högt i tak, takfönster, synliga bjälkar och änglatrappa. Det är en mysig våning med "krypin" känsla, samtidigt som du har ett fullutrustat kök, plats för matbord vid invid köket, vardagsrum med utrymme för soffa och möjlighet att göra en avgränsad sovalkov med glasväggar. För vardagslyxen finns självklart ett stort badrum med tvättmaskin. Tillsammans med det tysta ostörda läget högt upp har ni här ett svårslaget drömboende. Välskött och lågt belånad förening. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Nytorgsgatan 33, 3tr, Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 13:30

Nytorgsgatan 33, 3tr

Lägenhet
Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 995 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 3/6
891 kr/mån
91 210 kr/m²

På absolut bästa läge vid Nytorget bor ni här i en utmärkt planerad och arkitektritad "mini 2:a", med allt som singel eller paret behöver. Lägenheten bjuder på ett stort kök med gott om arbetsyta och förvaring, social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - kocken kan mingla med gästerna samtidigt som maten lagas. Sovrum med plats för dubbelsäng, renoverat badrum med badkar, gott om förvaring i stora garderober, vacker fiskbensparkett och framförallt ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterna. Mycket stabil äkta förening med stora lokalintäkter, nästan skuldfri och med mycket låg avgift. Välkommen!

 • Plus
 • Hiss
Torsgatan 42C, Vasastan, Stockholms kommun

Torsgatan 42C

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 790 000 kr
36 m²
1 rum
2 193 kr/mån
105 278 kr/m²

Presenterar Torsgatan 42C, en charmig lägenhet med egen utgång till föreningens blomstrande innergård. Här finner ni en smakfull avvägning mellan bevarat tjugotal och moderna materialval i en sober avvägning. Tack vare rummets yta kan man enkelt sätta upp en vägg för den som önskar omdisponera bostaden till en minitvåa. Via stort parfönster och halvglasade pardörrar flödar ljuset i hela lägenheten. Den ena delen av sällskapsrummet bjuder på en platsbyggd garderobsvägg vilket smakfullt ramar in dubbelsängen. Mitten av rummet nyttjas ypperligt för soffgrupp. Köket bjuder på full maskinell utrustning och erbjuder gott om arbetsyta och ordentligt med förvaring. Köksbänken sluter upp i en naturlig matplatsdel med sittplats på högre stolar. För den som önskar ha köksbord fungerar även det fint framför fönsterdörrarna. Via de halvglasade pardörrarna följer en trappa er ner mot föreningens mysiga, rofyllda innergård. Stort, fräscht badrum med tvättmaskin samt generös klädkammare för god förvaring. Hushållsel inkluderad i avgiften! Förening med skuldsättningsgrad om endast 3995 kr/ kvm enl. årsredovisningen 2022/2023. Garage i huset! Belägen på en populär adress med pulserande kvarter direkt utanför porten och grönskade parker runt knuten. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Alströmergatan 32N, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 19:00
Alströmergatan 32N, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Alströmergatan 32N, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Alströmergatan 32N

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
2 995 000 kr
31 m²
1.5 rum
1 695 kr/mån
96 613 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina 1,5a om 31 kvm i en av Stockholms populäraste föreningar som är stabil och har god ekonomi! Bostaden är belägen en halvtrappa ned från entrén men i högt läge mot Gjutargatan med fint ljusinsläpp från bostadens fönster. Här möts du av charmiga detaljer såsom högt i tak, bevarade fina trägolv och fina stora fönster. Lägenheten är väldisponerad där varje kvadratmeter nyttjas effektivt. Bostaden erbjuder en praktisk sovalkov där sängen skärmas av från de sociala ytorna. Detta skapar gott om utrymme i sällskapsrummet för möblemang såsom gott om plats för matbord, soffa och mediahörna. Utöver detta har lägenheten ett ordentligt kök som ligger i öppen planlösning mot sällskapsrummet och med gott om plats för den matlagningsintresserade. Välkomnande hall med tilltalande takhöjd och gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Sovalkoven bjuder även på en rymlig klädkammare med plats för kläder och en mindre garderob för ytterligare förvaring. Fint badrum i anslutning till den välkomnande hallen med fin kakel och klinker på både väggar och golv, utrustat med dusch, WC och kommod. Läget är oslagbart i lugna och färgglada 30-talskvarter alldeles invid Fridhemsplan men med ett charmigt lugn i det egna kvarteret. Härifrån nås strandpromenaden längs Kungsholms Strandstig, Fridhemsplans tunnelbana med både grön och blå linje. Kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning eller mer information om processen på 073-688 52 26.

