Jakobssons Bjäremäklaren

Jakobssons Bjäremäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Langetoftsvägen 20, Förslöv, Båstads kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Langetoftsvägen 20, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Langetoftsvägen 20, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Langetoftsvägen 20

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
1 175 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/4
4 245 kr/mån
30 921 kr/m²

Förvärva en centralt belägen 55+ bostad i Förslöv där du andas in lugnet på landet nära vidsträckta ängar och skog men även har nära till affärer, service och kommunikation. Lägenheten är belägen på våning 2 av 4, är i nyskick och erbjuder 2 rum och kök och har en härlig balkong i västerläge var du kan njuta av solens strålar. Härligt ljusinsläpp i såväl kök och allrum som sovrum varifrån du även blickar ut över den gemensamma innergården. Gemytlig och familjär förening där medlemmarna bl.a. har tillgång till boulebana, gemensam uteplats, föreningslokal, övernattningslägenhet m.m. Vackra stränder, några av Sveriges bästa golfbanor och härlig natur finns på bekvämt avstånd. Om du tecknar avtal innan den 30 maj så bjuder Riksbyggen på inglasning av balkongen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Langetoftsvägen 20, Förslöv, Båstads kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Langetoftsvägen 20, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Langetoftsvägen 20, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Langetoftsvägen 20

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 879 kr/mån
28 913 kr/m²

Erbjudandepris på lägenhet 1101 som är en genomgående bostad med öppen planlösning och ljusinsläpp från flera håll vilket ger en luftig härlig atmosfär. Bostaden har en stor balkong i bästa västerläge mot innergård. Om du tecknar avtal och tillträder innan 30 juni 2024 får du köpa lägenheten för 1 995 000 kr, ordinarie pris 2 295 000 kr. För dig som fyllt 55 år! Varmt välkommen att boka din visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Langetoftsvägen 16, Förslöv, Båstads kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Langetoftsvägen 16, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Langetoftsvägen 16, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Langetoftsvägen 16

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 345 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
6 131 kr/mån
33 986 kr/m²

Sista 3 rok med två balkonger! Centralt belägen 55 + bostad med hög standard i Förslöv där du andas in lugnet på landet nära vidsträckta ängar och skog men även har nära till affärer, service och kommunikation. Tre rum och kök med gott om ytor och extra plus med två balkonger i väl tilltagen storlek. Härligt ljusinsläpp från tre väderstreck samt vy upp mot Hallandsåsen och föreningens gemensamma innergård. Gemytlig och familjär förening där medlemmarna bl.a. har tillgång till boulebana, gemensam uteplats, föreningslokal, övernattningslägenhet m.m. Vackra stränder, några av Sveriges bästa golfbanor och härlig natur finns på bekvämt avstånd. Om du tecknar avtal innan den 30 maj så bjuder Riksbyggen på inglasning av en balkong.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sol och Hav Etapp 2, null, Båstads kommun
  • 16 lediga bostäder

Sol och Hav Etapp 2

Villa
Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
fr. 5 557 000 kr
115,3-154 m²
4-6 rum
462 m² tomt

I den södra delen av Torekov där husen tar slut och naturen tar vid, växer just nu området Sol & Hav fram alldeles intill hav och strandängar. Här kan man enkelt bo året runt eller njuta av sin semester och lediga dagar. Sol & Hav etapp 2 erbjuder 1-planshus på 115,3 och 120,5 kvm och 2-planshus på 154 kvm. 1-planshusen är placerade väster för att dra nytta av utsikten och naturen. 2-planhusen är placerade längst ”upp” med terrasser i tre väderstreck för att verkligen njuta av alla Torekovs magiska soltimmar vid havet. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter med en fantastisk vacker omgivning med promenadavstånd till havet, Torekov Hotell och byn. Tomterna finplaneras med gräs, trätrall och betongplattor.  Carport och plats för två bilar på uppfarten. Samtliga hus har förråd, 2-planhusen har ett på varje våningsplan. Sophanteringen sköts gemensamt på varje kvartersgata i ett samfällt miljöhus. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Doktorsgatan 20, Torekov, Båstads kommun

Doktorsgatan 20

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
9 000 000 kr
137 + 80 m²
5 rum
654 m² tomt

Härligt hus i centrala Torekov i trivsamt och lugnt kvarter på återvändsgata med omgärdad tomt i bästa söderläge. Här kan man njuta på den stenbelagda uteplatsen hela dagen och flytta sig in i uterummet på kvällskvisten när kylan kommer smygande. 1 1/2 planshus med källare och plats för hela familjen. 3 sovrum med möjlighet till att dela av till fler på ovanvåningen, samvaroytor både inne och ute samt ett badrum på varje våningsplan. På ovanvåningen har man utsikt över havet, Hallands Väderö och du kan även skymta Kullaberg. Du når via en kort promenad havet, hamnen, heden, affären samt restauranger och övrigt som byn erbjuder. Här vill man bo, sommar som vinter.

