Jakobssons Bjäremäklaren

Jakobssons Bjäremäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallavaravägen 216, Hallavara, Båstads kommun
  • Lör 10 jun kl 10:00
Hallavaravägen 216, Hallavara, Båstads kommun, bild 2
Hallavaravägen 216, Hallavara, Båstads kommun, bild 3

Hallavaravägen 216

Villa
Hallavara, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

3 950 000 kr

115 m²

3 rum

1 000 m² tomt

I Hallavara, på vägen ut mot Hovs Hallars branta klippor hittar man denna sommardröm. Boningshus med två sovrum, stora sällskapsytor samt en veranda varifrån man kan njuta av både trädgården och landskapets skiftningar. I den separata gäststugan med eget kök och badrum, kan gästerna eller tonårsbarnen rå om sig själva. Trädgården är ett konstverk i sig själv, med buskar och planteringar som passar både för den som vill ha det enkelt såväl som för den som har ett stort trädgårdsintresse. Härifrån cyklar man enkelt ner för ett morgondopp från klipporna i Hovs Hallar, eller promenerar bort till Bäckdalens mysiga handelsträdgård och café. Båstad och Torekovs utbud finns också inom bekvämt avstånd.

  • Premium
Räkvägen och Ostronvägen, Torekov Solsidan, Båstads kommun

Räkvägen och Ostronvägen

Villa
Torekov Solsidan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

fr. 5 525 000 kr

115,3-154 m²

4-6 rum

401 m² tomt

I den södra delen av Torekov där husen tar slut och naturen tar vid, växer just nu området Sol & Hav fram alldeles intill hav och strandängar. Här kan man enkelt bo året runt eller njuta av sin semester och lediga dagar. Sol & Hav etapp 2 erbjuder 1-planshus på 120,5 kvm och 2-planshus på 154 kvm. 1-planshusen är placerade väster för att dra nytta av utsikten och naturen. 2-planhusen är placerade längst ”upp” med terrasser i tre väderstreck för att verkligen njuta av alla Torekovs magiska soltimmar vid havet. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter med en fantastisk vacker omgivning med promenadavstånd till havet, Torekov Hotell och byn. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Ringaregatan 6, Torekov, Båstads kommun
  • Fre 9 jun kl 15:00

Ringaregatan 6

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

4 250 000 kr

112 m²

5 rum

883 m² tomt

1-plansvilla med källare, där du ges möjlighet att sätta din egen prägel och touch. Stora ytor med gott om sovrum, samvaroytor såväl i entréplan som i källarplan och ett härligt uterum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Välskött grönskande trädgård i bästa solläge! Här bor du i lugnt bostadsområde med såväl året runt boende som fritidsboende med cykel- och promenadavstånd till byn, hamnen, ICA-butik och allt njutbart i Torekov. Välkommen på visning!

  • Plus
Timotejvägen 6, Västra Karup, Båstads kommun

Timotejvägen 6

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

2 650 000 kr

156 m²

5 rum

962 m² tomt

Trivsam villa på barnvänligt område med gångavstånd till nybyggd skola, natur och lekplats. Trädgård med uterum och uteplats i bra solläge och med gräns mot allmänning. Hus med plats för hela familjen med stora samvaroytor, 2 badrum samt 3 sovrum med möjlighet till fler. Villan är välskött men är i behov av diverse uppfräschning. Garage och förråd. Från V:Karup har du inte långt till något av alla upplevelser vår halvö erbjuder.

  • Plus
Källs vångaväg 125, Slättaröd, Båstads kommun

Källs vångaväg 125

Villa
Slättaröd, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

3 700 000 kr

150 m²

6 rum

2 577 m² tomt

Sydöst om Torekov i Slättaröd med utsikt över jordbrukslandskapet ligger denna avstyckade gård med rejäl bostadsbyggnad från 40-talet med tillhörande ekonomibyggnad. Villan har under åren genomgått uppdateringar men är i diverse uppfräschningsbehov. Den stora ekonomibyggnaden om närmare 350 kvm ger spännande möjligheter för egen verksamhet eller uthyrning. Fastigheten ligger längs med en liten avskild väg med cykelavstånd in till Torekov och ner till Burensvik, Rammsjöstrand och havet. Här bor man avskilt på landet men har närhet till såväl salta bad som sommarpulsen i Torekov. Varmt välkommen att boka din visning!