 • Premium
Essinge Brogata 22, 5tr, Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun

Essinge Brogata 22, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
2 595 000 kr
31 m²
2 rum
vån 5/5
2 288 kr/mån
83 710 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljuvliga minitvåa högst upp i huset med toppläge på Lilla Essingen. Fantastisk utsikt över vackra fastigheter, takåsar och himmelkontakt gör det lätt att trivas här. Stora ljusinsläppande fönster, vackra parkettgolv och väl tilltagen takhöjd möter väldisponerade ytor i genomtänkta, sobra materialval och utomordentliga förvaringsmöjligheter. Tack vare god planlösning erbjuds luftiga ytor där de sociala utrymmena kommer i fokus. Härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge och trevliga middagar, charmigt kök i ljusa toner och mysigt sovrum samt helkaklat badrum. Förberett för tvättmaskin (vatten och avlopp). Lägg därtill en välskött och äkta förening som äger marken. Ypperligt och lugnt läge på Lilla Essingen med närhet till trevliga grönområden och badplatser. En kort promenad bort når du ICA, flertalet mysiga caféer, restauranger och gym. Goda kommunikationer med 1:an och 56:ans busslinjer som tar dig till Fridhemsplan på några minuter, alternativt till Stora Essingen där tvärbanan går.

 • Hiss
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:30
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Odengatan 18A

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
59 m²
2 rum
1 800 kr/mån
101 610 kr/m²

Varmt välkomna till denna vackra sekelskiftesdröm anno 1897 belägen på attraktiv gata i gränslandet Östermalm - Vasastan! I lägenheten har man bevarat de tidstypiska detaljerna från byggåret såväl ut- som invändigt. Här bor du i en bostad som bjuder på en otrolig takhöjd, takrosetter, fint golv och stora djupa fönster som ger ett fint ljusinsläpp i lägenhetens rum. Bostaden bjuder på en välkomnande hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, samt extra förvaring i garderob. Stilrent och fullutrustat kök med plats för matbord och gott om arbetsyta. Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från bostadens stora vackra fönster. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv, matbord eller annat önskat möblemang. Bostadens omedelbara tillgång till innegård med grönska, uteplats, gräsmatta och grill ger nästan känslan av att bo i ett radhus mitt i stan. Detta är en bostad att längta hem till! I ett av stans mest eftertraktade läge endast några kvarter från såväl Odenplan, Stureplan som City och naturområden ligger denna fantastiska 2a. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi!

 • Premium
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:30
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 22C, 2 tr

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 495 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/6
2 735 kr/mån
97 083 kr/m²

Välkomna till Valhallavägen 22C, ett perfekt planerat sekelskifteshem som kombineras av moderna lösningar och bevarade originaldetaljer från 1911. Här finns välbevarade detaljer från byggåret såsom vackra snickerier, höga golvsocklar, bevarad äldre dörrstuckaturer och takrosett. Hemmet stoltserar med vacker fiskbensparkett på golvet, fantastisk takhöjd och flödande ljus från två fönster i vardagsrummet med vackra speglar. Rymligt och socialt sällskapsrum med plats för större soffgrupp och matplats. Stilrent, funktionellt kök med god förvaring. Helkaklat badrum med plats och förberett för att sätta in tvättmaskin. Rofyllt sovrum med fönster mot mysig innergård. Sovrummet rymmer en större säng, gott om förvaring av kläder och har även det ett vackert fönster i sann sekelskiftesstil. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen till Valhallavägen 22C och en tvåa i en klass för sig! På Valhallavägen 22 bor man i gränslandet mellan folkkära Östermalm och ljuva Vasastan. Det bästa av två världar-stadens puls, parkliv, butik och restaurangutbud samt mycket goda kommunikationer.