Skotgränd 23, null, Båstads kommun

Skotgränd 23

Villa
Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
9 400 000 kr
197 + 24 m²
4 rum
696 m² tomt

Underbar 1-plansvilla med stort trädäck i sydväst med hänförande utsikt över havet och heden nedanför, Spännande och generöst boende med härlig takhöjd, stora fönsterparti, öppen planlösning, kamin och genomgående hög standard. Här bor du med närhet till golfbanan, där du även har förtursrätt att bli medlem. Havet, badet och Torekov har du inte längre bort än en cykeltur.

Heimers gata 19, Torekov, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Heimers gata 19

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
13 500 000 kr
157 m²
7 rum
774 m² tomt

Eftertraktat läge, stora ytor och lättskött trädgård i rätt solläge och gräns mot allmänning. Bostaden är rymlig, välplanerad och har en härlig retrokänsla med nyare kök och badrum. Fastigheten erbjuder såväl trevliga och öppna sällskapsytor som gott om sovrum i både bottenvåning och ovanvåning. Bostaden bjuder på viss havsglimt från ovanvåningen. Från "Heimerska Lyckan" är det promenadavstånd till det allt som Torekov har att erbjuda såsom stranden, badbryggor, hamnen och mataffären. Här har du också nära till Bjärehalvöns natur, fantastiska golfbanor och alla våra utflyktsmål.

Klyvaregränd 14, Torekov Golfbanan, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Klyvaregränd 14

Villa
Torekov Golfbanan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
6 900 000 kr
165 + 10 m²
5 rum
757 m² tomt

På attraktivt läge i Torekov har ni detta stora, representativa och trivsamma stenhus med öppna ytor, ljus och luft. Villan disponeras i två plan med tre sovrum, två helkaklade badrum och trivsamma sällskapsytor i såväl bottenvåning som ovanvåning. Hemmets hjärta, det luftiga sällskapsrummet i öppen planlösning med kök och matplats skapar tillsammans med eldstaden en naturlig samlingpunkt för vänner och familj. Från allrummet i ovanvåningen skymtas havet över hustaken. Sydvästvänd och lättskött trädgård som dessutom vetter mot allmänning. Solceller bidrar till att göra villan extra energisnål och här finns också laddstolpe för dig med elbil. Välkommen till en av Torekovs absolut finaste gator med promenadavstånd till Torekovs golfbana.

Ängalagsvägen 137, Torekov, Båstads kommun

Ängalagsvägen 137

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 800 000 kr
110 m²
5 rum
756 m² tomt

Strax ovanför centrala Torekov ligger denna 1 ½ plansvilla i äldre standard där nästa ägare ges möjlighet att sätta sin egen prägel då fastigheten är i behov av diverse kärlek och renovering. Bostaden rymmer kök, allrum, 3-4 sovrum i varierande storlek samt badrum och extra WC. Extra ytor i garage och förrådsbyggnaden på tomten. Härligt grönskande, soldränkt och uppväxt trädgård samt viss vy ner över havet och Kullaberg. Torekovs bykärna med sina mysiga små gator, restauranger och hamn är endast en kort cykeltur/promenad bort och Torekovs golfklubb ligger på bekvämt avstånd. Välkommen på visning.

Ringaregatan 7, Torekov, Båstads kommun

Ringaregatan 7

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 450 000 kr
124 + 80 m²
4 rum
945 m² tomt

1-plansvilla med källare, där du ges möjlighet att sätta din egen prägel och touch. Stora ytor med gott om sovrum, samvaroytor såväl i entréplan som i källarplan och ett härligt uterum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Lättskött trädgård med uteplats i söderläge och en stor baksida som kan bli en insynsskyddad oas med ytterligare uteplatser. Garage och förråd. Här bor du i lugnt bostadsområde med såväl året runt boende som fritidsboende med cykel- och promenadavstånd till byn, hamnen, ICA-butik och allt njutbart i Torekov. Välkommen på visning!

