Mäklare Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sol och Hav Etapp 2, null, Båstads kommun
  • 16 lediga bostäder

Sol och Hav Etapp 2

Villa
Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
fr. 5 557 000 kr
115,3-154 m²
4-6 rum
462 m² tomt

I den södra delen av Torekov där husen tar slut och naturen tar vid, växer just nu området Sol & Hav fram alldeles intill hav och strandängar. Här kan man enkelt bo året runt eller njuta av sin semester och lediga dagar. Sol & Hav etapp 2 erbjuder 1-planshus på 115,3 och 120,5 kvm och 2-planshus på 154 kvm. 1-planshusen är placerade väster för att dra nytta av utsikten och naturen. 2-planhusen är placerade längst ”upp” med terrasser i tre väderstreck för att verkligen njuta av alla Torekovs magiska soltimmar vid havet. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter med en fantastisk vacker omgivning med promenadavstånd till havet, Torekov Hotell och byn. Tomterna finplaneras med gräs, trätrall och betongplattor.  Carport och plats för två bilar på uppfarten. Samtliga hus har förråd, 2-planhusen har ett på varje våningsplan. Sophanteringen sköts gemensamt på varje kvartersgata i ett samfällt miljöhus. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Påarps kyrkoväg 106, Påarp, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Påarps kyrkoväg 106

Villa
Påarp, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
2 700 000 kr
57 m²
3 rum
1 430 m² tomt

På ostört läge i natursköna Påarp ligger detta mysiga fritidshus, med generös tomt och med bokskogen som närmsta granne. Här kan du njuta av lugnet och de underbara omgivningarna med naturen in på husknuten. Bostadshus med kök och allrum i öppen planlösning, två sovrum och badrum. På tomten finns även en vedeldad bastu samt isolerad gäststuga med terrass. Här bor du mitt på Bjärehalvön nära hav, tennis och golf, endast ett par minuter bort ligger Torekov med sina mysiga restauranger, morgonbryggan och båten till Hallands Väderö. Välkommen på visning!

Krabbvägen 12, Torekov Solsidan, Båstads kommun
Krabbvägen 12, Torekov Solsidan, Båstads kommun, bild 2
Krabbvägen 12, Torekov Solsidan, Båstads kommun, bild 3

Krabbvägen 12

Radhus
Torekov Solsidan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
6 500 000 kr
152 + 7 m²
5 rum
322 m² tomt

2-planshus på Sol & Hav, med utsikt över havet och Kullahalvön i horisonten! Huset har en spännande och modern arkitektur med mycket väldisponerad planlösning. Det finns tre rejäla sovrum, tre badrum, stora sällskapsytor och en underbar terrass på ovanvåningen med härlig utsikt över havet. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter i en fantastisk vacker omgivning med promenadavstånd till havet, Torekov Hotell och byn. Bjärehalvön erbjuder en storslagen natur med vackra omgivningar, ett stort utbud av golfbanor, andra fritidsaktiviteter och mysiga små gårdsbutiker. Här kan din dröm om ett hus vid havet bli verklighet!

  • Premium
Prästgatan 3, Torekov, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Prästgatan 3

Villa
Torekov, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 250 000 kr
98 + 55 m²
3 rum
941 m² tomt

1-plansvilla där du ges möjlighet att sätta din egen prägel och touch. Allrum i vinkel med möjlighet till ytterligare ett sovrum, rymligt kök, två sovrum, badrum och gästtoalett. Grönskande trädgård i bästa solläge! Här bor du i ett lugnt bostadsområde med såväl permanent- som fritidsboende med cykel- och promenadavstånd till byn, hamnen, ICA-butik och allt njutbart i Torekov. Välkommen på visning!

Ängalagsvägen 460, Ängalag, Båstads kommun

Ängalagsvägen 460

Villa
Ängalag, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 250 000 kr
100 m²
4 rum
929 m² tomt

I natursköna omgivningar i Ängalag finner ni detta helrenoverade hus som passar såväl för året runt boende som för sommarnjutning. Huset har enhetliga ljusa ytskikt, fint kök med direkt utgång till terrass och trädgården, matplats i burspråk, helkaklat badrum, tre sovrum samt allrum med kamin där man kan elda i kyliga höstdagar. Utvändigt kan du njuta av solens strålar på träterrassen som ligger på husets mysiga innergård. På tomten finns även ett generöst gästhus med öppet upp i nock, stor sällskapsyta, helkaklat badrum, sovloft och utgång till egen terrass. Här bor du mitt emellan Torekov och Båstad och har närheten till allt det Bjärehalvön har att erbjuda i form av golfbanor, gårdsbutiker, vacker natur och salta bad. Välkommen på visning!