 • Premium
 • Hiss
Sibyllegatan 20, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30
Sibyllegatan 20, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Sibyllegatan 20, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Sibyllegatan 20, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1
2 649 kr/mån
133 222 kr/m²

Tillfälle att förvärva Östermalms bästa 2:a om 45 kvm med balkong i tyst gårdsläge. Här är bostaden som erbjuder allt man kan önska, fina sociala sällskapsytor, stilsäkert kök och stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Rymligt badrum med fönster och generös förvaring är andra saker som gör detta till ett fulländat hem. Möjlighet till garageplats för endast 2 500kr/månad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rehnsgatan 19, vån 5, Vasastan - Norrmalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:00
Rehnsgatan 19, vån 5, Vasastan - Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Rehnsgatan 19, vån 5, Vasastan - Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Rehnsgatan 19, vån 5

Lägenhet
Vasastan - Norrmalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/6
873 kr/mån
114 143 kr/m²

Välkomna till Rehnsgatan 19, en väldisponerad och stilrent nyrenoverad "mini 2a" med ett centralt läge och attraktiv adress! Bostaden är belägen på femte våningen i högt läge där du möts av fint ljusinsläpp från två stora fönster i fil. Detta hem bjuder på en väldisponerad planlösning där varje kvadratmeter är genomtänkt för att optimera utrymmet och skapa en harmonisk atmosfär. En bostad att bara flytta in i som erbjuder vacker fiskbensparkett, generös takhöjd, fina materialval och djupa fönsterpartier som ger ett ljust och luftigt hem där man mer än gärna vistas i. Den välplanerade layouten gör att varje del av lägenheten känns rymlig och funktionell, såsom ett nyrenoverat och trivsamt kök i delvis öppen planlösning mot sällskapsrummet, som bjuder in till härligt häng. Rymlig sovdel med plats för större säng och ett luftigt sällskapsrum som bjuder in till härligt umgänge med gott om plats för önskat möblemang. Utöver detta välkomnas du in i bostaden genom vackra pardörrar, till en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Och i anslutning till hallen ligger det stora helkaklade badrummet. Här bor du i en skuldfri förening som har en god ekonomi med en kassa om ca 8 mkr (kontrollerat med föreningen 2024-05-07). Även försäljningsintäkten från denna lägenhet kommer att stärka föreningens redan goda ekonomi. Här bor du på en av de mest attraktiva adresserna i Vasastan med ett närområde som erbjuder all tänkbart utbud såsom restauranger, caféer, barer och kommunikation (tunnelbanans gröna linje Rådmansgatan ligger ett stenkast från porten). Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser i ett varmgarage, övernattningslägenhet, tvättstuga, gym, en gemensamhetslokal och en mysig innergård. Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information om processen på 073-688 52 26.

 • Premium
 • Hiss
Valhallavägen 56, 5tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Valhallavägen 56, 5tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
15 750 000 kr
122 m²
4 rum
vån 5/5
6 045 kr/mån
129 098 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade våning med fantastiska vyer över staden. Underbart läge med gångavstånd till såväl Odenplan och Stureplan, samt med Hagaparkens grönskande oas precis runt hörnet. Här finner ni ett fantastiskt hem, anno 1891, som bjuder på en perfekt kombination av sekelskiftescharm som högt i tak, djupa fönsternischer, speglade dörrar och höga golvsocklar - med topprenoverat skick och modern planlösning. Den öppna planen mellan det sociala köket och vardagsrummet med stora fönsterpartier och balkong skapar en fantastisk rymd i de sociala ytorna och är perfekt för såväl den som vill ha bjudningar eller familjekvällar. Alla rum har fantastisk utsikt över takbleck och skorstenar och balkongen ger hemmet riktig paradvåningskänsla. Välskött förening med låga avgifter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Birkagatan 31A, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Birkagatan 31A

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
2 995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/4
1 404 kr/mån
115 192 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Birger Jarlsgatan 113C, 1tr ÖG, Vasastan, Stockholms kommun
Birger Jarlsgatan 113C, 1tr ÖG, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Birger Jarlsgatan 113C, 1tr ÖG, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Birger Jarlsgatan 113C, 1tr ÖG