Gästgivarevägen 1, Västra Karup, Båstads kommun

Gästgivarevägen 1

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 300 000 kr
91 + 91 m²
3 rum
1 303 m² tomt

På centralt läge i Västra Karup ligger denna välskötta 1-plansvilla i original från 60-talet. Huset är i äldre standard vilket ger fantastiska möjligheter för nästa ägare att sätta sin egen prägel. Bostaden har kök, allrum med utgång till soligt trädäck, två sovrum samt badrum. Utöver detta finns sovloft samt oinredd vindsdel en trappa upp och nere i källaren finns gillestuga, toalett, tvättstuga med dusch samt diverse övriga utrymmen. Här bor man i barnvänligt område med promenadavstånd till nybyggd skola. I Västra Karup har man närheten till Bjärehalvöns stora utbud av vacker natur, bad, golfbanor m.m. Välkommen på visning!

Nissestigen 4, Lervik, Båstads kommun
Nissestigen 4, Lervik, Båstads kommun, bild 2
Nissestigen 4, Lervik, Båstads kommun, bild 3

Nissestigen 4

Tomt
Lervik, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
3 000 000 kr
903 m² tomt

Här kan du skapa ditt drömboende nära hav, bad och den gamla pittoreska fiskehamnen i Lervik. Byggrätten medger byggnation i 1 ½ plan och 1/4 av tomtytan får bebyggas. Här har du närhet till såväl Vejbystrand som Förslöv och Ängelholm med både flygplats och tågstation. Fastigheten är idag bebyggd med enklare oisolerad garagebyggnad. Koppla ner och koppla av i mysiga Lervik. Välkommen med ditt intresse.

  • Premium
Timotejvägen 6, Västra Karup, Båstads kommun

Timotejvägen 6

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 650 000 kr
156 m²
5 rum
962 m² tomt

Trivsam villa på barnvänligt område med gångavstånd till nybyggd skola, natur och lekplats. Trädgård med uterum och uteplats i bra solläge och med gräns mot allmänning. Hus med plats för hela familjen med stora samvaroytor, 2 badrum samt 3 sovrum med möjlighet till fler. Villan är välskött men är i behov av diverse uppfräschning. Garage och förråd. Från V:Karup har du inte långt till något av alla upplevelser vår halvö erbjuder.

  • Plus
Slättarödsvägen 6B, Torekov, Båstads kommun

Slättarödsvägen 6B

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
8 200 000 kr
136 + 4 m²
5 rum
454 m² tomt

Mitt i centrala Torekov finns nu möjlighet att köpa denna underhållsfria villa från 2009 i klassisk skånsk arkitektur med vacker tegelfasad, låga driftskostnader och plats för hela familjen med sina tre sovrum, två badrum samt trevliga och ljusa sällskapsytor. Lättskött utemiljö med häckomgärdad trädgård med gräsmatta, förrådsutrymmen, stensättning och dubbla uteplatser med sol större delen av dagen varav den ena har praktiskt vindskydd. Här bor du mitt i byn inne på återvändsgata med klassiska Morgonbryggan och hamnen på bekvämt promenadavstånd och har hela Bjärehalvöns utbud med sin vackra natur, utflyktsmål och flertalet golfbanor i högsta klass framför fötterna. Välkommen på visning.

Böskedalsvägen 21, Grevie, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Böskedalsvägen 21

Villa
Grevie, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 750 000 kr
94 + 64 m²
4 rum
1 042 m² tomt

På Grevie backar där naturen är som vackrast ligger detta hus som sedan 2019 genomgått en helrenovering. Här får man både charm och modern funktionalitet i en smakfull kombination. Ljust och trevligt med möjlighet till 3 sovrum. På entréplan finns kök och allrum med dubbeldörrar ut mot det stora trädäcket. Här finns också ett sovrum/kontor samt helkaklat badrum. Tar man trappan upp finner man ytterliggare 2 sovrum och en möblerbar hall. Källaren som är av enklare slag inrymmer tvättstuga, förrådsutrymme, vinkällare samt ett gammalt badrum. Utemiljö där det stora trädäcket har en central plats, men där även den med gröna fingrar kan njuta bl. a. av ett nytt växthus. På tomten finns även en enklare förrådsbyggnad med oanade möjligheter. På uppfarten finns laddstolpe för dig med elbil. Välkommen på visning!