Lantmannagatan 5, Torekov, Båstads kommun

Lantmannagatan 5

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

7 200 000 kr

180 m²

5 rum

861 m² tomt

På bra läge i byn ligger denna 1 1/2 plansvilla med stora umgängesytor, generöst med sovrum och plats för den stora familjen. Här finns en härlig grönskande trädgård med ett rymligt uterum, flertalet uteplatser och garage med verkstad/förrådsdel. Uppvärmning med bergvärme. Här bor du i ett lugnt bostadsområde med såväl permanent som fritidsboende på gatan. En promenad eller cykeltur bort når man matbutik, hamnen, restauranger och uppfriskande bad. Välkomna på visning!

Ljungbyholmsvägen 6, Förslöv, Båstads kommun

Ljungbyholmsvägen 6

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

2 900 000 kr

130 m²

5 rum

822 m² tomt

Här erbjuds en väldigt välskött bostad som passar barnfamiljen perfekt med dess centrala läge i Förslöv. Rejält 1,5 planshus med allrum, kök, två badrum och 3 sovrum som med enkla medel kan bli fler. Uterum, carport, förråd, lekstuga och en uppvuxen trädgård med uteplats i bästa solläge. Här finns grundskola och all tänkbar service på bekvämt avstånd. I Förslöv bor du i en levande by med närhet till havet och dessutom på strategiskt bra pendlingsläge med tågstation i närheten. Varmt välkommen att boka din visning!

Hannes väg 3, Ranarpsstrand, Båstads kommun

Hannes väg 3

Villa
Ranarpsstrand, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

6 800 000 kr

116 m²

6 rum

1 475 m² tomt

I Ranarpsstrand, ett litet sommarparadis med skön och otvungen atmosfär på Bjäres solsida, hittar du halvöns bästa sandstrand. Nu finns chansen att förvärva ett rymligt fritidshus med generösa sällskapsytor, fyra sovrum, kök och två badrum. På tomten finns även en gäststuga med extra sovplats, badrum och pentry och ett dubbelgarage. Njut av den vackra naturen längs kusten, spela tennis och padel i området, eller ta dig enkelt in till Båstad, Torekov eller Ängelholm och känn sommarpulsen. Sommartid finns även den lilla sommaraffären ”Affären Affären” och simbassäng med simskola. Välkommen på visning!

  • Plus
Skotgränd 23, Torekov, Båstads kommun

Skotgränd 23

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

10 400 000 kr

197 m²

4 rum

696 m² tomt

Underbar 1-plansvilla med stort trädäck i sydväst med hänförande utsikt över havet och heden nedanför, Spännande och generöst boende med härlig takhöjd, stora fönsterparti, öppen planlösning, kamin och genomgående hög standard. Här bor du med närhet till golfbanan, där du även har förtursrätt att bli medlem. Havet, badet och Torekov har du inte längre bort än en cykeltur.

Kajutgränd 9, Torekov golfbana, Båstads kommun

Kajutgränd 9

Radhus
Torekov golfbana, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

4 000 000 kr

114 m²

4 rum

469 m² tomt

Hörntomt med kedjehus i vinkel med ett av områdets bästa lägen. Trädgård med gräns mot allmänning och i bästa solläge. Huset erbjuder två till tre sovrum, stora fönsterpartier, ljusa umgängesytor och uteplats att njuta av lata dagar i solen. Ett perfekt boende för den golfintresserade, den som vill njuta av sommaren i Torekov eller kanske den som söker ett enkelt enplanshus för åretruntboende. Havet, badet och Torekov har du inte längre bort än en cykeltur. Välkommen på visning!

