Mäklare Marcus Strömberg

Marcus Strömberg

Om mig

Efter 17 år av arbete med fastigheter och 8 år som mäklare, tycker jag fortfarande att det är ett otroligt privilegium att hjälpa köpare och säljare med det som ofta är deras största affär och brinner för att båda ska vara mer än nöjda. Att artigt men bestämt styra processen för att de objekt jag förmedlar ska säljas till högsta pris är mitt mål vid varje uppdrag. Mina kunder beskriver mig som högpresterande, lyhörd, målinriktad och ärlig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 127A, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 4 jun kl 12:30

Ringvägen 127A, 3tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB

3 495 000 kr

35 m²

2 rum

1 314 kr/mån

99 857 kr/m²

I en av Södermalms bästa föreningar finner ni här en toppfin mini 2:a som har allt som singeln eller paret kan behöva. Här bor du, högt och ostört, med allt det bästa SOFO har precis utanför porten, med bara minuten till allt från tunnelbana, restauranger, matbutiker, nöjen och kaféer. Hemmet är optimalt planerat med gott om förvaring i flera garderober, välutrustat kök, vardagsrum med plats för både soffa och större matbord samt ett rofylllt sovrum. Ett drömhem i en näst intill skulfri förening med låga avgifter och stora lokalintäkter!

  • Plus
  • Hiss
Borgargatan 6, 4tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:00

Borgargatan 6, 4tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB

5 995 000 kr

66 m²

3 rum

3 480 kr/mån

90 833 kr/m²

Här finner ni ett underbart och varsamt renoverat hem som ni kommer trivas i många år framöver. Härligt social planlösning där kök och matplats har en central roll i hemmet, samtidigt som stora sovrummet ligger lugnt och avskilt - dessutom med badrum ensuite. Lägg till detta stor hall med gäst-wc och ett charmigt extra sovrum som fungerar perfekt som barnrum lika väl som gästrum eller kontor, så har ni den perfekta trean. Kombinationen av 20-talscharm med högt i tak och djupa fönsternischer, tre stora fönster med grönskande insynsfri utsikt mot Högalidsparken tillsammans med det höga läget över lugna Borgargatan och Hornstulls fulla utbud runt kvarteret gör det här till en riktig drömbostad.

  • Plus
  • Hiss
Rörstrandsgatan 29, 6/6tr, Vasastan, Stockholms kommun

Rörstrandsgatan 29, 6/6tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB

8 995 000 kr

68 m²

3 rum

1 618 kr/mån

132 279 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostad, högst upp i huset med dubbla kungsbalkonger. Här bor ni privat och insynsskyddat med och fantastisk utsikt över takåsar och Kungsholmen. Kombinationen av 20-talscharm, effektiv och social planlösning, öppen spis, och framförallt de dubbla kungsbalkongarna med sol från morgon till sena kvällen gör detta till en drömbostad. Välskött förening som strävar efter att bli en av Stockholms bästa, låg avgift och låg belåning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3