Bokesliden 219, Bokesliden, Båstads kommun
Bokesliden 219, Bokesliden, Båstads kommun, bild 2
Bokesliden 219, Bokesliden, Båstads kommun, bild 3

Bokesliden 219

Villa
Bokesliden, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 550 000 kr
112 + 8 m²
4 rum
2 426 m² tomt

Enplanshus med fräscha ytskikt, omlagt tak, nyare fönster, fiberkabel och nyare minireningsverk. Huset har en spännande interiör planlösning med högt i tak, snedtak, vackra brädgolv och eldstad mitt i huset! Bostaden är omgivet av en harmonisk miljö med en ombonad och insynsskyddad trädgård med utsikt ner över landskapet. Separat sidobyggnad med isolerat gästrum samt oisolerad förrådsdel. Garage på tomten. Det här är huset för dig om du vill bo mitt på Bjärehalvön med närhet till allt det lokala som Bjärehalvön har att erbjuda i forma av gårdsbutiker, hantverk och mysiga caféer. Från huset är det inte långt till Förslövs tågstation och det är endast 5 minuters gångväg till Åkagårdens golfklubb. Denna fastighet lämpar sig väl både för dig som söker permanent- som fritidsbostad. Välkommen på visning.

  • Premium
Påarps kyrkoväg 106, Påarp, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Påarps kyrkoväg 106

Villa
Påarp, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 700 000 kr
57 m²
3 rum
1 430 m² tomt

På ostört läge i natursköna Påarp ligger detta mysiga fritidshus, med generös tomt och med bokskogen som närmsta granne. Här kan du njuta av lugnet och de underbara omgivningarna med naturen in på husknuten. Bostadshus med kök och allrum i öppen planlösning, två sovrum och badrum. På tomten finns även en vedeldad bastu samt isolerad gäststuga med terrass. Här bor du mitt på Bjärehalvön nära hav, tennis och golf, endast ett par minuter bort ligger Torekov med sina mysiga restauranger, morgonbryggan och båten till Hallands Väderö. Välkommen på visning!

Krabbvägen 12, Torekov Solsidan, Båstads kommun
Krabbvägen 12, Torekov Solsidan, Båstads kommun, bild 2
Krabbvägen 12, Torekov Solsidan, Båstads kommun, bild 3

Krabbvägen 12

Radhus
Torekov Solsidan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
6 500 000 kr
152 + 7 m²
5 rum
322 m² tomt

2-planshus på Sol & Hav, med utsikt över havet och Kullahalvön i horisonten! Huset har en spännande och modern arkitektur med mycket väldisponerad planlösning. Det finns tre rejäla sovrum, tre badrum, stora sällskapsytor och en underbar terrass på ovanvåningen med härlig utsikt över havet. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter i en fantastisk vacker omgivning med promenadavstånd till havet, Torekov Hotell och byn. Bjärehalvön erbjuder en storslagen natur med vackra omgivningar, ett stort utbud av golfbanor, andra fritidsaktiviteter och mysiga små gårdsbutiker. Här kan din dröm om ett hus vid havet bli verklighet!

  • Premium
Prästgatan 3, Torekov, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Prästgatan 3

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 250 000 kr
98 + 55 m²
3 rum
941 m² tomt

1-plansvilla där du ges möjlighet att sätta din egen prägel och touch. Allrum i vinkel med möjlighet till ytterligare ett sovrum, rymligt kök, två sovrum, badrum och gästtoalett. Grönskande trädgård i bästa solläge! Här bor du i ett lugnt bostadsområde med såväl permanent- som fritidsboende med cykel- och promenadavstånd till byn, hamnen, ICA-butik och allt njutbart i Torekov. Välkommen på visning!

Ängalagsvägen 460, Ängalag, Båstads kommun

Ängalagsvägen 460

Villa
Ängalag, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 250 000 kr
100 m²
4 rum
929 m² tomt

I natursköna omgivningar i Ängalag finner ni detta helrenoverade hus som passar såväl för året runt boende som för sommarnjutning. Huset har enhetliga ljusa ytskikt, fint kök med direkt utgång till terrass och trädgården, matplats i burspråk, helkaklat badrum, tre sovrum samt allrum med kamin där man kan elda i kyliga höstdagar. Utvändigt kan du njuta av solens strålar på träterrassen som ligger på husets mysiga innergård. På tomten finns även ett generöst gästhus med öppet upp i nock, stor sällskapsyta, helkaklat badrum, sovloft och utgång till egen terrass. Här bor du mitt emellan Torekov och Båstad och har närheten till allt det Bjärehalvön har att erbjuda i form av golfbanor, gårdsbutiker, vacker natur och salta bad. Välkommen på visning!