Näktergalsvägen 10, Glimminge plantering, Båstads kommun

Näktergalsvägen 10

Villa
Glimminge plantering, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

5 500 000 kr

120 m²

3 rum

1 395 m² tomt

På Bjärehalvöns sydsida finner ni populära Glimminge plantering som är omgärdat av fantastisk natur. Bara ett stenkast bort från detta fritidshus ligger havet och här kan ni njuta av sommaren till fullo. Fritidshus med allrum, kök, badrum, 2 sovrum samt en separat gästhus med stort sovrum, badrum och plats för pentry. Några få barfotasteg bort ligger barnvänlig sandstrand, tennisbanor och grönsaksstånd med försäljning av säsongens primörer.

Ekdahls Lycka 20A, Torekov, Båstads kommun

Ekdahls Lycka 20A

Radhus
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

3 700 000 kr

91 m²

3 rum

3 298 kr/mån

40 659 kr/m²

SOMMARERBJUDANDE! Ett sommarparadis i ett genuint område med karaktäristiska skånehus med branta takvinklar och lertegel framtagna av den välkände Torekov-arkitekten och formgivaren Stephan Gip. Här får du ett modernt och lättskött hus med tillgång till tennisbana, utomhuspool och orangeri. Golfbana, havet, byn och naturen finns på promenadavstånd, här kan du leva bekymmersfritt. Nu med en sommarrabatt på 100,000 sek.

  • Uteplats
Kabyssgränd 35A, Torekov golfbanan, Båstads kommun

Kabyssgränd 35A

Radhus
Torekov golfbanan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

2 750 000 kr

110 m²

4 rum

271 m² tomt

Lättskött radhus med trevlig och bra planlösning med viss havsutsikt och hörntomt! Här bor du bekymmersfritt och kan njuta av ett stort härligt uterum kyliga vår- och höstkvällar och en mysig trädgård utan direkt insyn och med gräns mot grönområde. Du når efter endast en kort promenad havet och Torekovs GK. Bykärnan med sina mysiga små gator, restauranger och hamn ligger endast en kort cykeltur bort! Passande både som fritids- eller permanentbostad. Via samfällighet har man viss förtursrätt till Torekovs GK. Välkommen på visning!

Erik Petters väg 8, null, Båstads kommun

Erik Petters väg 8

Villa
Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

3 950 000 kr

95 m²

3 rum

949 m² tomt

På ypperligt läge i Västra Karup finner ni detta nybyggda hus med välplanerade kvadratmeter från Smålandsvillan. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv. Huset har idag oinredd ovanvåning så när du flyttar in är boytan 95 kvm med 3 rum och kök. Om du sedan väljer att inreda ovanvåningen utökas boytan till hela 156 kvm – och du kan få upp till 8 rum och kök. Till huset hör ett isolerat garage. Trädgården är grovplanerad, på bilderna är den visualiserad. Västra Karup ligger mitt på Bjärehalvön och du når Båstad och Torekov på bara några minuter. Huset ligger på promenadavstånd till skolan årskurs 1-6, förskola och allmänna kommunikationer. I byn finns en engagerad fotbollsförening, padelbana och utegym. Cykelavstånd till en av Bjärehalvöns finaste sandstränder. Till Båstad samt Torekov tar du dig på ca 10 minuter med bil. Välkommen på visning!

Kabyssgränd 24B, Torekov golfbana, Båstads kommun

Kabyssgränd 24B

Radhus
Torekov golfbana, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

2 950 000 kr

100 m²

4 rum

182 m² tomt

Populärt, välunderhållet och energisnålt radhus på Kabyssgränd med lättskött utemiljö och två uteplatser med sol från morgon till kväll och dessutom inglasat uterum för kyligare vår- och höstkvällar. Här får du tid över till annat och här är det nära till både golf, tennis, hav samt avkopplande promenader i den omgivande naturen. Enkelt att ta en cykeltur in till Torekovs bykärna där små mysiga restauranger och morgonfrallor frestar. Området är eftertraktat bland golfare, via samfällighet har man viss förtursrätt i Torekovs GK. Ett praktiskt sommar eller permanentboende i Torekov.