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
2 800 kr/mån
105 175 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa på bästa adress med braskamin och härlig balkong i tyst gårdsläge. I fastighet med anor från den vackra jugenderan erbjuds ett kvalitativt boende där byggårets detaljer från 1904 kommer i fokus. Stora fönster i fil, djupa speglade nischer, generös takhöjd, fina trägolv och takrosett. Lägenheten karaktäriseras av sin trivsamma planlösning med härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge i kök och vardagsrum, sovrum med utomordentlig förvaring och helkaklat badrum. Genomgående i fint skick med väldisponerade ytor i stilsäkra materialval och färgsättningar. Toppläge, välskött förening och garage i huset!

 • Premium
 • Balkong
Alströmergatan 49, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
 • Idag

Alströmergatan 49

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0,5/5
3 985 kr/mån
94 455 kr/m²

Välkomna till en fräsch och välplanerad hörnlägenhet med ypperliga förvaringsmöjligheter och öppna sällskapsytor. Toppmoderna materialval samsas på bästa sätt med läckra 30-talsdetaljer. Bekvämt boende på eftertraktad adress för den som söker såväl citypuls som ett lugnt och naturnära läge.

 • Plus
 • Hiss
Fallvindsgatan 4, Skarpnäck, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Fallvindsgatan 4, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 2
Fallvindsgatan 4, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 3

Fallvindsgatan 4

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 295 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 136 kr/mån
42 315 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Körsbärsvägen 6, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Körsbärsvägen 6, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/5
2 479 kr/mån
91 974 kr/m²

Välkomna till denna stilsäkra funkislägenhet med balkong, burspråk, klassisk stavparkett, generös takhöjd och flödande ljus från stora fönster. Nytt trivsamt kök i öppen planlösning mot sällskapsrum och fräscht kaklat badrum. Sovrum med plats för en bred säng. Stambytt fastighet. Bästa läge mellan Tekniska Högskolan och Universitet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 49, 4 tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Tulegatan 49, 4 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4
2 553 kr/mån
91 140 kr/m²

På uppdrag av Brf Geten 31 har vi härmed nöjet att förmedla denna perfekt planerade 2:a om 57 kvm med renoveringsbehov. Lägenheten har ett högt ljust läge med flödande ljus från många fönster och sällskapsrum med klassisk stavparkett i fiskbensmönster. Trivsamt kök med matplats och fräscht kaklat badrum. Rymligt sovrum med generös förvaring. Möjlighet till garageplats i fastigheten. Välskött fastighet med låga lån, stor grönskande innergård och tre takterrasser. Välkommen till kvarteren du aldrig vill lämna!

 • Hiss
Alviksvägen 29, Bromma - Äppelviken, Stockholms kommun
 • Idag
Alviksvägen 29, Bromma - Äppelviken, Stockholms kommun, bild 2
Alviksvägen 29, Bromma - Äppelviken, Stockholms kommun, bild 3

Alviksvägen 29

Lägenhet
Bromma - Äppelviken, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
65,2 + 7 m²
2.5 rum
vån 3/3
5 105 kr/mån
91 948 kr/m²

Unik vindsvåning i etage centralt belägen i Äppelvikens charmiga villaområde. Rustika takbjälkar och vackra välvda fönster skapar en atmosfär som bjuder in till en tidlös upplevelse! På första våningsplanet välkomnas du av en generös och öppen social yta där en funktionell braskamin bjuder in till mysiga stunder under vinterhalvåret, kanske med en kopp varm choklad? Det övre planet erbjuder flexibilitet som gästrum eller kontorsyta. Det stora, välutrustade köket lockar till många trevliga middagar tillsammans med nära och kära, och när sommarkvällarna är ljumma är Mälaren bara en kort promenad bort, perfekt för ett svalkande dopp. Det här är ett perfekt boende för dig som söker en harmonisk och avkopplande tillvaro, samtidigt som du har tillgång till en aktiv livsstil och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hamngatan 17 A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Idag
Hamngatan 17 A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 17 A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 17 A

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/6
4 364 kr/mån
79 609 kr/m²

