Mäklare Tove Stål

Tove Stål

Om mig

Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 13 års erfarenhet! Med ett enormt engagemang lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Noggrant och med lyhördhet skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg & kvalitativ bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ynglingagatan 17, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Ynglingagatan 17, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Ynglingagatan 17, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Ynglingagatan 17, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
19 000 000 kr
209 m²
5.5 rum
13 004 kr/mån
90 909 kr/m²

I utsmyckad Jugendfastighet med anor från 1907 finner ni denna praktfulla paradvåning ensam i sitt slag. Här möter den hänförande arkitekturens detaljrika utsmyckningar varsamma renoveringar i en sober avvägning. Våningen är genomgående i fil med spatiösa rum där öppenheten och de sociala ytorna kommer i fokus. Den enastående arkitekturen återspeglas i samtliga rum. Här återfinns hänförande burspråk, speglade skjutdörrar, väggpaneler, takrosetter, serveringsskåp, spröjsade fönsterpartier, genomgående fiskbensparkett och sist men inte minst en magnifik öppen spis i den inre salongen. Våningen bjuder på två halvrundade balkonger mot gård och en ståtlig smidesjärnsbalkong mot gata. Våningen är fördelad på ett spatiöst sällskapsrum i anslutning till ett stort kök. Innanför köket gömmer sig den mysiga salongen för soffgrupp framför öppna spisen. Fyra ordentliga sovrum samt två badrum. Idealiskt, lugnt läge ett stenkast från anrika Hagaparken och med ett par minuters promenad till Odenplan. Ett boende utöver det vanliga, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Torsgatan 71, 2,5 tr, Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Torsgatan 71, 2,5 tr

Lägenhet
Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
7 950 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
5 203 kr/mån
93 529 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Danderydsgatan 27, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Danderydsgatan 27, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 914 kr/mån
106 364 kr/m²

I eftertraktade Lärkstaden ges nu tillfälle att förvärva ett unikt boende utöver det vanliga. Här möter internationell conciergeservice det moderna boendet i anrika, omtalade kvarter. Denna genomgående tvåa ligger i ett högt läge med utsikt över såväl Danderydsgatans praktfulla fastigheter som Engelbrektskyrkan från den egna, mysiga uteplatsen på föreningens upphöjda innergård. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, rogivande sovrum, ypperlig förvaring och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från lägenheten tar ni er direkt ner till föreningens rymliga garage med möjlighet till laddplats. Läget på Danderydsgatan innebär att ni har omedelbar tillgång till mysiga promenadstråk, all tänkbar service, restauranger och grönområden i både Norra Djurgården som Humlegården. Med föreningens conciergeservice-koncept får ni som boende tillgång till en stor bemannad lounge med utrymme för distansarbete, eget gym och sociala tillställningar. Ni bokar föreningens mötesrum, festlokal eller övernattningsrum av hotellstandard genom en app. I loungen erbjuds dagsfärska tidningar och i kaffebaren är ni välkomna att ta med en kopp kaffe eller te påväg till jobbet. I loungen tas ni omhand av en egen värdinna. Värdinnan erbjuder all tänkbar service där mycket ingår i avgiften för lägenheten; exempelvis hantering av kemtvätt, semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, uthämtning av post- och pakethantering. Trådlöst wifi i hela serviceområdet och möjlighet att skriva ut eller scanna dokument. Boende kan även köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte mm.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3