  • Plus
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun

Dagshögsvägen 163

Gård/Skog
Dagshög, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

12 000 000 kr

115 m²

5 rum

14 ha tomt

Söder om Torekov i Dagshög med utsikt över landskapet ligger denna gård med ca 14 ha mark och stor potential. Drömmer du kanske om en hästgård på Bjärehalvön? Eller att bo lantligt men med närhet till havet och med möjligheten att sätta din egen prägel? Gården ligger med cykelavstånd in till Torekov. En härlig promenad bort ligger havet, Torekov hotell och Dagshögs naturreservat med fantastiskt vackra omgivningar och sköna promenader längs med kustremsan. Välkommen på visning!

Kajutgränd 7, Torekov, Båstads kommun

Kajutgränd 7

Radhus
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

4 500 000 kr

104 m²

3 rum

470 m² tomt

Här erbjuds ett kedjehus i vinkel längst in på gatan med gräns mot allmänning. Fräscht hus med öppen planlösning och två sovrum, stora fönsterpartier, ljusa öppna ytor och uteplatser i olika väderstreck. På promenadavstånd nås golfbanan och havet och en kort cykeltur bort ligger Torekov. På Bjärehalvön kan man bland annat njuta av vacker natur, gårdsbutiker, promenadstråk, golfbanor och havet! Välkommen på visning!

Kronostället 13, Västra Karup, Båstads kommun

Kronostället 13

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

4 650 000 kr

115 m²

4 rum

1 232 m² tomt

Stenhus på attraktivt läge i Västra Karup längst in på lugn återvändsgata som passar för såväl den som vill bo året runt som för den som endast vill njuta sommartid. Genomtänkt planlösning med 4 rum och kök, 3 sovrum, 2 helkaklade badrum samt ett praktiskt gästhus på tomten. Grönskande trädgård, gott om förrådsutrymme samt träterrass där du kan njuta av bästa solläge med fin utsikt mot Kullahalvön. Västra Karup ligger mitt på Bjärehalvön och du når Båstad och Torekov på bara några minuter med bil. Huset ligger på promenadavstånd till skolan årskurs 1-6, förskola och allmänna kommunikationer. I byn finns en engagerad fotbollsförening, padelbana och utegym.

Salomonhögsvägen 173, Salomonhög, Båstads kommun

Salomonhögsvägen 173

Gård/Skog
Salomonhög, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

5 500 000 kr

100 m²

6 rum

6,7 ha tomt

I underbara omgivningar i Salomonhög ligger denna charmiga gård med cirka 7 ha mark och med oanade möjligheter. Drömboende för dig som vill kombinera familjeliv och bedriva verksamhet hemifrån. Bostadshuset inrymmer idag 3 sovrum, 2 allrum, matrum, kök i äldre standard och badrum. Ovanvåning med delvis oinredd vindsdel där förutsättningar finns att utöka bostadsytan. I ekonomibyggnaderna finns möjligheter för egen verksamhet, eller drömmer du kanske om en hästgård på Bjäre? Här bor naturskönt, med fina vandringsleder, ridvägar och med Bjäre GK ett stenkast därifrån. Välkommen på visning!

Hanneborgsvägen 19, Torekov centralt, Båstads kommun

Hanneborgsvägen 19

Villa
Torekov centralt, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren

6 500 000 kr

131 m²

6 rum

720 m² tomt

Vackert parhus i äldre stil på mysiga Hanneborgsvägen ett stenkast från centrala Torekov, med otroligt mysig och hemtrevlig känsla! Väl tilltagen tomt utan större insyn och med gräns mot Strandparkskogen. I huset är det gott om plats med allrum, matrum, kök och gästtoalett i bottenvåning samt 3-4 sovrum, allrum och badrum i ovanvåningen. Huset fungerar bra för såväl permanent- som sommarboende. Här bor ni i en egen oas centralt i byn och når efter endast en kort promenad havet och Torekovs bykärna med sina mysiga små gator, restauranger och hamn!

Visar alla 20