Med ett fantastiskt sjönära läge invid Bällstaviken med vackra promenadsstråk längs med Sundbyberg och Solna Strand ligger denna ytoptimala 3:a uppförd av Wingårdhs arkitekter. Panoramafönster och stor inglasad balkong på hela 13 kvadrat. Genomgående exklusiva materialval med vacker askparkett och Vedum kök. Öppen planlösning med stort ljusinsläpp, allt i skandinavisk design – ett boende för den som söker något utöver det vanliga Välkommen till en bostad där en social atmosfär flödar fritt, tack vare den öppna planlösningen som förenar köket och det ljusfyllda vardagsrummet, där naturligt ljus strömmar in. Här bor du i en idyllisk miljö med Bällstaån som din granne, samtidigt som du har bekväm närhet till Signalfabriken, Bromma Blocks och Mall of Scandinavia, med ett överflöd av shoppingmöjligheter, service, restauranger och mysiga kaféer. Utomordentliga kommunikationer med några minuters promenad till Sundbyberg centrum. Därifrån är man cirka 10 minuter in till City med tunnelbana, pendeltåg eller vidare söderut längs tvärbanan. Livet här erbjuder det bästa av både naturskönhet och stadspuls. Trähusen på Hamngatan utgör några av Sundbybergs mest omtalade byggnader, med ett oerhört attraktivt läge vid vattnet. Välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kaptensgatan 11, Östermalm, Stockholms kommun

Kaptensgatan 11

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
18 000 000 kr
116 m²
3 rum
vån 1
4 792 kr/mån
155 172 kr/m²

Välkommen att förvärva en fantastisk sekelskiftesvåning på Kaptensgatan 11. Denna charmiga hörnvåning bjuder på en tidlös elegans och en generös boyta om 116 kvm, belägen i pampig sekelskiftesfastighet anno 1882. Vackra bevarade originaldetaljer så som takrosetter, stuckaturer, tre kakelugnar, höga golvsocklar och stjärnparkett. En imponerade takhöjd om ca 3,60 m förhöjer känslan av rymd och atmosfär. Ljusinsläpp från höga fönster med vy ner mot Strandvägen och Nybroviken. På eftertraktad adress precis vid Strandvägen med närhet till stadens puls med Stureplan och City, rekreationsområden med Djurgården och all tänkbar service nära till hands.

 • Hiss
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 42D, 4tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
11 500 000 kr
103 m²
4 rum
vån 4/5
8 072 kr/mån
111 650 kr/m²

Vackert sekelskifteshus anno 1885 med gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Lägenhet ligger på fjärde våningen med ett högt läge mot fin innegård med balkong i härligt solläge! Trevlig planlösning med många fönster som skapar en härlig atmosfär och ljusinsläpp, en gäst WC och badrum som håller hög standard med förberett för tvättmaskin, WC, dusch och kommod. Stilrent och nyrenoverat kök med gott om plats för matbord om så önskas. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sidobord och en platsbyggd garderob med gott om förvaringsmöjligheter. Högt i tak och massvis av sekelskiftescharm såsom trägolv i vardagsrum, speglade fönsternischer, stuckaturer och takrosetter. Föreningen har sålt av sina hyresrätter och kommer från och med juni 2024 att ha en belåningsgrad om 7 048kr/m2 (kontrollerat med föreningen 2024-04-05). Enligt säljarens information finns eventuell möjlighet att köpa loss vindsyta ovan lägenheten, ännu ej godkänt av föreningen. Ett oerhört populärt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Härifrån har du promenadavstånd till såväl Stureplan som Odenplan, ett närområde som erbjuder all tänkbar service och utbud såsom restauranger, caféer och barer. Här bor du i en stabil och välskött förening. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning på 073-688 52 26.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrbackagatan 25A, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 25A, 2tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
6 450 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/5
4 415 kr/mån
99 231 kr/m²

Välkomna till Norrbackagatan 25A, en väldisponerad 3a med fina materialval i lugnt område! Detta är en bostad som erbjuder en social planlösning med fint ljusinsläpp från de stora fina fönstren som ligger i fil, god förvaring och två ordentliga sovrum. Lättmöblerade ytor och en bostad som bjuder på gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Här möts du av högt i tak och massvis av charm såsom trägolv, stora djupa fönster, höga golvsocklar och takrosetter. Fantastisk fint och fullutrustat kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och ett rymligt badrum där det är förberett för tvättmaskin. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information på 073-688 52 26.