  • Plus
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun, bild 2
Dagshögsvägen 163, Dagshög, Båstads kommun, bild 3

Dagshögsvägen 163

Gård/Skog
Dagshög, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
10 500 000 kr
115 + 75 m²
5 rum
14 ha tomt

Söder om Torekov i Dagshög med utsikt över landskapet ligger denna gård med ca 14 ha mark och stor potential. Drömmer du kanske om en hästgård på Bjärehalvön? Eller att bo lantligt men med närhet till havet och med möjligheten att sätta din egen prägel? Gården ligger med cykelavstånd in till Torekov. En härlig promenad bort ligger havet, Torekov hotell och Dagshögs naturreservat med fantastiskt vackra omgivningar och sköna promenader längs med kustremsan. Välkommen på visning!

  • Premium
Kompassgränd 6, Torekov Golfbanan, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Kompassgränd 6

Villa
Torekov Golfbanan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
4 500 000 kr
87 m²
4 rum
671 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett fritidshus på populära Kompassgränd precis ovanför Torekovs Golfklubb. Bostaden är väldisponerad med allrum kombinerat med köksdel, tre sovrum, sovloft, ett badrum, wc och separat gäststuga. Här kan man njuta av sommaren på ett bekymmersfritt och mycket soligt läge. På en kort promenad nås havet, golf- och tennisbana. Lockande västerläge och boende för dig som söker en skön och avstressande miljö på Bjärehalvön. Torekovs bykärna med sina mysiga små gator, restauranger och hamn ligger endast en kort cykeltur bort. Välkommen på visning!

Ostronvägen 10, Torekov Solsidan, Båstads kommun

Ostronvägen 10

Villa
Torekov Solsidan, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
5 557 000 kr
115,3 + 4,3 m²
4 rum
307 m² tomt

Inflyttning redan till midsommar 2024, helt nyckelfärdigt! Nu finns möjlighet att köpa ett arkitektritat 1-planshus på Ostronvägen 10 som är under byggnation. På populära Solsidan i Torekov växer ett nytt bostadsområde upp som passar både dig som vill bo året runt på Bjäre eller vill ha ett fritidsboende med livskvalitet. Etapp 1 är nu slutsåld och den andra etappen är en naturlig förlängning av den första och består av 28 tomter. Området smälter väl in i landskapsbilden och är väl anpassat efter dess naturliga förutsättningar och det vackra landskapet. Området har mysiga små torggator utan någon genomfartstrafik. Bjärehalvön erbjuder en storslagen natur med vackra omgivningar, ett stort utbud av golfbanor och andra fritidsaktiviteter och mysiga små gårdsbutiker. På promenadavstånd når man havet, Torekov Hotell och byn.

  • Nyproduktion
Erik Petters väg 8, Västra Karup, Båstads kommun

Erik Petters väg 8

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Jakobssons Bjäremäklaren
3 950 000 kr
95 m²
3 rum
949 m² tomt

På ypperligt läge i Västra Karup finner ni detta nybyggda hus med välplanerade kvadratmeter från Smålandsvillan. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv. Huset har idag oinredd ovanvåning så när du flyttar in är boytan 95 kvm med 3 rum och kök. Om du sedan väljer att inreda ovanvåningen utökas boytan till hela 156 kvm – och du kan få upp till 8 rum och kök. Till huset hör ett isolerat garage. Trädgården är grovplanerad, på bilderna är den visualiserad. Västra Karup ligger mitt på Bjärehalvön och du når Båstad och Torekov på bara några minuter. Huset ligger på promenadavstånd till skolan årskurs 1-6, förskola och allmänna kommunikationer. I byn finns en engagerad fotbollsförening, padelbana och utegym. Cykelavstånd till en av Bjärehalvöns finaste sandstränder. Till Båstad samt Torekov tar du dig på ca 10 minuter med bil. Välkommen på visning!

Visar alla 9