Mäklare Marcus Strömberg

Marcus Strömberg

Om mig

Efter 17 år av arbete med fastigheter och 8 år som mäklare, tycker jag fortfarande att det är ett otroligt privilegium att hjälpa köpare och säljare med det som ofta är deras största affär och brinner för att båda ska vara mer än nöjda. Att artigt men bestämt styra processen för att de objekt jag förmedlar ska säljas till högsta pris är mitt mål vid varje uppdrag. Mina kunder beskriver mig som högpresterande, lyhörd, målinriktad och ärlig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Valhallavägen 56, 5tr, Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 56, 5tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
14 975 000 kr
122 m²
4 rum
vån 5/5
6 045 kr/mån
122 746 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade våning med fantastiska vyer över staden. Underbart läge med gångavstånd till såväl Odenplan och Stureplan, samt med Hagaparkens grönskande oas precis runt hörnet. Här finner ni ett fantastiskt hem, anno 1891, som bjuder på en perfekt kombination av sekelskiftescharm som högt i tak, djupa fönsternischer, speglade dörrar och höga golvsocklar - med topprenoverat skick och modern planlösning. Den öppna planen mellan det sociala köket och vardagsrummet med stora fönsterpartier och balkong skapar en fantastisk rymd i de sociala ytorna och är perfekt för såväl den som vill ha bjudningar eller familjekvällar. Alla rum har fantastisk utsikt över takbleck och skorstenar och balkongen ger hemmet riktig paradvåningskänsla. Välskött förening med låga avgifter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hagagatan 1, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun
Hagagatan 1, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hagagatan 1, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hagagatan 1, 5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/7
2 248 kr/mån
88 333 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Välkommen till ett framtida drömhem med allt det bästa Vasastan har att erbjuda bokstavligt talat precis utanför porten. Här bor ni insynsskyddat, högt och ljust, med allt från Stockholms bästa restauranger, populära barer, matbutiker, gym, systembolag och både pendeltåg och tunnelbana bara 2minuter från porten. Förutom den fantastiska utsikten mot Stadsbiblioteket och Observatorielunden bjuder hemmet på en öppen social planlösning, rofyllt sovrum mot innergård, balkonggång med kvällssol (perfekt för fredagsölen på sommaren). Denna lägenhets andel i föreningen är skuldfri; föreningens banklån per kvm för lägenheten är 0kr/kvm och nettoskuldsättningen är 0kr.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nytorgsgatan 33, 3tr, Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun

Nytorgsgatan 33, 3tr

Lägenhet
Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 300 000 kr
43,8 m²
1.5 rum
vån 3/6
891 kr/mån
98 174 kr/m²

På absolut bästa läge vid Nytorget bor ni här i en utmärkt planerad och arkitektritad "mini 2:a", med allt som singel eller paret behöver. Lägenheten bjuder på ett stort kök med gott om arbetsyta och förvaring, social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - kocken kan mingla med gästerna samtidigt som maten lagas. Sovrum med plats för dubbelsäng, renoverat badrum med badkar, gott om förvaring i stora garderober, vacker fiskbensparkett och framförallt ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterna. Mycket stabil äkta förening med stora lokalintäkter, nästan skuldfri och med mycket låg avgift. Välkommen!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3