Mäklare Anna Strömberg

Anna Strömberg

Om mig

MÅLINRIKTAD, LYHÖRD OCH NOGGRANN Att vara positiv och målinriktad har varit en stor tillgång i arbetsliv, idrottskarriär och privat. Jag ser alltid möjligheter och gör mitt yttersta för att alla inblandade parter ska genomföra en lyckad affär. Kunder beskriver mig ofta som lyhörd och noggrann. Det är ljuvligt att bo i den här vackra skärgårdsmiljön. Jag delar gärna med mig av mina bästa tips om Saltsjöbadens pärlor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjökullens väg 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Sjökullens väg 3

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
2 300 000 kr
37 + 8 m²
2 rum
2 474 kr/mån
62 162 kr/m²

Fin tvåa med ljust, insynsskyddat läge och underbar havsutsikt! Vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum med snedtak och snyggt badrum med tvättmaskin. Lågt belånad bostadsrättförening. P-plats ingår i avgiften. Attraktivt läge nära havet och Saltsjöbanan!

Sturevägen 10A, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Sturevägen 10A

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
1 900 000 kr
37 m²
1 rum
2 633 kr/mån
51 351 kr/m²

Med ett lugnt läge nära naturen ligger denna mycket fina renoverade etta i mycket bra skick. En genomgående trivsam och ljus lägenhet i rogivande färger med nytt kök i grått och solig balkong i sydvästläge. Välkommen på visning!

Torsvägen 67, 1 tr, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Torsvägen 67, 1 tr

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
3 750 000 kr
81,4 m²
2 rum
4 736 kr/mån
46 069 kr/m²

Stor och fin tvåa som är varsamt och modernt renoverad till en sann dröm mitt i villaidyllen Saltsjöbaden. Påkostat kök och badrum, fina gedigna golv, genomtänkta och matchande färgval i hela lägenheten. Stor och solig balkong, bra utrymmen för förvaring och egen p-plats. Hiss finns i huset. Attraktivt läge med närhet till bageri, restauranger, kommunikationer, naturen med både skog och hav på kort promenadavstånd!

  • Balkong
  • Hiss
Skyttevägen 15F, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Skyttevägen 15F

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
7 500 000 kr
134 m²
5 rum
7 251 kr/mån
55 970 kr/m²

Etagelägenhet med radhuskänsla i totalrenoverad och påkostad fastighet. Två våningar, optimalt planerat, ljus och rymd i ett boende med hög komfort och fin design. Solig balkong och uteplats i söderläge med egen trädgård och gräsmatta. Attraktivt läge nära Saltsjöbanans station Solsidan. Välkommen till ett mycket fint och tilltalande boende nära hav, natur och kommunikationer!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Korsholmsvägen 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Korsholmsvägen 3

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
6 500 000 kr
43 + 27 m²
4 rum
2 128 m² tomt

Villa i ett lugnt och privat läge mot skogen med promenadavstånd till hav, bad och fantastisk natur. Båtplats och bastu vid samfällighetens brygga med utsikt mot Grand Hotell. Byggår 1992 med alla moderna bekvämligheter vilket gör att detta hus fungerar lika bra för åretruntboende som fritidsboende. Möjlighet till ett lättskött mindre boende alternativt finns nu tillfälle att bygga ditt drömhus då bygglov beviljat 2022. Ritningar på nybyggnation finns att överta från nuvarande ägare. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 5