 • Plus
 • Hiss
Garvis Carlssons gata 15, Råsunda-Solna, Solna kommun

Garvis Carlssons gata 15

Lägenhet
Råsunda-Solna, Solna kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 850 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/5
5 298 kr/mån
67 361 kr/m²

Välkommen till en unik bostad med optimal planering, en väl tilltagen tvåa med både balkong och uteplats! Lägenheten kännetecknas av sina stora rum, en exklusiva tillval och en spektakulär takhöjd på 3,7 meter! Nu har du chansen att bo på en av de bästa adresserna i Solna! Bostaden är genomgående och får rikligt med ljus från två väderstreck. Som stolt medlem i föreningen får du tillgång till en omfattande och bekväm livsmiljö samt exklusiva gemensamma faciliteter som kommer att lyfta din vardag till nya höjder av underhållning och njutning. Njut av en elegant inredd terrass med en loungemiljö som sträcker sig både inomhus och utomhus, boka en privat biograf för filmkvällar eller spel, bjud in långt resande familjer och vänner till två välkomnande övernattningsrum, slappna av i Wellness-studion högst upp i byggnaden med en hisnande utsikt från gymmet, bastun och takduschen. Vid entrén väntar Lemon Garden, känd för sin förstklassiga brunch med läckerheter som våfflor, crêpes och uppfriskande smoothies – detta bidrar dessutom till föreningens framgång genom uthyrning. Alldeles bredvid finner du föreningens exklusiva lobby, perfekt för de dagar du föredrar att arbeta från ditt eget hem.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sveavägen 129, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Sveavägen 129, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
6 850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
1 972 kr/mån
102 239 kr/m²

RING FÖR PRIVATVISNING - Det första som slår dig när du kliver in i denna lägenhet är den härligt sociala öppna planlösningen. Köket, hemmets hjärta, är perfekt planerat med köksön som skapar en naturlig och inbjudande övergång från kök till vardagsrum. Här kan du laga mat samtidigt som du minglar med gästerna i det rymligt vardagsrummet, som med stort fönster får massor av naturligt ljus. Två bra sovrum med plats för säng och förvaring, också med härlig utsikt mot vackra Vanadislunden. Här bor du på centralt läge med närhet samtidigt som du har både Vanadislunden och Hagaparkens mysiga grönska direkt utanför porten. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanor och bussar nära till hands. Välskött förening med ordnad ekonomi, endast 1968 kr i belåning per kvadratmeter.

 • Plus
 • Hiss
Kungsklippan 12, 7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 12, 7 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 350 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/9
3 446 kr/mån
104 688 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING PÅ 073-688 52 26! Varmt välkomna till en fantastisk 1a i hjärtat av Kungsholmen! Här bor du med en oslagbar utsikt och i en toppfräsch lägenhet där varje kvadratmeter är väl nyttjad. Bostaden bjuder på en välkomnande hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter, social planlösning mellan kök och allrum som bjuder in till härligt häng! Fullgott kök som är utrustat med bekvämligheter såsom diskmaskin, gott om arbetsyta för den matlagningsintresserade, rymligt allrum med plats för säng, soffa, soffbord, eller annat önskat möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Här bor du i en av Stockholms största föreningar med ett fantastiskt läge invid Rådhuset och med närhet till Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. I populära Brf Kungsklippan erbjuds man flera gemensamma takterrasser med hissnande utsikt, grillplatser, övernattningsrum samt bilparkering. Precis utanför porten nås tunnelbanans blå linje som tar dig från Rådhuset till T-centralen på endast 2 minuter om man inte hellre tar den korta promenaden över Klarabergsviadukten som tar dig till citykärnan på endast cirka 10 minuter. Tunnelbanan har man direkt utanför porten vilket gör din tillvaro ytterst bekväm. Ett rent drömläge i hjärtat av Stockholm!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 25