Mäklare Pascal Georgsson

Pascal Georgsson

Om mig

Under mina år i branschen har jag alltid strävat efter att överträffa mina kunders förväntningar. Jag är stolt över att ha bidragit till rekordförsäljningar i många områden av Stockholm. Som mäklare älskar jag det sociala i yrket och investerar mycket tid i att lära känna mina kunder, både köpare och säljare. Mitt mål är att förstå kundens behov ordentligt för att sedan hitta lösningar som skapar mervärde i deras liv och överträffar deras förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hamngatan 17 A, null, Sundbybergs kommun

Hamngatan 17 A

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/6
4 364 kr/mån
79 609 kr/m²

Med ett fantastiskt sjönära läge invid Bällstaviken med vackra promenadsstråk längs med Sundbyberg och Solna Strand ligger denna ytoptimala 3:a uppförd av Wingårdhs arkitekter. Panoramafönster och stor inglasad balkong på hela 13 kvadrat. Genomgående exklusiva materialval med vacker askparkett och Vedum kök. Öppen planlösning med stort ljusinsläpp, allt i skandinavisk design – ett boende för den som söker något utöver det vanliga Välkommen till en bostad där en social atmosfär flödar fritt, tack vare den öppna planlösningen som förenar köket och det ljusfyllda vardagsrummet, där naturligt ljus strömmar in. Här bor du i en idyllisk miljö med Bällstaån som din granne, samtidigt som du har bekväm närhet till Signalfabriken, Bromma Blocks och Mall of Scandinavia, med ett överflöd av shoppingmöjligheter, service, restauranger och mysiga kaféer. Utomordentliga kommunikationer med några minuters promenad till Sundbyberg centrum. Därifrån är man cirka 10 minuter in till City med tunnelbana, pendeltåg eller vidare söderut längs tvärbanan. Livet här erbjuder det bästa av både naturskönhet och stadspuls. Trähusen på Hamngatan utgör några av Sundbybergs mest omtalade byggnader, med ett oerhört attraktivt läge vid vattnet. Välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Alviksvägen 29, null, Stockholms kommun
  • Idag kl 13:30
Alviksvägen 29, null, Stockholms kommun, bild 2
Alviksvägen 29, null, Stockholms kommun, bild 3

Alviksvägen 29

Lägenhet
Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
65,2 + 7 m²
2.5 rum
vån 3/3
5 105 kr/mån
91 948 kr/m²

Unik vindsvåning i etage centralt belägen i Äppelvikens charmiga villaområde. Rustika takbjälkar och vackra välvda fönster skapar en atmosfär som bjuder in till en tidlös upplevelse! På första våningsplanet välkomnas du av en generös och öppen social yta där en funktionell braskamin bjuder in till mysiga stunder under vinterhalvåret, kanske med en kopp varm choklad? Det övre planet erbjuder flexibilitet som gästrum eller kontorsyta. Det stora, välutrustade köket lockar till många trevliga middagar tillsammans med nära och kära, och när sommarkvällarna är ljumma är Mälaren bara en kort promenad bort, perfekt för ett svalkande dopp. Det här är ett perfekt boende för dig som söker en harmonisk och avkopplande tillvaro, samtidigt som du har tillgång till en aktiv livsstil och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Parkvägen 2, Råsunda-Solna, Solna kommun
  • Idag kl 12:00
Parkvägen 2, Råsunda-Solna, Solna kommun, bild 2
Parkvägen 2, Råsunda-Solna, Solna kommun, bild 3

Parkvägen 2

Lägenhet
Råsunda-Solna, Solna kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 9/17
3 715 kr/mån
68 426 kr/m²

Säljs till accepterat pris - 3,695,000 kronor. Upptäck en exklusiv livsstil som är skräddarsydd för dig. Denna bostad är en symfoni av utmärkt planering, förstklassiga materialval och helt unik i sitt urval av gemensamma utrymmen.. Från det ögonblick du kliver in genom dörren omfamnas du av en känsla av exklusivitet som omsluter varje hörn av detta elegant designade boende. Unikt utbud av enastående bekvämligheter i föreningen såsom gym med bastu, festlokal, terrasser med platsbyggda kolgrillar, privat biograf och väl bekostade övernattningslägenheter. Den välgjorda och genomtänkta ytan på 54 kvadratmeter bjuder in till en social atmosfär med en öppen planlösning mellan det sofistikerade Marbodal-köket och det ljusfyllda vardagsrummet som badar i naturligt ljus. Du bor på ett oslagbart centralt läge med närhet till ett brett utbud av bekvämligheter som service, gourmetrestauranger, mysiga kaféer och utmärkta kommunikationer. Som stolt medlem i föreningen får du tillgång till en omfattande och bekväm livsmiljö samt exklusiva gemensamma faciliteter som kommer att lyfta din vardag till nya höjder av underhållning och njutning. Njut av en elegant inredd terrass med en loungemiljö som sträcker sig både inomhus och utomhus, boka en privat biograf för filmkvällar eller spel, bjud in långt resande familjer och vänner till två välkomnande övernattningsrum, slappna av i Wellness-studion högst upp i byggnaden med en hisnande utsikt från gymmet, bastun och takduschen. Vid entrén väntar Lemon Garden, känd för sin förstklassiga brunch med läckerheter som våfflor, crêpes och uppfriskande smoothies – detta bidrar dessutom till föreningens framgång genom uthyrning. Alldeles bredvid finner du föreningens exklusiva lobby, perfekt för de dagar du föredrar att arbeta från ditt eget hem. Denna enastående bostad har ett centralare läge i Solna med oslagbara kommunikationsmöjligheter: På bara 1-2 minuters promenad når du bussterminalen vid Solna Centrum, tvärbanan samt tunnelbanans blå linje som tar dig till både Stockholm Central och Akalla/Kista. Resan till city tar endast cirka 10 minuter. För de som föredrar bilen finns enkel tillgång till E18, E4 och E20. Välkommen till ett bostadsområde och en förening som inte bara kan beskrivas, utan måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Hiss
Garvis Carlssons gata 15, Råsunda-Solna, Solna kommun

Garvis Carlssons gata 15

Lägenhet
Råsunda-Solna, Solna kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 850 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/5
5 298 kr/mån
67 361 kr/m²

Välkommen till en unik bostad med optimal planering, en väl tilltagen tvåa med både balkong och uteplats! Lägenheten kännetecknas av sina stora rum, en exklusiva tillval och en spektakulär takhöjd på 3,7 meter! Nu har du chansen att bo på en av de bästa adresserna i Solna! Bostaden är genomgående och får rikligt med ljus från två väderstreck. Som stolt medlem i föreningen får du tillgång till en omfattande och bekväm livsmiljö samt exklusiva gemensamma faciliteter som kommer att lyfta din vardag till nya höjder av underhållning och njutning. Njut av en elegant inredd terrass med en loungemiljö som sträcker sig både inomhus och utomhus, boka en privat biograf för filmkvällar eller spel, bjud in långt resande familjer och vänner till två välkomnande övernattningsrum, slappna av i Wellness-studion högst upp i byggnaden med en hisnande utsikt från gymmet, bastun och takduschen. Vid entrén väntar Lemon Garden, känd för sin förstklassiga brunch med läckerheter som våfflor, crêpes och uppfriskande smoothies – detta bidrar dessutom till föreningens framgång genom uthyrning. Alldeles bredvid finner du föreningens exklusiva lobby, perfekt för de dagar du föredrar att arbeta från ditt eget hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4