  • Plus
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun, bild 2
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun, bild 3

Dagshögsvägen 163

Gård/Skog
Dagshög, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
10 500 000 kr
115 + 75 m²
5 rum
14 ha tomt

Söder om Torekov i Dagshög med utsikt över landskapet ligger denna gård med ca 14 ha mark och stor potential. Drömmer du kanske om en hästgård på Bjärehalvön? Eller att bo lantligt men med närhet till havet och med möjligheten att sätta din egen prägel? Gården ligger med cykelavstånd in till Torekov. En härlig promenad bort ligger havet, Torekov hotell och Dagshögs naturreservat med fantastiskt vackra omgivningar och sköna promenader längs med kustremsan. Välkommen på visning!

  • Premium
Ekdahls Lycka 20A, Torekov, Båstads kommun

Ekdahls Lycka 20A

Radhus
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
3 650 000 kr
91 m²
3 rum
3 882 kr/mån
40 110 kr/m²

Ett sommarparadis i ett genuint område med karaktäristiska skånehus med branta takvinklar och lertegel framtagna av den välkände Torekov-arkitekten och formgivaren Stephan Gip. Här får du ett modernt och lättskött hus med tillgång till tennisbana, utomhuspool och orangeri. Golfbana, havet, byn och naturen finns på promenadavstånd, här kan du leva bekymmersfritt. Här ges du som köpare möjlighet att påverka utformning av extra plattsättning, planteringar och buskar efter överenskommelse med nuvarande ägare. Välkommen på visning.

Lillarydsvägen 100, Västra Karup, Båstads kommun

Lillarydsvägen 100

Gård/Skog
Västra Karup, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 500 000 kr
156 + 70 m²
7 rum
5 ha tomt

Längs med Bjärehalvöns södra kustremsa i Mäsinge mellan Torekov och Västra Karup ligger denna mindre gård med ca 4,5 ha mark om 1 skifte. Bostadshus från tidigt 1900-tal och ekonomibyggnader inrymmande äldre stall, verkstad, loge m.m. Här sätter endast fantasin gränser då såväl bostadsbyggnad som ekonomibyggnader är i behov av diverse renovering. I närliggande Västra Karup finns skola årskurs 1-6, förskola och allmänna kommunikationer. I byn finns en engagerad fotbollsförening, padelbana och utegym. Cykelavstånd till en av Bjärehalvöns finaste sandstränder nere i Glimminge plantering. Ett boende mitt på Bjäre för dig som vill bo naturskönt, med närhet till Bjärehalvöns stora utbud av golf, natur, tennis och fina badstränder. Letar du efter en plats där du kan odla, ha mindre djurhållning eller kanske göra om till hästgård? Välkommen att boka din visning.

Kompassgränd 6, Torekov Golfbanan, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Kompassgränd 6

Villa
Torekov Golfbanan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 500 000 kr
87 m²
4 rum
671 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett fritidshus på populära Kompassgränd precis ovanför Torekovs Golfklubb. Bostaden är väldisponerad med allrum kombinerat med köksdel, tre sovrum, sovloft, ett badrum, wc och separat gäststuga. Här kan man njuta av sommaren på ett bekymmersfritt och mycket soligt läge. På en kort promenad nås havet, golf- och tennisbana. Lockande västerläge och boende för dig som söker en skön och avstressande miljö på Bjärehalvön. Torekovs bykärna med sina mysiga små gator, restauranger och hamn ligger endast en kort cykeltur bort. Välkommen på visning!

Ostronvägen 10, Torekov Solsidan, Båstads kommun

Ostronvägen 10

Villa
Torekov Solsidan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
5 557 000 kr
115,3 + 4,3 m²
4 rum
307 m² tomt

Inflyttning redan till midsommar 2024, helt nyckelfärdigt! Nu finns möjlighet att köpa ett arkitektritat 1-planshus på Ostronvägen 10 som är under byggnation. På populära Solsidan i Torekov växer ett nytt bostadsområde upp som passar både dig som vill bo året runt på Bjäre eller vill ha ett fritidsboende med livskvalitet. Etapp 1 är nu slutsåld och den andra etappen är en naturlig förlängning av den första och består av 28 tomter. Området smälter väl in i landskapsbilden och är väl anpassat efter dess naturliga förutsättningar och det vackra landskapet. Området har mysiga små torggator utan någon genomfartstrafik. Bjärehalvön erbjuder en storslagen natur med vackra omgivningar, ett stort utbud av golfbanor och andra fritidsaktiviteter och mysiga små gårdsbutiker. På promenadavstånd når man havet, Torekov Hotell och byn.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 26